torstai 19. heinäkuuta 2018

TRUMP JA RAUHANAIKEET

Amerikkalainen uutisankkuri Anderson Cooper on ollut sotajalalla Trumpia vastaan vaaleista saakka. Jo ennen vuoden 2016 vaalien tulosta Cooper johti CNN-kanavan hyökkäystä ja jatkaa sitä edelleen. Hän kuvaili Trumpin esiintymistä Helsingissä "kaikkien aikojen häpeällisimmäksi". Cooper on CIA:n kouluttama mies.
https://www.washingtonpost.com/news/reliable-source/wp/2013/10/20/quoted-anderson-cooper-on-his-cia-internship/?noredirect=on&utm_term=.5d8767cabddc

Syy oli se, ettei Trump uhkaillut Venäjää, vaan puhui rauhasta. Venäjän vaalivaikuttamisen esiin tunkeminen peitti alleen sen, että Trump ilmoitti haluavansa lopettaa Syyrian sodan ja aloittaa ydinaseriisunnan uudelleen. Se on koko mediavyörytyksen tarkoitus. Rauha on paha asia nykyiselle medialle, Suomessakin.

Katsotaanpa hieman historiaa. Miten on käynyt niille Yhdysvaltojen presidenteille, jotka ovat kiristyneessä ilmapiirissä valinneet rauhan ydinsodan sijaan?

Presidentti John F. Kennedy ei aloittanut CIA:n ja Yhdysvaltain armeijan johdon vaatimuksista huolimatta ydinsotaa Kuuban kriisin seurauksena, koska sai tietää amerikkalaisten sijoittaneen ydinohjuksia Turkkiin, Neuvostoliiton rajalle, jonka vastineeksi Neuvostoliitto sijoitti ydinohjuksia Kuubaan. Kun Kennedy veti ydinohjukset Turkista, Neuvostoliitto veti omansa pois Kuubasta. Tämä tapahtui 1962. Elokuussa 1963 Kennedy allekirjoitti Neuvostoliiton ja Iso-Britannian kanssa ydinasekokeiden rajoittamissopimuksen. Hänet ammuttiin Dallasissa marraskuussa 1963 "yksinäisen hullun" toimesta, virallisen version mukaan.


Presidentti Gerald Ford lopetti Vietnamin sodan, neuvotteli Neuvostoliiton kanssa SALT 2 sopimuksen, allekirjoitti ETYK-päätösasiakirjan, vaikutti Jom Kippur sodan päättymiseen ja solmi paremmat suhteet kommunistiseen Kiinaan. Tämän jälkeen syyskuussa 1975 hänet yritettiin ampua "yksinäisen hullun" toimesta Sacramentossa. Vain seitsemäntoista päivää myöhemmin tehtiin uusi salamurhayritys "yksinäisen hullun" toimesta San Franciscossa.


Kumpikin oli joutunut mediassa melkoisen vyörytyksen kohteeksi ja kumpaakin syytettiin maanpetoksellisesta vehkeilystä vihollisen kanssa.

Donald Trump tapasi Putinin Helsingissä ja ilmoitti haluavansa lopettaa Syyrian sodan ja jatkavansa ydinaseriisuntaa. Häntä syytetään mediassa maanpetoksesta ja veljeilystä vihollisen kanssa.

"Yksinäinen hullu" lienee jossakin odottelemassa vuoroaan.


5 kommenttia:

 1. Terve.

  Eikös se ollut Richard Nixon, joka lopetti Vietnamin sodan ja aloitti lähentymisen Kiinan kanssa ? Nixonin kohtaloksi koitui "Watergate" ja Ford, jota ei ollut valittu vaaleilla, tuli varapresidentiksi Spiro Angnew:n tilalle kesken virkakauden, jatkoi Nixonin aloittamat asiat loppuun. Näin muistelisin, voi toki olla, että muistan väärin.

  VastaaPoista
 2. https://www.fff.org/2018/07/19/was-reagan-a-traitor-too/

  VastaaPoista
 3. "Yksinäinen hullu" USA:n politiikan pelikentällä

  Onhan näitä muitakin murhattuja: Bob Kennedy ja Martin Luther King, niin ja ammuttiinhan Ronald Reaganiakin.

  Jotkut ovat spekuloineet, että kysymyksessä oli vain krouvinpuoleinen varoitus: herra presidentin on syytä
  pysyä ruodussa, eikä kuvitella vallastaan liikoja.

  "Yksinäisen hullun" -teorialla näyttää tosiaakin olevan
  aivan uskomattoman vahva asema ja selitysvoima niin tutkijoiden kuin kansalaistenkin keskuudessa.
  Mutta ihmettely sikseen: valtamedia hoitaa hommaa,
  "uutisointi" vankkaa, kätyrlauma sakkaa.

  VastaaPoista
 4. Joku taho siellä Amerikassa säätää...
  Oliko se niin että jota ei saa arvostella sillä on valta?

  VastaaPoista
 5. Tärkein kysymys miksi rauha ei olisi tavoittelemisen arvoinen asia on MIKSI Ei? Siinäpä sitten sohaisee sellaiseenkin kusiaispesään että ei perse kestä. Vietnamin sodan lopetti valtaisat mielenosoitukset aivan kaikkialla, siis kansalaisliike, muiden asioiden lisäksi tietenkin, silloin media raportoi, se toi sodan olohuoneisiin, nyt nämä "mystiset" piirit ovat ottaneet opiksi; media ei anna oikeata tietoa asioiden tilasta, jess mikäs kätevämpää, näin se menee. Toosa joka ohjaa ihmisten ajattelua on kaikkien kotona ja mobiilissa, se joka hallitsee aikaasi se hallitsee sinua. Menihän itse ex-pressa Tarjakin täysin halpaan kun ei käsittänyt kuinka kauan Syyria sota ja siviilien tappaminen oli jo kestänyt, mimmi vaati kellojen soittoa kun Syyrian päämies pyysi Venäjää apuun 2015, sota oli jo ehtinyt kestää vuodesta 2011 ja pommitukset aloitti Israel, no 9000 lasta oli kuollut 2015 mennessä josta yle femissä entinen Ruotsin suurlähettiläs oli television uutislähetyksessä esittelemäänsä kirjaan koonnut kaikkien lapsiuhrien nimet. Suomessa ei tällaista tietenkään uutisoitu, uutismaailma Ruotsiin verrattuna on todella surkea. No, ei kun jatketaan unia ja toistetaan hörhömediaa, katotaan kuinka käy.

  VastaaPoista