lauantai 6. toukokuuta 2017

RANSKAN VAALIT - GLOBALISTIEN VOIMANNÄYTTÖ

Brexit oli kova isku globalistieliitille. Ei suinkaan siksi, että britit sinänsä olisivat vapaakauppaa ja pääomavaltaa vastaan, vaan siksi, että se paljasti globalismin heikkouden. Vaikka Wall Street pankeista suurimpiin kuuluva Morgan Stanley jo vuonna 2008 ilmoitti suurasiakkailleen luovansa länsimaihin plutokratian vuoteen 2015 mennessä (salaisen kirjeen vuoti julkisuuteen Michael Moore dokumentissaan), rahavalta koki arvovaltatappion juuri Brexitissä.

Euroopan Unioni on globalistien suurin hanke. Sen pystyssä pitämiseksi tehdään kaikki mahdollinen. Ei ole sattumaa, että Venäjästä maalataan vihollista Ranskankin vaaleissa. Samoja väitteitä ja syytöksiä esitetään jatkuvasti kaikissa maissa ja tarina on aina sama: Venäjä hakkeroi ja vaikuttaa. Saksa, USA, Ruotsi, Britannia ja nyt Ranska ovat kaikki saman tarinan samanlaisia uhreja. Todellisuudessa rahavaltaa hinkuva globalistieliitti on se, joka avoimesti ja kulissien takana pyrkii kaikin keinoin vaikuttamaan vaalituloksiin.

Syy Venäjän demonisointiin on tietenkin se, että Venäjä ja Kiina ovat luoneet lännen finanssirakenteista riippumattoman talouden, joka on tehnyt maailman taloudesta kaksi napaisen. IMF, Maailmanpankki, USA ja EU ovat putoamassa kelkasta lopullisesti. Venäjä ohitti Yhdysvallat viimevuonna maailman suurimpana viljanviejänä, koska GMO sadot ovat alkaneet hiipua ja Venäjä on kieltänyt GMO:n, ja Kiina ohitti Yhdysvallat maailman suurimpana taloutena jo 2015. Maailmalla käydään tätä sotaa ja Ranskan vaalit ovat yksi palanen siinä.

Globalistisen eliitin kultapoika Macronin En Marche -liikkeen taustoja on pyritty salaamaan ja salataan aktiivisesti, koska hänen "puolueensa" rahoituksen huomattava osa tulee amerikkalaisilta suuryrityksiltä. Näin siksi, että eurooppalaisten suurpääomien suora tuki voisi lyödä bumerangina takaisin. Vastassa kun on kansallismielinen antiglobalisti.

Puhtaasti vaaliohjelman ja puolueohjelman perusteella Le Pen ei olekaan äärioikeistolainen, vaan vasemmistolainen. Hän haluaa taata ranskalaisten työläisten oikeudet ja työpaikat. Tämä on antiglobalismia puhtaimmillaan. Hän haluaa, että ranskalaiset päättävät mitä Ranskassa tapahtuu ja hän haluaa, että Ranska kontrolloi omia rajojaan. Tämä on myös vastoin kansallisvaltioita tuhoavan globalismin peruslinjauksia. Globalismin ydin on tuhota kansallisvaltiot, jotka voisivat haitata suurpääomien ja suuryritysten valtaa.

Vielä 1960-luvulla kansojen itsemääräämisoikeus oli vasemmiston tärkeimpiä asioita. Samoin imperialismin vastainen taistelu. Le Pen edustaa molempia.  Le Pen vastustaa myös tavallisille eurooppalaisille ja erityisesti suomalaisille vahingollisia Venäjä-pakotteita, jotka globalistieliitti on määrännyt muka Ukrainan vuoksi. Todellisuudessa niillä pyritään horjuttamaan Venäjää, eikä puolustamaan Ukrainaa, josta globalistit eivät valita pökäleen vertaa muuta kuin kaasun, kivihiilen, agribisneksen ja öljyn vuoksi.

Juuri siksi kaikki mahdollinen tehdään, ettei Le Pen voita. Le Penin oletettu rasismi ja fasismi ovat näppärä keino siirtää huomio toisaalle siitä tosiasiasta, että Le Penin ohjlema on sosiaalisesti oikeudenmukaisempi kuin Macronin neofasistinen ja ylikansallisen vallankäytön ylistyslaulu. Le Penin maahanmuutovastaisuus ja islam-kriittisyys tarjoavat aineksia globalistimedialle loputtomiin.

Kyllä, Emmanuel Macron on oikeasti tästä parivaljakosta se todellinen fasisti. Asiassa ei ole mitään epäselvää, mutta koska mies on sujuva esiintyjä ja näppärä sanaseppo, ja koska hän ei ole julkisesti rasisti, hänen valheellinen mielikuvansa "länsimaisten arvojen" puolustajana menee läpi kuin häkä. Kuitenkin Macronin liberalistinen globalistiagenda on fasismia puhtaimmillaan. Se on juuri sitä pääomien, suuryritysten ja valtion mahdin yhteensulautumista, joka oli fasismin luojan Benito Mussolinin sanoin Fasismi.

Jostakin kumman syystä globalistien valhemedian syöttämä ajatus siitä, että vasemmistolaista agendaa edustava Le Pen olisi vaalien fasistiehdokas menee läpi kritiikittä. Työläisten ja työpaikkojen säilymisen puolesta kamppaileva ehdokas on mörkö myös suomalaismediassa, joka on työntänyt päänsä globalistiagendan peräaukkoon lantioita myöten. Se ei ole mikään ihme, sillä suomalaismedia on globalistien kauko-ohjauksessa melko tukevasti ja hyppii globalistien pillin mukaan estoitta.

Niin sanottu muka-vasemmisto vastustaa henkeen ja vereen kansallisen itsemääräämisoikeuden periaatetta, sitä jonka Fidel Castro ja Che Guevara aikoinaan pukivat julistukseensa "Isänmaa tai kuolema!". EU-mielinen valevasemmisto vastustaa sitä, että joku pyrkisi säilyttämään työpaikat Ranskassa. Valevasemmisto vastustaa sitä, että sosiaaliturvaa ei romuteta, ettei työsuhdesopimusjärjestelmää romuteta. Ja sitten suomalainenkin vasemmisto ihmettelee, miksi sen kannatus ei nouse. Ei tietenkään, koska tämä valevasemmisto leikkii globalistileikkejään globalistien sille varaamassa hiekkalaatikossa ilmastonmuutosta ja kehitysmaiden asioita pähkäillessään, samaan aikaan kun se tukee sosiaaliturvan ja hyvinvoinnin alasajoa.

Mitä luultavimmin globalistien ehdokas Macron voittaa vaalit. Näin on jo päätetty etukäteen. Toki ranskalaiset voivat järjestää yllätyksen, mutta se on epätodennäköistä. Ranskassa media oli ja on globalistiagendan takana paljon aukottomammin kuin esimerkiksi Britanniassa. Ranskan presidentin vaalit ovatkin globalisteille voimannäyttö, tilaisuus osoittaa, että he määräävät yhä suurtenkin maiden kehityslinjoista ja että heidän valitsemansa kansakuntien ja kansallisvaltioiden tuhoamisprojekti etenee väjäämättä kuin jumalainen kohtalo.

Jos Le Pen voittaisi, hänet eliminoitaisiin tavalla tai toisella. Globalisteilla ei ole varaa päästää häntä valtaan. Le Pen vaarantaisi Euroopan Unionin, globalistisen ylikansallisen valtakoneiston, joka on luotu hallitsemaan eurooppalaisia näiden tahdosta riippumatta. Ennen kaikkea Le Penin ohjelma, kansakunnan itsemääräämisoikeus, kansalaisten työpaikkojen ja hyvinvoinnin puolustaminen, olisivat todella paha esimerkki muille eurooppalaisille, sillä se osoittaisi, ettei globalistien hyvinvoinnin romuttaminen ja uusorjuus, sosiaaliturvan tuhoaminen, palkkojen romauttaminen jne. olekaan se ainoa vaihtoehto.

Näissäkin vaaleissa globalistien on varmistettava, että heidän narratiivinsa on ja pysyy ainoana; ihmiset eivät halua lähidemokratiaa, eivätkä päättää omista asioistaan, ihmiset haluavat antaa vallan ylikansallisille kansalaisten ulottumattomissa toimiville vallankäyttäjille, ihmiset eivät halua kansallista identiteettiä, ihmiset haluavat antautua ja alistua kasvottomille pääomille.

Juuri siksi nämä vaalit ovat globalistien voimannäyttö, osoitus siitä ketkä hallitsevat ja päättävät. Eivät ainakaan kansalaiset, tavalliset ihmiset.5 kommenttia:

 1. Se on minulle jäänyt epäselväksi kuinka omasta kielestään ja kulttuuristaan ylpeät ranskalaiset ovat ylipäänsä joutuneet globalistien EUn ja sen kultapojun Macronin lumoihin - varsinkin kun EUn tärkeimpänä tukena on Ranskan arkkivihollinen Saksa. No, Ranskan kansa on kerran aiemminkin niistänyt eliitin nenän.

  VastaaPoista
 2. Olisiko Sanden haave muurien ympäröimät valtiot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei. Vaan itsemääräämisoikeus. Aina puhut noista muureista

   Poista
 3. Globalistit suojaavat itsensä muureilla. Samalla he tuhoavat kansallisvaltiot pommituksilla, joita miljardien ihmisten on mahdoton välttää. Sitä tarkoittaa NWO.

  VastaaPoista