perjantai 29. toukokuuta 2015

LEIKKAUSLISTA

"Olemme luovuttaneet rahapoliittisen päätösvallan Brysseliin" Alexander Stubb eduskunnassa ennen vaaleja 2015 pääministerinä.

"Jos emme itse tee näitä leikkauksia, joku toinen tekee ne" Juha Sipilä A-studiossa toukokuussa 2015.

"Meidän budjettimme tarkastetaan Brysselissä" Juha Sipilä televisiossa toukokuussa 2015.

Siinä se tulikin. Tämä on se syy suomalaisten ahdinkoon. Meillä ei ole enää omaa talouspolitiikkaa. Me emme enää itse valitse, emmekä päätä. Valta on liittovaltio EU:lla. Me emme pysty tekemään muuta kuin "sopeuttamaan", eli tekemään sen mikä ulkomailta on käsketty tehdä. Me olemme jo nyt Kreikan tiellä, osittain Kreikan kautta suurpankeille maksamiemme eurotukien vuoksi.

Jos joku siellä ei nyt vieläkään ymmärrä tätä, niin kerrataanpa vielä kerran eurolaskumme.

Euro-tukiin oli jo vuoteen 2012 maksettu valtiovarainministeriön oman ilmoituksen mukaan noin 9,3 miljardia. Sen lisäksi "maksetaan pyydettäessä" 11,14 miljardia. Tämä summa lienee maksettu jo. EU-jäsenmaksuista on koitunut Eurooppa tiedotuksen oman laskelman mukaan nettotappiota 4,3 miljardia euroa. Minimi tappiomme on ollut siis 13,6 miljardia, tai jopa 24,74 miljardia euroa.

Kun tähän lisätään se, ettei EU-sääntöjen mukaan valtio voi rahoittaa toimiaan lainaamalla omalta keskuspankiltaan vaan kaikki lainat pitää ottaa yksityisiltä liikepankeilta, olemme maksaneet viimeisen 20 vuoden aikana pelkkiä korkoja kevään vaalien aikaan esitettyjen eri arvioiden mukaan noin 70 miljardia.

9,3 + 4,3 + 11,14 + 70 = 94,74 miljardia.

Tähän summaan 94,74 miljardia pitää vielä lisätä tälle vuodelle budjetoitu 2 miljardia EU-maksuja.

94,74 + 2 = 96,74 miljardia.

96 740 000 000 euroa nettomiinusta. Ja lisää vaaditaan.

96 740 000 000 jaettuna vajaalle viidelle miljoonalle suomalaiselle.

Tätä laskua maksamme. Tämä on se syy valtion talouden ongelmiin.

Oletteko kuulleet yhdenkään poliitikon sanovan tätä ääneen? Sipilä, Stubb, Soini? Onko heistä yksikään sanonut, että olemme kusessa euron ja EU:n takia. Ette. Koska tämä kehitys jatkuu, riippumatta siitä paljonko leikataan.

"Ruotsi tulee maksamaan kovan hinnan euron ulkopuolelle jäämisestä", presidentti Sauli Niinistö, kun Suomi liitettiin euroon.

3 kommenttia:

 1. Valtion korkomenot ovat olleet viime vuosina parin miljardin tasolla. Ihan turhaa rahanmenoa. Nettojäsenmaksu nyt miljardin luokkaa oikein laskettuna. Saksan ja Ranskan pankeille ohjautuvat tukimaksut päälle. Silti eduskunnassa on vain EU-puolueita. Olemme siis eduskunnan osalta yksipuoluejärjestelmässä, ja maata hallitsee radikaali äärioikeistolainen klikki. Median puolesta olemme hyvin totalitäärinen yhteiskunta. Oppositiolla ei ole yhtään tv- tai radiokanavaa, toisin kuin Venäjällä. Esimerkkinä, että toisinajattelija.fi sivuilla ja viimeisimmässä VEUn lehdessä on Vappupuhe, jota en ole saanut kolmessa sanomalehdessä julki. Yritän vielä tosin muihin. Terveisin Mauri Nygård

  VastaaPoista
 2. _________________________________

  Arto Lauri 116. Oil

  https://www.youtube.com/watch?v=oDbu5EQHbr0
  ------------------

  Arto Lauri 115. Plasmon

  https://www.youtube.com/watch?v=k2AurgTfQjU
  ------------------------------------

  Saiga antilooppien massakuolema IS.05.2015.

  * Kyseessä on 100% SAMA tauti, mikä tappaa mehiläisetkin. Ongelma räjähti käsiin myös Kazastanissa kun alkoivat tuottaa Maailman eniten URAANIA (36%)!

  Sen tieltä antoivat luvan tuhota koko valtion. Käytössä on täysin sairas "uraanin liuotusmenetelmä" jossa koko maaperään rikkihapotetaan tappavalla määrällä myrkyllistä säteilevää ja raskasmetallista URAANIA. TVO:n polttoaineet tulevatkin juuri tuolta. Katso kuvat:

  http://kuvapilvi.fi/k/ygA9.jpg
  [img]http://kuvapilvi.fi/k/ygA9.jpg[/img]

  Alueella uraani tuottavat vahvoja radioaktiivisia ionisaation ilmaplasmapalloja. Jotka saadaan vääräväritekniikalla myös näkyviin. Katso ja kauhistu näitä kuoleman kuvia:

  http://kuvapilvi.fi/k/ygAV.jpg
  [img]http://kuvapilvi.fi/k/ygAV.jpg[/img]
  ------------------------------------

  VastaaPoista
 3. Itse asiassa ne on suuret tuulet maailmalla kääntyneet sen verran, että meillä todellakin on oma talouspoliittinen linja, olkoonkin, että meidän oma linjamme on EKP:n ja IMF:nkin vanha linjaus, joka on siis pikkuhiljaa kaikessa hiljaisuudessa kääntynyt elvyttämisen puolelle kurjistamista vastaan, kun siittä on maailmalla saatu jo tiukkaa dataakin, ettei se kurjistaminen todellakaan ole tehonnut, ja jos minun kyynistä mielipidettäni haluaa kuunnella, niin syynä lienee lähinnä talouseliitin pelko kurjistamisen vääjämättömistä seurauksista, eli levottomuuksista, jotka saattavat kaataa jopa omistusjärjestelmiä. EMF:n ja IMF:n nykylinjauksista ja niihin johtaneista esimerkeistä löytyy varmasti googlesta infoa. En pysty nyt linkittämään, kun on niin hidas kone käytössä, että kaks ikkunaa yhtäaikaa on liikaa...

  VastaaPoista