torstai 18. toukokuuta 2017

HALLINTAREKISTERI - RIKOLLISEN RAHAN SATAMA


Los Zetas on Meksikon huumekartelleista pelätyin. Kukaan ei tiedä kuinka paljon sillä on jäseniä ja ketkä siihen kuuluvat, ja ketkä toimivat sen nimissä luvalla tai luvatta. Se tiedetään, että entisten armeijan erikoisjoukkoihin kuuluneitten miesten perustama järjestö toi huumeterrorin pahimmassa muodossaan Meksikoon. Sekin tiedetään, että Los Zetasilla on kyky toimia myös Netissä, jopa niin tehokkaasti, että se nappasi kolme Anonymous-ryhmän jäsentä, kun tämä maailmanlaajuinen nettivastarintaliike asettui vastustamaan Los Zetasia.
Los Zetasin mestaamia kilpailevan kartellin jäseniä Acapulocossa.

Los Zetas on käynyt avointa sotaa muita huumekartelleja vastaan ja taistellut myös hallituksen joukkoja vastaan. Se on myös levittäytynyt Meksikosta Väli-Amerikkaan ja rekrytoinut muiden maiden erikoisjoukkojen sotilaita riveihinsä. Sen arvioidaan pyörittävän miljardien dollarien huumekauppaa, mutta toisin kuin muut meksikolaisryhmät, se on myös laajentanut toimintaansa lailliseen ja muuhun laittomaan liiketoimintaan.
Kahdeksan Los Zetasin polttamaa uhria. 

Jos ja kun Los Zetas kuulee Suomessa käyttöön otetusta hallintarekisteristä, se voi kätkeä pelkästään sinne satoja miljoonia dollareita ilman, että kukaan tietää asiasta yhtään mitään. Onkin enemmän kuin todennäköistä, että näin käy. On myös melko varmaa, että Italian mafiajärjestöt, Sisilian Cosa Nostra, Calabrian Ndrangheta, Napolin Camorra ja Puglian Sacra Coronoa Unita saavat ennemmin tai myöhemmin tietää tästä uudesta mahdollisuudesta pestä ja piilottaa mustaa rahaa miljoonien eurojen edestä, ilman että kukaan pääsee niiden jäljille.
Los Zetasin teloittamia maahanmuuttajia. Suomen hallitus haluaa tarjota mahdollisuuden Los Zetaslle ja muille alan toimijoille kätkeä ja piilottaa rikoksilla hankittuja pääomia turvallisesti suiomalaiseen hallintarekisteriin. 

Tämän mahdollisuuden niille tarjoaa Suomen hallitus. Kokoomuksen lempihankkeisiin jo vuosia kuulunut hallintarekisteri hyväksyttiin eduskunnassa kokoomuksen, keskustan ja perussuomalaisten äänin. Perussuomalaisilta tämä oli viimeinen ulostus heitä äänestäneitten naamalle, sillä vain kolme perussuomalaista ((joukossa kaksi poliisia) äänesti hallintarekisteriä vastaan. Eivät poliisikansanedustajat muutakaan voineet, sillä he tiesivät tasan tarkkaan mistä on kyse.
Pääministerin tukema hallintarekisteripäätös tarkoittaa sitä, että' myös huumekartelleilla tulee olla oikeus kätkeä sijoituksiaan turvallisesti viranomaisilta.

Eduskunnasta tuskin löytyy yhtä ainoaa edustajaa, joka ei muka tiedä. Valehtelijoita riittää, niitä jotka väittävät nyt ja sitten myöhemmin, etteivät tienneet, mutta kyllä he tiesivät koko ajan. Hallintarekisterin koko idea on piilottaa yritysten omistajuus verottajalta ja kaikilta viranomaisilta. Se on koko homman perusajatus ja tarkoitus. Onkin hyvin mielenkiintoista, että hallitus ja eduskunta asettuvat vaalirahakohun, Terra Famen ja Intian bisnesten jälkeen täysin avoimesti veronkierron ja mustan rikollisen pääoman puolustajiksi ja auttajiksi.
Vaötiovarainministeri tukee hallintarekisteripäätöksellään myös huumekartellien oikeutta salata pääomiensa kohteet ja omistuksensa laillisissa yrityksissä.

Julkisuudessa on huhuttu, että hallintarekisterillä yritetään houkutella Nordea-pankin pääkonttoria Suomeen. Voi olla, mutta miksi Nordea tulisi tänne hallintarekisterin perässä? Miksi Nordealle olisi tärkeää operoida maassa, jossa omistuksen piilottaminen on laillista ja mahdollista? Panama-veronkierto skandaalissa ryvettynyt pankki tulisi tänne juuri samasta syystä kuin se on mennyt Panamaankin. Piilottamaan pääomia verottajilta ja viranomaisilta.
Ulkoministeri on asettunut tukemaan hallintarekisteriä ja samalla huumekartellien taloudellisen toiminnan helpottamista.

Onkin tavattoman huvittavaa, että ministerimme ja kansanedustajamme puhuvat naama peruslukemilla laeista ja lakien noudattamisista, harmaan talouden ehkäisystä, samaan aikaan kun luovat kansainvälisesti merkittävän turvasataman mustalle rahalle. Eduskunta ja varsinkin hallituspuolueet ovat tällä päätöksellään menettäneet viimeisetkin muruset moraalistaan ja rehellisyydestään. Tämän jälkeen jokaisen kokoomuslaisen, perussuomalaisen ja keskustalaisen puhe lain noudattamisesta tai rikoksista on lähinnä kehnoa stand up -komiikkaa ja täysin vailla pohjaa olevaa valehtelua. Jokaisen heistä täytyy olla selvillä tämän päätöksen merkityksestä.

Koko hallintarekisteri-päätös paljastaakin sen rikollisen kulttuurin, joka eduskunnassa rehottaa. Siellä asia nähdään positiivisessa valossa, siellä todellakin ajatellaan, että mustan rahan ja omistuksen, ja sitä myötä osinkotulojen, pimittäminen on myönteinen asia. Massiivisen talousrikollisuuden suojeleminen ja auttaminen on hyvä asia eduskunnan mielestä. Ilman täysin rikollista ajatustapaa ja kulttuuria eduskunta ei olisi koskaan voinut hyväksyä tällaista lakia. Kukaan normaali valtiollisen ajattelun ja yhteiskunnan toiminnan kannattaja ei voi kannattaa lakia, jonka tarkoitus on pimittää tuloja ja omistusta viranomaisilta.

Jotta tulisi selväksi se, ettei tämä teksti ole vain yhden bloggarin sekopäinen arvio asiasta, katsotaanpa ketkä ja mitkä tahot vastustivat hallintarekisterilakia. Hallintarekisteriä vastustivat Syyttäjälaitos ja oikeusviranomaiset, Journalistiliitto, Keskusrikospoliisi, valtakunnanvoudinvirasto, valtakunnansyyttäjänvirasto, Verohallinnon harmaantalouden selvitysyksikkö, Poliisihallitus, Helsingin poliisilaitos, Verohallinto, Valtiovarainministeriön vero-osasto, Finanssivalvonta, Oikeusministeriö sekä Osakesäästäjien keskusliitto.

Käytännössä Suomen valtion lainvalvonta ja oikeushallinto vastustivat hallintarekisteriä. Ne tekivät niin, koska tiesivät mistä on kyse. Eduskunta ja nimenomaan kokoomus. keskusta ja perussuomalaiset asettuivat rikollisten ja veronkiertäjien puolelle ja varmistivat, että suuri ylikansallinen huumeraha löytää halutessaan Suomesta hyvän kodin. Hallituspuolueet halusivat, että suomalaisilla suuromistajilla on mahdollisuus piilottaa omistuksensa viranomaisilta.

Suomen hallitus halusi myös ISISille mahdollisuuden hankkia tuloja suomalaisen hallintarekisterin avulla.
Kansanedustajat halusivat mustaa rahaa, sitä jossa nyös Al Qaidan ja ISISin varallisuus on. Rekisterin puolesta äänestänyt kansanedustaja siis halusi varmistaa, että halutessaan ISIS voi piilottaa pääomiaan suomalaisen hallintarekisterin syliin. Terroristit, suurimmat kansainväliset rikolliset, pankkigangsterit eli banksterit, korruptoituneet poliitikot ja virkamiehet, veroja kiertävät liikemiehet, pankit ja yritykset ovat kansanedustajien suosikkeja ja lemmikkejä.
Suomen eduskunnan päätöksen mukaan myös Syyrian Al Qaida eli Al Nusra voi nyt kätkeä omistuksiaan hallintarekisteriin.

Samaan aikaan työttömiltä ja tukien varassa eläviltä on poistettu pankkisalaisuus täydellisesti.

Se pistää miettimään, mitä porukkaa eduskunnassa oikein istuuu.

9 kommenttia:

 1. Pistää myös miettimään, kuka näitä "kansan" edustajia äänesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin - joka kerta kansa (LUE IDIOOTIT) äänestää näitä rosvoja päättämään yhteisistä asioista. Miksihän?

   Poista
 2. Jos mennään aivan alkulähteille asti, niin mistä nämä pimeät rahat tulevat? Ei ne tyhjästä ilmesty. Ja miten tämä hallintarekisteri nyt vahingoittaa suomea? Minun mielestä meillä on paljon tärkeämpiäkin asioita kuin jauhaa opposition ja sitä tukevat median mantraa jostain kamalasta rekisteri peikosta. Ja olisiko meidän ymmärrettävä ettei kansainväliset yritykset pelkästään suomea tue verovaroin?
  Tai voidaanhan ne loputkin firmat ajaa pois suomesta ja ihmetellään sitten, että mistä taas töitä tuhansille uusille työttömille.
  Suhteellisuuden taju on hyvästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaatko että suhteellisuuden taju puuttuu mm. kaikilta näiltä: Syyttäjälaitos ja oikeusviranomaiset, Journalistiliitto, Keskusrikospoliisi, valtakunnanvoudinvirasto, valtakunnansyyttäjänvirasto, Verohallinnon harmaantalouden selvitysyksikkö, Poliisihallitus, Helsingin poliisilaitos, Verohallinto, Valtiovarainministeriön vero-osasto, Finanssivalvonta, Oikeusministeriö sekä Osakesäästäjien keskusliitto. Ja suhteellisuuden tajua löytyy ainoastaan Kookoomukselta, Kepulta, ja Persuilta?

   Poista
 3. Puolet suomalaisyrityksiin tehdyistä sijoituksista on jo nyt hallintarekisterissä. Piilottaminen onnistuu ilman tätä uudistusta tekemällä osakkeiden ostotoimeksianto ulkomaisen pankin kautta. Siispä pitäisi kieltää tällainen käytäntö. Mutta tähänhän tulee 50% vero, joka automaattisesti vähentää ulkomaista sijoittamisintoa Suomeen.

  VastaaPoista
 4. Rikollisuus on huumetta. Homma alkaa aluksi ajatusleikillä ja sitten toimintaa testaillaan vaivihkaa ja varovaisesti. Sitten huomataankin, ettei valvontaa ole tai ne, jotka huomaavat, eivät asialle kuitenkaan voi mitään. Sen jälkeen huomaat, että oikeastaan koko maailma pyörii itse itselle kirjoitettujen lakien varassa ja olet ollutkin vain hölmö, kun et ole lähtenyt tähän jännittävään leikkiin mukaan.
  Hommaan tulee lisää mielenkiintoa, kun alat virittää yhteistyötä muiden potentiaalisten rikollisten kanssa. Huomaat, että yhtäkkiä ymmärrät heitäkin paljon paremmin ja asiat alkavat sujua. Lopulta OLET RIKAS!

  VastaaPoista
 5. Jutussa on yksi mojova VIRHE.

  SUOMEEN EI TULE HALLINTAREKISTERIÄ.

  Hallitus nimenomaan kielsi sen ja eduskunta yksimielisesti hyväksyi kiellon.

  Suomessa säilyy avoin arvo-osuusjärjestelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005214404.html,Vitut säilyy ja PS pieksee omiaan julkisesti jotka vastustivat, voi vittujen kevät saatana.. T Janne

   Poista