torstai 16. marraskuuta 2017

ITSENÄISYYS ON RYSSÄÄ

Kuten olemme huomanneet, kaikki itsenäisyysmielisyyden osoitukset leimataan varsin nopeasti ryssien salajuoneksi. Oireellista on, että kun haluaa Suomen itsenäisyyttä, vastustaa ylikansallista valtaa suhteessa tähän maahan ja kansaan, saa otsaansa ryssän kätyrin leiman.
Nykyisen natolaisen ja eurostoliittolaisen näkemyksen mukaan Simo Häyhä oli ryssän kätyri taistellessaan itsenäisen ja vapaan isänmaan puolsta Kollaalla Talvisodassa. 

Ei se mikään ihme ole. Se on juuri sitä informaatiovaikuttamista eli hybridisotaa, jota meitä vastaan käydään. Tosin, sitä käydään meitä vastaan lännestä. Meille syötetään ajatusta siitä ettemme pärjää, palsternakat ja aaltoilat huutavat puhujapöntöstä kuinka yksin olemme, miten me emme ikinä tule toimeen omillamme emmekä pysty pitämään huolta itsestämme.
Kollaaan kuuluisimpiin upseereihin kuulunut Aarne Juutilainen oli nykyisen meille syötetyn näkemyksen mukaan hänkin ryssän kätyri ja kävi hybridisotaa Suomea vastaan taistellessaan itsenäisen isänmaan puolesta.

Meille toitotetaan aamusta iltaan sitä kuinka kelvoton ja turha itsenäinen Suomi on,  että se on kuin keskonen Kuussa, ilman happilaitteita ja avaruuspukua. Ilman ulkomaalaisten ylivaltaa me tuhoudumme, murskaannumme, ryssät valtaavat meidät sekunnissa ja heti, ja kaiken kukkuraksi ne syövät meidän sienemme tai jotain.
Muukalaislegioonassakin palvellut Juutilainen ja muita Kollaalla ryssien salajuoneen osallistuneita taistelijoita. He kun taistelivat itsenäisyyden ja vapauden puolesta ja sehän on ryssien salajuoni sellainen ajatus.

Miettikääpä kenen etu on saada suomalaiset pelkäämään ja miksi? Pelokas ei ajattele, hän juoksee karkuun. Pelokas ihminen tottelee käskyjä. Natsit tiesivät tämän oikein hyvin. Juuri siksi 38 000 juutalaista käveli surman suuhun Babi Jarissa Ukrainassa toisen maailmansodan aikana. Juuri siksi miljoonat venäläiset, baltit, ukrainalaiset, uzbekit, kazakit ja muut marssivat kiltisti gulagiin ja kuolivat Stalinin Neuvostoliitossa. Pelokkaat ihmiset marssivat miljoonapäisinä laumoina kuolemaan pakkotöihin Maon Kiinassa ja Pol Potin Kamputseassa. Pelko saa aikaan sellaista.
Tali-Ihantalassa ryssien salajuoneen osallistuneita panssaritorjuntaaliupseereita. Hekin taistelivat itsenäisen isänmaan ja kansankunnan vapauden puolesta, eli osallistuivat meille nyt kerrotun mukaan ryssän hybridsoitaan meitä itseämme vastaan.

Ja te pelkäätte. Te juoksette sinne minne ulkomaalainen määrää. Te kyykitte, hyppelette ja nöyristelette, koska teidät on peloteltu tekemään niin. Tuolta tulee alamittainen partavesille lemuava ulkomaalainen virkamies tänne ja suomalaiset poliitikot ja toimittajat konttaavat rinkiä ukon ympärillä edes epäröimättä. Italialainen tulee tänne puhumaan paskaa ja kaikki nielevät sen samaan tyyliin kuin Neuvostoliitonkin aikana, kun neukut antoivat suomalaispoliitikoille leikkisän kutsumanimen Paskansyöjät. Ovat ihan samanlaisia edelleen.
Nykyisen meille tarjoillun version mukaan kuvassa ei ole isänmaallisia jääkäreitä, vaan ryssien salajuoneen osallistuvia natsionalisteja, joiden tavoitteena on horjuttaa maamme laillista yhteiskuntaa Venäjän hyväksi. 

Oletko sinä? Ilmeisesti, jos vastustat itsenäistä Suomea ja haluat tänne ulkolaisia sotilaita komentelemaan suomalaisia, ulkomaalaisia virkamiehiä määräilemään suomalaisia, ulkomaalaisia poliitikkoja jakelemaan käskyjään. Et eroa pahiten suomettuneista poliitikoista mitenkään. Asia ei muuksi muutu siitä, että itäkakan sijasta nielet länsisontaa suu ammollaan.
Nykyisen näkemyksen mukaan tämä maalaus on juuri sitä ryssien hybridisotaa: Suomi-neito kamppailee lain puolesta ulkomaalaisia vastaan. Ja tämä on siis Venäjän salaista informaatiovaikuttamista suomalaisiin tällainen kuva.

Valtiollinen suvereniteetti on ryssien salajuoni. Itsenäisyys on venäläinen juoni Euroopan Unionin vastaisessa salaisessa operaatiossa. Oma armeija on ryssien ovela juoni. Oma eduskunta on ryssien salajuoni sekin. Omat lait ne vasta ovatkin ryssien ryssää. Niinkö?
Nykyisen näkemyksen mukaan on aivan päivänselvää kenen asioilla kenraali Mannerheim oli. Mieshän oli tsaarin upseerikin!

Miettikää nyt edes hieman. Kuka teitä pyörittelee ja miksi?
Meille tarjotun maailmankatsomuksen mukaan kuvassa on ryssien hybridisodankäyntiväline, jonka avulla suomalaiset saadaan osallistumaan ryssien salaiseen operaatioon näiden tietämättä, eli siis Suomen valtiolippu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti