lauantai 27. syyskuuta 2014

SUOMI HÄVISI - vieraitten valtioiden sotajoukot miehittävät maata

Sanomalehti Keski-Suomalaisen mukaan norjalaisia panssariajoneuvokolonnia on nähty siellä täällä Keski-Suomea. Siis toistan: norjalaisia sotajoukkoja liikkuu keskisen Suomen alueella.

Joidenkin julkisuudessa olleiden tietojen mukaan myös tanskalaisia panssariajoneuvoja ajelee eteläisen Suomen teillä täysin vapaasti kenenkään estelemättä.

Ymmärtääkseni maanpuolutustuksen kivijalka ja peruslähtökohta on ollut se, ettei tähän maahan tule yhtään vieraan valtion sotajoukkoa. Piste. Itseasiassa sotilasvalassa velvoitetaan torjumaan jokainen maahan tunkeutuva vieraan vallan sotajoukko.

Koska Suomessa ajelee parasta aikaa kahden vieraan valtion sotilaskolonnia kenenkään estelemättä, on asiasta vedettävissä vain yksi johtopäätös: maamme on miehitetty ja olemme antautuneet. Muutenhan vieraan maan sotajoukkojen maassa oloa ei voida selittää.

Nato-fanit ovat tarjoilleet selitykseksi sitä, että kyse on vain kotiinsa palailevista Nato-joukoista, kun suuri Nato-harjoitus on päättynyt. Selitys on täyttä soopaa.

Naton suuri MERISOTAHARJOITUS Northern Coasts 2014, johon maanpetturihallituksemme ja maanpetoksellinen sotilasjohtomme perustuslain ja rikoslain vastaisesti päättivät liittyä, päättyi jo 12.9. 2014. Toistan: sotaharjoitus päättyi siis jo yli kaksi viikkoa sitten.

Sotaharjoitusselityksen tyhjentää myös se, että Keski-Suomi ei ole millään mittarilla tai aivopierulla Turun saaristoa, Hankoa tai merialuetta. Silti siellä ajelee norjalaisia sotilaskolonnia yli kaksi viikkoa harjoituksen päättymisen jälkeen.

Sinänsähän asia ei ole yllätys, sillä aikaisemmin tänä vuonna norjalaiset poliisit pysäyttelivät suomalaisia Suomessa automaattiaseet käsissään ja vaativat näitä todistamaan henkilöllosyytensä. Siihen norjalaisilla viranomaisilla ei ole mitään oikeutta tässä maassa. Itseasiassa jokaisella reserviläisellä olisi ollut jo tuolloin maanpuolustuksellinen velvollisuus eliminoida nuokin maahan tunkeutuneet vieraan valtion aseistetut edustajat.

Koska puolustusvoimat ja maan hallitus eivät reagoi tähän miehitykseen millään tavalla, ainoa johtopäätös on se, että me olemme antautuneet, hävinneet. Vieraan valtion sotilaat miehittävät maamme kamaraa, ajelevat liput liehuen pitkin poikin maantietämme sotilasajoneuvoilla, taisteluvarustuksessa, eikä yksikään viranomainen tai virkamies, lehtimies tai uutisniilo kommentoi asiaa millään tavalla. Olemme siis jo hävinneet taistelun itsenäisyydestämme myös sotilaallisesti. Maamme on luovutettu ulkolaisille sotajoukoille.

Jokainen voi mielessään miettiä miltä asia vaikuttaisi, jos ajoneuvot ja sotilaat olisivatkin venäläisiä. Ehkä asia tulisi silloin selkeämmin esiin. Jokainen voi mielessään miettiä miltä NATO-joukot näyttävät uutiskuvissa ajellessaan panssariajoneuvoillaan Afganistanissa tai Irakissa. Ne tekevät aivan samaa juuri nyt Suomessa.

Koska hallituksemme ja puolustusvoimien johto eivät ole tehneet elettäkään näiden vieraitten valtioiden sotajoukkojen maasta karkoittamiseksi, vastoin kaikkia lakeja ja toimiensa ja virkojensa perusvaatimuksia, on olettava että sekä hallitus että puolustusvoimien johto ovat antautuneet kansalaisille mitään kertomatta. Karmeampi vaihtoehto on se, että he ovat syyllistyneet suoraan maanpetokseen.

Vastavaa toimintaa nähtiin aivan vastaavin perusteluin vuonna 1939 Baltiassa. Nekin solmivat sopimuksen vieraan valtion kanssa turvallisuusyhteistyöstä. Sielläkin nähtiin vieraan valtion panssariajoneuvojen ajelua ristiin rastiin pitkin maita ja mantuja. Jostakin kumman syystä se asia on kaikille päiväselvä, mutta tämä ei.

Toistan: Suomessa on ainakin kahden vieraan valtion sotajoukkoja. Ne ovat aseistettuja ja operoivat panssariajoneuvoilla.

Eikö tämä herätä kenessäkään mitään ihmetystä? Mitä tapahtui maanpuolustushengelle? Milloin isänmaallisuus lakkasi olemasta?

Milloin Suomi antautui miehitettäväksi?

Miehityksen määrehän on se, että vieraan valtion sotajoukot operoivat maaperällä kenenkään estelemättä. Juuri niin tapahtuu juuri nyt sinun kotimaassasi.

Minä en voi isänmaallisena suomalaisena hyväksyä sitä.

Voitko sinä?

10 kommenttia:

 1. Tämä johtuu siitä, että Suomen itsenäisyyden rippeet vietiin isäntä... korjaan vasallimaasopimuksella tänä vuonna. On makuasia tapahtuiko tämä jo huhtikuussa vai nyt syyskuussa. Viimeistää syyskuun lopussa katkesi sitten viimeisetkin korkean tason yhteyden Venäjään eli ministeri- ja persidenttttasolla ei pidetä minkäänlaista yhteyttä Venäjään.

  Kannattaa käydä päivittäin kävelyllä Tehtaankadulla, jos Helsingissä asuu. Kun sieltä lähtee paljon muuttoautoja kohti itää, niin silloin on itsekin syytä panna pillit pussiin ja kersat autoon. Suosittelen Sveitsiä, kävin siellä kesäkuun lopussa. Sielläkin oli pirusti liikkeellä sotilaskalustota ja junissa matkusti paljon reserviläisiä täydessä varustuksessa. Huima ero oli vain siinä, että he olivat kaikki sveitsiläisiä...

  VastaaPoista
 2. Kielivirheet korjattu:
  Tämä johtuu siitä, että Suomen itsenäisyyden rippeet vietiin isäntä... korjaan vasallimaasopimuksella tänä vuonna. On makuasia tapahtuiko tämä jo huhtikuussa vai nyt syyskuussa. Viimeistään syyskuun lopussa katkesivat sitten viimeisetkin korkean tason yhteyden Venäjään eli ministeri- ja presidenttitasolla ei pidetä minkäänlaista yhteyttä Venäjään.

  Kannattaa käydä päivittäin kävelyllä Tehtaankadulla, jos Helsingissä asuu. Kun sieltä lähtee paljon muuttoautoja kohti itää, niin silloin on itsekin syytä panna pillit pussiin ja kersat autoon. Suosittelen Sveitsiä, kävin siellä kesäkuun lopussa. Sielläkin oli pirusti liikkeellä sotilaskalustoa ja junissa matkusti paljon reserviläisiä täydessä varustuksessa. Huima ero oli vain siinä, että he olivat kaikki sveitsiläisiä.

  VastaaPoista
 3. Onko linkkiä tohon uutiseen?

  VastaaPoista
 4. Kokoomus antoi suomen USA/Natolle, he käyttävät oikeuttaan samantien, ovathan he tämän maan sotilaallisen hallinnan saaneet, joten loogisesti ei pitäisi olla yllätys kenellekkään.

  Surullista oli että tuon pienen paikallislehden some-osastolla ihmisillä ei ollut minkäänlaista kritiikintynkää, muutamaa lukuunottamatta, jotka saivat tietysti vähättelyä ja höpö höpö-kommentteja. Suurimman osan mielestä oli ihan YES että vieraan vallan sotakalustoa ajelee täydessä latingissa pikkukylässä, kas kun eivät menneet hurraamaan ja kahvia kantamaan sotilaille.

  Noiden maalaisten mielestä suomen antaminen USA/Natolle:lle oli tosi YES ja haluavat sotakalustoa lisää sinne liikkumaan, varmaankin haluavat että tukikohtakin alueelle rakennetaan että saisivat "väriä" arkeen.

  Herää kysymys miten perkeleessä tuollainen tavallinen suomalainen on saatu aivoraiskattua, hurraamaan sille että vieraan vallan sotajoukot tulevat täydessä latingissa ajelemaan suomeen, tekemään mitäs lystää.
  Eikö suomalaisille perusjampalla ole selkärankaa ollenkaan, onko sekoomusmedia todellakin aivoraiskannut perusjampan hyväksymään kaiken ?

  Mitä helvettiä pitäisi tapahtua että suomalainen perusjamppa alkaa oikeasti ajattelemaan, pitääkö tulla konflikti USA/Nato-sotilaiden ja paikallisten kanssa jossa ruumiit lojuu kadulla, noilla joukoilla ON oikeus ampua ja käyttää voimaa kehen tahansa ja missä tahansa, he OMISTAVAT suomen maaperän nykyisen sopimuksen puitteissa.

  VastaaPoista
 5. Katselin ihmeissäni tuota Tanskalaisten sotakolonnaa viime viikolla, kun ajelivat kehä 3:lla vastaan!

  VastaaPoista
 6. Kristiina Kalliojärvi/ Unionin Haudankaivajat29. syyskuuta 2014 klo 7.25

  Eipä ole juuri aikoihin ollut väliä, mitä isänmaalliset suomalaiset hyväksyvät ja mitä eivät. Me olemme uhanalainen laji. Ei siksi, että meitä olisi niin vähän, vaan siksi, että puuttuu enää enää piirun verran tilanteesta, jossa meistä ryhdytään maksamaan tapporahaa. Henkinen teurastus on alkanut jo aikoja sitten. Siksi olisikin nytyhdestoista hetki tajuta se keskeinen tosiasia, että MEITÄ ON ENEMMÄN.

  VastaaPoista
 7. Kristiina Kalliojärvi sanoo sen, josta maanpetturi-valllanpitäjiämme tukeva valta- eli propagandamediamme vaikenee: "Eipä ole juuri aikoihin ollut väliä, mitä ISÄNMAALLISET suomalaiset hyväksyvät ja mitä eivät. Me olemme uhanalainen laji. ..."

  Patriootti.com otsikoi "30 vastaan viisi – jälleen monikulttuurista väkivaltaa pääkaupunkiseudulla" ja jatkaa mm. seuraavasti:
  "Pääkaupunkiseudulla on alkavan syksyn aikana sattunut useita monikulttuurisia väkivallantekoja. ”Joukkotappeluna” uutisoitu ryöstöaalto Vantaan Tikkurilassa sekä heti seuraavana viikonloppuna Helsingin keskustassa sijaitsevissa puistoissa sattuneet röyhkeät ryöstöt ovat nyt saaneet jatkoa. Tällä kertaa kolmekymmentä ulkomaalaista kävi viiden suomalaisen miehen kimppuun Espoon Kauklahden juna-aseman läheisyydessä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. ...Lyhyen ajan sisällä sattuneet, paljon julkisuutta saaneet monikulttuuriset väkivallanteot ovat saaneet ihmiset useilla Internetin keskustelupalstoilla – kuten Kansallisen Vastarinnan uutisten kommenteissa – miettimään kodinturvajoukkojen perustamista. Vaikka toistaiseksi ainakaan Kansallisen Vastarinnan toimitukseen ei ole tullut tietoa, että sellainen ryhmä olisi todellisuudessa koottu edes yhden viikonlopun ajaksi partioimaan, kertoo asian miettiminen kuitenkin jo omaa kieltänsä suomalaisten kyllästymisestä maahanmuuttajien aiheuttamiin ongelmiin.
  Monikulttuurinen väkivalta ei ole vähenemään päin, päättäjiä eivät kiinnosta tavallisten kansalaisten ongelmat ja poliisikin on voimaton. Silloin ainoastaan suomalaisten oma päättäväisyys ratkaisee. Selvää on, ettei kotona istumalla mikään muutu paremmaksi. ..."
  Monikulttuurisuus-propagandahan on harva se päivä keskeinen aihe YLE-propagandakoneessa, jota johtavat maanpetturi-vallanpitäjiemme tehtäviinsä asettamat Bilderberg-maanpetturit, päätoimittaja Jääskeläinen ja trilateralisti-toimitusjohtaja Kivinen. YLE-propagandakoneen monikulttuurisuus-, homo-/lesbo-/feminismi- ym. kulttuurimarxilaisesta aivopesusta on ansiokkaasti raportoinut sivusto http://ylewatch.blogspot.fi/ - kannattaa vilkaista sivuston aikaisempiakin artikkeleita.
  Hallitsemattomaan maahanmuuttoon tähtäävällä monikulttuuripropagandalla jo itsessään pyritään suomalaisten kansallisen identiteetin ja sitä tietä suomalaisen kansallisvaltion tuhoamiseen - siis kaiken kaikkiaan pirulliset tarkoitusperät näillä maanpettureilla!

  VastaaPoista
 8. Uutta tietoa tuohon kirjoittamaani ensimmäiseen kommenttiin, että Venäjän ja Suomen välillä ei olisi korkealla tasolla yhteyksiä:
  Tuomioja on lähdössä Moskovaan tapaamaan Lavrovia 6.10. Syy, miksi EU:n kieltoa (pitää korkean tason yhteyksiä Venäjään) uhmataan on minulle arvoitus.
  Sen verran kunniakkaastikin on Tuomioja edistänyt vasallimaasopimuksen tulkintaa, että mitäköhän hän oikein ajaa takaa? Ehkäpä Tuomioja on huomannut, että hänen suuri osakepottinsa on ruvennut arvossa laskemaan hiukan turhan reippaasti tuossa EU:n aloittamassa umpihullussa taloussodassa?

  Mene tiedä, mutta nyt riittää kävely pari kertaa viikossa Tehtaankadulla...
  (kommentti lähetetty 3.10)

  VastaaPoista