sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

KUINKA SUOMI TUHOTAAN

Hallitus sekoilee lähes kaikissa asioissa ja munii EU-neuvotteluissa kerta toisensa perään kaikkien suomalaisten veronmaksajien ja kansalaisten tappioksi, mutta se kaikkein pahin eli oman valtiomme tuhoamishanke, etenee kuin juna.

Keskivertokansalaisella ja presidentin puolison asusteista kiinnostuneilla toimittajilla on suuria vaikeuksia käsittää, kuinka traaginen vaihe maamme historiassa on tulossa. Suomen valtio ajetaan alas, käytännössä lakkautetaan, ja siitä tehdään Euroopan Unionin liittovaltion ja kansainvälisten yritysten apulaisvirasto, jonka tehtävä on hallita suomalaisia ja tätä maa-aluetta noiden piirien intressien mukaisesti. Suomalaiset ihmisinä ja kansakuntana on jo pudotettu tästä kuviosta pois, paitsi laskun maksajina.

SOTE-uudistus, kuntauudistus, työvoimahallinnon uudistus, tämä-ja-tuo uudistus, erilaiset projektit ja uudistushankkeet sinkoilevat sinne tänne ja niitä viedään läpi lähinnä uhkailemalla, painostamalla ja kiristämällä. Pian ne viedään läpi pakolla, parhaaseen neuvostotyyliin. Tällä kertaa asialla on kuitenkin kokoomus, joka on hallinnut maatamme viimeiset 26 vuotta vain satunnaisin keskeytyksin apupuoleensa demarien ja keskustan tuella.

Kuntauudistuksen valheellisuudesta on saatu jo lukuisia esimerkkejä. Yksi parhaista oli se, kun hallituksen virallinen psykopaattibyrokraatti Henna Virkkunen ilmoitti, että kuntien on pakko yhdistyä suuremmiksi kokonaisuuksiksi taloudellisten syiden vuoksi. Orimattilan kokoomuslainen kaupunginjohtaja ihmetteli tv:ssä ääneen miksi heidän sitten pitäisi liittyä tappiollisiin naapurikuntiin, kun he pystyvät hoitamaan kaikki lakisääteiset palvelut ja kaupungin kassaan jää vielä rahaakin. Tämän jälkeen Virkkunen ilmoittikin, että kunnassa pitää olla vähintään 25 000 asukasta. Muuten se ei ole elinvoimainen. Kauniaisissa asuvat voivat olla hiukan erimieltä.

Mutta eihän tämäkään riitä hallitukselle. Kaikki kuntien yhdistämisperusteet ovat pelkkää paskapuhetta ja valhetta. Todellisuudessa kuntien määrää halutaan karsia Suomen valtion tuhoamisen vuoksi.

Tämä on täysin selvää, kun katsoo kuinka pääkaupunkiseudun kaupungit pakotetaan yhdistymään. Mikään VM:n tai muun virkamiehistön, ministerien ilmoittaman tai muukaan kuntien murhaamisehto ei pysty pakottamaan maamme suurimpiin kuuluvia kaupunkeja yhteen. Ne ovat niin suuria kaupunkeja ja jopa velkainen pääkaupunkiseudun huligaani Vantaa hakkaa maksukyvyllään melkein kaikki muut suomalaiset kaupungit.

Siksi hallitus onkin vain päättänyt, että ne yhdistetään tavalla tai toisella. Mitään todellisia syitä ei ole, ei mitään muuta kuin hallituksen junttivatipäiden tahto. Siilinjärveläinen vaalitulosten väärentäjä häärii pääministerinä ja tukea antaa ala-asteen opettajasta valtiovarainministeriksi rynnistänyt hyvin keskinkertaisella älyllä ja todella puutteellisella käsityskyvyllä varustettu "tyttö", ja yhdessä he yhdistävät nämä kaupungin miten haluavat, riippumatta kaupungeista tai niiden asukkaista. Siis toisin sanottuna: mahdollisimman epädemokraattisesti.

Syy noin miljoonan suomalaisen pakottamiseen yhden hallinnon alle ei olekaan taloudessa tai muussakaan tekosyyssä. Syy on, aivan kuten muissakin uudistuksissa, valtiorakenteemme tuhoamishankkeessa. Hämäyksen vuoksi tätä kutsutaan "Metropolihankkeeksi", vaikka todellisuudessa se on vain osa maamme tuhoamishanketta.

No mikä se hanke sitten on? Se kirjattiin jo 2009-2010 Valtiovarainministeriön hanketta varten SITRA:lta tilattuun raporttiin, jonka henkeä kuvastaa hyvin seuraava toteama: "Valtion konserninjohdon vaativa mutta mahdollinen tehtävä". Siis valtion rakenne tuhotaan ja tilalle otetaan yritysten konsernimalli.

Hauskinta tässä SITRA:n raportissa on se, että se on lähtöisin yhden miehen kynästä. Siis valtiovarainministeriön suuntaviivoja piirteli täysin ulkopuolinen konsultti. Hän oli Talent Partners-putiikin entinen johtaja Seppo Määttä, jonka aivoituksia ja aikaansaannoksia olivat myös taideyliopistojen yhdistäminen, työ- ja elinkeinoministeriöiden yhdistäminen (josta on seurannut monenlaista murhetta kansalaisille) sekä Keski-Uudenmaan kuntayhtymä.

Jotakin kyseisen raportin ajatusmaailmasta kertoo se, että siinä todetaan mm. "kuinka valtiosta tehdään yritys". Politiikkaa hiukan huonommin tunteville suomalaisille sementtipääpoliitikoille ja idioottivirkamiehille tuossa värssyssä ei ole mitään outoa. Politiikkaa hiukan paremmin tuntevien hälytyskellot soivat ja lujaa. Tuo on nimittäin fasistisen talouspolitiikan kulmakiviä!

Valtiomme tuhoamishankkeen vetäjäksi mediassa nimetty alivaltiosihteeri Timo Lankinen on todennut, että hankkeen tavoitteena on "ministeriöiden muodostaminen yhdeksi virastoksi." Lankisen mukaan "lopputuloksena on yksi virasto, yhteiset määrärahat, yhteiset virat" ja tämä kokonaisuus on "johdettavissa yhtenä kokonaisuutena".

Edelleen Lankisen mukaan kulloinenkin hallitus päättäisi millaisia ministeriöitä sillä olisi ja kulloinenkin hallitus ja tilanne määrittelisivät mitä ministeriöitä tarvitaan. IHAN OIKEASTI! Lankinen ja hankkeen puuhapetet todella ovat sitä mieltä, että ministeriöitä voidaan perustaa ja lakkauttaa neljän vuoden välein pikkuisen niin kuin fiilispohjalta.

Siis Lankinen vahvistaa, että tavoitteena on lakkauttaa KAIKKI ministeriöt. Ja tämä hanke piti vahvistaa nyt maaliskuun alussa 2013, mutta ilmeisesti sitä ei vielä uskallettu sanoa ääneen. Oli Himas-kohua ja kaikkea inhaa. Meni hätäkakka housuun. Päätös tästä Suomi-nimisen valtion tappamisesta tehdäänkin sitten ensi toukokuussa.

Valtiovarainministeriön ylijohtaja Sirkka Hiironniemi totesi haastattelussa 2010, että "organisaatiorakenteilla ohjataan toimintaa tehokkaasti haluttuun suuntaan". SITRA:n ylijohtaja Mikko Kosonen totesi noin vuosi sitten helmikuussa 2012 toivovansa, että kuntauudistuksen meteli peittää alleen tämän hankkeen ja että se menee huomaamatta läpi.

Miksi näin? Miksi organisaatio eli tässä tapauksessa Suomi pitää saada ohjattua tehokkaammin haluttuun suuntaan? Miksi ylijohtaja Kosonen haluaa, että hanke menee huomaamatta läpi?
Koska koko hankkeessa on kyse Suomi-nimisen valtion tuhoamisesta ja muuttamisesta ulkopuolisten toimijoiden konttoriksi.

Miksi Suomen kuntien määrä pitää pudottaa? Ranskassa on yli 3000 kuntaa, joista pienimmässä on 3 asukasta, eikä kukaan ehdota kuntien määrän vähentämistä. Samoin on Saksassa. Miksi meidän kuntamme on lakkautettava?

Koska keskushallinto ajetaan alas, eikä se kykene enää operoimaan entisen suuruisen kuntakentän kanssa. Liian moni liian itsenäinen kunta on haitta ja uhka tulevalle. Ne ovat uhkatekijöitä ja haitttoja maa-alueelle, jota hallitaan Brysselistä ja jonka virkamiehistön pääasiallinen tehtävä on toteuttaa maassa toimivien kansainvälisten suuryritysten tahtoa ja toiveita, sekä hallita aluetta Euroopan Unionin liittovaltion käskyjen mukaisesti.

Miksi keskushallinto ajetaan alas ja valtiorakenne tuhotaan? Edellä mainituista syistä.  Itsenäinen, omasta maastaan ja asioistaan päättävä Suomi-niminen valtio halutaan tuhota. Jyrki Katainen ja kokoomuspuolue toimivat kaikkein aktiivisimmin näissä talkoissa, demarien ja Jutta Urpilaisen tuella. Muut hallituspuolueet antavat maamme tappamiselle oman tukensa.

Joku voisi pitää tällaista toimintaa maanpetturuutena. Joku voisi kyseenalaistaan tällaisen toiminnan, joka on kansalaisten etujen vastaista lähtökohtaisesti. Joku voisi kysyä, miksi tällaista hanketta vedetään salassa, kulissien takana ja miksi se viedään läpi näennäisesti erillisinä hankkeina? Miksi maamme pitää hävittää?

Jokainen tietää aivan varmasti, että ne taloudelliset vasarat, joilla hanketta hakataan läpi vastustuksesta huolimatta, liittyvät kuvioon. Kuntia pakotetaan yhdistymään jättämällä niille entistä vähemmän rahaa ja määrämmällä niille entistä enemmän lakisääteisiä tehtäviä. Niiden on siis tehtävä enemmän vähemmällä. Jokainen käsittää, ettei se ole mahdollista, mutta ei se olekaan tarkoitus. Tarkoitus on tappaa kunnat.

Maamme hallitus on jo ryöstänyt meidän kansallisvarallisuutemme ja myynyt kansallisomaisuutemme. Juuri siksi meillä ei ole varaa ja meidän on pakko tehdä leikkauksia. Ne rahat, joilla näitä meidän haluamiamme ja maksamiamme palveluita piti tuottaa, on annettu ranskalaisille, brittiläisille, saksalaisille ja amerikkalaisille liikepankeille. Sinne ne rahat ovat menneet.

Kreikkalaisen Papandreun suvun mummelin tililtä löytyi 550 000 000 euroa. Hupsis. Osa rahoista on tietenkin jäänyt matkalle, kun käsiä on voideltu. Mutta sinne ne teidän rahanne ovat menneet. Takaisin saamme joskus jotakin ehkä. Eli emme tule koskaan saamaan rahojamme. Joitakin suuryrityksiä tämä hyödyttää, mutta ei sinua eikä minua, kansalaista.

Ja jotta me suomalaiset, sinä ja minä, olisimme mahdollisimman avuttomia suhteessa ulkomailla asuviin ja oleskeleviin päättäjiin, maamme valtiorakenne tuhotaan lopullisesti tarpeettomana. Sitähän se noiden tahojen kannalta on. He eivät tarvitse sitä. Meillä ei ole väliä.

Miksi sitten suomalainen eliitti tekee näin? Miksi se haluaa ehdoin tahdoin tappaa itsenäisen Suomi-nimien valtion? Koska se ei ole koskaan ollut sen.

Suomalainen eliitti on koko historiansa ajan hakenut oikeutuksensa vallankäytölleen ulkomailta. Se ei ole koskaan nojannut kansaan tai hakenut legitimiteettiään suomalaisilta. Ruotsin vallan aikana siirtomaa-Suomea hallitsivat satraapit, joiden mandaatti tuli Tukholmasta. Venäjän vallan aikana valta tuli Pietarista.

1918 ja jokunen vuosi sen jälkeen oikeutus tuli kahdesta suunnasta: Saksasta ja Neuvosto-Venäjältä. Pelättiin venäläisiä, osin syystäkin, ja ihailtiin Saksaa. Ennen toista maailmansotaa haahuiltiin Pohjoismaiden perään ja sodan aikana oltiin Saksan eurooppalaisista liittolaisista vahvin.
Hävityn sodan jälkeen oikeutus vallankäytölle tuli Moskovasta ja Neuvostoliitosta. Kun se kaatui ja suhteet Venäjään normalisoituivat, Suomella oli mahdollisuus tulla oikeasti itsenäiseksi maaksi, mutta jälleen kerran se ei eliitille sopinut.

Suomi liitettiin Euroopan Unioniin, suureen ylikansalliseen organisaatioon, jolla oli kaksi keskeistä tavoitetta: hallita yli kansallisen päätöksen teon ja luoda ylikansallisille yhtiöille mahdollisimman vapaa temmellyskenttä.

Nyt Katainen ja kumppanit toimivat jälleen kerran tämän historiallisen jatkumon mukaisesti ja vievät sinulta viimeisetkin vallanrippeet sormenpäistäsi. Kansallisilla vaaleilla ei valtion tuhoamisen jälkeen ole enää mitään merkitystä. Ei edes sen vertaa kuin nyt.

Joskin jo nyt suomalainen demokratia on näennäisdemokratiaa, silmänlumetta, vitsi joka ei naurata, mutta siitä raivotaan joku toinen kerta.

5 kommenttia:

 1. Hetkinen!. Ranskassa on yli 30000(Kolmekymmentätuhatta) Kuntaa ja pienimmissä ei ole lainkaan asukkaita.

  "1. maaliskuuta 2008 Ranskassa oli yhteensä 36 783 kuntaa, joista 36 571 sijaitsi Ranskan Euroopan puoleisessa osassa"

  VastaaPoista
 2. Aika turhaa tuo Urpilaisen tytöttely. Asiat asioina. Virkkusen vaatima minimikoko kunnille on 20 000 asukasta, ei 25 000. Kaupunkikonsernit ovat jo pitkään käytössä ollut systeemi, ei mikään uusi juttu. Esimerkiksi Helsingissä se tekee valtavaa tulosta, koska sitä johdetaan kuin yritystä.

  VastaaPoista
 3. Täyttä asiaa.Miten Suomi tuhotaan ! Suurin kansan toive ! Täyspäiset politikot vain eduskuntaan.herhiläis pesä on tuhottava.

  VastaaPoista
 4. Näin kontataan. Mettä keväällä ei !!!!

  VastaaPoista
 5. Tää kirjoitus on niinku olisi nyt kirjoitettu. Totta joka sana. Ja tytöt ovat Suomen lopullisesti tuhonnut.

  VastaaPoista