torstai 9. elokuuta 2018

SUOMEN ULKOPOLITIIKAN MÄTÄPAISE

Suomen ulkopoliittinen johto presidentti Sauli Niinistö etunenässä jakelee tuomioita ja liittyy kerkeästi pakoterintamaan, kun kyse on itäisen naapurimme touhuista maailmalla. Perusteluina käytetään jatkuvasti sitä, että moinen rellestäminen on vastoin kansainvälistä lakia, vastoin kansainvälisiä sopimuksia ja Suomi tuomitsee moisen koska meillä on länsimaiset arvot. Ilmeisesti Suomen ja Venäjän 1992 laatima valtiosopimus ei ole kansainvälinen sopimus, eikä kansainvälisten lakien mukainen, koska Suomi rikkoo sitä mennen tullen natoilullaan.

Mutta ei siinä kaikki. Presidentti Niinistön arvomaailmaa sopii myös kunnon kansanmurha, kunhan se tehdään länsimaiden johdolla sopivassa maassa.
https://www.theguardian.com/world/2016/jan/15/british-us-military-in-command-room-saudi-strikes-yemen

Presidentti Niinistö ja ulkoministeri Soini ovat johdonmukaisesti vaijenneet Jemenin kansanmurhasta. Kyse on kuitenkin tämän hetken hirvittävimmästä rikoksesta ihmiskuntaa vastaan. Kuolleita on jo miljoonia ja miljoonien ennustetaan kuolevan sodassa, jota Saudi-Arabia ja Israel käyvät "huti-kapinallisia" vastaan myös nälkä aseenaan.
https://www.mintpressnews.com/un-10-million-more-yemenis-expected-to-starve-to-death-by-end-of-year/242906/
https://www.cbc.ca/news/world/un-yemen-humanitarian-aid-1.4677934
https://www.huffingtonpost.com/entry/yemen-saudi-blockade-un_us_5a04678fe4b0f76b05c3d4f1

Mutta miljoonien naisten, lasten ja vanhusten massamurhaaminen sopii presidentti Sauli Niinistölle oikein hyvin. Suomen ulkopoliittisen johdon linjauksen mukaan tätä sotaa ei tuomita, eikä sen miljoonista uhreista piitata tuon taivaallista. Päin vastoin, asekauppa miljoonia murhaavalle saudihallitukselle on täysin sallittua.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201707232200281513_ul.shtml
https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/suomi-vie-kranaatinheittimia-saudi-arabiaan-ruotsi-linjasi-maan-asevientinsa-ulkopuolelle/5515898
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/118737-suomen-iso-asekauppa-%E2%80%9Dkasittamatonta%E2%80%9D

Suomen ulkopoliittisella johdolla ei ole ollut koskaan mitään ongelmaa hyväksyä saudien päiden katkomiset, ruoskimiset ja kivityskuolemat, joten ei kai nyt muutaman miljoonan jemeniläisen kuolemakaan niin kauhean suuri juttu ole Sauli Niinistön ajattelussa. Tuntuukin suorastaan irstaalta kuunnella Sauli Niinistön lausuntoja Ukrainasta, kun samaan aikaan mies kakat nakkaa siitä, että toistakymmentä miljoonaa jemenilaistä murhataan.

Olisi hauska kuulla presidentti Niinistön perustelevan kuinka Jemenin kansanmurha sopii hänen länsimaisiin arvoihinsa ja millä perusteella hän ei reagoi lainkaan aikamme suurimpaan ihmisoikeusrikokseen. Syyrian kaasuaseista on jupistu, mutta ei halastua sanaa Israelin ja Saudi-Arabian Jemenissä käyttämistä joukkotuhoaseista.
https://www.washingtonpost.com/news/checkpoint/wp/2016/09/19/saudi-arabia-appears-to-be-using-u-s-supplied-white-phosphorus-in-its-war-in-yemen/?utm_term=.3997d83e024c
http://prn.fm/saudis-using-banned-chemical-weapons-in-yemen-by-stephen-lendman/
https://www.veteranstoday.com/2018/04/15/saudi-arabia-used-chemical-weapons-in-yemen-whos-going-to-bomb-them/
https://www.globalresearch.ca/war-on-yemen-inhaling-poisonous-gas-saudi-arabia-launches-chemical-attack-on-sanaa-killing-civilians/5542172

Presidentti Sauli Niinistöä ei huoleta lainkaan sekään, että ISISin tärkeimpiin tukijoihin kuuluva maa pommittaa pienempäänsä ydinaseilla. Ilmeisesti se on täysin Saulin länsimaisten arvojen mukaista.
http://archive.almanar.com.lb/english/article.php?id=211770

Sen ymmärtää ettei uskovainen ulkoministeri Timo Soini edes haukottele, kun Israel pommittaa Jemeniä neutronipommeilla. Sehän on vain länsimaisten arvojen mukaista.
https://www.veteranstoday.com/2016/09/24/how-israel-was-busted-nuking-yemen/
https://defence.pk/pdf/threads/israel-f-16-hit-yemen-with-neutron-bombs.476713/

Rehellisyyden nimissä on todettava ettei se suomalainen luotettava valtamediakaan kovin huolissaan Jemenin kansanmurhasta ole, mutta se ei ole mikään ihme. Sillähän on samat länsimaiset arvot kuin presidentti Sauli Niinistölläkin.


Länsimaisia arvoja.
https://www.youtube.com/watch?v=lvxho3MNgtQ
https://www.youtube.com/watch?v=k3UHfudDW_U
https://www.youtube.com/watch?v=V3iEblonH2E

2 kommenttia:

  1. Pointti on siinä, että jossain Arabian niemimaalla tapahtuva välienselvittely ei kosketa meitä lainkaan.

    Sen sijaan Venäjä on naapurimaamme, ja imperialistisilla toimillaan osoittaa olevansa valmis hyökkäämään heikompien ja pienempien naapurimaidensa kimppuun. Se koskettaa meitä suoraan, koska Venäjällä, ja sen edeltäjällä Novgorodilla, on noin tuhatvuotinen historia sodista Suomea ja suomalaisia vastaan, joissa hävitettiin, orjuutettiin ja raiskattiin maatamme ja kansaamme. Ja retoriikastaan päätellen Venäjä ei ole luopunut noista imperialistisista tavoitteistaan meitä kohtaan vieläkään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sande kirjoituksestasi, oli tärkeä.

    VastaaPoista