tiistai 5. marraskuuta 2013

SUOMEN KANSA KRIMINALISOITIIN

Verohallinto julkisti näkemyksensä harmaan talouden olemuksesta. Se kriminalisoi kansan.

http://www.vero.fi/fi-FI/Tietoa_Verohallinnosta/Tiedotteet/Henkiloasiakkaat/Verotonta_vai_verollista_Ohje_aikapankei%2829584%29

Kun seuraavalla kerralla heität kaverisi kylille hummaamaan ja hän antaa sinulle bensarahaa, olette harmaan talouden gangstereita.

Kun urheiluseuran junioreita turnaukseen kuskaava saa bensarahaa muilta vanhemmilta, he ovat kaikki rikollisia.

Kun seuraavassa muutossa tarjoat muuttomiehille oluset ja pari nakit, olette kaikki osa maatamme raastavaan harmaan talouden rikollisuuden toimijoita. Olette rikollisia jokainen.

Kun seuraavan kerran ostat vaimollesi kukkia ja hän antautuu lemmenhetkeen kanssasi, olette rikollisia. Vaimo sai vastiketta ja sinä myös. Lisäksi maksullinen seksi on rikos jo sinänsä.

Kun lainaat kaverisi autoa ja ostat lainattuasi tankin täyteen, olet kriminaali. Niin on myös kaverisi. Olette talousrikollisuuden ydinjoukkoa verottajan silmissä.

Jos viet naisen treffeillä ulos, muista ettet maksa mitään. Muussa tapauksessa olet rikollinen.

Älä siivoa. Se voi olla talousrikollisuutta.

Jos annat lapsillesi viikkorahaa siitä hyvästä, että he vievät roskat ulos kerran viikossa, olette järjestäytynyt talousrikoksiin keskittynyt rikollisjärjestö.

Jos maksat lapsillesi hyvistä koulunumeroista, syyllistyt veropetokseen. Kaiken kukkuraksi lapsityövoiman käyttö on rikollista. Olet siis suurrikollinen.

Kun naapurin mummo antaa sinulle homeisen Marianne-karkin, kun tamppaat hänen mattonsa, mummo on mafioso ja sinä käskyläinen harmaan talouden kivikovassa ytimessä.

Kun annat itsellesi suklaalevyn raskaan työpäivän päätteeksi, kyse on vastikkeesta, jolla on taloudellinen arvo ja näin ollen myös verotusarvo, ja jos et maksa veroja suklaasta, olet harmaan talouden toimija.

Arevan ydinvoimalatyömaalla rikotaan kaikki suomalaisia työehtosopimuksia, työlakeja, lakeja ylipäätään, Euroopan Unionin korkeimman oikeuden päätöstä, Eestin korkeimman oikeuden päätöstä, hämärää laskutusta on miljardien edestä, paikalla on ainakin ollut Bulgarian mafian jäseniä ja niin edespäin, mutta hallituksen, verottajan ja poliisin mukaan kaikki on oikein mallikelpoisesti. Se ei ole harmaata taloutta. Ei niin, se on pikimustaa sellaista.

Kun myydään 15 000 000 euron edestä polttoaineita täysin hämärälle firmalle ilman mitään takuita tai tarkistuksia, kaikki on enemmän kuin hyvin.

Kun Casimir Ernrothin salaiselta veroparatiisitililtä löytyy 10 000 000 verottajalta pimitettyä euroa, Casse-setä maksaa pari miljoonaa, eli 20% mätkyt ja kaikki on oikein hyvin.

Kun näitä samanlaisia tilejä löytyy kymmenittäin rikkaimmilta suomalaisilta, kaikki tutkimukset keskeytetään, asia lakaistaan maton alle ja media vaikenee.

Kun sinä pyyhit kesämökkisi huussissa persettäsi naapurin halkourakasta kiitokseksi antamalla vessapaperilla, sinä olet Suomen viranomaisten silmissä järjestäytyneen rikollisuuden ja harmaan talouden suurimpia toimijoita.

Muista se, kun seuraavan kerran annat puolisollesi tai kumppanillesi lahjan. Se on vastike seksityöstä, joka siis jo itsessään on rikos. Ihan oikeasti, jos verottajaa on uskominen.

10 kommenttia:

 1. Maksullinen seksi ei ole rikos sinänsä, tarkennus.

  VastaaPoista
 2. Hyödyllinen kirjoitus!
  Nyt minullekin selvisi, miksi byrokratia haluaa J. Ollilan konsultoiman paikannus-juoru-laitteen yksityis autoihin muka "auto"-verotusta varten.

  VastaaPoista
 3. Jonkun aikaa naurattanut kun poliisi autoissa(maijoissa) on harmaan talouden vastaisia mainoksia, mutta ei ne perkele tee mitään kymmen kunnalle pimeitä takseja joita pyörii tuossa meidän kylällä.

  VastaaPoista
 4. On tää taas niin jäätävää luettavaa (asiavirheineen), et en viiti muuta kommentoida, ku et lahjokaa seksin toivossa ihan vapaasti vaimojanne, tyttöystäviänne, tms. kunhan hän ei ole parituksen uhri ja on 18v. täyttänyt...

  VastaaPoista
 5. Hyvä kirjoitus, tosin perheen sisällä tehty vastikkeellinen työ ei ole verotettavaa eikä ole ollutkaan. Eli verottaja kohtelee eri tavoin, jos on iso suku tai ei. Käytännössä kaikki ihmisten välinen auttaminen on verottajan mielestä harmaata taloutta uuden ohjeistuksen mukaan. Verottaja ei vielä ole pystynyt kertomaan mitä ohjeistuksessa kerrottu ja verotukselta välttyvä "tavanomainen, vähäinen ja satunnainen" toimita on. Myöskään tarkkaa listausta niistä töistä, jotka ovat tai eivät ole verotettavia ei näy, koska "Kattavaa listaa naapuriaputyyppisistä työsuorituksista ei voida laatia, koska yhteiskunnan kehittyessä myös käsitys tavanomaisista ja arvoltaan vähäisistä työsuorituksista muuttuu ajan kuluessa." Tämä tulisi kuitenkin verollisen tietää, että voi listata (en tiedä, eikä ohjeistuksesta selviä mihin) kaikki teettämänsä työ ja maksaa verot tekemästään työstä.
  Nyt on kyllä ohjeistusten aatelia putkahtanut verottajalta!

  VastaaPoista
 6. Suomen kansalle pitää varmuuden vuoksi langettaman lisävero, jolla katettakoon harmaan talouden aiheuttama vahinko yhteiskunnalle. Harmi vaan, ettei siihen ns. tavallisen kansalaisen rahat riittäisi, ellei tekisi pimeänä vähän tiliä. Hmmm...melkoinen dilemma.

  VastaaPoista
 7. Kärjistettyä tekstiä, joka ei edes pidä paikkaansa. Otetaan esimerkiksi vaikka tuo lasten kotityöt ja viikkoraha. Tässä on verottajan vastaus, kun kysyin asiaa:
  "Tuloverolain laajan tulokäsitteen ulkopuolelle jäävät tilanteet, joissa kotona asuvat alaikäiset lapset viikko- tai kuukausirahaa ym. vastaan auttavat vanhempiaan kotitöissä."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no perkele että verottaja on reilu ja tosi jämäkästi toimittu ku apina menit vielä kysymään

   Poista