lauantai 16. marraskuuta 2013

AVOIN KIRJE EU-KOMISSAARI OLLI REHNILLE

Hyvä komissaari.

Teidän poliittinen käsityskykynne on karviaismarjan luokkaa. Möläytitte YLE:n aamu-tv:n lähetyksessä analyysinne populismin noususta EU:ssa ja se oli tragikoomista kuultavaa. Mielestänne oli suomalaisen populistipuolueen syytä, että Suomessa ei ole pystytty "ratkaisemaan ongelmia", koska muiden puolueiden oli populistien vaalivoiton jälkeen peesattava heitä.

"Ongelmien ratkaiseminen" tarkoittaa Teille sitä, että kansakunnat tottelevat Teitä ehdoitta ja luovuttavat kaiken valtansa ja varallisuutensa Teille ja muille kaltaisillenne. Epädemokraattisuus on Teidän politiikkanne ydin. Se on aivan keskeistä Teidän ajattelussanne.

Tämä kertoo sen, että politiikka on teille vain peliä, ei aatteellista kamppailua. Muiden puolueiden ei tarvitse peesata populisteja. Ne haluavat tehdä niin, koska niille politiikassa on kyse vain populismista ja suosionkalastelusta. Niillä ei ole poliittisesti mitään annettavaa. Ne ovat olemassa vain valtaa tavoitellakseen. Siksi ne seuraavat populisteja.

Kommenttienne traagisuus liittyy siihen, että puheenvuorollanne paljastitte ettei Teillä ole mitään käsitystä siitä, miksi populismi on nousussa. Koomisuus liittyy samaan asiaan. Olette poliittinen kääpiö, kuten kaikki Euroopan Unionin johtajat.

Koska Teillä ei ole mitään hajua siitä, miksi populismi ja eurokriittisyys ovat kasvussa, minä kerron sen Teille. Voitte sitten kertoa salaisuuden muille komission idiooteille ja virkamiehillenne.

Euroopan Unionista on tullut kansalaisille täysin vieras ylikansallinen vallanhaltija. Monissa maissa se on sitä epädemokraattisen temppuilun seurauksena. Se Euroopan Unioni, johon Suomi liittyi, oli täysin toisenlainen, kuin se miksi se on tullut. Kansalaiset kokevat syystäkin tulleensa huijatuiksi ja ovat katkeria valehtelunne vuoksi. Te ette käsitä tätäkään.

Ylikansallista liittovaltiota rakentava eliitti, Te mukaan luettuna, on se syy, miksi nationalismi on nousussa. Te olette vieneet kansallista päätäntävaltaa ja haluatte viedä loputkin. Valta karkaa yhä etäämmälle kansalaisilta. Kansalaisella on yhä vähemmän vaikutusvaltaa omaan elämäänsä. Aivan kuten kaikissa historian ylikansallisissa valtajärjestelmissä, Neuvostoliitto mukaan luettuna, paikallistasoilla nationalismi on ainoa varteen otettava vaihtoehto. Nationalismin nousu on siis suoraa seurausta Teidän politiikastanne.

Kun ajatte ylikansallisen pääoman, suurpankkien ja kasvottomien virastojen taloudellisia etuja tavalla, joka ajaa kokonaisia kansakuntia konkurssiin, ajatte kansakuntien keskiluokan fasismin syliin. Fasismi on noussut aina, kun keskiluokan asema on uhattuna. Se on sitä juuri nyt, kiitos Teidän politiikkanne, ja siksi keskiluokka tuntee vetoa taas fasismiin.

Teidän oma politiikkanne kasvattaa populististen liikkeiden suosiota. Te olette luoneet tilan niille omilla ratkaisuillanne ja päätöksillänne. Te olette itse ainoa syy siihen, miksi populistit ovat nousikiidossa. Tätä te ette kuitenkaan käsitä. Te kuvittelette, että olette tehneet hyvää. Tosiasiassa Te olette tuhoamassa kansantalouksia. Te olette vetäneet ihmiskunnan historian suurinta kiristysrikosta, "eurokriisiä", uhkailleet ja painostaneet kansallisia toimijoita toiminaan tämän rikoksen apureina.

Se, ettette ymmärrä tätä, osoittaa Teidän naurettavuutenne ja avuttomuutenne poliitikkona. Ette ole poliitikko, vaan valtapeluri. Teille politiikka on sidosryhmienne etujen ajamista. Ette välitä tavallisista ihmisistä lainkaan, Teille ja kaltaisillenne tavalliset ihmiset ovat vain kiusankappaleita ja ääliöitä, koska Te olette itsekin uusfasisti.

Te olette elitisti, joka tietää paremmin kuin kansa, mikä on kansan etu. Teidän ajattelutapanne mukaisesti Teillä on oikeus pakottaa kansat tahtonne alle. Erityisesti Teillä on oikeus anastaa kansojen varallisuus ja viedä niiltä verotulot omiin tarkoituksiinne, jotka ovat yleensä kansojen etujen vastaisia. Tämä on uusfasismia. Jos vanha fasismi oli valtiokapitalismia, uusfasismi on ylikansallista kapitalismia, jossa virkamiehet ja poliitikot toimivat ylikansallisen pääoman etujen ajajina tavallisten kansalaisten etuja vastaan.

Tavalliset kansalaiset käsittävät tämän ja koska heillä ei ole muuta laillista vaihtoehtoa kuin äänestää populistisia liikkeitä, näin populismi saa lisää voimaa.

Tätä Te, eikä kukaan muukaan Euroopan Unionin johtaja, tunnu käsittävän. Juuri siksi Te ajatte Euroopan Unionin umpikujaan, joka päättyy myös sen romahdukseen. Aivan kuten epädemokraattinen Neuvostoliittokin, tulee epädemokraattinen Euroopan Union romahtamaan omaan mahdottomuuteensa. Te, Olli Rehn, olette tämän romahduksen arkkitehti kaltaistenne joukossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti