maanantai 6. tammikuuta 2014

MAFIAMENTALITEETTI SUOMESSA

Toisin kuin yleensä kuvitellaan, mafia ei ole piskuinen sakki miehiä, joka tehtailee rikoksia. Se ei ole edes puhtaasti rikoksia tekevä organisaatio. Mafia on järjestö, joka ajaa omaa etuaan kaikin keinoin. Mafia toimii millä tahansa alalla, joka tuo sille hyötyä. Mafia on mukana huumekaupassa, asekaupassa, kiristämisessä, prostituutiossa, ja lähes kaikilla teollisuuden aloilla huippumuodista nosturibisnekseen.

Mafia on myös mukana politiikassa. Se ei ole sattumaa, vaan johtuu siitä, ettei mafia ole valtion vastainen organisaatio. Mafia on valtion sisällä, sen ytimessä. Italiassa mafia on aina ollut osa yhteiskuntaa ja valtiorakennetta. Se on sitä edelleen. Calabriassa arviolta noin neljännes koko väestöstä on paikallisen mafian Ndraghetan jäseniä. Jokainen käsittää, etteivät nuo kaikki jäsenet suinkaan toimi huumekaupassa tai murhaa ihmisiä.

Napolin Camorra on aina ollut osa paikallista valtarakennetta ja Sisilian mafia, se varsinainen Mafia, oli keskeisessä roolissa, kun Berlusconin Forza Italia puoluetta perustettiin. Mafia oli Berlusconin tukija ja rahoittaja, ja mahdollisti Berlusconin valtaannousun. Sekä Calabriassa, että Sisiliassa mafia on osa kirkkoa. Mafia tukee kirkkoa taloudellisesti ja kirkko siunaa mafian ja antaa sille tukensa. Katolisen kirkon historiassa vain yksi paavi on tuominnut mafian, mutta Vatikaanista ei löydy yhtä ainoaa virallista asiakirjaa, jossa mafia tuomittaisiin ja julistettaisiin kirkon opetusten vastaiseksi.

Mafian olemassaolon mahdollistaa mafiakulttuuri. Ilman sitä mafiaa ei olisi. Mafiakulttuuri tarkoittaa sitä, että mafia käsitetään osaksi elämää, osaksi normaalia yhteiskuntaa. Mafia on olemassa yhtä takuuvarmasti kuin mikä tahansa muukin elämän osa-alue. Puhutaan mafiamentaliteetista. Se on mafian hiljaista hyväksyntää ja sallimista. Mafiaa voi kirota ja pitää pahana, sitä voi moittia ja haukkua, mutta sille ei tehdä mitään. Se hyväksytään. Näin on aina ollut. Sille ei mahda mitään. Tämä on normaalia. Se kuuluu kuvaan. Tämä on maan tapa.

Kun vaalirahakohu puhkesi vuonna 2009, Suomella oli hetkensä. Pienen ohikiitävän hetken ajan olisi ollut mahdollista päästä käsiksi yhteiskunnan ylimmille tasoille ulottuvaan korruptioon ja suomalaisen mafian ytimeen. Hetki meni ohitse, koska sitä ei nähty. Media eli sokeana, kuten aina. Viranomaiset eivät luonnollisesti kiinnostuneet juurikaan koko asiasta. Asia kuihtui lautakasoihin ja pariin näytösoikeudenkäyntiin. Mafia puolustautui ja onnistui vakuuttamaan kansakunnan siitä, että Maan tapa on luonnollista. Se on normaalia. Näin on aina ollut.

Suomessa eletään rikollisvaltiossa. Hallituksen kuntauudistukset ja SOTE-hankkeet ovat perustuslain vastaisia. Kunnilla on perustuslain takaama itsemääräämisoikeus. Jos hallitus haluaa puuttua kuntien asioihin, sen pitäisi muuttaa ensin perustuslakia. Niin ei tehdä, vaan laaditaan perustuslain vastaisia lakeja, joiden perusteella rikotaan perustuslakia. Tämän ei pitäisi olla mahdollista. Se kuitenkin mielletään aivan normaaliksi toiminnaksi. On täysin luonnollista, että hallitus ja enemmistö eduskunnasta rikkovat lakia. Tästä oli kyse myös vaalirahakohussa. Enemmistö eduskunnasta oli rikkonut lakia. Tuolloin, aivan kuten nytkin, valtaosa eduskunnasta katsoo, että on aivan normaalia rikkoa lakia.

Hallitus myös painostaa ja uhkailee kuntia vakavilla seurauksilla, jos ne eivät suostu taipumaan sen tahtoon. Hallitus myös lupaa taloudellisia etuja niille, jotka tottelevat sen tahtoa. Tässä on kyse kiristyksestä ja uhkailusta, jotka molemmat ovat nekin rikoksia. Taloudellisen hyödyn lupaaminen on puolestaan lahjontaa. Tämä on normaalia mafian toimintaa ja se on myös maamme hallituksen normaalia toimintaa. Kukaan ei kiinnitä siihen mitään huomiota. Se on yleisesti hyväksytty tapa. 

Tämä on suomalaista mafiamentaliteettia. Tämä on suomalaista mafiakulttuuria. Suljetun etupiirin rikkoessa lakia kyse ei olekaan enää rikoksesta, vaan normaalista toiminnasta. Eliitin syyllistyessä kokonaisena ryhmänä perustuslain vastaiseen toimintaan, kaikki muut tahot vain katsovat vierestä. Yksikään poliisi tai syyttäjä ei näe toiminnassa mitään outoa. Viranomaiset sallivat tietyn ryhmän rikollisen toiminnan, vaikka se tapahtuu avoimesti julkisuudessa. Se johtuu siitä, etteivät hekään ole immuuneja mafiamentaliteetille. Hekin hyväksyvät tietyn voimakkaan organisaation rikollisen toiminnan, koska tuolla organisaatiolla on oikeus lain rikkomiseen.

Suomalainen suuri yritysmaailma on osa suomalaista mafiaa. Meillä on kartelleja, suljettuja toimialoja, välikäsiä ja keskusliikkeitä, jotka rahastavat kaikki alalla toimivia ilman mitään perusteluja. Kauppa on tiukasti kontrolloitua, tuotanto on kontrolloitua ja organisoitua, ja lasku lankeaa kansalaisille ylikorkeina hintoina, hinnannousuina ja maksuina. Kuvio on sama puukaupoista asvalttibisneksen kautta kirjakauppaan, jossa yksi yksityinen välittäjä kontrolloi sekä kauppaa, kustantajia, ostajia ja myyjiä, ja ottaa siivunsa.

Mitään perusteluita tällaiselle toiminnalle ei ole. Vaikka toiminta on puhtaasti kaupan rajoittamista, vastoin kaikkia EU:n periaatteita ja lakeja, mikään taho tässä maassa ei puutu tähän toimintaan. Ei ole olemassa mitään tahoa, mitä suomalainen mafia ei ohjailisi virkamiesten, poliitikkojen tai muiden toimesta.Valtaosa suomalaisista ei edes tajua, että syy siihen miksi Suomessa asuntojen tai ruoan hinta ei koskaan laske, on suljetussa mafiasysteemissä. Valtaosa viranomaisista ei myöskään ymmärrä, että kaikki tällainen toiminta on lain vastaista. Se vain tehdään ikään kuin se olisi laillista. Ikään kuin se olisi luonnollista. Maan Tapa.

Yksittäisen kansalaisen tai heikon ryhmän rikkoessa lakia, viranomaiset tarttuvat oitis toimeen. Kun pikkuruinen sakki humalaisia rettelöitsijöitä häiriköi Itsenäisyyspäivän virallisten juhlien tuntumassa, viranomaiskoneisto puhuu terroristeista ja järjestäytyneestä rikollisuudesta. Kyse on teatterista, jossa viranomaiset masturboivat parhaan kykynsä mukaan, koska todellisuudessa he ovat täysin impotentteja oikean järjestäytyneen rikollisuuden edessä. Koko poliisiorganisaatio johtoa myöten on kykenemätön toimimaan todellisen suomalaisen järjestäytyneen rikollisuuden edessä. Jos näin ei olisi, pääministerimme ja muutkin ministerimme istuisivat parhaillaan Pasilan poliisitalon putkassa epäiltynä perustuslain vastaisesta toiminnasta. Se olisi normaalia normaalissa yhteiskunnassa.

Suomi ei kuitenkaan ole normaali yhteiskunta. Suomi on totaalisen korruptoitunut maa, jossa mafiamentaliteetin läpikyllästämä mediakaan ei tunnu käsittävän, että maan koko hallitus toimii rikollisesti. Valtaosa eduskuntaa ei käsitä olevansa osa mafiajärjestelmää, joka rikkoo perustuslakia. Valtaosa kansanedustajista ei ymmärrä rikkovansa perustuslakia tukiessaan hallituksen toimia. He eivät käsitä rikkovansa lakia ja tekevänsä rikosta. He eivät ymmärrä olevansa järjestäytynyttä rikollisuutta, rikollisia.

Tätä on mafiamentaliteetti Suomessa. Se on normaali olotila. Normaali asenne. Se on kaiken läpäisevä rikolliskulttuuri. Se on Maan tapa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti