sunnuntai 3. elokuuta 2014

RIKOLLISHALLITUS JA EDUSKUNTA JA ITSENÄISYYTEMME MENETYS

Joidenkin kommentoijien mukaan päätös osallistumisesta Venäjän vastaisiin pakotteisiin tehtiin lainvastaisella menettelyllä. Pakote-kysymys olisi pitänyt käsitellä eduskunnassa. Se olisi pitänyt esitellä ensin suurelle valiokunnalle, jonka jälkeen se olisi pitänyt tuoda eduskuntaan, täysistunnon keskusteluun, ja sen jälkeen asiasta olisi pitänyt järjestää äänestys. Näin ei tehty. Joiden kommentoijien mukaan tässä tehtiin rikos, eli rikottiin maamme lakeja. Ei se ole ensimmäinen kerta.

Kun markasta luovuttiin, asiasta olisi pitänyt käydä perusteellinen keskustelu, äänestys ja ilmeisesti perustuslain muutos. Markkahan oli määritelty perustuslaissa Suomen valuutaksi. Sensijaan meille vain ilmoitettiin, että asia oli jo päätetty kun liityttiin EU:hun. Kuitenkin silloin meille vakuuteltiin, että maamme säilyy itsenäisenä ja tekee omaa politiikkaansa. Näin ei siis ollutkaan.

Useampikin hallitus on tuonut meille EU-päätöksiä joko pääministerin ilmoituksella tai harhauttamalla eduskuntaa, kansanedustajia ja kansaa. Näistä olisi pitänyt äänestää eduskunnassa erikseen, mutta koska hallitukset ovat tienneet etteivät ne saa perustuslain muutoksen vaatimaa enemmistöä taakseen, lakia on rikottu menettelyissä.

Meille ei ole myöskään kerrottu erilaisten EU-päätösten vaikutuksista, esimerkiksi siitä että EU:n perustuslaki eli peruskirja kumosi oman perustuslakimme. Mielestäni tämä ei ole mikään pikkujuttu. Miksiköhän meille ei kerrottu mitään tällaista missään vaiheessa? Miksei yksikään pääministeri ole kertonut, että olemme menettäneet itsenäisyytemme, ettei meillä ole enää itsenäistä päätäntä valtaa, vaan joudumme hyväksymään kaiken mitä Brysselissä päätetään?

70% lainsäädännöstämme tulee Brysselistä. 70%. 70 sadasta uudesta laista on siis peräisin maamme ulkopuolelta. Joku muu säätää lakeja, jotka koskevat sinua ja elämääsi. Et edes tiedä kuka se joku on. Et tiedä heistä mitään, et ole kuullutkaan heistä, etkä tule koskaan tietämäänkään kuka elämästäsi päättää. Tämä on totuus.

Meille on annettu ymmärtää, että suomalaiset europarlamentin edustajat eli mepit olisivat Brysselissä edustamassa Suomea ja suomalaisia. Eivät ole. He edustavat europarlamentissa omia ryhmiään, sikäläisiä "puolueita", yleiseurooppalaisia poliittisia liittoja. He eivät edusta Suomea, eivät aja Suomen etuja, eivätkä edes voi tehdä niin. Heillä ja meillä ei ole oikeasti mitään yhteistä. Paitsi "EU-kansalaisuus". Ja me tietysti maksamme heidän palkkansa ja etunsa.

Jos sinulla oli tai on sellainen olo, että Arkadian mäellä istuvat kansanedustajat ovat vieraantuneet todellisuudesta, olet aivan oikeassa. Voit siis vain kuvitella kuinka kaukana suomalaisen ihmisen arjesta ja elämästä on ylellistä elämää viettävä europarlamentaarikko, jonka tehtävänä on ajaa EU:n asioita ja etuja, "kehittää EU:ta". Väitän, ettei portugalilainen tai romanialainen europarlamentaarikko edes tiedä sinusta ja elämästäsi yhtään mitään, ja silti hekin päättävät siitä.

EU on ylikansallinen organisaatio. Sitä johtavat miehet, joita ei valita vaaleilla. Sen ytimessä ovat eliniäkseen virkoihinsa valitut eurovirkamiehet ja eurobyrokraatit. Europarlamentti voi toki leikkiä ja käydä debattejaan, pikkuisen äänestelläkin, mutta 70 miljardin euron suuruikseksi arvioitu vuosittainen korruptio pitää huolen siitä, että komissio, EKP ja muut sinun elämästäsi päättävät tahot toimivat aina sinun vaikutusmahdollisuuksiesi ulottumattomissa, sinun vahingoksesi.

Mikä siis on se iso rikos, johon Suomen hallitukset ovat syyllistyneet? Lyhyesti sanottuna: itsenäisyytemme menetys. Itsenäisen kansakunnan merkit ovat oma raha, oma lippu ja oma lainsäädäntöelin, eli parlamentti. Meillä ei ole enää kuin lippu ja ylläpidetty illuusio itsenäisyydestämme. Itsenäisyys vietiin valheilla, harhautuksilla ja lainvastaisilla menettelyillä eduskunnassa. Se siis tehtiin rikoksia tehtailemalla, koska ne, jotka itsenäisyytemme myivät, tiesivät ettei kansan enemmistö olisi koskaan halunnut sitä.

Se vietiin valehtelemalla suoraan päin naamaamme, pala palalta, säädös säädökseltä ja ilmoittelemalla, ja te ette tajunneet mitään. Te uskoitte valheisiin. Nyt neuvotellaan "vapaakauppasopimuksesta" EU:n ja USA:n välillä. Tuo sopimus takaa, että konkreettinen valta siirtyy kokonaan pois jopa europarlamentaarikoilta täysin yksityisille yrityksille ja niiden johtajille. Tätä teille ei kerrota. Sensijaan pääministeri Stubb valehtelee teille kaikille aivan päin naamaa, että sopimus lisää työpaikkoja ja investointeja Suomeen. Kuinka monta kertaa olette kuulleet saman viimeisen vuosikymmenen aikana ja mitä on todellisuudessa tapahtunut? Aivan.

1960-luvulla vasemmisto helli ajatusta kansojen itsemääräämisoikeudesta ja vastusti imperialismia. Nykyinen vasemmisto otti globalisaatiodildon niin syvälle kuin mahtui ja laulaa edelleen samaa sävelmää, tajuamatta että globalisaation ydin on vallan siirtämisessä kansoilta suuryrityksille ja pääomalle. Mitään maailman kylää ei ole koskaan ollutkaan. On vain naamiaisia, joissa voidaan leikkiä globaalia ihmisyhteisöä, samaan aikaan kun byrokraatit, virkoihinsa epädemokraattisin keinoin päässeet ja suurpääoman edustajat tekevät mitä haluavat ja väittävät sen olevan laki.

Koska Suomella ei ole oma valuuttaa, sillä ei ole omaa talouspolitiikkaakaan. Voimme vain sopeutua orjina sille linjalle, jonka jossakin tuhansien kilometrien päässä istuvat pomot valitsevat, eikä sen linjan tarkoituksena ole lisätä työpaikkoja Suomessa, edesauttaa pienyrityksiä tai edistää suomalaisen yrittäjän asemaan. Päinvastoin. Tarkoituksena on tuhota ja murskata kaikki paikallinen yritystoiminta, jos ja kun se on haitaksi ylikansallisille yrityksille ja toimijoille. Tämä linja on valittu tietoisesti. Se on myös osa "vapaakauppasopimusta". Te ette voi sille mitään, koska te ette enää ole itsenäisiä, eikä teillä ole mitään vaikutusmahdollisuuksia. Te voitte soittaa kansanedustajallenne, mutta hänkään ei voi enää mitään. Hän on vain EU:n kumileimasin, EU:n paikallistason pikkunappula, osavaltion parlamentin jäsen.

Mikä olisi vaihtoehto? Itsenäisyys. Mutta sitä ei teille enää anneta. Se on otettu teiltä ja ne, jotka sen teiltä rikoksin pois ottivat, ovat varustautuneet koko ajan mahdolliseen kapinaan tai vastarintaan. Vai oletteko tosissanne kuvitelleet, että poliisin laajennetut toimintavaltuudet ovat oikeasti koskeneet vain "rikollisia moottoripyöräjengejä" tai "järjestäytynyttä rikollisuutta"?

Ehei. Uudet pakkokeinolait koskevat teitä kaikkia, jokaista teistä. Teitä voidaan kuunnella ja kuvata missä vain ja milloin vain, teidän tietokoneenne ja älypuhelimenne voidaan kaapata, kaikkiin tiedostoihinne voidaan murtautua, kaikkiin laitteisiinne voidaan istuttaa vakoilu- ja haittaohjelmia, ja ihan laillisesti. Eikä missään lain kohdassa mainita keitä varten lait ovat. Ei tietenkään, koska ne ovat olemassa teitä kaikkia varten. Varmuuden vuoksi. Siltä varalta, että haluatte itsenäisyyden takaisin.

2 kommenttia:

  1. Unionin epämääräisyyttä ilmentää sekin, että emme kukaan ole "EU:n kansalaisia", vaan jonkin orjuutetun valtion asukkaita. Stubbelolla ja muilla korskeilla ylikansallisen finanssieliitin edustajilla ei ole edes isänmaata, minkä me tavikset voimme itsellemme edes kuvitella.

    VastaaPoista
  2. Olisiko Sandella ehdotus, mitä tälle kannattaisi tehdä?

    VastaaPoista