keskiviikko 3. syyskuuta 2014

SUOMEN MAHTAVIN RIKOLLISJÄRJESTÖ

Samaan aikaan, kun poliisi keskittyy jahtaamaan "liivimiehiä" niin sanotuissa "liivijengeissä", maassamme toimii rikollisjärjestö, joka rikkoo lakia täysin julkisesti ja avoimesti. Kyseisen rikollisjärjestön toiminta koskettaa suoraan jokaista suomalaista ja vaarantaa jokaisen suomalaisen turvallisuuden. Toimillaan kyseinen rikollisjärjestö on myös aiheuttanut ulkomailla sijaitsevien emojärjestöjensä hyödyksi ja kansalaisten taloudelliseksi tappioksi kymmenien miljardien menetykset.

Palautetaanpa mieleen mikä on Euroopan Unionin määritelmän mukaan järjestäytynyttä rikollisuutta.
Euroopan unionin 1990-lopulla antaman järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkistö on seuraavanlainen. Määritelmän mukaan rikollisryhmän järjestäytyneisyys edellyttää, että ryhmä täyttää kuusi oheisen listan kriteereistä. Näihin kuuteen sisältyvät pakollisina kohdat 1, 3, 5 ja 11. 

Kriteerit ovat seuraavat: 

1. Useamman kuin kahden henkilön yhteistyö.
2. Jäsenillä on määrätyt tehtävät.
3. Toimii pitkän tai määräämättömän ajan.
4. Käyttää sisäistä kuria.
5. Epäillään törkeistä rikoksista.
6. Toimii kansainvälisellä tasolla.
7. Käyttää väkivaltaa tai muita uhkailukeinoja.
8. Käyttää peiteyhtiöitä.
9. Harjoittaa rahanpesua.
10. Pyrkii vaikuttamaan poliitikkoihin, julkiseen hallintoon, tiedotusvälineisiin, oikeusviranomaisiin tai talouselämän edustajiin.
11. Toiminnassa taloudellisen hyödyn tai vallan tavoittelu on määräävä tekijä. 

Suomen mahtavin rikollisjärjestö on useamman kuin kahden henkilön yhteistyötä, eli kohta 1 täyttyy. Se toimii pitkäaikaisesti, eli kohta 3 täyttyy. Se syyllistyy erittäin törkeisiin rikoksiin, eli kohta 5 täyttyy. Sen toiminnassa vallan tavoittelu on aivan keskeinen osa, eli kohta 11 täyttyy.

Näiden neljän kohdan lisäksi pitää kahden muunkin kohdan täyttyä, jotta kyse olisi Euroopan Unionin virallisen määritelmän mukaisesta järjestäytyneestä rikollisuudesta. Tämän järjestön jäsenillä on tarkkaan määrätyt tehtävät, eli kohta 2 täyttyy.  Se toimii myös kansainvälisellä tasolla, eli kohta 6 täyttyy.

Voimme siis todeta, että tämä Suomen mahtavin rikollisjärjestö täyttää Euroopan Unionin järjestäytyneelle rikollisuudelle asettamat määritelmät. Se on siis Euroopan Unionin virallisen määritelmän mukaan järjestäytynyttä rikollisuutta. 

Kohdan 5 törkeät rikosepäilyt, tai julkisuudessa esillä olleiden tietojen mukaan suoritetut törkeät rikokset, liittyvät rikoslain 12. luvun 1.pykälän rikkomiseen, jonka rikkomisesta pitäisi tuomita vähintään vuodeksi ja enintään 10 vuodeksi vankeuteen. Lisäksi tämä rikollisjärjestö rikkoo rikoslain 12. luvun 10.pykälää, josta pitäisi tuomita sakkoihin tai vuodeksi vankeuteen. Rikoslain rikkomisen lisäksi tämä rikollisjärjestö rikkoo myös perustuslain 94.pykälää. 

Vaikka tämä rikollisjärjestö suorittaa rikoksensa avoimesti ja julkisesti, mikään viranomaistaho ei tutki sen toimintaa, eikä mikään suomalaisen oikeusjärjestelmän osa pyri estämään sen toimintaa. Onkin hyvin todennäköistä, että rikollisjärjestön toiminta täyttää myös Euroopan Unionin järjestäytyneen rikollisuuden määritelmien kohdan 10 kokonaisuudessaan, ja juuri siksi kykenee toimimaan lakia rikkoen täysin avoimesti ja julkisesti, ilman pelkoa rikollisten toimiensa oikeudellisista seuraamuksista.

Julkisuudessa esillä olleiden tietojen mukaan tämä rikollisjärjestö johtaa ainakin parlamenttimme juridiikan kannalta keskeisiä valiokuntia ja sisäministeriötä, jonka alaisuudessa ja käskyvallassa poliisiviranomaiset ovat. Mikäli näin on, se voi selittää osaltaan sen, miksi poliisi on täysin halvaantunut tämän rikollisjärjestön edessä. Hallitsemalla suomalaista poliisijärjestelmää tämä rikollisjärjestö yksinkertaisesti hallitsee poliisia ja kykenee estämään siten kaikki mahdollisesti itseensä ja toimintaansa kohdistuvat tutkimukset ja selvitykset, ja ohjaamaan poliisin toimintaa itselleen hyödyllisellä tavalla.

Keitä tähän rikollisjärjestöön sitten kuuluu? Merkille pantavaa on se, että vaikka rikollisjärjestön organisaatiossa olevat henkilöt saattava vaihtua, heidän tehtävänsä säilyvät ennallaan. Tämä ilmeni joitakin aikoja sitten kahden rikollisjärjestön jäsenen jättäydyttyä sivuun toiminnasta. Heidän tilalleen valittiin välittömästi uudet henkilöt. Tällaista jäsenistön uusintaa harjoitetaan vain hyvin organisoidussa rikollisuudessa, mm. italialaisessa mafiassa ja Aasian rikollisjärjestöissä.

Tämän hetkisen tiedon perusteella tämän rikollisjärjestön jäseniä ovat seuraavat henkilöt:
Alexander Stubb, Antti Rinne, Erkki Tuomioja, Lenita Toivakka, Carl Haglund, Pekka Haavisto, Anna-Maja Henriksson, Päivi Räsänen, Krista Kiuru, Petteri Orpo, Paula Risikko, Jan Vapaavuori, Lauri Ihalainen, Laura Räty, Susanna Huovinen, Ville Niinistö, sekä Piia Viitanen. 

Huomion arvoista on se, että tämän rikollisjärjestön toimintaa tukee ja avustaa joukko alajärjestöihin kuuluvia henkilöitä, jotka ovat hekin organisoituneet tiukasti. Tukiessaan tämän rikollisjärjestön rikollista toimintaa, noidenkin organisaatioiden voidaan katsoa täyttävän Euroopan Unionin viralliset järjestäytyneen rikollisuuden määritelmät. Näitä alajärjestöjä on ainakin kuusi ja niissä on tuhansia jäseniä. Aktiiviseen toimintaan osallistuvia on toista sataa.

Rikollisjärjestön vahvana taustavaikuttajana ja jonkinlaisena epävirallisena päällikkönä toimii Sauli Niinistö, joka ei varsinaisesti kuulu rikollisjärjestön jäsenistöön, mutta joka julkisuudessa esillä olleiden tietojen mukaan tukee vahvasti rikollisjärjestön rikollista toimintaa. 

Lopuksi on syytä palauttaa mieleen, ettei tässä kirjoituksessa ole kyse politiikasta tai maailmankatsomuksesta, vaan puhtaasti järjestäytyneestä rikollisuudesta ja sen määritelmistä. Yleisen määritelmän mukaan henkilö, joka rikkoo tietoisesti lakia ja varsinkin useita lain kohtia saavuttaakseen tavoitteensa, syyllistyy rikokseen. Hän on siis rikollinen. 
Jos kyse on hyvin organisoidusta ryhmästä, jonka toiminta vielä täyttää Euroopan Unionin virallisen järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkistön, kyse on rikollisjärjestöstä. Kun tämä ryhmittymä rikkoo perustuslain 94.pykälää, sekä rikoslain 12.luvun pykäliä 1 ja 10, on selvää, että kyse on järjestäytyneestä rikollisuudesta.

Juuri tästä on nyt kyse. Suomen olemassa olevien lakien rikkomisesta.

Kysymys kuuluukin: miten ihmeessä tämä on mahdollista?

Miten on mahdollista rikkoa maamme lakeja julkisesti?

Miten on mahdollista rikkoa maamme perustuslakia julkisesti?

Miksei yksikään poliisiviranomainen puutu tällaiseen toimintaan?

Onko todellakin niin, että kun rikollisjärjestön muodostavat poliitikot, he ovat koskemattomia?

Onko kyse siitä, että poliisi pelkää?

Ilmeisesti.

11 kommenttia:

 1. Fb:ssä on jakelussa Esko Seppäsen päivitys. Vaikuttaa siltä, että NATO-sopimus merkitsee poikkeusta perustuslaista. Riski sopimuksen kaatumisessa vaikeutetussa järjestyksessä olisi hallitukselle liian suuri, niinpä sitä ei tuoda etukäteen eduskuntaan. Kansalaiset ovat lähetelleet sähköpostia kansanedustajille, ovatko he tietoisia ja mitä jos ovat.

  VastaaPoista
 2. Näin se on nähtävä ja näin sen nään.

  VastaaPoista
 3. Vielä tulee se aika, että rikolliset poliitikkomme maksavat maanpetoksestaan kalliisti. Siperian junaan on niille vain menolippu.

  VastaaPoista
 4. Muuten hyvä teksti, mutta mistä rikoksesta tämän järjestön jäsenet on tuomittu ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsos, kun näitä tyyppejä ei tuomita. Ovat täysin "outlaw"-henkilöitä... Määrittelevät itse lait, mutta ei koske heitä itseään. Ymmärsitkö vielä nytkään...?!

   Poista
  2. Tarviikos "stub`ido" piirtää....

   Poista
  3. OUTLAW toisinpäin = pitkäaikaistyötön ja monisairas -> TE-toimiston & KELA:n mielivaltaisten päätösten vastaanotttaja. Demokratia?

   Poista
 5. Suomen Punainen Risti ja EvLut kirkko ym.. täyttää ihan samalla lailla ao. kriteereitä, jos tuollaisella puusilmällä tekstiä luetaan.

  VastaaPoista
 6. Homma pyörii niin kauan kunnes todellinen oppositio eli suomen kansa on kyllästynyt
  täysin näihin öykkäreihin ja heivaa ne yli laidan!

  VastaaPoista
 7. Ja sitä saadaan odottaa - valitettavasti! Suomen kansa = kuin natsien "suihkuttamat" juutalaiset. Lampaita...

  VastaaPoista