lauantai 25. elokuuta 2018

SAULI NIINISTÖ 70V. - FIASKOPRESIDENTTI

Kun presidentti Niinistön merkkipäivät ovat nyt kirvoittaneet kaiken kirjavat "asiantuntijat" taas laukomaan latteuksiaan valtamediassa ja toimittajat kirjoittelevat höpöhöpöjuttujaan Saulista, taidan laittaa myös oman näkemykseni julkisuuteen. Kyse on siis täysin subjektiivisesta arviosta Sauli Niinistön poliittisesta toiminnasta ja aikaansaannosten arvioinnista tällä saralla.

Ihan alkuun on todettava, että presidentti Niinistön "suurin" saavutus on ulkopolitiikassa normaalin puheyhteyden säilyttäminen Venäjään. Saulille ja tälle suomalaiselle poliittiselle eliitille tämä on suunnaton saavutus, vaikka kyse on ihan normaalista toiminnasta. Saavutuksen valtaisa arvo johtuu siitä, että ulkoministeriössä ja puolustusministeriössä sekä valtamediassa on sadoittain toimijoita jotka vaativat Venäjän vastaista avoimen vihamielistä toimintaa. Myös lännestä ja Baltian maista on annettu ymmärtää, että linja on liian lepsu. Sauli ei ole tehnyt niin ja juuri siksi moni toimittajatyttö onkin moittinut häntä, kun ei ole haistatellut Putinille. Normaalien välien ylläpitäminen on siksi Saulin suurin saavutus.

Saulin muut saavutukset ovatkin sitten sitäkin synkempiä kansakunnan, kansalaisten ja valtion kannalta.

Sauli Niinistö oli se mies, joka oli keskeisimmässä roolissa Suomen liittyessä euroon. Samalla Suomi luopui talouspoliittisesta itsenäisyydestään. Suomen valtio velkaantui euron myötä ennätystahtiin ja velkaantuu edelleen. Tappiot lasketaan kymmenissä miljardeissa. Kun Ruotsi jättäytyi euron ulkopuolelle Sauli ilmoitti, että Ruotsi tulee maksamaan raskaan hinnan euron ulkopuolelle jäämisestä. Hän on totaalisen väärässä. Jo tämä yksistään riittää osoittamaan, ettei Sauli ole kovinkaan kummoinen "talousmies" vaikka fanit häntä sellaiseksi nimittelevätkin.

Sauli Niinistö oli ja on edelleen yksi merkittävimmistä Euroopan Unionin jäsenyyden takuumiehistä ja EU-lobbareista Suomessa. Sauli kannattaa tiiviimpää EU:ta eli liittovaltiota ja hän kannattaa myös tiiviimpää EU-puolustusyhteistyötä eli euroarmeijaa. EU-jäsenyys tarkoittaa sitä, että Suomi ei ole itsenäinen valtio. Se on EU:n "jäsenvaltio" eli osavaltio. Sauli Niinistö ei ole suvereenin valtion päämies, vaan osavaltiopresidentti. Se on hänen oma tahtonsa. 

Vuoden 2016 joulukuussa Euroopan Unionin parlamentti antoi julkilausuman, jonka mukaan se on ENSISIJAINEN PARLAMENTTI koko Euroopan Unionin alueella. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomen eduskunta ei ole korkein maassamme valtaa käyttävä elin vaan pelkkä alueparlamentti. Tämä on perustuslain vastainen rikos, vallankaappaus. Sauli Niinistö hyväksyy tämän mitään sanomatta, eli ei kannata itsenäistä suvereenia Suomen valtiota.

Euroopan Unioni on ollut suomalaisille suunnaton rasitus. Olemme nettomaksaneet Unionin kassaan toistasataa miljardia parissa vuosikymmenessä ja nettomaksamme edelleen. Tämä on siis se, mitä Sauli Niinistö haluaa. Euron tukemiseen on kannettu kymmeniä miljardeja veronmaksajilta kerättyä rahaa. EU-kustannusten vietyä valtaosan valtion verotuloista valtio on joutunut ja joutuu edelleen ottamaan lisää velkaa. Eli Sauli Niinistön suuria saavutuksia on myös valtion velan räjähdysmäinen kasvu. EU-maksut ja euro ovat molemmat Sauli Niinistön poliittisen tahdon mukaisia. Ne ovat tuhonneet Suomen valtiontalouden ja itsenäisyyden.

Sauli Niinistö paljastui hiljattain mediassa esitettyjen tietojen mukaan myös KIKY-sopimuksen vahvaksi taustavaikuttajaksi. Voidaan epäillä olisivatko osapuolet suostuneet KIKYyn ilman presidentin lobbausta. KIKY-sopimuksella leikattiin suomalaisten ansiotuloja puolella miljardilla. Sama rahakasa poistui myös kotimaisesta kulutuskysynnästä eli siitä rahasta joka pyörittää kotimarkkinoita, joilla valtaosa suomalaisyrityksistä toimii. Eli Sauli Niinistö halusi, että valtaosa suomalaisyrityksiä menettää puoli miljardia euroa. Jokainen täyspäinen ymmärsi, ettei sairaanhoitajien ja palomiesten ansiotulojen leikkaamisella ole mitään tekemistä vientiyritysten kilpailukyvyn kanssa ja että puoli miljardia katoaa kotimarkkinoiden kassasta. Presidentti Sauli Niinistö halusi juuri niin, vaikka valtaosa kotimarkkinoilla toimivista yrittäjistä on kokoomuslaisia. 

Sauli Niinistö toimi myös vahvana taustavaikuttajana rikollisen Nato Isäntämaa -sopimuksen aikaansaamisessa. Julkisuudessa olleiden tietojen mukaan hän oli paikalla kun kenraali Jarmo Lindberg rikkoi maamme lakeja allekirjoittaessaan valtiosopimuksen ulkoilaisen sotilasmahdin kanssa. Juristina presidentti Niinistön olisi pitänyt ja pitäisi tietää, että Isäntämaa-sopimus on rikos sekä menettelytavoiltaan, että rikkoo suoraan rikoslain 12. ja 13. lukuja että perustuslakiamme. Mutta presidentti Sauli Niinistö halusi tuon sopimuksen, varmisti että se tehdään, vaikka se onkin rikos lakiemme mukaan.

On myös varsin varmaa, että presidentti Sauli Niinistö hyväksyy puolustusvoimien ylipäällikkönä kummalliset kahdenväliset sotilaspoliittiset sopimukset Ranskan ja Britannian välillä. Ne, aivan kuten Isäntämaa-sopimuskin, rikkovat lakejamme vastaan ja ovat siis meneillään olevia rikoksia. Ne ovat myös ulko- ja turvallisuuspoliittisia itsemurhia ja sotilasstrategisesti täysia katastrofeja. Niiden ansiosta olemme nyt Venäjän ydinaseiskun ensisijainen kohdemaa ja Venäjän aikaisemmin ilmoittaman mukaan he näkevät Suomessa noin 10-12 ydiniskun kohdetta. Toimillaan presidentti Sauli Niinistö on varmistanut sen, että Venäjä todellakin kohdistaa ydinohjuksiaan noihin maaleihin. Jokainen voi itse tykönään miettiä miten tämä on parantanut Suomen turvallisuustilannetta.

Mutta sotilasstrateginen itsemurha ei ole mikään sattuma tai vahinko. Se on aivan luonteva osa presidentti Sauli Niinistön koko uraa ja sen saavutuksia: itsenäisyyden menetys, valtiotalouden tuhoaminen, hyvinvointiyhteiskunnan tuhoaminen. Kyllä. Kokoomuslaisena arvojohtajana Sauli Niinistö on ollut ahkeroimassa siinä urakassa, kun hyvinvointiyhteiskuntaa on tuhottu. 

Hän on ollut poliittisena arvojohtajana kun maamme köyhien lukumäärä on nelinkertaistettu hallitusten ja eduskunnan toimin. Ensin kansanedustajana ja ministerinä, sekä eduskunnan puhemiehenä, ja lopuksi presidenttinä.

Lähes kaikesta presidentti Sauli Niinistön toiminnasta on ollut valtaisaa taloudellista, sosiaalista ja sotilaallista haittaa Suomelle, Suomen valtiolle ja kansalle. 

Lyhyesti sanottuna: Sauli Niinistö on fiaskopresidentti.


8 kommenttia:

 1. Ville Haapasalo presidentiksi!
  Hän tuntee Putinin henkilökohtaisesti.
  EU hajoaa omaan mahdottomuuteensa.
  Uusia Brexitejä luvassa lähivuosina.
  Miksi suomalaiset haluavat elää tämän sairaan Bilderbergiläisen DIKTATUURIN orjana?

  VastaaPoista
 2. Sellainen presidentti kuin on kansa. Tai vaalipetos.


  Toisaalta keskimäärin puolet suomalaisista on keskimääräistä tyhmempiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Sitä sanonut jo useamman kerran - suomalaiset tyhmiä!

   1% mieleltään

   Poista
 3. Pienelle tai olemattomalle huomiolle jäi tässä meidän "objektiivisessa" mediassamme kun Afganistanin ex-presidentti Karzai kävi ns. työvierailulla (kerjuulla) 29.4.2013, jossa yhteydessä kirjoitettiin "Suomen ja Afganistanin välinen kumppanuussopimus vuoteen 2024 saakka. Presidentin kanslian tiedote kertoo Pres.Niinistön lausumana: "Suomi on tukenut Afganistanin vakautta ja kehitystä vuodesta 2002, ja on valmis tukemaan jatkossakin... Suomen kehitysrahoitus nousee vuoden 2014 jälkeen 30 miljoonaan euroon vuodessa".
  Eli kymmenen (10) vuoden aikana 300 miljoonaa vero/velkaeuroa Suomi, entisten lisäksi lappaa tuohon mustaan aukkoon.
  Kukahan, vaikkapa valtamedian tutkivista, onko heitä, dzurnalisteista kertoisi mitä noilla, varmaankin kohtsillään miljardilla vero/velkaeurolla on saatu, toiseksi suurimman pakoilaismäärän lisäksi aikaan?
  Pres.Niinistöltähän tuollaista ei kukaan toimittaja tule kysymään, koska seuraava ammatinimike olisi tyhjäntoimittaja.

  Summasummarum: Mitäpä Niinistöt eivät tekisi Natoisäntää nuollakseen!

  VastaaPoista
 4. Laura Huhtasaari presidentiksi, Jussi Halla-aho pääministeriksi ja Touko Aalto vankilaan. Siellä voi jatkaa orgioitaan elinkautisvankien morsiaimena.

  VastaaPoista
 5. https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/presidentti-niiniston-mystinen-lausahdus-ylelle-sokka-on-irti/4959088#gs.7ZYv_Xc

  VastaaPoista
 6. Miksi ei käsitellä niitä summia joita Suomi antaa erilaisiin maihin mm. Afganistaniin, kaikki nuo rahat menevät ilmeisesti aseisiin ja armeijalle. Tulee vielä aika , ehkä siihen kuluu parisaataa vuotta jolloin kysytään miten on mahdollista että miehille annettiin oikeus päättää niin tärkeistä asioista kuin sota ja rauha? Tajutaan että miehisen vallan pitää rajoittua vain urheilukilpailuihin muut asiat pitää päättää naisvaltaisissa tai muuten järjissään olevilla vähiten kilpailuvietin vaikutuksessa olevilla. Vain normaalit ihmiset joilla ei ole tarvetta alistaa muita tai nöyryyttää muita tai älytön typerä maallisen rihkaman himo ei säätele psyykkeä, heillä on päätösvalta, ei idiooteilla jotka ajavat ympyrää kaasu pohjassa ja kauppaavat ihmisille epänormaalia väkivaltaista elämäntapaa.Ihminen luotiin paratiisin elämään luonnossa symbioosissa luonnon kanssa, mihin ihminen nykyään saa valtaansa, tuloksena on luonnon tuho ja elollisen tuho, pelkkää asfalttia ja betonia ja mielenvikaiset ihmiset. Surullista todellA.

  VastaaPoista
 7. Niin ja Sauli..........kuka nai kummityttönsä......ja kuka ajoi itsensä kuolemaan sen vuoksi.......juuri niin , sinun edesmennyt puolisosi. Hymyä huuleen, kun ei tarvitse kantaa vastuuta!

  VastaaPoista