maanantai 8. toukokuuta 2017

POHJOINEN FASISTIRASISTI MAA

Koska edellisen globalismia käsitelleen blogitekstin jälkeen olen saanut paljon palautetta siitä, kuinka kansallinen itsenäisyys ja kansojen itsemääräämisoikeus ovat väärin, kirjoitan tarinan maasta, kansallisvaltiosta, joka vastusti globalismia.

Tämä maa ei ole pohjoiskorealainen kommunistinatsimaa, joka on kuulema ainoa joka vastustaa globalismia, vaan eurooppalainen valtio, joka on siis globalistien mielestä fasistinen ja rasistinen, koska globalismia vastustavat vain fasistirasistit tai kommunistit. Eipä muuta kuin itse tarinaan:

Olipa kerran kaukana pohjolassa pienen pieni maa, jolla ei oikeastaan ollut mitään luonnonrikkauksia. Sen väkilukukin oli niin pieni, että se väkiluvussa laskettuna hävisi useimmille suurille kaupungeille naapurimaissaankin. Siellä asusti pieni ja vaatimaton kansa, joka ei koskaan kiusannut muita, eikä sotinut maailman sotanäyttämöillä.

Tässä maassa asui myös pankkisetiä ja globalisteja. Globalistit päättivät valtaan noustuaan viedä tämän pienen maan Euroopan Unioniin, koska se oli oikein, ja pankkisedät ottivat maailman suurista pankeista miljardeja lainaa ja pelasivat sijoituspelejään, koska se oli myös ihan oikein.

Eräänä päivänä pankkisetien pelit menivät mönkään ja heidän pankkinsa kaatuivat. Velkaa jäi miljardeja dollareita maksamatta. Pankkisedät eivät kuitenkaan peljästyneet, sillä he tiesivät että globalistihallituksen kaverit maksaisivat heidän velkansa valtion kassasta aivan kuten EU:ssa oli tapana tehdä.

Tässä vaihessa fasistinen rasistikansa ei hyväksynytkään asiaa. Fasistirasistit kaatoivat maan hallituksen, kirjaimellisesti tekivät vallankumouksen tunkeutumalla parlamenttiin, heittämällä kaikki edustajat ulos, järjestämällä uudet vaalit ja laativat kaiken kukkuraksi uuden fasistirasistisen perustuslain, jonka tehtävä oli suojella fasistirasisteja ja heidän maataan.

Uusien vaalien voittajat olivat fasistirasisteja. Ensitöikseen nämä fasistirasistit ilmoittivat etteivät he aio maksaa yksityisten pankkien velkoja kenellekään. Ihanat ja suloiset globalistit ilmoittivat tuhoavansa maan ja sen kansan, jollei maa heti maksa pankkisetien velkoja yksityisille ulkomaalaisille pankeille.
Fasistisessa rasistimaassa kamppailevia ulkomaalaisia.

Fasistirasistit eivät suostuneet, vaikka kansainvälinen valuuttarahasto IMF, Maailman pankki, Amerikan Yhdysvallat, Euroopan Unioni, Iso Britannia ja lukemattomat ihanat ja oikeudenmukaiset globalistit käskivät fasistirasisteja maksamaan tai heidät tullaan tuhoamaan oikeudenmukaisen globalismin periaatteiden mukaisesti. Fasistirasistit eivät maksaneet.

Sensijaan he laittoivat pankkisedät vankilaan, koska nämä olivat tuhlanneet myös fasistisen ja rasistisen kansan rahat ulkolaisten ohella, ja lisäksi fasistirasistit ilmoittivat etteivät koskaan tule liittymään Euroopan Unioniin. Tämä oli todella väärin ja niinpä Euroopan Unionin johtajat suurtä hyvyyttään ja ihanuuttaan uhkasivat tuhota fasistirasistien maan. Tämäkään uhkaus ei saanut hirvittäviä fasistirasisteja taipumaan.
Fasistisen rasistimaan kuumaan veteen pakottamia ulkomaalaisia.

Fasistirasistit kieltäytyivät myös päästämästä supervallan ihania poliiseja maahansa jahtaamaan sen vihollisekseen luokittelemia tietovuotajia. Fasistirasistit pidättivät supervallan ihastuttavat superpoliisit ja laittoivat heidät takaisin kotiin lentokoneella, kuten todelliset fasistit ja rasistit tekevät fasismissaan ja rasismissaan. Suloisen ja ihanan supervallan presidentti uhkasi fasistirasisteja suoraan voimankäytöllä, mutta fasistirasistien fasistein ja kaikkein rasistein presidentti ilmoitti supervallan johtajalle, ettei silti suostu.

Muutamaa vuotta myöhemmin pelottavat ja kammottavat fasistirasistit antoivat rasistisen fasistimaansa jokaiselle lapsiperheelle 34 000 euroa. Fasistirasisti maalla oli tähän varaa, koska se oli velaton. Velattomaksi se oli tullut, koska se ei ollut maksanut pankkisetien velkoja ihanille ja suloisille ulkomaalaispankeille ja rakastettaville globalistivelkojille.
Fasistiset rasistit lähdössä erittäin uhkaavalle sotahevosretkelleen.

Maa elää edelleen rasistista ja fasistista elämäänsä, ja uhkaa olemassa olollaan ihanan ja rakastavan globalisaation olemassaoloa. Sillä ei ole edes armeijaa, eikä se vieläkään ole aloittanut yhtään sotaa, vaikka suloisten globalistien mukaan moinen fasistirasismi johtaa välittömästi tuhoisiin sotiin, kurjuuteen ja köyhyyteen, tuhoon ja tulviin, sekä ruttoon.
Fasistirasistit harjoittavat fasistista urheiluaan rasistisesti.

Euroopassa on toki toinenkin fasistirasisti maa ja sillä on armeija. Se ei tosin ole ollut sodassa sitten keskiajan, vaikka sen naapureita ovat olleet Napoleon ja Adolf Hitler. Myös Kustaa Adolfin johtama Ruotsin armeija kävi suomalaisine hakkapeliittoineen sotimassa sen rajalla 1630-luvulla, mutta silloinkaan tämä fasistirasistinen maa ei liittynyt sotaan, vaikka globalistien ilmoituksen mukaan tällaisen fasistirasistisen maan pitää joutua sotaan aina, koska se on paha.
Fasistisen rasistimaan alkuasukas globalistien mukaan.

Kuten jotkut ehkä, globalisteja lukuunottamatta, arvasivat, kyseiset maat olivat siis Islanti ja Sveitsi. Ne pitävät tiukasti kiinni kansallisesta itsemääräämisoikeudestaan, joka on siis julistettu fasismiksi ja rasismiksi. Ne eivät myöskään ole muurien takana, eivätkä diktatuureja kuten globalistit sanovat ilmoittaessaan, että vain Pohjois-Korea vastustaa globalismia. Näinhän ei siis ole. Sveitsi on normaali länsimainen demokratia ja Islanti on maailman vanhin tasavalta ja demokratia. Islannissa ei toimi poliittisia ääriliikkeitä eikä siellä olla ulkomaalaisvihamielisiä, eikä Sveitsissäkään.
Globalistien mukaan he ovat fasisteja ja rasisteja.

Ehkä juuri siksi Islannista ollaan ihan hiljaa, Se kun tuhoaa olemassa olollaan globalistien argumentit siitä kuinka vain fasistit ja rasistit, tai kommunistit vastustavat globalismia. Globalismi on todellisuudessa fasismia puhtaimmillaan ja sen puolustajat ovat niitä oikeita fasisteja, jopa tietämättään. Eivät islantilaiset tai sveitsiläiset.
Erittäin vaarallisia fasistirasisteja globalistien määritelmän mukaan.

14 kommenttia:

 1. Sveitsi on normaali länsimainen demokratia

  Tämä ei tarkkaan ottaen pidä täysin paikkaansa. Sveitsi on ainutlaatuinen, koska siellä demokratia toimii kuten sen kuuluisi, eivätkä siellä asioista päätä pankkiirit ja heidän kaverinsa vaan ihmiset itse.

  VastaaPoista
 2. Joopa joo.
  Aikanaan kun kävin Islannissa
  Normaali vuorokone laskeutui Keflavikiin eli USAn sotilaskentälle.
  Hyväksyisitkö siis USAn sotilaskentät myös Suomeen?
  Kaupankäynnissään Islanti on täysin kansainvälinen. Siis mukana globalismissa.
  Samoin Sveitsi.
  Sen pankkisysteemit ovat olleet tuottoisa bisnes
  Ei suinkaan Sveitsiläisten rahoilla
  Vaan gloalistien.
  Odotan edelleen artikkelia:
  Millainen voisi nykyvaltio olla toimiakseen hyvin ilman globalisaatiota?
  Islanti ja Sveitsi eivät käy siitä esimerkiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä. Sveitsi ja Islanti ovat maita, jotka eivät ole EUssa ja joita globalistit eivät hypytä, MUTTA ne osoittavat ettei sinun käsityksesi siitä millainen on itsenäinen maa pidä paikkaansa. Islanti on Nato-maa, totta, mutta Sveitsi ei ole. Ne ovat kansainvälisiä ja avoimia maita, mutta niiden itsemääräämisoikeus on tallessa, toisin kuin EUn ja Naton alusmaaksi alistetulla Suomella.

   Poista
  2. Käy mielessä että ehkä tarkoitamme globalismilla eri asioita.
   Minun mielestä Sveitsi ja Islanti ovat täysin mukana globalismissa. EUssa ne eivät ole. Mutta EU ei ole sama kuin globalismi.
   En ymmärrä miten pidät Islantia itsenäisenä kun on Nato-jäsen? Jos siis mielestäsi Suomi isäntämaasopimuksen takia ei ole?
   Sveitsi on poikkeuksellinen tapaus.
   Samoja eväitä Suomella ei ole.
   Uskon silti että Suomella olisi nytkin mahdollisuus olla huomattavasti itsenäisempi,
   Jos vain haluaisi.

   Poista
  3. My bad, Naton tukikohdat Islannissa oli suljettu mutta avattiin uudelleen 2016 uudelleen. Islanti ei ole sotilaallisesti itsenäinen, MUTTA osoitti olevansa sitä taloudellisesti kieltäytyessään maksamasta yksityisen pankkien riskiluottoja vastoin koko läntisen talousjärjestelmän uhkavaatimuksia.

   Sveitsi on itsenäinen. Se ei ole EUn jäsen, eikä Naton. Onko Sveitsi kansainvälinen? On. Onko se mukana kansainvälisissä bisneksissä? On aina ollut. MUTTA se osoittaa, ettei itsenäisen valtion tarvitse olla Pohjois-Korea, vaan se voi olla itsenäinen, riippumaton toimija kansainvälisessä taloudessa ja politiikassa. Ja niin kauan kun Sveitsi on tuossa, se osoittaa ettei väite siitä ettei globalistisen ideologian tilalla voi olla muuta pidä paikkaansa.

   Poista
  4. No hyvä on: pidetään Sveitsiä ihanteenamme.
   Mutta Sveitsikin on tavallaan globalismin tuote: Maa elää pankkijärjestelmästä jonne globalistit piilottavat rahojaan.
   Piiloon omien valtioittensa valvonnalta. Mailta jotka kuuluvat globalismin tukipylväisiin...
   Myönnän myös ihailevani Islantia.
   Maantiede ehkä vähän auttaa itsenäisessä asenteessa.

   Poista
  5. En malta olla laittamatta linkkiä Sveitsin ja EUn suhteista:
   http://www.consilium.europa.eu/fi/press/press-releases/2017/02/28-conclusions-eu-swiss-confederation/
   Sveitsi on siis Schengenissä mukana eli avoimet rajat.
   Ja kokoustavat pitääkseen ulkopoliittiset linjat yhteneväisinä jne.
   Sveitsi ja EU ovat siis aika paljon läheisemmissä suhteissa
   Kuin pelkkä vapaakauppa.

   Poista
 3. Kiitos, kun jaksat valaista tietämme! Ja ihan rautalangasta väänsit, mutta kun tässä tilanteessa tarve vaatii! :D

  Olen jo lopen kyllästynyt fasisti-rasisti-suvakki-vihapuhuja... -karsinointeihin, joissa on kaiken lisäksi käsitteet käännetty ylösalaisin. Vihdoinkin käsitteet tuli esiin sarkastisesti oikeassa valossa.

  Nykyään "vihapuheeseen" (jota käsitettä siis ei ole kyetty edes johdonmukaisesti määrittelemään) syyllistyviä pyritään demonisoimaan. On syytä pohtia, miksi ja mikä siinä on tavoite?

  Voisiko olla mahdollista, että vallanpitäjämme tahtovat vaientaa juuri tämän kansanjoukon, joka on päässyt selville heidän epäoikeudenmukaisesta toiminnastaan ja omaneduntavoittelusta, rahan luomisesta tyhjästä yms., ihmisistä, jotka vastustavat sotaa, Natoa, EU:a pankkiireineen, kaikkea sitä, mistä fasistiset globalistit itse hyötyvät sekä sosiaaliturvamme alasajoa ja puolustavat heikoille ajettuja kansalaisia, kuten pieneläkeläisiä ja työttömiä.

  Miettikääpä ihmiset vähän, ketkä tässä pelissä ovat fasisteja tai natseja! Maassamme on menossa ennennäkemätön sananvapauden riisto kansalaisilta (jotka ovat tiedostaneet totuuden vallanpitäjistä, ennakkosensuuri pelaa ja valtamedia on täynnä propagandaa. Tilanne on edennyt jo pisteeseen, jossa mummoja viedään poliisikuulusteluihin. Mitä seuraavaksi? Vangitsemisiako? Entä sitten? Keskitysleirejä ja tappamistako? - Sehän on ihan ok, eikö vain, "nehän on vaan fasisteja". Niinkö se menee?!

  Nyt on aika herätä! 2. maailmansodan jälkeen kaikki hokivat: "Ei koskaan enää". Ei voi olla mahdollista, että ihmiskunta sallisi jälleen saman, joskin nyt uhreiksi joutuisivat juutalaisten ja kommunistien sijaan ns. toisinajattelijat, "väärinajattelijat", jotka ovat päässeet perille vallanpitäjien teoista ja suunnitelmista ja siksi tämä kova pyrkimys vaientaa toisinajattelijat. Erittäin nerokas juoni kääntää käsitteet päälaelleen ja saada sillä hyväksyntä tietyn kansanosan vaientamiseen ja jos ihmiset sille antavat hyväksyntänsä, kuten näyttää olevan, myös lopulliseen päätökseen, liqvidoimiseen. Ainakaan minä en tule olemaan niiden onnettomien joukossa, jotka jälkeenpäin sanoisivat: "Tottelin vain määräyksiä." On aika kunkin pohtia tilannetta objektiivisesti mielessään ja miettiä omaa sijaintiaan tässä maailman tilanteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä oletko elänyt Kekkosen aikaan?
   Niistä ajoista on sananvapaus Suomessa lisääntynyt huomattavasti.
   Tälläinenkin - hyvin kiinnostava - foorumi kuin Sanden blogi olisi todennäköisesti johdattanut Sanden linnaan. Ei presidentin linnaan.

   Poista
  2. Näin vallanpitäjämme lisäävät sananvapautta:
   "Risikko perää tehokkaampia toimia vihapuhetta vastaan", https://www.satakunnankansa.fi/kotimaa/risikko-peraa-tehokkaampia-toimia-vihapuhetta-vastaan-13927980/

   Suomen lainsäädäntö ei tunne sellaisia asioita kuin 'vihapuhe' ja 'viharikos'. Ne ovat puhtaasti kulttuurimarxististen kansanvihollisten keksimiä termejä, jotka meidän rikolliset, ylikansallisia takapirujaan nuoleskelevat vallanpitäjämme ovat huomanneet itselleen hyödyllisiksi Suomen ja kantasuomalaisten tuhoamisprojektissaan - EU:n kehittämiseksi täydeksi poliisivaltio-terroria käyttäväksi diktatuuriksi, osana ihmiskunnan arkkivihollisten Uuden Maailmanjärjestyksen supertyrannia-agendaa.

   Poista
  3. Olen elänyt Kekkosen aikaan. Ei silloin jaettu tuomioita vihapuheesta. Kauko Kare kirjoitti rumasti Kekkosesta, mutta ei häntä tuomittu. Hannu Salama tuomittiin, mutta Kekkonen armahti hänet.

   Nuorilla on aivan kummallinen kuva Kekkosen ajasta, mutta piirtelihän jo Hesarin Kari aikoinaan silloisista nuorista tutkijoista, kuinka hän ei tunnista sitä historiaa, mitä itse on elänyt niistä kirjoista, mitä nuoret ovat kirjoittaneet.

   Mikä on vapauden hinta? Islanti osoitti, että itsenäisyys on mahdollista, se ei vajonnut Atlantiin, vaikka monet varoittavat. Vox Populi Vox Dei.

   Poista
 4. Mielenkiintoiseksi asian tekee suomessa se ,että suomen eduskunta kaikessa hiljaisuudessa takasi ja maksoi suomalaisten rikkaiden sijoittajien islannin sijoitukset verovaroista ,silloin kun pankit siellä menivät perseelleen luvattujen 12 % koroillaan.

  VastaaPoista
 5. Murhaaja Pettersson on yksi Peteliuksen parhaista suorituksista ever. Matkii hieman Chaplinia. Kaikki matkivat jotakuta.
  https://www.youtube.com/watch?v=3ykdb8Zen-o
  https://www.youtube.com/watch?v=pIqiunaIXgA
  Tuossa ylempänä olevassa videossa Chaplin huumaantuu 'nenäpulverista' ja katse muuttuu hauskalla tavalla hassuksi. Niin ajattelin että siitäkö Petelius sai päähänsä matkia samanlaista katsetta. Kaikki taiteilijat saavat vaikutteita toisiltaan. Filmi on sopivasti Modern Times mikä kuvaa nykyaikaa osuvasti.

  Minulle tuli mieleen Vehkalan tavasta laittaa käsi suulleen puhuessaan John Waldronin samanlainen tapa Boomerang filmissä. Katsokaa kohdasta 29.00 sekuntia eteen päin niin ei tarvitse katsoa alusta asti jos olette sen jo katsoneet. Klikkaa osoitetta ja siirrä kursori kohtaan 29.00 sek. Psykiatri väittää siinä, että aina kun Waldron valehtelee hän laittaa käden suunsa eteen samalla kun puhuu. En väitä että Vehkala olisi valehdellut huumeista, sillä jokinhan hänen päänsä sekoitti. Seurattiinko häntä kirjoittamansa blogin vuoksi. Nykytekniikalla se tapahtuu niin, ettei seurattava voi sitä havaita millään, kun se tapahtuu varmaankin jollain kaukoluotaimella stratosfääristä heijastamalla ja kohde kiinnitetään siihen vähän niin kuin matkapuhelin tai navigaattori. The Boomerang elokuva tuli Suomen teeveestä ennen Palmen murhaa. Selvä inspiraatio Gladiolle Palme bluffiin. Palme on siinä mukana ehkä kiristettynä niin kuin moni muu poliitikko saattaa olla kiristettynä toimimaan sen pillin mukaan.
  https://archive.org/details/Boomerang1947Ntsc#
  Ajatelinkin että antoiko tuo käden liike idean ja syyn Vehkalan huumaamiseen ja pöpilään vientiin, kun Gladion miehet tiesivät tuosta Vehkalan tavasta puhua. Näillä Gladion porukoilla kun on tuollainen harrastus muiluttaa ihmisiä hullujen huoneeseen. Se, että juuri sinua ollaan manipuloimassa erinäisin tempauksin yrityksenä sekoittaa pääsi, on mahdoton todistaa, ellei tuollaista toimintaa julisteta rohkeiden viranomaisten ja rehellisten lääkäreiden taholta tapahtuvaksi. On monia ihmisiä suljetuilla osastoilla, jotka ovat noin seonneet ja osa heistä palanut siviiliin aivot pilattuina paranoijalla.
  Mutta katsotaan mikä on Global Gladion seuraava siirto. Onko se uusi kaasuisku Syyriaan niin kuin Venäjäkin epäilee. Löydätte tämän viestin sananvapaus palstalta ketjusta metrojetti

  VastaaPoista
 6. itse ajattelin näin, kaverit jotka ovat aikoinaan kortit jakaneet keskenään, heidän jälkeläiset jolle kortit on annettu käyttävät he nyt niin hyväkseen kuin pystyvätkään. Luulen, että toisen maailman sodan jälkeen peli merkit jaettiin jo. nyt aika riistää jälleen. kaikki luvut omille kansalaisilleen on 0.7% vuosikorko autolainalle? kuka kerjää tuon kaltaista korkoa? Asuntolaina korko? 10-20% käsiraha takaaja-> luokitus AAA-? rahan liikuttamiseen. digimaailma on seuraava hyvät toverit. ei muuta

  VastaaPoista