sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

YHDYSVALLAT SEKAANTUI VAALEIHIN


Kun nyt suomalainen luotettava valtamediakin on revetä liitoksistaan kahdentoista venäläisagentin syytteestä Yhdysvalloissa lienee paikallaan tarkastella hieman historiaa. Mielenkiintoista tässä 12 agentin casessa on se, että he ovat kaikki jo sopivasti poistuneet maasta ja että jos ja kun FBI oli tietoinen asiasta, voidaan tosiaan kysyä miksei presidentti Obama lainkaan reagoinut tilanteeseen?

Mutta sitten hieman historiaa.

Yhdysvallat on sekaantunut suoraan Venäjän vaaleihin jo Jeltsinin aikana ja Putinin kaudella CIA on ollut erityisen aktiivinen Venäjän vaaleissa. 2016 CIA jakoi yli kuusi miljoonaa dollaria Putinin vastaisille järjestöille Venäjällä. Ja tämä tieto on peräisin amerikkalaislähteistä, ei siis Moskovasta.
https://www.straitstimes.com/world/united-states/us-has-history-of-meddling-in-foreign-elections

Yhdysvaltojen tiedetään sekaantuneen 81 kertaa ulkomaiden vaaleihin. Venäjä, mukaanlukien Neuvostoliitto, on ehtinyt sekaantua 39 kertaa ulkomaitten vaaleihin. Jos mietitään miten Neuvostoliitto puuttui itä-Euroopan maiden vaaleihin, voidaan olettaa että valtaosa noista tapahtui siis ennen vuotta 1991.
https://en.wikipedia.org/wiki/Foreign_electoral_intervention

Ranskan vuoden 2012 presidentinvaalit olivat täysin Yhdysvaltojen soluttamat. Presidentti Obama oli määrännyt CIAn hakkeroimaan kaikki puolueet, kampanjatoimistot, ehdokkaat ja heidän kaikki laitteensa puhelimista alkaen, sekä soluttamaan kaikki vaalijärjestöt ihmisagentein. Näin myös toimittiin. Se oli kuitenkin ihan okei ja kiva juttu valtamedian mielestä, koska Obamahan on ihan kiva kaveri ja hyvän puolella.
https://wikileaks.org/cia-france-elections-2012/#Press%20Release%20%28english%29
https://www.zerohedge.com/news/2017-02-16/wikileaks-exposes-cia-involvement-french-2012-presidential-election

Suoria vallankaappauksia ja valtauksia Yhdysvallat on tehnyt tai masinoinut yli 30 kertaa mutta se on ihan jees poks pallinaama, koska se on hyvällä asialla.
https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_involvement_in_regime_change

On siis hyvin mahdollista, että ryssät ovat sekaantuneet Yhdysvaltain presidentinvaaleihin kahdentoista agentin voimalla. Mutta aina kun sitä kauhistelee, kannattaa muistaa, että Yhdysvallat on sekaantunut kaikkiin vaaleihin Venäjällä tällä vuosituhannella. Ja sitä aikaisemminkin. Itseasiassa Yhdysvaltojen sekaantuminen Venäjän vaaleihin alkoi jo vuonna 1918. Neuvostoliiton aikana oli hieman hiljaisempaa, mutta 1990-luvulta lähtien se on ollut aina aktiivisesti mukana Venäjän vaaleissa nimenomaan CIAn toimien kautta. 12 venäläisagentin mahdolliset puuhat USAn vaaleissa ovat siis rutiinikauraa suurvaltojen tiedustelupalveluille.

Tätä että kuule, näe ettekä lue suomalaisesta valtamediasta, puhumattakaan Clinton mediasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti