perjantai 26. syyskuuta 2014

KANSAN NOUSU

Moni on hyvinkin tyytymätön Suomen nykytilaan. Monen mielestä poliitikot ja kansanedustajat ovat unohtaneet mikä heidän tehtävänsä on. Sensijaan että edustaisivat kansaa, he edustavat puolueitaan, jotka ovat erillään kansasta, ihmisistä, puolueitaan jotka ovat muuttuneet omia etujaan ajaviksi etujärjestöiksi. Jopa mediapelin ja imagohuijauksen parhaiten osannut Kokoomus alkaa rapautua, kun yhä useampi suomalainen yrittäjä huomaa tulleensa retkutetuksi vuosikymmenten ajan.

Suomessa on arvioiden mukaan noin 800 000 köyhää. Se on aikamoinen osa viiden miljoonan asukkan maassa. Silti poliitikkomme jatkavat kuin unessa kuvitellen, ettei tuollainen määrä merkitse yhtään mitään. Monet heistä ovat sitä mieltä, ettei Suomessa ole oikeasti köyhiä olemassakaan. Köyhyys on "suhteellista", "laskennallista" ja "asenne".

Hiljattain eräs kuopiolainen kokoomuspoliitikko väitti työttömyyskorvauksen olevan yli tuhat euroa, vaikka se on todellisuudessa alle viisi sataa. Samaisen pällipään mukaan työtön tienaa Suomessa yli 1500 euroa kuussa. Se oli vale, joka johtui siitä, ettei kokoomuspoliitikko tiennyt mikä on totta. Hän kuvitteli niin. Ja kyseinen heppu oli paikallispoliitikko.

Valtakunnan tasolla operoivat poliitikot ovat vielä pahemmin pihalla. Ministerien mukaan terveyspalvelut paranevat kun niitä vähennetään. Hoitoon on helpompi päästä kun hoitopaikkoja karsitaan. Lääkärille pääsee paremmin, kun lääkäri siirtyy viiden kilometrin päästä sadan kilometrin päähän. Synnytyksistä tulee turvallisempia, kun yhä useampi synnytys tapahtuu matkalla harvoihin synnytyssairaaloihin. He todella sanovat näin aamusta iltaan, väittävät näin mediassa.

Samaan aikaan kun tavallisia suomalaisia verotetaan ja laskutetaan yhä kiihtyvällä mitalla välillisin veroin ja maksuin, kaikkein suurituloisimpien verotusta on kevennetty miljarditolkulla. Samaan aikaan kun pienyritykset ja yrittäjät horjuvat kuilun partaalla ja tekevät konkursseja, suurimmat eivät maksa juuri ollenkaan veroja, saavat miljarditukia joiden avulla tuotantoa siirretään ulkomaille ja lupauksia lisätuista. Nämä kaikki rahoitetaan verottamalla kaikkia muita.

Samaan aikaan kun suomalaisia kuolee, koska heitä ei ole varaa hoitaa, hallitukset ovat syytäneet ulkomaalaisille pankeille laskutavasta riippuen 30-47 miljardia euroa. Samaan aikaan suomalaisten laskun maksajien palveluita on leikattu 8 miljardilla. Samaan aikaan kun kouluja, terveyskeskuksia, sairaaloita, vanhainkoteja, hoivakoteja, päiväkoteja ja kouluja suljetaan rahan puutteen vuoksi, valtio syytää suomalaisten näitä varten maksamia verorahoja EU-jäsenmaksuihin ja tukirahastoihin miljarditolkulla. Pelkästään EU:n rakennerahastoon on uponnut 3 miljardia suomalaisten rahaa nettomiinusta.

Poliitikkomme ovat tehneet lainvastaisia päätöksiä jatkuvasti, vuodesta toiseen. Osa varmaan tietääkin tämän, osa ei edes tiedä olevansa rikollinen mukana rikollisjärjestön toiminnassa maamme lakien vastaisesti. Nato-sopimukset ovat yksi esimerkki perustuslain ja rikoslain vastaisista päätöksistä. Muitakin on tehty pitkin matkaa. Meille on valehdeltu, meitä on huijattu, meidän verovarojamme anastetaan ulkolaisten pankkien määräyksestä, ulkomaalaisten poliitikkojen käskystä, ja asialla on eduskuntatalossa istuva rosvojoukko. 

Ihmiset tietävät tämän. Moni tuntee tämän jo omissa nahoissaan. Muutaman viimeisen kuukauden aikana tuhansia pienyrityksiä on kaatunut konkursseihin. Mitä jos kaikki päättäisivät tehdä asialle jotakin?

Mitä eduskunta tekisi, jos 800 000 köyhää ilmestyisi eduskuntatalolle vaatimaan oikeuksiaan? Suomessa ei ole poliiseja torjumaan tuollaista väkijoukkoa. Rauhanajan armeija ei pystyisi torjumaan tuollaista väkimäärää millään.

Mitä poliitikot tekisivät, jos eduskuntatalolle ilmestyisivät ne kymmenet tuhannet yrittäjät, joita kokoomus on kussut silmään viimeiset 20 vuotta? Tuhannet ja tuhannet koululaiset homekouluistaan ja "tehostetuista" opintokeskuksistaan tulisivat peräämään laissa luvattuja oikeuksia? Tuhannet kuolemaan määrätyt sairaat, priorisoidut? Ampuisiko poliisi heitä?

Entä jos joukkoon liittyisivät ne poliisit, jotka ovat päätyneet kilometritehtaalle poliisin "tehostamisohjelman" myötä ja poliisijohdon ja hallinnon palkankorotusten myötä? Entä jos poliisi asettuisikin lain puolelle ja suojelisi kansalaisia eduskunnassa istuvaa rikollisjoukkoa vastaan?

Entä jos poliisi tekisikin yllätysiskun eduskuntaan, takavarikoisi kansanedustajien tietokoneet, paperit, pidättäisi heidät epäiltynä maanpetosrikoksista ja maapetoksen valmistelusta, ja telkeisi heidät pidätysselliin tutkimusten ajaksi?

Se voisi muuttaa maamme tilannetta. Se olisi kansan nousu. Ehkä jopa kansannousu.

7 kommenttia:

 1. Sampsa Kataja (kok). poistaisi leskeneläkkeet, koska järjestelmä on hänen mukaansa vanhentunut. Lisäksi hän muuttaisi työkyvyttömyyseläkettä niin, että eläkepäätöksestä huolimatta ihmisen työkykyä arvioitaisiin määräajoin.
  Vuonna 2011 perhe-eläkettä maksettiin 262 300 leskelle ja 15 700 lapselle, yhteensä noin 1,6 miljardia euroa.
  Suurimmat leskeneläkkeet ovat tuhansia euroja. HS:n alkuvuodesta tekemän selvityksen mukaan sadan eniten leskeneläkettä saavan suomalaisen leskeneläkkeen keskiarvo on 6 750 euroa kuukaudessa (tutkimusjohtaja Reija Liljan tutkimus Palkansaajien tutkimuslaitos, Talous ja Yhteiskunta T&T -lehti nro 3. 2013). Liljan tekemää tutkimusta ja julkaisua yritettiin torperoida jo tekovaiheessa. Lilja iski faktat pöytään, jonka jälkeen tutkimus sai vauhtia.

  VastaaPoista
 2. Kiitos tästä, se antaa hivenen toivoa, en olekkaan ainoa joka näkee kaiken paskan läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Näin koen itsekin, mutta ei riitä & muuta mitään? Sama laillistettu rosvous jatkuu...
   Kansalla on muuta "puuhaa"; Tanssii tähtien kanssa, Vain elämää yms. idiootti formaatit...

   Poista
 3. oishan tuo jo aika

  VastaaPoista
 4. Huippua edustaa bilderbergi-vapaamuurari-maanpetturi J.Katainen. Urpilaisen, Stupidon ym. maanpettureiden avustamana hän repäisi suomalaisten selkänahasta osuuden keskieurooppalaisten Kreikkaa rahoittaneiden pankkigangsterien keinotteluvoittojen pelastuspakettiin - pankeilla kun oli jo lainoja myöntäessään tieto, että Kreikka on konkurssikypsä ja todennäköisesti ei koskaan pysty maksamaan lainojaan takaisin. Katainen sitten "vastuullisesti" lisäsi Suomen osuutta vastaavalla summalla Suomen ulkomaanvelkaa, joka jo silloin oli kriittisen korkea. Nyt sitten Kataisen ylikansalliset NWO-feodaaliherrat palkitsivat hänet Suomessa tekemästään monenlaisesta tuhotyöstä korkealla politrukin viralla EU-diktatuurissa Brysselissä!

  VastaaPoista
 5. Kuulkaas Suomessa on vain yksi ja oikea veroparatiisi ja se on Hakaniemi. Ne (AY-liikkeet) ovat keränneet kymmenissä vuosissa miljardeja ja taas miljardeja euroja, josta ei penniäkään ole tilitetty ns. yhteiseen kassaan. Niilläkin verottomilla miljardeilla olisi kansan hyvinvointiin saatu roimia parannuksia.

  VastaaPoista