maanantai 15. syyskuuta 2014

VIHREÄ EXIT

Vihreät aikovat jättää hallituksen, koska Rosatom. Kuten aina, Vihreät ovat haistaneet, että nyt maassa puhaltaa virallisesti hyväksytty ryssäfobia, ja kuten aina, Vihreät ovat innokkaina peesaamassa vallanpitäjiä. Siksi pohjoisen ydinvoimahanke tarjoaa heille oivan syyn vaalitaktiseen silmänkääntötemppuun.

Jos joku nyt ei muista, niin kun Arevan ydinkatastrofista oli puhe, Vihreät ilmoittivat rinta röyhällä, ettei ydinvoima ole heille enää mikään kynnyskysymys. Siksi he olivat riemumielin mukana ranskalaisten ydinpommin maahan tuomisessa ja projektin suojelemisessa, vaikka sen reaktorialtaan sementti on viallista, hitsisaumat laitoksessa ala-arvoisia, materiaalit ala-arvoisia, työn laatu persiillään, valvonta olematonta ja rahan meno hirvittävää. Mutta Vihreät hyväksyvät kaiken tuollaisen, vaikka suurvoimala on hyvinkin Euroopan paskin ja todellinen aikapommi. Ydinvoima ei ole heille kynnyskysymys.

Mistä sitten nyt kiikastaa?

Ei mistään oikeasti. Ville Niinistö vain haluaa päästä räksyttämään ennen vaaleja tyhjiä sloganeitaan, ettei kukaan muistaisi vahingossakaan Vihreiden suojelleen ja tukeneen Euroopan kalleimman ja vaarallisimman ydinvoimalan rakentamista Suomeen.

Ville Niinistö ja kapiaisen tytär Hautala, joka muistetaan myös luovista lakiteknisistä ratkaisuistaan, ja muut Vihreät ovat feikkejä, nykytermein ilmaistuna. He ovat poliittisia lapamatoja, joille olennaista on saada suurituloisia hommia verovaroilla. Heillä ei ole moraalia, ideologiaa, aatteita, eikä yhtään mitään. Heillä on imago ja sen suojelemiseksi pitää päästä oppositioon räksyttämään. Äänestäjille pitää luoda illusio ympäristöpuolueesta, jota ei todellisuudessa ole olemassakaan.

Jos joku ei nyt muista, niin ympäristöministeri Ville Niinistö vieraili marraskuussa 2012 Talvivaarassa ja ilmoitti leuka vinossa paikalla olleille tiedotusvälineille sulkevansa kaivoksen, jos jätepäästörajojen ylittäminen ei lopu siihen paikkaan. Ei loppunut, eikä Ville tehnyt yhtään mitään. Ei tietenkään tehnyt. Ei Ville edes aikonut tehdä mitään EU:n laajimalle ympäristökatastrofille. Ei häntä kiinnosta ympäristö pätkääkään. Häntä kiinnostaa imago, äänestäjien huijaaminen ja teeskentely. Hän haluaa riittävästi ääniä, että voi jatkaa elämäänsä Arkadianmäellä 6-7000 euron kuukausipalkalla. Se on hänen ja Vihreiden ideologia ja aate.

Aivan kuten Green Peacekin, joka mielummin roikkuu venäläisten laivoissa ja saa siten rahaa amerikkalaisilta tukijoiltaan, Vihreät ratsastavat ryssäfobialla pukamat paukkuen. He kosiskelevat ryssäfoobista väestönosaa, peesaavat ryssäfobista ruotsalaisyleisöä ja ennenkaikkea humanistisia kokoomusnaisia, jotka ovat Vihreiden uskollisin kannattajakunta. Humanistiset kokoomusnaisethan ovat sitä mieltä, että Putin on hullu ja Venäjä kauhea. Se riittää. Siksi Rosatom maistuu Villelle aamupalaksi, brunssilla, lounaaksi ja päivälliselläkin. Ros Atom, ryssän atomi, ryssät, Tshernobyl, kaikki pahuus, Ukraina, Putin, uhka suomalaisille, kohta ne ovat ovesi takana! Ryssän atoomi!

Ja jos ja kun Ville saa äänensä ja jatkaa seuraavatkin vuodet eduskunnassa, hän yrittää takaisin ministeriksi, koska ministerillä on virka-auto ja autokuski ja vielä enemmän etuja kuin kansanedustajalla. Ja koska Ville on osallistunut ryssäfobian lietsomiseen ja kansalaisten ryssillä pelotteluun, hän voi päästä hallitukseen, jos kokoomus ja RKP ovat taas sitä kasaamassa. Ja sitten ei ydinvoiman ongelmista puhutakaan seuraavaan muutamaan vuoteen.

Vihreät ovat bisnes johtajilleen. Se on keino saada taloudellista hyötyä itselleen. Se on keino uittaa sormet julkisiin varantoihin ja näpistää sieltä mukavat summat omaan käyttöön. Tämä on Vihreiden ainoa ideologia ja aate. Siksi he tekevät nyt Vihreän exitin. He haluavat suojella bisnestään suurelta yleisöltä.

2 kommenttia:

 1. Kristiina Kalliojärvi /Unionin Haudankaivajat16. syyskuuta 2014 klo 3.24

  Tää on tuhansien murheellsiten laulujen maa... Surullisinta tässä on kuitenkin se, ettei meillä taida olla ainuttakaan poliitikkoa, joka olisi parempi kuin Ville Niinistö. Mutta älkää nyt ihmeessä kuvitelko, että kehuisin Ville Niinistöä, pois se minusta. Tarkoitan sanoa, että ne jokseenkin samaa kuraa alusta loppuun kaikki. Jokainen on tuolla areenalla vain ainoastaan ajamassa omaa ja oman porukkansa asiaa. Kansanedustuslaitos on jo käsitteenä (huono) vitsi. Eivät ne mitään kansaa siellä edusta ja kaikkein viimeisenä nyt suomalaisia, jos ottaa huomioon sen ihailtavan ripeyden, millä Suomea on ajettu alas nämä viimeiset parisenkymmentä vuotta. Vaalit ovat tulossa, mutta mitä merkitystä niillä on? Lainaan aikanaan abiajelumme tunnuslausetta silloisen kuorma-autokyytimme reunasta: pellet lähtee,mutta sirkus jää. Vallassa olevat puolueita on äänestetty vaihtelevasti ja riippumatta siitä, kuka on ollut vallan kahvassa, meno on pysynyt tismalleen samana. Kukas se nyt sanoikaan, että suurinta tyhmyyttä yrittää aina samalla tavalla ja odottaa sitten eri tulosta. Mikään ei tule muuttumaan, niinkauan kuin me hyväksymme tämän puolueiden diktatuurin. Puolueilta on otettva pois niiden itselleen v 1969 vaalilain jälkeen petaama asema ja ennenkaikkea puoluerahoitus. Lisäksi on saatava sitovat kansanäänestykset. Eikä riippumaton perustuslakituomioistuinkaan olisi pahitteeksi. Sen jälkeen olisi jonkinlaista toivoa siitä, että järki ja oikeus palaisivat Suomeen ja sitä myöden ehkä myös hiljalleen voisi alkaa jälleenrakennus tämän sortokauden jäljiltä.

  VastaaPoista
 2. Vihreiden vaalityö eduskuntavaaleja varten alkaa jo, yritys puhdistaa veriset kätensä.

  Jokainen poliitikko tietää että kokoomus vetää mukanaan oppositioon, on siis otettava pesäero ja pestävä kätensä kansan raiskaamisesta.
  Nato-sopimus, kansantalouden tappaminen (velkasaldon kerääminen yli kriittisen pisteen, korot pääomasijoittajille (loputon virta)), rakenneuudistuksen tekemättömyys (rahaa tuhlaavia byrokraatteja n.450 000, loput julkishallinnon (n.400 000) työpaikat ne joista veronmaksajat haluavat maksaa), terveydenhoidon yksityistäminen eli tuhoaminen (rahavirrat suomesta pois), pienyritystoiminnan tekeminen lähes mahdottomaksi.
  Tuohon päälle vapaakauppasopimus, kokoomuksen lempilapsi (maksaa suomalaisille 2-3 Miljardia, rahat annetaan yhdysvaltoihin, ilman vastiketta).

  On selvää että kokoomus ei vaaleja tule voittamaan, nyt alkaa puolueet katomaan kokoomuksen läheltä, edes kokoomuksen oma lehti Naton Sanomat (eikun HS) ei pysty aivoraiskaamaan kansaa näiltä faktoilta, vaikka saakin apua STT (median bulkkijuorut koko suomelle) ja YLE:ltä (kulloisenkin hallituksen oma propagandatoimisto).

  Rotat hyppäävät aina laivasta kun torpedo kylkeen jysähtää, näin on aina ollut, sekoomus tietää tämän, mutta ovat tuhonsa tehneet joten heille yks vitun hailee mitä jatkossa tapahtuu.
  Maanpetturit ovat saaneet massiiviset korvauksensa suomen antamisesta yhdysvaltalaisille ja EU-byrokraateille, suomi-nimisestä valtiosta he eivät koskaan olleet paskaakaan kiinnostuneita, se myytiin sille joka enirten rahaa taskuun laittoi, nyt voi juosta karkuun taskut täynnä rahaa.

  Vihreät on ensimmäinen joka ottaa pesäeron sekoomuksesta, aika näyttää miten hyvin tuo vaalitemppu onnistuu, tämä on vain vaalitemppu jolla on tarkoitus pysyä vallassa seuraavien vaalien jälkeenkin.

  VastaaPoista