maanantai 8. syyskuuta 2014

MIKSI SUOMI EI OLE ENÄÄ ITSENÄINEN

1. Itsenäisellä valtiolla on oma raha. Suomella ei ole.

2. Itsenäisellä valtiolla on oma läinsäädäntävalta ja oma laki. Suomella ei ole. 70% lainsäädännöstämme tulee Euroopan Unionista ja mikäli jokin Suomessa säädetty laki on vastakkainen EU-direktiivien kanssa, EU:n direktiivit ja lait ajavat aina Suomen lakien ylitse. Eli meillä ei ole enää omaa lakia.

3. Itsenäisellä valtiolla on oma päätäntävalta. Suomella ei ole. Kuten pääministerikin on useaan otteeseen todennut, asioista päätetään "yhdessä" Brysselissä, EU:ssa, ei Suomessa.

4. Itsenäisellä valtiolla on oma talouspolitiikka. Suomella ei ole. Katso kohta yksi.

5. Itsenäisellä valtiolla on oma turvallisuuspolitiikka. Suomella ei ole. Olemme pääministerin ilmoituksen mukaan osa EU:ta. Lisäksi olemme tehneet Naton kanssa HSN ja MOU sopimukset, joilla ylin sotilaallinen päätäntävalta siirrettiin Naton päämajaan. Nato ja EU määräävät Suomen turvallisuus- ja ulkopolitiikasta.

6. Itsenäisellä valtiolla on oma armeija. Katso kohta 5.

7. Itsenäisellä valtiolla on oma lippu. Niin on myös Katalonialla, Skotlannilla, Walesilla, Ahvenanmaalla, Baskimaalla ja Saamenmaalla.

Suomi on Euroopan Unionin "jäsenvaltio" eli osatasavalta, eli valtioliiton osavaltio, eli liittovaltion osavaltio. Meillä on alueparlamentti ja aluepresidentti. Olemme täysin samassa asemassa juridisesti, kuin Neuvostoliiton "itsenäiset" neuvostotasavallat.

Me emme voi estää meille annettuja määräyksiä, emmekä voi kieltäytyä noudattamasta niitä. Voimme vain sopeutua kulloiseenkin asiaan ja tilanteeseen, johon meidät ulkomaalaisten päättäjien toimesta asetetaan. Tämä koskee myös Venäjä-pakotteita ja koko talouspolitiikkaa, joista päätetään muualla kuin Suomessa. Eduskuntamme ja hallituksemme voivat sitten sopia kuinka näihin ulkomailta tuleviin määräyksiin sopeudutaan ja kuinka niitä maassamme sovelletaan. Mitään muuta meillä ei ole.

Vaihtoehto tälle on toki olemassa. Voimme erota sekä eurosta, että Euroopan Unionista.

3 kommenttia:

 1. Kysymys kuuluukin, missä on se voima ja suomalainen sisukkuus johon suomenleijonaa on käytetty vertauskuvana? Ei ole paljon kansa murissu ku kotimaataan on alas ajettu.. Muissa maissa taas kansa on pistänyt kunnolla vastaa, muistaakseni kreikkaakin autettii hyvinki äkkiä ettei kansa mestaa iha kaikkia :-D siellä kun oli täys hulina, oli vähä "mokailtu" kansan niskaan.. Täällä käännetää molemmat persposketkin ja sanotaa että "lyökää lyötyä kyllä vielä vähän pystyn alistumaan!"

  VastaaPoista
 2. Suomessa löytyy kyllä niitä, jotka ovat valmiita sisukkaasti nostamaan väärinkäytökset ja laittomuudet esille ja laittamaan kampoihin tälle meidän täystuhohallinnollemme, mallia Terijoki 2 ja sen takana naruista vetelevälle EU-eliitille.

  Vielä kun löytyisi keino, jolla saada kaikki nämä yksinään omassa nurkassaan räkyttävät kritiikin äänet yhteistyöhön, niin johan voisi hiljalleen alkaa tapahtua, sillä yhteistyöllä saataisiin sen verran kova meteli, että se voisi herättää jopa tämän nukkuvan kansan. Yhteistyö vain ei ole suomalaisten vahvinta aluetta, olen susrukseni joutunut huomaamaan. Sen takia minäkin edelleen lähinnä räkytän täällä korvessa yksinäni. Hanskoja en kuitenkaan ole tiskiin lyönyt, vaan alkemistina edelleen etsin sitä viisastenkiveä, millä saada heruteltua suomalaisista yhteisvoimen kultahippuja. (Johan meni runolliseksi. Pahoittelen. Osaan minä kyllä selvää suomeakin puhua.) Kristiina Kalliojärvi/ Unionin Haudankaivajat

  VastaaPoista
 3. Suomessahan on jo vuosikymmenet ollut vallanpitäjinä ISÄNMAATTOMAT EU/NWO-politrukit. Tämä on onnistunut heidän kontrolloimansa/heitä tukevan valta- eli propagandamedian avulla. YLE-propagandakonetta johtavat bilderbergit, päätoimittaja Jääskeläinen ja trilateralisti-toimitusjohtaja Kivinen – ketut kanatarhan vartijoina. Painetun sanan puolella on sitten mediakontrollin/propagandamedian arkkityyppinä Helsingin sanomat – Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda, varsinainen ”laatujournalismin" lippulaiva. Ihmekös on, että propagandamedian turruttamat ja mukavuuttarakastavat suomalaiset – ja läntisten ns. demokratioiden kansalaiset ylipäänsä – änestävät kerta toisensa jälkeen samat maanpetturit jatkamaan kansallisvaltionsa tuhoamista ja sen kansalaisten köyhdyttämistä Uuden Maailmanjärjestyksen orjalaumaksi.

  VastaaPoista