maanantai 18. toukokuuta 2015

UHKA ON ILMEINEN - jälleen kerran

90-luvun suuren lamakauden aikana media osallistui talkoisiin omalta osaltaan vetelemällä etusivun kohujuttuja moottoripyöräjengeistä ja niiden sodista. Juttua piisasi, oli laajoja artikkeleita ja reportaasheja, joiden paikkansa pitävyys oli hieman kyseenalainen. Lööpit ja kissankorkuiset otsikot pitivät pahat pärinäpojat esillä viikosta toiseen, samaan aikaan kun poliitikot aloittivat Suomi-neidon riisumistoimet omalla tahollaan ja anastivat verovaroja pankeille hieman toistakymmentä miljardia. Silloinkin se oli "välttämätöntä", eikä vaihtoehtoja ollut.

Alunperin yhteiskunnan uhaksi oli kaavailtu itärikollisuutta ja itämafiaa, mutta kun se ei mennytkään läpi, tehtiin noin kolmestakymmenestä motoristista suurin uhka suomalaisille ja suomalaiselle yhteiskunnalle. Se meni läpi. Se meni niin hyvin läpi, että sama jollotus toimii edelleenkin. Tosin ahkera media on onnistunut luomaan motoristijengien rinnalle myös uuden uhan: Venäjän.

Nyt, kun suomalaisten rahoja on tuhlattu EU-jäsenmaksuihin yli 4 miljardia netto, kun euroon on hassattu vähintään 9 miljardia netto ja EU-määräysten pakosta lainakorkoja noin 70 miljardia viimeisen 20 vuoden aikana, edessä on Suomi-neidon ruumiin ryöstö. Poliitikkojen termit ovat "sopeuttaminen" ja "välttämättömät uudistukset." Ne tarkoittavat suomalaisen yhteiskunnan lopullista tuhoamista. Etelärannan isojen poikien, nuorkokoomuslaisten ja bemaridemarien unelma pahoinvointiyhteiskunnasta toteutetaan.

Jotta kansa ei hermostuisi, medialle syötetään uhkakuvia ja herkullisia huolenaiheita, joiden sumun takana voidaan suomalaisista tehdä suojattomia ja turvattomia. Uhkakuva-huudon suojissa voidaan jatkaa suomalaisten pienyrittäjien kuristamista, kansalaisista tehdä täysin suojattomia ja avuttomia, valmistella maan luovuttamista ulkomaalaisyritysten hallintaan ja luoda orjamarkkinat ulkomaisen halpatyövoiman ja pakkotyöläisten avulla.

Kauhean Venäjän ja hirveiden motoristijengien muodostaman hirvittävän uhkan rinnalle ollaan jo hipihipivauhtia nostamassa uutta uhkakuvaa. Suojelupoliisi ja ties mitkä tuntijat ovat pitkin viimeistä vuotta tramppailleet mediassa vihjailemassa islamistiterroristien muodostamasta uhkasta. Kansalaisten pelottelu on alkanut ja toimii varsin hyvin. Festivaalijärjestäjät ja puhetilaisuuksien perustajat ottavat tosissaan uuden uhkan. Tilaisuuksia peruutellaan. Sananvapautta rajoitetaan ihan itse, koska uhka on ilmeinen.

/http://www.elisa.net/maailma-kylassa-festivaali-peruu-osan-ohjelmistosta-turvallisuussyista/

Jotta tämä uhka toimisi, ihmiset pitää saada uskomaan sen kaikkialta esiin tunkevaan voimaan. Jokaisen kansalaisen on pelättävä ja kyräiltävä naapuriaan. Jokainen pizzakebab-mies on osa uhkaa. Jokainen musulmaani on uhka. Vaara piileskelee ja lymyilee. Ja ennen kaikkea: sille ei tehdä yhtään mitään.

Jos Suomen viranomaiset haluaisivat hoitaa tämän "islamistien muodostaman uhkan", he voisivat tehdä niin noin parissa tunnissa. Näitä "islamisteja" on muutamia kymmeniä. Syyriaan Isis-järjestön riveihin matkanneita on muutamia kymmeniä. Viranomaiset voisivat mitätöidä jokaisen passin. Poliitikot voisivat päättää, että terroristijärjestöön liittyvien kanslaisuus otetaan pois. Suomessa on noin 20 Isiksen riveissä päitä leikelleitä heppuja. Lähteneitä on joitakin kymmeniä. Tämä uhka olisi helppo eliminoida, jos niin haluttaisiin.

Niin ei kuitenkaan tehdä, sillä maahan tarvitaan nyt uhkaa. Tarvitaan aihe, jota voidaan repostella ja tuoda aina tarvittaessa esiin. Näille terroristiveteraaneille ei tehdä mitään, koska salainen toive on, että meilläkin tapahtuisi jotakin kauheaa. Pieni terroriteko, uskonnon nimissä tehty murha tai jokin vastaava olisi juuri nyt tarpeen poliitikoille. Enkä yhtään ihmettelisi, jos lähiaikoina saisimme lukea ja kuulla mediasta, että jotakin tällaista on tapahtunut.

Vaikka mummot, pikkulapset ja vähälahjaiset on saatu pelkäämään Putinia ja ryssiä taas hysteerisesti, normaalijärjellä varustetut eivät ole shokissa. Venäjän uhka ei oikein toimi niin hyvin kuin vallanpitäjät haluavat. Suomalaisten enemmistö ei ole rasvannut peräaukkoaan Nato-isäntien odotuksessa ryssistä huolimatta.

Hirveiden motoristien uhkaa on taas viimeaikoina ruvettu buustailemaan. Järjestäytyneiden liivijengien kerrottiin taannoin YLEn aamulähetyksessä pyörittävän noin 110 miljardin bisneksiä, mikä on melkoinen mediatemppu, sillä luku oli arvio koko eurooppalaisen järjestäytyneen rikollisuuden bisneksistä. YLEn aamulähetyksen toimittajatytteli oli kuitenkin saatu rähmät silmissä briiffattua niin, että hän luuli sen olevan prätkäjengiläisten luku. Mutta valtaosa kansasta ei oikein hysterisoidu enää motoristijengeistäkään. Liian moni tuntee jonkun liivimiehen. Tarvitaan siis jotakin uutta.

Islamistiterrorismi on juuri sellainen. Viranomaiset ovat jo aloittaneet "uhkakuvien kartoittamisen" ja antaneet Maailma kylässä -festareille varoituksen. Ja nämä batiikkihameiset maailman halaajat pelaavat juuri niin kuin halutaankin ja buustaavat omilla toimilla Uhkaa. Perussuomalaisten keskustelutilaisuutta oli myös "uhattu" viranomaisten "uhkakuvalla". Tämä ei ole sattumaa. Näin pedataan maaperää tulevia sensaatiojuttuja varten. Näin pedataan hysteriaa. Luodaan uhka.

Sen takana tehdään poliittisia päätöksiä, joilla suomalaisten verovaroja varastetaan tuhansia miljoonia ulkomaalaisten pankkien ja eurokraattien puolesta. Uhkakuvien suojissa tehdään soten kaltaisia päätöksiä, joiden seurauksena tuhansia suomalaisia tulee kuolemaan liian pitkien etäisyyksien vuoksi synnytyksiin, sydänkohtauksiin, tulehduksiin, hoidettavissa oleviin sairauksiin ja muihin vastaaviin. Mutta sitä ei tulla tajuamaan, koska UHKA ON ILMEINEN.

Suomalaisten perusoikeuksia rajoitetaan, kansalaisvapauksia kavennellaan ja viranomaisille annetaan historiallisen suuria valtuuksia ja vapauksia puuttua kansalaisten elämään. Jo nyt viranomaisilla on valta rusentaa yksittäinen kansalainen kärpäsen lailla, ilman että mitään lakeja tai asetuksia tarvitsee rikkoa. Se voidaan jo tehdä lakien puitteissa. Toki sitten kun ensimmäiset väkivallanteot ja ihmisuhrit voidaan liittää islamistiterroriin, viranomaiset saavat lisää valtaa ja voimaa ja vapauksia. Siitä syystä asialle ei tehdä yhtään mitään, vaan sen annetaan ajettua ja tulehtua.

Venäjä, rikolliset moottoripyöräjengit ja islamistien muodostama uhka tulevat olemaan lähivuosina median vakiokamaa. Tulemme kuulemaan lukemattomia lausuntoja näiden kolmen muodostamasta uhasta. Samaan aikaan kun yhteiskuntamme tuhotaan, turvallisuutemme tuhotaan ja rahamme anastetaan poliitikkojen toimesta, meille tullaan kertomaan uudelleen ja uudelleen, että uhka on muualla.

Jokin muu kuin maan hallitus ja virkamiesjohto uhkaavat meitä, vaikka todellisuudessa juuri ne tappavat suoraan toimillaan ja päätöksillään tuhansia suomalaisia seuraavien vuosien aikana. Heidän päätöksensä tulevat tappamaan tuhansia vanhuksia, sairaita ja terveitäkin, mutta uhka on muualla. Uhkana ovat ihan muut, kuin poliitikot ja virkamiehet, joiden toimet tappavat tuhansia suomalaisia.

"Leikkaukset", "sopeuttaminen", "välttämättömät uudistukset" ja muut vastaavat toimet ova suora ja välitön uhka jokaiselle suomalaiselle. Ne uhkaavat jokaisen suomalaisen henkeä, terveyttä, hyvinvointia ja omaisuutta.Ne tulevat tuhoamaan suomalaisia enemmän kuin mikään terrori-isku, mikään motoristijengi tai Venäjän armeija.

Mutta sitä ette mediasta lue tai kuule. Sensijaan te tulette kuulemaan näitä: Venäjä. Rikolliset moottoripyöräjengit. Islamistiterroristit. Järjestäytynyt rikollisuus. Venäjän armeija. Ääri-islamistit. Venäjän armeijan erikoisjoukot. Radikalisoitunut islam. Prätkäjengiläiset. Putin. Uudelleen ja uudelleen. Viikosta toiseen. Lehdestä toiseen. Radiolähetyksestä toiseen. Televisio-ohjelma toisensa perään.

UHKA ON ILMEINEN.

Jälleen kerran.

8 kommenttia:

 1. Hyvä teksti! Onneksi vielä on ihmisiä, jotka osaavat ajatella omilla aivoillaan, eivätkä usko ihan kaikkea, mitä syydetään joka propagandatuutista. Faktahan on se, että suurin uhka Suomelle tällä hetkellä ovat nykyiset päättäjämme ja heidän hienot uudistustoimensa.

  VastaaPoista
 2. Asiaa. Päättäjät tän maan on perikatoon vienyt, omilla päätöksillään. Ja loput rahat ne on puhaltanu taivaan tuuliin.

  VastaaPoista
 3. Poliittisten päättäjien, myös byrokraattien, suurin painajainen on demokratia ja manipuloimattoman informaation jakaminen.
  Käytännössä verkkomaailma on ainut vaihtoehto saada manipuloimatonta informaatiota, luonnollisesti myös manipuloitua, eli kaikki versiot.

  Yhteiskuntaa hallitaan median kautta joten vallassa olijat käyttävät tuota pelikorttia kaikin keinoin hyväkseen, koska on suuri joukko ihmisiä joille valtamedia on ainut media. Tuo joukko ei ymmärrä kuinka pahasti informaatiota vääristellään ja illuusioita rakennellaan, ja varsinkin, pidetään yhteiskunnallisesti olennaiset informaatiot poissa heidän silmistään.

  Luonnollisesti fiksut ihmiset käyttävät mediaa rikkaasti ja hakevat informaationsa mahdollisimman vähällä editoinnilla (näin kauniisti ilmaistuna). Jakavat näkemyksiään esim.some-maailmassa sekä niissä kuuluisissa kahvipöytäkeskusteluissa, he ovat valtaeliitin todellisia painajaisia, koska kaikki muutos lähtee ruohonjuuritasolta lumapalloefektinä vyörymään.
  Nuo "vääräuskoiset" valtaeliitin horjuttajat ovat täysin kontroloimattomia ja heille fakta-arvo on ainut arvo, he laittavat lumipalloefektin eteenpäin faktoilla.

  Nuo samaiset henkilöt ovat myös ne jotka naureskelevat näille "uhkakuville" ja korjaavat vääristymät niille jotka olennaisista ovat päättäneet olla välittämättä (ns.valtamedian aivoraiskaamat), he ovat todellisia patriootteja ja pitävät päättäjät tiukassa otteessa, tutkaan joutuu helposti ja rumpu soi, päättäjien painajaiseksi heitä ei voi saada vaiennettua ja some-maailma vain kasvattaa vaikutusvaltaansa vuosi vuodelta.

  Uhka on realismia, todellakin, mutta todellisten patrioottien tehtävä on osoittaa reaalinen uhka ja poistaa savuverhot ....

  VastaaPoista
 4. Leikkauksia tullaan tekemään ja rajusti. Johan muutama viikko sitten kokoomus ilmaisi suomen olevan hyvinvointi vankilassa. Mutta tuskimpa leikkaukset kohdistuu sinne minne pitäisi, eli ylipöhöttyneeseen virkamieskoneistoon.

  VastaaPoista
 5. Jep - tämä Jumalaakin suurempi ja ylistetty Juha Sipilä joukkoineen, peljättää kaikkein eniten! Mutta nehän on "demokraattisilla vaaleilla" kansalaiset(LUE IDIOOTIT) valinneet!

  1%

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Tämä jaetaan eteenpäin. 👍

  VastaaPoista
 7. Kovasti on meneillään kaikkea ihmeellistä, mm. TTIP sopimuksen laatiminen ja ratifiointiyritys vielä 2015 aikana.. Transatlanttista vapaakauppasopimusta valmistellaan suljettujen ovien takana, mutta samalla annetaan kuitenkin sopimukseen liittyvien positiivisten mielikuvien absorboitua kansan syviin riveihin. Kovat rikokset on tosiaan käynnissä, eikä "hyväntekijöihin" = poliitikoihin, päättäjiin ole luottamista. "Pahana" pidetyt tahot ovatkin todellisuudessa harmittomia, ja jopa oikeita hyväntekijöitä paljastuksineen ja suorine rehellisine kommentteineen.

  Nykymaailmassa kaikki tuntuu olevan ylösalaisin.. Tästä syystä koen, että hyvä tapa vaikuttaa on mm. jättäytyä äänestämättä vaaleissa - agenda ajetaan läpi oli vetovastuussa sitten keskusta, kokoomus, persut, demarit, vihreät, vasemmisto tai kuka tahansa muu.

  Jälleen ajatuksia herättävä ja erittäin hyvä kirjoitus Sande - respectit!

  VastaaPoista