maanantai 18. marraskuuta 2013

TAPAUS AARNIO

Voi olla, että komisario Jari Aarnio on veemäinen mies. En tiedä. En ole koskaan tavannut, enkä tunne häntä. Voi olla, että hän on työssään syyllistynyt epämääräisiin temppuihin. En tunne hänen työhistoriaansa. Näillä seikoilla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä sen kanssa, miksi Aarnio on nyt uutisissa.

Hesari toimii tällä kertaa Iltalehden sijasta KRP:n äänitorvena ja kuuluttaa ääneen kaiken mitä KRP sille syöttää. On täysin selvää, että Hesarin ja Sanomien tiedot ovat peräisin vain ja ainoastaan KRP:stä, jolla on tahto tuomita Aarnio julkisuudessa ennen oikeudenkäyntiä. Edellisen kerran Hesari oli teloittamassa Aarniota ns. prostituoidun kertomuksen pohjalta. Minne se epäilys katosi? Miksei sitä juttua ole viety oikeuteen?

KRP teki edellisessä hyökkäyksessään virheen. Se yritti tuhota koko Helsingin poliisin huumeyksikön "rikosepäilyillä". Juttu kuivui kasaan. Julkisuudessa se tuotiin esille KRP:n haluamalla tavalla. Aineksia oli kuitenkin vähän, kun asiaa tarkasteltiin tarkemmin. Tämäkin on tyypillistä KRP:n operaatioille.

Takavuosilta muistamme suuren huumejutun, johon Jere Karalahtikin uitettiin mukaan. Tuolloin KRP esitteli tiedotustilaisuudessa satoja kiloja huumeita ja lukuisia aseita. Myöhemmin selvisi, etteivät ne edes liittyneet juttuun. Ne olivat vain rekvisiittaa, eli lavasteita. Tämä on amerikkalaisilta kollegoilta opittu kikka. Kukaan ei väitä, että esillä olevat huumeet ja aseet liittyisivät juttuun, mutta se vaikutelma syntyy, varsinkin mediaväelle, joka on niin tyhmää, ettei tajua kysyä asiaa.

Tuolloisen jutun yhteydessä puhuttiin sadoista huumekiloista ja miljoonista euroista, moottoripyöräkerhon syyllisyydestä ja muusta. Oikeudessa juttu kuihtui kymmeniksi kiloiksi ja rahasummat kymmeniksi tuhansiksi, eikä kerholla ollut mitään tekemistä jutun kanssa. Yksi kerhon kannattajaksi ilmoitautunut oli sekaantunut juttuun.

Toisessa KRP:n suuressa huumejutussa oli taas eräs moottoripyöräkerho jäänyt kiinni. KRP kertoi vihdoinkin todistaneensa kyseisen kerhon olevan mukana miljoonien arvoisessa kansainvälisessä huumekaupassa. Yhteydet ulottuivat Saksaan ja muihin maihin. Media, jälleen kerran, imi kaiken mitä sille syötettiin ja toisteli KRP:n propagandaa täysin sokeasti.

Kun juttu sitten meni oikeuteen, miljoonat katosivat. Puhuttiin yhden henkilön kohdalla muutamista kymmenistä tuhansista euroista, joita KRP ei kyennyt yhdistämään huumekauppaan. Mitään kansainvälisiä yhteyksiä ei jutussa ollutkaan, vaan kyse oli kahden hankolaismiehen kannabisladosta. Yksi kerholainen sai tuomion vierailtuaan kannabisviljelmällä. Ketään muuta ei tuomittu.

KRP on rummuttanut rikollisjengejä maamme pahimmaksi rikollisuhkaksi jo vuosikymmenien ajan. Moni KRP:n ja poliisin nykyisistä johtajista on luonut uransa "liivijengeillä" ja "rikollisilla moottoripyöräjengeillä" ratsastaen. KRP on saanut käsittämättömät valtuudet kansalaisiin nähden tämän uhkan torjumiseen. "Liivijengit" ovat KRP:n ydinasia. Niiden uhka on tuonut miljoonia euroja, kymmeniä virkoja, ylennyksiä, laitehankintoja, ja käsittämättömän laajat toimivaltuudet. Ilman "rikollisia moottoripyöräjengejä" KRP olisi paljon pienempi ja sen toimivaltuudet olisivat paljon rajallisemmat. KRP tarvitsee tuota uhkaa.

Tuon uhkakuvan takana on myös tarinamme poliittinen ulottuvuus. Rajaamalla uhkakuvansa tälle tasolle, KRP on julistanut poliitikoille ja talouselämämme johtajille suojelevansa heitä. KRP ei tutkinut vaalirahaepäselvyyksiä. KRP ei tehnyt yhtään mitään, vaikka sille ruotsalaisdokumentin mukaan toimitettiin kaikki tiedot Stora Enson kymmenien miljardien suuruisesta talousrikoksesta.

Tämä johtuu siitä, ettei KRP laitoksena ole kiinnostunut oikeasta järjestäytyneestä rikollisuudesta. Se pelkää ja on poliittinen eläin. Siksi se jättää suurimman suomalaisen järjestäytyneen rikollisuuden täydellisesti rauhaan ja siksi se saa itselleen etuja. KRP on siis korruptoitunut. Sitä ei ole lahjottu, vaan se on korruptoitu. Jättämällä poliittisen ja taloudellisen eliitin rauhaan ja suojelemalla sitä, KRP saa haluamansa. Tätä on korruptio.

KRP:n päävihollinen ei ole rikollisjengi. KRP:n päävihollinen on Helsingin poliisi ja nimenomaan sen huumerikosyksikkö. Tämä johtuu siitä, että kun KRP huomattavasti suuremmilla resursseilaan on keskittynyt leikkimään "rikollisjengiensä" kanssa, Helsingin huumepoliisi on napannut suuren huumejutun kerta toisensa perään. Helsingin huumepoliisi on maan tehokkain. Se pännii KRP:tä yli kaiken.

Ikään kuin tässä ei olisi riittävästi kiusaa, Helsingin poliisi ei myöskään suostu laulamaan KRP:n säveltämää ja sanoittamaa sävelmää "Rikolliset moottoripyöräjengit". Helsingin poliisi on ollut tekemisissä kerhojen kanssa niiden alusta saakka. Se tuntee jokaisen kerholaisen. Se seuraa kerhoja ja kerholaisia 24/7 omien sanojensa mukaan. Helsingin poliisin mukaan motoristikerhot eivät ole mikään merkittävä ongelma. Tässä on tapaus Aarnion todellinen ydin. Helsingin poliisi ei siis usko KRP:tä, eikä suostu toistelemaan sen propagandaa.

Eläkkeelle jäävä Helsingin poliisikomentaja suhtautui tv-haastattelussa hyvin skeptisesti KRP:n tilastoihin ja rekistereihin. Hänen mukaansa Helsingin poliisilla ei ole tarvetta pelotella kansalaisia. KRP on tehnyt sitä viimeiset 20 vuotta säännöllisesti. Tervejärkinen suhtautuminen KRP:n uhkakuviin ei ole hyväksi. Komisario Aarnio on julkisuudessa useaan otteeseen ilmaissut omana mielipiteenään, että pitää KRP:n uhkakuvaa lähinnä vääränä. Aarnion mukaan motoristien rikollisuus on aivan tavallista suomalaista rikollisuutta, eikä mitään superrikollisuutta, kuten KRP väittää.

Tällainen asenne on tehnyt Aarniosta KRP:n vihollisen. KRP on hyökännyt Aarnion kimppuun useammin kuin yksikään alamaailman tekijä, "rikollisista moottoripyöräjengeistä" puhumattakaan. Aarnio toimii ukkosenjohdattimena KRP:n sodassa Helsingin poliisia vastaan. KRP ilmoitti verekseltään, että VAIN Aarniota epäillään. Ei ketään muuta. Tämä on harkittua. Helsingin poliisista löytyisi varmasti muitakin, joita voitaisiin "epäillä". Nyt ei tarvitse. Aarnio, hänen perheensä, taloutensa, kotinsa, työuransa ja kaikki mahdollinen tuhotaan sellaisella myllyllä, ettei kukaan poliisi enää koskaan uskalla sanoa yhtään mitään KRP:n vastaista.

KRP haluaa tehdä Aarniosta esimerkin. KRP on päättänyt tuhota hänet niin pahalla tavalla, että tämän jälkeen yksikään poliisi ei enää uskalla asettua sitä vastaan. Aarnion tuhoamisen jälkeen kukaan ei enää kritisoi KRP:n toimintaa. Emme tule enää koskaan samaan tietoomme, onko Elvis Presleykin sillä kuuluisalla Putin-listalla. Luultavasti hän on. Onhan siellä poliisijohtaja Paateron mukaan noin 200 000 nimeä.

Jos joku kuvittelee, että KRP toimii tässä vain itse asian vuoksi, niin kannattaa palauttaa mieliin muutamia asioita. Mediassa on kerrottu KRP:n oman miehen sekaantuneen hämäräperäisiin laitehankintoihin. Me emme tiedä miehen nimeä. KRP ei järjestänyt mitään tiedotustilaisuutta hänen vuokseen, emmekä edes tiedä onko mies vangittu, vapaalla tai ylipäätään epäiltynä enää mistään. Myös SUPO:n miehiä on sekaantunut hankintaepäselvyyksiin. Emme tiedä heidänkään nimiään. KRP ei ole pitänyt tiedotustilaisuutte heistä, eikä vangituttanut heitä, heidän vaimojaan jne.

Poliisijohtaja Paatero tai sisäministeri Räsänen eivät olleet järkyttyneitä tai huolestuneita siitä, että hämäläinen poliisi uhkasi parikymppistä rakkaria joukkopahoinpitelyllä ja uhkasi paikallisten poliisien hakkaavan nuorukaisen jonakin yönä. Kyseinen uhkailija ei saanut syytteitä, häntä ei pidätetty, mitään seurauksia uhkailuista ei tullut ja uhkailijapoliisi jatkaa työtään normaalisti.

Takavuosina suuren kaupungin huumepoliisi värväsi kemianopiskelijan keittelemään amfetamiinia, järjesti tälle yhteydet huumerikollisiin ja käytännössä loi huumeliigan. Opiskelija tajusi olevansa pahassa tilanteessa ja nauhotti 13 kasetillista puheluita poliisien kanssa. Kun poliisit nappasivat liigan, opiskelija oli syytteessä rikoksista. Hänen asianajajansa talletti opiskelijan syyttömyyden osoittavat kasetit kaupungin käräjäoikeuden kassakaappiin. Kun oikeudenkäynti jatkui, kasetit olivat kadonneet. Poliisit eivät saaneet mitään syytteitä, eivät edes myöhemminkään, kun olivat järjestelemässä huumekauppoja. KRP ei tuntenut mitään tarvetta heidän tuomitsemiseensa.

KRP paljastui hölmöläisten porukaksi, kun Putin-lista paljastui. Listalla oli formulakuskikin. KRP:n "asiantuntija" oli myös mies, joka nimesi formulakuskin osaksi järjestäytynyttä rikollisuutta. Hän sai toiselta käräjäoikeudelta rankat nuhteet toimittuaan "asiantuntijatodistajana" joitakin kerholaisia vastaan käydyssä oikeudenkäynnissä. Oikeuden mukaan tämän KRP:n edustajan todistus oli tuulesta temmattu, eikä sillä ollut mitään tekemistä käsitteillä olleen tapauksen kanssa. Sama mies oli kiertänyt ympäri maata eri oikeudenkäynneissä antamassa samaa todistusta mitä erilaisimpiin juttuihin. Tähän saakka homma oli toiminut. Ei enää.

Toisessa oikeudenkäynnissä KRP:n hokeman "rikollisista moottoripyöräjengeistä" piti vihdoinkin tulla toteen näytetyksi. Ei tullut. Päinvastoin, käräjäoikeus totesi jälleen kerran, oikeutetusti, ettei kyseinen kerho ole rikollisjärjestö.

Kaikki nämä seikat painavat taustalla, kun KRP tuhoaa komisario Aarnion julkisuudessa. Voi olla, että Aarnio on syyllistynyt rikoksiin. En tiedä. Sen tiedän, ettei KRP ole koskaan kohdellut ketään muuta poliisia samalla tavalla. Kyse ei siis ole Aarnioon kohdistuvista epäilyistä. Kyse on KRP:n kostosta miehelle, jonka johtama poliisiyksikkö on saattanut KRP:n vastaavan yksikön naurunalaiseksi kerta toisensa perään. Kyse on KRP:n kostosta miehelle, joka ei ole suostunut laulamaan KRP:n sävellyksiä. Kyse on ennen kaikkea siitä, että KRP haluaa panna Helsingin liian itsenäisen poliisin polvilleen ja vaikenemaan.

KRP näkee itsensä maan ykköspoliisina. Se haluaa olla Suomen FBI. Sillä on suurimmat resurssit ja eniten väkeä. Sillä on parhaat laitteet ja omasta mielestään paras henkilökunta. Kuitenkin KRP pitää Venäjän presidenttiä järjestäytyneen rikollisuuden miehenä, koska tämä tuntee moottoripyöräkerholaisia.

Tällaiseen käsitykseen olen tullut julkisuudessa olleiden seikkojen perusteella. Joku voi tietenkin nähdä asian toisin. Totuus selviää vasta oikeuden istunnossa, jos edes sielläkään. Aarniota vastaan on esitetty vasta "epäilyksiä".

26 kommenttia:

 1. No saa nähdä mitä KRP on saanut kokoon, kun juttu joskus menee oikeuteen asti.
  Onhan se huomattu jo aikoja sitten, että Aarnio on KRP:n ykköskohde ollut jo pitkään. Menestynyt huumepoliisipäällikkö on suurempi uhka KRP.lle kuin monet ammattirikolliset.
  Jo se kertoo jotain että pidetään tiedotustilaisuus ennenkuin mitään suurempia kuulusteluita on edes ehditty pitämään ja kotietsinnätkin on hädin tuskin loppuun asti suoritettu.
  Vihjaillaan myös kytköksistä UB rikollisjärjestöön ja Aarniohan ei ole päässyt mediassa puollustautumaan ollenkaan syytöksiin, joten yksipuolista tiedotusta KRP:n toimesta.

  VastaaPoista
 2. Sama homma kävi mielessä, kun tota juttua on seurannut. Ihme säätöä.

  VastaaPoista
 3. Olihan hesarissa jo siitä, että Aarnion pojalla on UBn johtajan perheen kanssa yhteyttä. Se yhteys on mökkitontti naapurikunnissa. :D Siis wtf?! Kohta varmaan saman merkkisellä autolla ajaminen tarkoittaa että on yhteyksiä rikollisjärjestöihin.

  VastaaPoista
 4. Juttu kuivuu kokoon, eikä mene oikeuteen eikä ketään lopulta tuomita.

  VastaaPoista
 5. KRP = KGB ..paitsi ettei ole muuta kuin ideologisella tasolla, KGB sentään osasi asiansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla enempi myytti tuo KGB:n taitavuus. Sen perillisen, FSB:n tiedotustoiminta muistuttaa kyllä läheisesti tuota kirjoittajan kuvailemaa KRP:n tapaa. Ei tästä ole montaa kuukautta, kun Venäjällä otettiin kiinni "USA:n vakooja" ja lehdistölle esiteltiin kassia, jossa oli lähinnä huvittavan näköinen peruukki ja taskulamppu.

   Poista
 6. Mielenkiintoinen kirjoitus! Olen itsekkin epäillyt jutussasi mainittuja oikeuskäsittelyjä. PS. Kannattaisi kirjata lähteet, näin tekstistäsi tulisi uskottavampi !

  VastaaPoista
 7. Erityisesti kiinnostaisi "kasetit olivat kadonneet"-casen lähteet.

  VastaaPoista
 8. Samaa on Wincapitankin kohtalo, krp pn syyllinen sen kaatoon. On helppoa syyttää, siis syytä epäillä, mutta missä todisteet, ne on krp.n toimesta hävitetty.

  VastaaPoista
 9. Iiso peukku kerrankin joku puhuu asiaa

  VastaaPoista
 10. Hyvä teksti! Jakoon!

  VastaaPoista
 11. Pelkkää yhden ihmisen spekulointia ilman lähdetietoutta. Eittämättä mielenkiintoista luettavaa, mutta toisaalta kirjoituksessa Aarniosta tehdään "uhri"... mutta mitäpä jos Aarnio ihan oikeasti on syyllistynyt epäiltyihin tekoihin? onko Aarnion ja Hgin huumepoliisin "ansiot" tulleet laittomalla toiminnalla - siinäpä kysymys?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pidetääs kokonaiskuva päällä eikä jumituta turhiin yksittäisiin henkilöihin, nää antisankarit vois olla muunkin nimisiä. suurempi kysymys on mun mielestä se että onko meidän viralliset instanssit todellakin näin helposti ohjattavissa ajamaan sitä"omaa" asiaa ja toinen kysymys on että miks vitussa meidän on niitä toteltava jos ne kerran on lähtökohdiltaan läpimätiä?? :)

   Poista
 12. Mielenkiintoista luettavaa. Ao. kohta häiritsi. Onko jonkun toisen kannabisviljelmällä vieraileminen kriminalisoitu?

  "Mitään kansainvälisiä yhteyksiä ei jutussa ollutkaan, vaan kyse oli kahden hankolaismiehen kannabisladosta. Yksi kerholainen sai tuomion vierailtuaan kannabisviljelmällä. Ketään muuta ei tuomittu."

  VastaaPoista
 13. "Tuon uhkakuvan takana on myös tarinamme poliittinen ulottuvuus. Rajaamalla uhkakuvansa tälle tasolle, KRP on julistanut poliitikoille ja talouselämämme johtajille suojelevansa heitä. KRP ei tutkinut vaalirahaepäselvyyksiä. KRP ei tehnyt yhtään mitään, vaikka sille ruotsalaisdokumentin mukaan toimitettiin kaikki tiedot Stora Enson kymmenien miljardien suuruisesta talousrikoksesta.

  Tämä johtuu siitä, ettei KRP laitoksena ole kiinnostunut oikeasta järjestäytyneestä rikollisuudesta. Se pelkää ja on poliittinen eläin. Siksi se jättää suurimman suomalaisen järjestäytyneen rikollisuuden täydellisesti rauhaan ja siksi se saa itselleen etuja."

  Vähän pidemmälle vietynä: pelottavien jengiläisten siivellä ratsastetaan kansalaisten yhä lisääntyvään kontrolliin. Ja se tullaan sitä/tätä kautta hyväksymäänkin yleisesti (alkuun). Lopullinen kontrollin kohde ja kärsijä on kuitenkin tavan tallaaja, joka alkaa kapinoimaan kun siltä viedään kaikki.

  VastaaPoista
 14. "..KRP haluaa olla Suomen FBI..." Heh, kyllä! Krp:n virallinen englanninkielinen nimi on National Bureau of Investigation (NBI), eikä Central Criminal Police, joka olisi johdonmukainen käännös ja jonka lyhennekin toisi mukavan mielleyhtymän maantieteellisestä sijainnista :D

  Lappland Yard olisi ollut hauska myös.

  VastaaPoista
 15. Olipa mielenkiintoinen kirjoitus. Tänäpäivänä, siis ylipuolivuotta tuosta kirjoituksesta, mitä on tapahtunut, ei yhtään mitään vaan haettu lisäaikaa oikeuden käyntiin. Tontilta löydetty rahakätkö, voi sissus tättä touhua, siis tontille kätkenyt rahaa noinkin älykäs "rosvo". Kirjoittaja on oikeassa, hölmöläläisiä täynnä koko KRP.
  Kaverini kiinnostui myös tästä case-Aarniosta, hän on päätynyt poliittiselle puolelle, jota KRP suojelee ja mitä Aarnio tietää, se olisikin kiinnostavaa.

  VastaaPoista
 16. Ei kai vaan tuo "kemianopiskelijan" tapaus sijoittunu n. 2002 - 2004? Silloin nimittäin jopa täällä Sivu-Suomessa liikkui outoja juttuja. Ja kyllä selväpäinen nyt suurinpiirtein erottaa milloin piripää on vaan valvonu muutaman päivän liian pitkään.....

  VastaaPoista
 17. Aarnio teki mitä huumeyksikön johtajan tulee tehdäkin ja vielä lakiin perustuvalla oikeudella. Soluttautuminen rikollisliigaan ylimpään luokkaan oli suunniteltua ja rohkeaa toimintaa. Koko huumesysteemi suomessa oli käytännössä huumepoliisin hallinnassa. Markkinat pidettiin puhtaina ja lähes kaikesta oli tietoa. Nyt ei ole tietoa mistään. Suomeen valuu huumeita jotka ovat hengenvaarallisia,markkinat rehottavat kaikenlaisia yrittäjiä. Ei ole ketään joka pysyy siinä enää perässä.

  VastaaPoista
 18. Olen itsekin punninnut monia vaihtoehtoja, mm. Olisiko Aarnio päässyt "liian ison herran" jäljille, mutta nyt palikat loksahti paikalleen. Kiitos Sande! Toivon että Suomalaiset alkaisivat heräämään siihen miten eliitti meille tarjoaa median kautta valheita. Poikkeuslakeja ajetaan pikkuhiljaa sisään (Ranskan tragediat=False-flag) ja odottelen koska ko. toiminta asettuu Suomeen. Veikkaan että tänä vuonna.... Pian olemme kaikki EU valtiot poikkeuslakien alla (USAssa oltu jo v:sta 2001).

  VastaaPoista
 19. kuulostais jokseenkin uskottavalle kertomukselle.selvää on kuitenkin että EK ja muut järjestöt on hallituksen kanssa ISO korruptiorinki.

  VastaaPoista
 20. Harvemmin tapaan näin suurta joukkoa pöpejä samassa paikassa, palstan kirjoittelijat ovat ulkona kaikesta kuin lumiukot. Vai maksaako teille joku huuhaan kirjoittelemisesta ja rikollisten puolustamisesta?

  VastaaPoista
 21. KRP = Korruptoitunut Rikollis Porukka ?

  VastaaPoista
 22. mietityttää vaan et nitä luulet saavasi aikaan eduskunnassa jos siellä alat höpistä näistä niin kierrät koko 4v pitkin suomee aukaisenassa kirjastoja muita paska juttuja siellä kyl laitetaan höpisijät ruotuun on se nähty mitään et pääse päättämään vaan istut lautakunnissa ja lukkoon aloiteita jotka on pantu vireille jo 10v sitten ja jos itse laitat aloiteen niin korkeintaan se tulee käsittelyyn 5v päästä et ole silloin enään puolustamassa asiaasi toi jos olet oo kyl siihen mennessä nöyrää miestä ja melko varmasti asioista erimieltä kun aloitit,mielestäni on väärin väittää et äänestänmällä voi vaikuttaa, ja paskat, vanhoja aloitteita vaan hoidatte kuntoon ja nostatte isoo palkkaa ja edut poäälle.siellähän pitäis hoitaa valtakunnan asioita ja olla isänmaan asialla ei siitä pitäs maksaa mitään muuta kuin menot jos jotain tulee,ovat panneet yhteisen asioiden hoitamiselle kovan palkan ja joka kausi sitä vielä nostetaan joten oo mies ja lopeta paskan puhuminen äläkä hae sinne myyt vaan ittes ja se on varma et niin käy.pitää olla kiero ja narsistinen luonne jos tosiaan vaittää et voi muka jotain vaikuttaa siellä

  VastaaPoista