tiistai 15. heinäkuuta 2014

SUOMI SUOHON SÄÄDÖKSILLÄ

Tänään olemme saaneet lukea ilouutisia uusista sääntömääräyslakiehdotuksista. Demarirouva haluaa laittaa mönkijät kuriin kypäräpakoilla ja turvakaarilla ja uusilla tiemääräyksillä ja ties millä. Mönkijät ovatkin erittäin olennainen yhteiskunnallinen ongelma, johon kansanedustuslaitoksen on mitä kiireimmin puututtava. Se, että demarit ovat kokoomuksen narttuina lykkineet miljardeja veroeuroja taivaan tuuliin maailmalle ja suuryrityksille (joiden irtisanomisrumba jatkuu sekin aina yhtä määrätietoisena), ei ole mikään ongelma. Mönkijät ovat.

Kansanedustajamme ovat kelvotonta sakkia. Ovat olleet jo vuosikausia. Sen lisäksi, että he ovat törsänneet verovarat, jaelleet kansallisomaisuutemme ilmaiseksi ulkolaisille firmoille, alistuneet levittelemään rasvattuja pakaroitaan Brysselissä, tuhonneet suomalaisten hyvinvointia hartia voimin, he ovat tehneet kaikkensa, että suomalaisten elämä olisi mahdollisimman hankalaa ja vaikeaa. Tämän demarihömelön ehdotelmat ovat vain pikkuriikkinen pihahdus siitä suosta, johon kansakuntamme on survottu näiden loiseläjien ja virkamiesbyrokraattien toimesta.

Vuonna 2013 tulivat voimaan mm. seuraavat uudet lait: metsätuhojen torjutalaki,  työvoima- ja yrityspalvelulaki, jätelaki, ajokorttilaki, osuuskuntalaki, eläinsuojelu laki (joka nimenomaan sallii vapaana tavattujen tai villieläinten käytön koe-eläiminä), sekä energiatodistuslaki. Nämä ovat vain murto-osa tehtailluista laeista. Kaksi viimemainittua ovat peräisin Brysselistä. Kyllä, EU haluaa käyttää koekaniineina vain villieläimiä ja irrallaan juoksentelevia elukoita. Tämähän on eläinsuojelua parhaimmillaan. Pääasia, ettei mamman puudeli vahingossa joudu sinne laboratorioon myrkkyjä maistelemaan. Joku suoja se puudelillakin pitää olla, paitsi jos se juoksentelee irrallaan.

Ja tuo maanmainio energiatehokkuustodistus! Eurobyrokraattien mielisairaimpiin aivopieruihin kuuluvan energiatehokkuusrakentamislain kylkiäinen, joka sai tuhannet suomalaisbyrokraatit voihkimaan orgasmin vallassa ja vihreät masturboimaan kiivaammin kuin aikoihin. Henkisesti siis. Näillä uusilla energiatehokkuustaloilla on jo nimi suomalaisten rakennusmiesten keskuudessa. Ne ovat muovipussitaloja, joista tulee lähivuosina käsittämättömän suuri hometalo-ongelma. Tämä kaikki tehdään ilmaston muutoksen torjunnan nimissä. Väliäkö sillä kuinka monta kymmentä tuhatta suomalaista menettää terveytensä hometaloissaan. Pääasia että vihreät voivat runkata toisiaan cocktail-kutsuillaan, noin henkisesti tietenkin.

Energiatehokkuuspelleilystä voisi kirjoittaa enemmänkin, mutta palataan nyt yleiseen teemaan. Lake ja säädöksiä löytyi jo vuonna 2013 42 metriä eduskunnan kirjastosta. Siis 4 200 senttiä. Jos paperi olisi millin ohut, sivuja olisi 42 000. Mutta paperihan on yleensä ohuempaa. Vielä 1970-luvun alussa kaikki vuoden aikana säädetyt lait ja asetukset mahtuivat yhteen julkaisuun. Vuonna 2011 niitä tehtailtiin 7 363 kappaletta.

Vuonna 1989 säädöksiä tehtiin kokonaisuudessaan noin 2 500 sivua. Vuonna 2005 niitä oli yli 7 500 sivua. On arvioitu, että säädössuon kustannukset koko kansantaloudelle ovat noin 20 miljardia euroa vuodessa. Se ei kuitenkaan merkitse mitään, kun demaritantta haluaa suitsia mönkijöitä. Lainsäädäntötutkimuksen emeritusprofessori Jyrki Tala arvioi 14.6. 2013 antamassaan haastattelussa, että säädösten ja asetusten määrä tulee vain kasvamaan vuoteen 2020 asti ja sen ylikin. Toisessa haastattelussa Tala totesi, että tämän säädöstulvan taustalla on "yhteiskunnan tarve lisätä kontrollia ja vältellä riskejä."

Mitä kontrollia? Kontrollia keitä kohtaan? Juuri meitä. Sinua ja minua. Meitä kansalaisia pitää kontrolloida yhä tarkemmin, yksityiskohtaisemmin ja aukottomammin. Tämä kehitys alkoi todenteolla 1990-luvulla ja on täysin villiintynyt 2000-luvulla kokoomuksen, kepun ja demarien valtakaudella. Ne kaikki ovat tämän ilomme aikaansaattajia.

Kuka nämä kaikki lait tuntee? Väitän, ettei eduskunnasta löydy yhtä ainoaa kansanedustajaa, joka tietäisi edes sen, mitä kaikkia lakeja on ollut itse voimaansaattamassa. Väitän, ettei kukaan juristi, tuomari tai lainoppinut pysy perässä lakiuudistusten, uusien lakien ja säädösten rumputulessa. Väitän, ettei yksikään tavallinen kansalainen edes tiedä mitä lakeja häntä koskien on säädetty ja kuinka yksityiskohtaisesti ne puuttuvat hänen yksilönvapauksiinsa.

Jos meno on nyt hirvittävää, niin kannattaa muistaa, että se kaikkien aikojen ennätys uusien lakien ja säädösten määrässä tehtiin, kun Suomi liitettiin Euroopan Unioniin valheiden ja huijausten avulla.

Ja sitten lopuksi: kuka näitä lakeja valvoo? Poliisi? Poliisien määrää nimenomaan kaduilla on vähennetty samalla kun poliisihallinnon pomojen palkkamenot ovat riistäytyneet käsistä. Poliisiasemien määrää on supistettu. Katupartioiden määrä on puolitettu.

Jos on olemassa laki, jota ei kyetä valvomaan, niin kuinkahan käy sen lain noudattamisen, varsinkin jos laki on täysin mielisairas ja ihmiselämälle täysin vieras? Aivan, sitä ei noudateta. Ja näin alkaa kehitys, joka johtaa yleisen lainkuulilaisuuden romahtamaiseen.

Se on vain ja ainoastaan kansanedustajien omaa syytä, heidän aikaansaannostaan.

4 kommenttia:

 1. Kyllä Se näin on,ensinnäkin puolet pois kansanedustajista,satakin riittää saamaan vahinkoa aikaan aivan tarpeeksi ja poliisien vähentäminen kentältä on tämän taaperon ei ku paateron aikaansaannoksia,onhan Se mukavaa kun on ympärillä hyväpalkkaisia kavereita jotka muistavat nuolaista joka käänteessä,paskat siitä kenttäväestä.

  VastaaPoista
 2. Ihme kitinää aiemmin olet valittanut poliiseista ja nyt niitä on mielestäsi liian vähän koita nyt päättää mikä on hyvä.

  VastaaPoista
 3. Suuret poliisipäälliköt yrittävät saada sulkia hattuunsa pistämällä kymmeniä poliiseja tutkimaan vuosikausiksi jotain kehotiloja ja etsimään hyttysenpaskasta huumeita ja muutama väsynyt tutkija tutkii miljoonien eurojen talousrikoksia.
  Toisessa poliiseja on liikaa ja toisessa liian vähän, koitappa anonyymi kertoa kumpaan kohdistaisit .

  VastaaPoista
 4. Juuri näin. Tämä maa on JO täysin kontrolloitu. Kohta rupee mitta olee niin täys että valtio vaihtuu. Nyt kun vielä verottaja saa kohta luultavasti luvan tutkia pankkitietoja ni mielestäni se tarkoittaa sitä että verottaja epäilee rikoksesta kaikkia suomalaisia. Poliisi saa tehdä tämän jos epäilee rikosta eli verottaja on suomen ylijumala. Kumartakaa, alistukaa ja hurratkaa suurta ja mahtavaa suomea vai oliko se sittenkin verottajaa!?

  VastaaPoista