tiistai 5. toukokuuta 2015

VALEHTELIJOITTEN VALTAKUNTA

Oli kiva lukea valtiovarainministeriön nokkamiehen Hetemäen ajatuksia Taloussanomista. Mies kertoi suoraan, että Suomen talouden ongelmat johtuvat eurosta, aivan kuten olen koko ajan sanonut. Tähän saakka ja edelleen meille valehdellaan, että ongelmat johtuvat suomalaisista ja heidän liian korkeista palkoistaan, kuluistaan ja elämästään. Se on siis paskapuhetta.

Ongelma on euro, on koko ajan ollut. Sinne on kadonnut valtiolta vähintään toistakymmentä miljardia euroa suomalaisten rahoja. Siinä se ongelman ydin on koko ajan ollut, mutta meille on valehdeltu ja valehdellaan edelleen, ettei niin olisi.

Odotellaan vielä, josko joku vielä kehtaisi tulla ulos kaapista ja tunnustaa, että EU-jäsenyys on ollut suomalaiselle yhteiskunnalle karmaiseva virheliike ja sekin tuonut puhdasta persnettoa yli neljä miljardia. Yhteensä euro ja EU ovat vieneet meidän varojamme yli toistakymmentä miljardia. Euro on jo paljastettu, kiitos VM:n Hetemäen, mutta EU-valheita saamme vielä kuulla jonkin aikaa.

Suomalaiset paskahousupäättäjät ovat myös vieneet maamme Natoon. Meille valehdellaan, ettei ole. On. Isäntämaa-sopimus teki sen. Puuttuu vaan se shampanjaillallinen. Valtiojohto siis vei meiltä oman armeijan ja liitti meidät amerikkalaisten sotilasliittoon vastoin kansan enemmistön tahtoa, perustuslain ja rikoslain vastaisesti, ja valehteli asiasta. Ja valehtelee edelleen.

Ei se mitään, valehdellaanhan meille muutenkin, että Suomi olisi itsenäinen. Ainakin juhlapuheissa. Onneksi Alexander Stubbin kaltainen suupaltti on sanonut asiat suoraan: meillä ei ole omaa talouspolitiikkaa, me emme ole itsenäisiä vaan osavaltio, emmekä me ole enää sotilaallisesti liittoutumattomia. Stubb on ainoa, kenties tyhmyyttään, joka on möläyttänyt sen mitä on tapahtunut. Kaikki muut virkamiehet ja päättäjät, presidentti Niinistöstä alaspäin, ovat valehdelleet meille ja jatkavat valehteluaan edelleen.

Miksikö?

Koska kansa ei ole halunnut tätä. Me emme halunneet liittyä Natoon. Meille on valehdeltu, ettei sinne ole menty. Me emme halunneet maksaa EU-jäsenyydestä. Meille valehdeltiin ja valehdellaan, että hyödymme siitä. Me emme halunneet tuhota maamme hyvinvointia euron vuoksi, ulkomaalaisten pankkien puolesta. Ja meille valehdellaan edelleen, ettei niin muka ole, vaikka nyt Hetemäki siis Valtiovarainministeriön kärkimiehenä on sanonut ääneen: euro on katastrofi.

Miksi sitten noinkin maineikas euromies on tullut ulos kaapista ja paljastanut valheen? Koska meille on lähivuosien aikana tulossa todella rajua ruoskaa. Maamme tullaan painamaan kyykkyyn ja polvilleen euron ja EU:n toimesta. Valtiojohdon ja eliittimme osallisuus isänmaan tuhoamisessa tulee näkyviin, kunhan rytinä alkaa. Hetemäki virkamiespelurina tietää, että sitten alkaa syyllisten etsintä tosissaan. Kun meidät on syösty kreikkalaiseen kuiluun ja meiltä on viety kaikki, joku on syypää. Hetemäki ei halua olla. Siksi hän valmistautuu tulevaan kertomalla nyt, miljardeja hassattuaan, että eurohan se oli.

Muut jatkavat vielä valehteluaan ja toivovat, että Sanomat ja YLE pystyvät muun median tuella sumuttamaan kansaa ja kääntämään katseet pois heistä, rikollissakista, joka myi maansa ja kansansa ulkomaalaisille ja ulkolaisille pilkkahintaan ja tuhosivat kokonaisen valtion, jonka puolesta kymmenet tuhannet antoivat henkensä.

Ettekö usko? Mitäs sieltä EU:sta jo kuului? Mitäs se EU:n talouskomissaari hiljattain sanoikaan, valmistellen maamme kurmuuttamista?

Ottakaa selvää.

5 kommenttia:

 1. Tänään vasemmistoliiton vaalianalyysitilaisuus ke 6.5.
  -- Kirjatyöntekijänkatu 10 "Tervetuloa Helsingin Vasemmistoliiton vaalianalyysitilaisuuteen. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 6.5. klo 17.30 Kirjan talon juhlasalissa. https://www.facebook.com/events/423348351178801/

  Saa nähdä, päästetäänkö kriitikkoja ääneen?

  " - Sipilän ja muiden hallitusneuvottelijoiden kannattaisi katsoa tätä Tilastokeskuksen Tieto&Trendit blogia: Jos Suomen verorakenne olisi sama kuin EU-maissa keskimäärin, olisi pääomaan kohdistuvia veroja pitänyt periä 5,5 miljardia euroa enemmän ja vastaavasti työhön ja kulutukseen kohdistuvia veroja 5,5 miljardia euroa vähemmän." -- (Olli Savela) - Yrjö Hakanen


  Miksi ihmiset jättävät vasemmistoliiton vaaleissa?

  Vasemmistoliitto ei kapinoi eliittiä vastaan
  vaan toimii vain vikisevänä varaventtiilinä yhteiskunnan tuhoamiselle, allekirjoittajana äärioikeistolaiselle talouspolitiikalle, europolitiikalle. Vasemmistoliitto on RKP:n ja kokoomuksen mitätön poliittinen narttu, vaaraton narttu rahaeliitin huijausta ja natottamista takaamassa.

  Vasemmistoliitto ei taistele vaan myötäilee.

  Vasemmistoliitto ei ole tehnyt virheitä
  vaan Vasemmistoliitto on täysin väärällä kaistalla väärän ideologian valinneena.

  Te, vasemmistoliiton eliitti, allekirjoititte Vanhasen ja Kataisen yhteiskuntaterrorin vikisten ja ilman analyysiä veronkierron lisäämisestä.

  Te olette hyväksyneet veroprogression poistamisen
  ettekä ymmärrä että kauniit sananne ihmisten puolesta on valhetta
  jos verosysteemi on romutettu.

  Te valehtelette ihmisille kun te puhutte kauniita köyhistä
  mutta ette julista keskustan ja kokoomuksen ideologiaa yhteiskunnan viholliseksi.

  Nyt on aihetta vihaan talousvalheiden julistajille, eliitin tuloeroteroria vastaan.
  Arhinmäki kannusti taas oikeistoa
  julistamalla vappuna että ihmiset muka pelästyivät Vasemmistoliiton liian vasemmistolaista linjaa ja että Sipilän pitäisi rohkeasti puhua työpaikkojen vähentämisestä. Tajuatteko kuinka pelokas oikeistolainen Arhinmäki on allekirjoittamassa oikeistolaista tuhopolitiikkaa?

  Tämä kapinan väistäminen on valhe,
  ihmiset inhoavat teidän nöyristelyänne oikeiston edessä ja teidän valheitanne EU:sta "yhteisenä projektina". Aidot vasemmistolaiset ovat hylänneet teidät hyvästä syystä koska te valehtelette tästä tuhoprosessista mikä on käynnissä ja muötäilette oikeistoa

  Veronkierto on ainoa valtion rahoituksen ongelma. Kuulitteko? Veronkierto ja verotukiaiset ovat vuodessa yli 40 miljardia. Ei ole kestävyysvajetta vaan rikkaiden veronkierto-orgiat, joita te ylläpidätte kun mutisette vain kansalaispalkasta, feminismistä ja perustulosta.

  Vasemmiston täytyy hyökätä oikeiston ideologiaa vastaan ideologisesti ja selkeästi. Veronkiertoa vastaan. Lopettakaa globalisaatiohölötys ja "sijoittajien" pelkääminen.

  Valtionyhtiöt ovat vasemmistolainen keino luoda työpaikkoja jos eliitti pitää panttivankina. Suomi nousi 70-luvulla vain valtionyhtiöiden avulla eikä rukoilemalla amerikkalaisia ja saksalaisia suuryhtiöitä ja pankkeja.

  Eliitti on aina vasemmiston vihollinen,
  emme ole samassa veneessä, joten rahaeliitin miellyttäminen eduskunnassa on totalista petturuutta humanismia ja vasemmistolaista ideologiaa vastaan.
  Todelliset vasemmistolaiset hylkäävät vasemmistoliiton koska Vasemmistoliitto-eliitti toimii tärkeissä asioissa kokoomuksen ja RKP:n käsikirjoittaman juonen mukaan eikä vas ideologian ja päämäärän mukaan. Ei vasemmisto voi tehdä rahaeliitin oloa mukavaksi ja etsiä kompromissia.

  1970-luvulla järjestettiin 1100 lakkoa.
  Ei silloin itketty ojassa ja pyydetty Stubbilta tai Sipilältä kolikkoa soppajonoon.
  Älkää opettako väärää oikeiston muovaamaa ideologiaa, nyt tämä on mauton kumileimasin ja demarien kopiopuolue.
  Te vasemmistoliiton eliitti olette mukana EU:n tuhoamispolitiikassa
  sekä myös sodan sytyttämisessä Kiovan nukkehallituksen kanssa CIA:n ja Nato:n käsikirjoituksessa.
  Talous ei nouse ilman 70-luvun keinoja.
  Valtionyhtiöt, oma tulli, oma valuutta, veroprogressio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä olen ajatellut vasemmistosta jo kauan. Eikä vaihtoehtoa ole näkyvissä... Tai uskooko joku edelleenkin, että ÄÄNESTÄMISELLÄ VOI VAIKUTTAA?! Heh - sääliksi käy. Loppua odotellen.

   Poista
  2. Oli puoluekanta sitten mikä hyvänsä. Yksikään ihminen ei tule kestämään parhaillaan Tellustamme tuhoavasta.etenevästä ydinvoiman aiheuttamasta megariskistä. Lue lisää.. _________________________________

   Arto Lauri 113. BESSERWISSER

   https://www.youtube.com/watch?v=NXdE8IBT8Jw
   ------------------------

   Arto Lauri 112. Gene Simmons, birds

   https://www.youtube.com/watch?v=FyPr7mXVhZg
   ---------------
   -------------------------

   3430. Lisäyskerrointaulukko

   Jo Albert Einstein suoraan sanoi, ettei energia voi kadota. Se voi lähinnä vain levitä ympäristöön. Mutta kun STUK/ IAEA puhuvat säteilyä vastaan suojautumisista säteilyn lähteen väliin asennettavilla rakenteilla. Jotka kykenisivät estämään säteilyn tulemisen lävitse. Ollaan systemaattisesti globaalissa tasossa sovitun salaliittojen äärellä!

   Maailmassa kun EI tunneta mitään sellaista ainetta, joka kykenisi ikuista säteilyn energian läpi tunkemista estämään! Jo väitteenä absorptio on huuhaata! Siitä huolimatta vuosikymmenestä toiseen näin STUK ja IAEA antavat opettaa yliopistoissa ja korkeakouluissa!

   Mitään perustetta saati vastausta kuitenkaan ei anneta. Ei vaikka itse olin näkemässä TVO:n käytännön kenttätyössä. Miten säteilyn lähteitten päälle laitetut paksut lyijysuojat, jopa vesi alkoivat muutamissa viikoissa säteilyt sisäänsä varastoimina säteilemään jopa enemmän. Kuin alkuperäinen säteilyn lähde! Noita säteilystä myrkyttyneitä keltaisia lyijysuojia.

   TVO:lla sitten DEKONTAMINAATION suljetuissa tiloissa. "Jäähdytettiin" vähemmän säteileviksi loppu vuodet revision jälkeen. Minulta meni vuosikaudet löytää tälle salattuakin salatummalle ilmiölle ylipäätään jostain kirjallista vahvistusta. Kuinka ollakaan Maamme ainoa lähde on itsensä STUK:n julkaisema! Mikä todistaa, että Lisäyskerroin taulukkoihin liittyvä systemaattinen salailu on ydinalalla laskelmoitua.

   Edes taulukkojensa perusteita STUK kysyttäessä suostu millään tavoin kommentoimaan. Yhtä kaikki tässä valokopioni on nyt aiheeseen savuava ase. Koko globaali malli säteilyn suojautumisen periaatteista Maailman reaktoreilla romuttuu. Jo tällä yhdellä valokopiolla kyseisestä kirjasta:

   http://kuvapilvi.fi/k/yHc3.jpg
   [img]http://kuvapilvi.fi/k/yHc3.jpg[/img]

   Poista
 2. Se tulee varmaan olemaan suloista seurattavaa sitten kun niitä syyllisiä hirtetään.

  VastaaPoista
 3. WÖRD! Hyvää tekstiä, joka on jälleen valitettavasti totta.

  VastaaPoista