tiistai 29. heinäkuuta 2014

AVOIN KIRJE ALEXANDER STUBBILLE

Hyvä pääministeri,

muistan aina kuinka iloitsitte edellisessä virassanne Jyrki Kataisen hallituksen ministerinä, kun Suomi menetti 350 miljoonaa euroa Itä- ja Pohjois-Suomen tukia. Se oli tv-uutisille antamanne lausunnon mukaan "hieno juttu". Ihmettelin jo tuolloin kenen etua Te ajatte, kun oman maanne tappio on mielestänne "hieno juttu."

Ukrainan kriisi on paljastanut kirkkaasti, että Teidän hallituksenne ajaa ennen kaikkea ja nimenomaan Yhdysvaltain etuja oman valtionne kustannuksella. Jo edellisessä virassanne toimitte innokkaasti Yhdysvaltalaisen Monsanto-yhtiön EU-lobbarina ja juoksupoikana, ja samaa linjaa olette edustaneet myös niin sanotuissa "vapaakauppaneuvotteluissa", joiden tavoitteena on tehdä Euroopan Unionista Yhdysvaltojen alusmaa sanan kaikessa merkityksessä.

Ei ole siis mikään ihme, että EU- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka jatkaa samalla linjalla. Hän on blogissaan vaatinut Suomea vahingoittamaan itseään mahdollisimman paljon amerikkalaisten epäonnistuneen Ukrainan operaation puolesta. Toivakkahan on Teidän puolueenne kansanedustaja ja kirjoituksesta päätellen yhtä mieltä siitä, että Suomea on vahingoitettava kaikin mahdollisin tavoin, jos se edesauttaa Yhdysvaltojen etupolitiikan toteutumista.

Ulkoministerinne Erkki Tuomioja on jatkuvasti joko valehdellut, tai mikä pahempaa, puhunut täyttä paskaa kommentoidessaan Ukrainan kriisiä. Tuomioja, kuten Tekin ja koko alamaishallituksenne, on peesannut Yhdysvaltoja kaikissa Ukrainaa koskevissa lausunnoissaan ja esimerkiksi kiistänyt jyrkästi sen, että Kiovan hallituksessa olisi ollut uusnatseja. Kyllä siellä oli. Euroopan parlamentti määritteli vuonna 2012 Svoboda ja Privy Sektor - järjestöt nimenomaan sellaisiksi. Pelkästää Youtubesta löytyy tuntikausia videomateriaalia Kiovan hallituksessa mukana olleista uusnatseista, jopa BBC on tehnyt aiheesta dokumentin. Totuuden vastaisesti mutta amerikkalaisille uskollisen orjan tavoin Tuomioja on väittänyt, että fasisteja on separatisteissa, joissa heitä ole yhtä ainoaa tunnustuksellista.

Hallituksenne kieltäytyi myös edes selvittämästä onko suomalaisia osallistunut taisteluihin Itä-Ukrainassa. Tuomiojan mukaan ei ole. Todellisuudessa Itä-Ukrainassa sotii ruotsalaisia, italialaisia, amerikkalaisia ja muitakin ulkopuolisia nimenomaan Kiovan hallituksen joukoissa. Italialaisen palkkasoturin mukaan Azov-pataljoonassa on mukana myös "finlandese", eli suomalaisia. En kuitenkaan ole täysin valmis tyrmäämään Erkki Tuomiojaa valehtelijaksi, sillä hän voi jo kärsiä korkean ikänsä sivuvaikutuksista. Olihan hänen ajatuksissaan yksi tärkeimmistä syistä NATO-jäsenyyteen meteoriittien torjunta.

Olette tahallisesti tai mikä pahempaa tietämättänne pyrkineet esittämään Ukrainan kriisin Venäjän aggressiona, vaikka todellisuudessa Yhdysvallat kutsui nykyistä presidentti Poroshenkoa jo vuonna 2006 nimellä "meidän miehemme sisäpiirissä". Yhdysvallat pyrki kaikin keinoin horjuttamaan Ukrainaa ja kuten 14.2. 2014 varaulkoministeri Nulandin ja Yhdysvaltan Ukrainan suurlähettilään julkisuuteen vuodetusta puhelusta käy ilmi, myös valitsemaan maalle haluamansa hallituksen. Kyseinen puhelu, jossa Jatsentsukin hallitus myös valitaan kahden amerikkalaisen toimesta, käytiin kahdeksan päivää, ennen kuin vaaleilla valittu presidentti Janukovitsh syöstiin vallasta. Varaulkoministeri Victoria Nuland oli myös pitänyt Washingtonin Press Clubilla puheen 13.12. 2013, jossa hän kertoi Yhdysvaltojen investoineen jo siihen mennessä 5 miljardia dollaria Ukrainan oppositioon, siihen samaan jonka joukkoja NATO-maa Puolan armeija koulutti vuosina 2012-2013.

Venäjän tuki separatisteille on ollut selvää. Samoin on selvää se, että Venäjä miehitti Krimin ja liitti sen itseensä. Tätä huutaessanne ette kuitenkaan muista mainita sitä tosiasiaa, että Krimin niemimaa ja sen lähivedet oli etukäteen annettu, ilmeisesti amerikkalaisten itsensä toimesta, maailman suurimmalle yhtiölle EXXONille ilman korvausta täysin hyödynnettäväksi. Ette ole myöskään Venäjän puuhista puhuessanne maininneet sitä tosiasiaa, että Yhdysvallat asetti varapresidentti Joe Bidenin pojan Ukrainan suurimman energiayhtiön kakkosjohtajaksi, yhtiön, jonka suurimmat valtaukset sijaitsevat juuri Itä-Ukrainassa. Yhdysvalloilla on siis suora taloudellinen ja sotilasstrateginen intressi Ukrainassa.

Hallituksenne ei ole suhtautunut lainkaan kriittisesti siihen, että Yhdysvallat tuki, koulutti, rahoitti ja varusti ääri-islamilaisen ISIS-järjestön, jonka johdon kanssa senaattori McCainekin ehti poseeraamaan. Ette ole kritisoineet lainkaan sitä, että Yhdysvallat pyrkii kaatamaan itsenäisiä maita ympäri maailmaa sekasortoiseen tilaan tietoisen strategian pohjalta. Tämä niin sanottu "destabilisaatio" on johtanut tuloksiin Libyassa, Syyriassa, Irakissa ja Afganistanissa, ja parasta aikaa Ukrainassa. Päinvastoin, olette olleet innokkaasti tukemassa kaikkea tätä.

Katson, että tekemänne päätökset osallistua Yhdysvaltain vaatimiin talouspakotteisiin Venäjää vastaan ovat suoraan ja välittömästi Suomen valtion ja kansan etujen vastaisia, ja vahingoittavat jo nyt erittäin haurasta kansantalouttamme ennalta arvaamattomalla tavalla. Katson, että ulkopoliittinen linjanne, joka pyrkii avoimeen konlfiktiin Venäjän kanssa, on myös kansakunnallemme tuhoisa. Sen looginen päätös kun on suursota Euroopassa. Tämän ovat sanoneet ääneen Yhdysvaltain ulkoministeriön uuskonservatiiviset toimijat, sekä Venäjä. Mikäli sota Euroopassa syttyy amerikkalaisten uuskonservatiivien toiveiden mukaisesti, se tulee olemaan ydinsota, johon myös Kiina osallistuu. Kiinalla on jo puolustussopimus Valko-Venäjän kanssa, eikä Valko-Venäjä tule liittymään amerikkalaisten johtamaan sotaliittoumaan Venäjää vastaan.

Katson, että pyrkiessänne kaikin keinoin lietsomaan vastakkainasettelua ja konfliktia Euroopassa olette erittäin vakavasti pettäneet ministerivalanne, sekä saattaneet itsenne ja puolueenne häpeään. Teidän tulisi kaikissa tilanteissa ja kaikilla käytössä olevilla keinoillanne edesauttaa Suomen ja suomalaisten hyvinvointia ja turvallisuutta. Olette johdonmukaisesti toimineet koko ministeriuranne ajan, niin edellisessä hallituksessa kuin nyt pääministerinäkin, juuri päinvastoin. Toimintanne tähtää johdonmukaisesti maksimaaliseen vahingontekoon Suomea ja suomalaisia kohtaan, ja Yhdysvaltain ulkopoliittisten tavotteiden edesauttamiseen suomalaisten kustannuksella. Se, onko tällainen toiminta maanpetoksellista kirjaimellisesti lain mukaan tai ei, ei vähennä tätä tosiasiaa.Tällainen toiminta on jokatapauksessa ministerivalanne vastaista.

Mielestäni Teidän ja koko hallituksen tulisi mitä pikimmin pyytää anteeksi kaikilta suomalaisilta heille vahingollista politiikkaanne ja erota välittömästi. Ei siksi, että edustatte jotakin tiettyä puoluetta, vaan siksi, että olette toimillanne aiheuttaneet jo nyt maallemme ja kansallemme miljardien eurojen taloudelliset menetykset ja niiden lisäksi asettaneet koko kansakunnan sotilaallisen uhkan ja mahdollisen ydintuhon kohteeksi.

Kiitos.

Ystävällisin terveisin,

kansalainen S. Parkkonen

11 kommenttia:

 1. Hyvin kiteytettyä faktaa.

  Jari I.

  VastaaPoista
 2. Pyydän lupaa laittaa ko. tekstin sähköpostitse myös herra Stubidolle itselleen. Sopiiko? Mutta tuskinpa hän sitä lukee, avustajahan sen heittää roskakoriin, koska avustajaahan herra Stubido todellakin tarvitsee.

  VastaaPoista
 3. Mitäpäs tähän on lisättävää. Stubb on globaalifasisti, joka sumeilematta ajaa amerikkalaisten ystäviensä etua leikitellen syntymämaansa" kansallisella turvallisuudella.

  VastaaPoista
 4. Kaikea paskaa sitä Leninin ystävät kirjoittavatkin.Katainen parhaita pääministereitä mitä koskaan Suomessa on ollut ja uskon et Stubb tulee olemaan vieläkin parempi.

  VastaaPoista
 5. Sande jauhaa paskaa. Vedä foliohattu tiukemmalle ni ekksonit ei tuu hakemaan siunkin maitas. Pyydä Putinilta samalla vähän jeesiä.

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen kirjoitus Sande. Olisiko mahdollista saada lähteet esittämiisi väitteisiin?

  VastaaPoista
 7. Kiitos kirjoituksesta, joka oli täynnä asiaa. Toivottavasti jaksat vielä heittää lähteet kirjoituksesi loppuun, jotta älykkäät tekstiä kriittisesti lukevat ihmiset saavat selvyyden asiaan. Sen ei pitäisi olla vaikeaa, sillä jokaiseen väitteeseesi liittyen muistan nähneeni perusteellista uutisointia myös osittain valtamediassa. Arvostan.

  VastaaPoista
 8. Loistavaa tekstiä omilla aivoillaan ajattevalta ihmiseltä. Ne, jotka näkevät paremmaksi vain huudella typeryyksiä tähän blogiin, voisivat vähän perustella miksi näin tekevät. No, jos on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla ottaa.

  VastaaPoista
 9. asiatekstiä. isona miinuksena viitteet kylläkin puuttuivat ;(

  VastaaPoista
 10. Minusta aivan typerää "aukoa päätä" täällä jutun kirjoittajalle tai suoraa vittuilla.. Ei kansa itse ainakaan ole suomea tähän ahdinkoon laittanut eikä taloutta ajanut kuralle... Vaan ketkäs sen on tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni jutun kirjoittaja raapii asiaa. En kaipaa lähteitä, koska noita asioita voi tarkkailla myös monien muiden kanavien tiimoilta. Ehkä monille tulee tämä yllätyksenä, että Suomessa on kommunistinen talousjärjestelmä. Aina puhutaan valtion taloudesta, hyvin harvoin yksittäisen ihmisen taloudesta. Kysymys kuuluu, Kuinka paljon rahavirroista kulkee vatiotalouden kautta? Lisätäkseen vaikutusvaltaansa idässä Yhdysvaltalaiset finanssipiirit laittoivat Neuvostokommunismin alkuun. Samoin he myöhemmin laittoivat alkuun EU:n, jota he nyt tappeluttavat Venäjää vastaan ja Euron, johon on integroitu konkurssi. Jotenkin aavistin jo silloin kun liityttiin Euroon, että kun sitä "Eurolankaa" tarpeeksi kauan vetää, sen toisessa päässä alkaa vaikeudet ja aivan lopussa langan päässä, tulee sota kolisten. Sota pyyhkii kaiken pois. Jos valtiovalta olisi omien kansalaistensa puolella ja huolehtisi, että yksityisillä ihmisillä olisi ostovoimaa, toi valtion talous ei enää olisi mikään ongelma. Rahaa riittäisi kaikille. Tukahduttamalla kansalaisiaan myös valtio itsekin on laitettu kitumaan köyhyydessä. Kurjistuva talous ei pääty ennen kuin erotaan EU:sta ja Eurosta. Tulevaisuuden talous keskittyy itään (Kiina, Venäjä ja Japani), koska USA sotii itsensä konkurssiin ja sitä myötä maa ajautuu sisäisiin konflikteihin. Nyt USA varastaa "destabiloimia" alueitaan aivan kuten Neuvostoliitto, ruokkiakseen kansansa, joutui "pöllimään" hyödykkeet valloittamiltaan alueilta, kuten esimerkiksi Puolasta. Katso 14:50 eteen päin:
   https://www.youtube.com/watch?v=QrzZD4h2bU0&list=UUUAqUXDFC4Ew4NwyAfDuBig
   Nykyinen talousjärjestelmä ruokkii isoja kansaivälisiä korporaatioita, katso kohdasta 4:20 eteen päin: https://www.youtube.com/watch?v=vRyWHmaaFf8&list=UUUAqUXDFC4Ew4NwyAfDuBig


   Poista