sunnuntai 31. elokuuta 2014

ASEETON SOTILASVALLANKAAPPAUS SUOMESSA 2014

Ensi keskiviikkona Suomen hallituksen edustajat allekirjoittavat NATO:n kanssa ns. Isäntämaa-sopimuksen. Poliitikot ovat kilvan väittäneet julkisuudessa, ettei sopimus merkitse yhtään mitään ja mitään ei tapahdu, jollei Suomi sitä halua. Nämä väitteet ovat joko valehtelua, tai poliitikot eivät ymmärrä mitä he ovat tekemässä. He ovat nimittäin luovuttamassa maamme itsemääräämisoikeuden sotilasliitolle. He ovat siis käytännössä lakkauttamassa Suomen valtiojärjestyksen.

NATO:n Isäntämaa määrittelyissä ja sopimuksissa sanotaan, että ns. isäntämaan tulee tarjota kaikki resurssinsa NATO-joukkojen käyttöön, mukaan luettuna poliisi ja armeija. Paikalla oleva NATO-komentaja päättää asiasta yksin. Sopimuksen mukaan hänen tulee keskustella suomalaisten kanssa, mutta hän tekee päätökset. Hänellä on myös ylin päätäntävalta NATO:n toimialueella, eli suomalaisviranomaiset ovat hänen käskyvaltansa alaisuudessa siitä hetkestä lukien, kun maahamme saapuu NATO:n sotajoukkoja.

Toisin kuin poliitikkomme ovat meille valehdelleet, NATO-joukkojen saapumisesta Suomeen päättää NATO, eivät suomalaiset. Sopimuksen mukaan suomalaisille ei ole oikeutta evätä NATO:n maahantuloa. NATO voi konsultoida suomalaisten kanssa, mutta mitään hyväksyntää ei erikseen tarvita, koska Isäntämaa-sopimus on juuri sellainen. Se on pysyvä lupa käyttää Suomea ja kaikkia sen yhteiskunnan resursseja NATO:n tarpeisiin.

Käytännössä Isäntämaa-sopimus tarkoittaa siis antautumista NATO:lle. Koska kyse on nimenomaan sotilasliitosta, kyseessä on siis sotilasvallankaappaus, joka suoritetaan verettömästi ja aseettomasti. Sopimuksella Suomi antautuu ja luovuttaa ylimmän päätäntä- ja toimeenpanovallan kulloisellekin NATO-komentajalle. Tämän sotilasvallankaappauksen suorittajina ovat sotilasliitto NATO suomalaisina avustajinaan tasavallan presidentti Sauli Niinistö, pääministeri Alexander Stubb, puolustusministeri Carl Haglund, ulkoministeri Erkki Tuomioja, Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka, kehitysministeri Pekka Haavisto, valtiovarainministeri Antti Rinne, sekä sisäministeri Päivi Räsänen.

Toisen maailmansodan aikana saksalaisten kanssa yhteistyöhön ryhtyneitä nimitettiin norjalaisen yhteistoimintamies Quislingin mukaan quislingeiksi ja edellä luetellut henkilöt ovat juuri sellaisia. Joko poliittisen maailmankatsomuksensa vuoksi ja/tai omaa etuaan tavoitellen, he ovat luovuttaneet ylimmän päätäntävallan Suomessa ulkomaalaiselle sotilaskomentajalle. He ovat siis aivan samanlaisia henkilöitä kuin aikoinaan hyvin halveksittu Quisling ja hänen saksalaisia avustaneet kätyrinsä.

Kun Neuvostoliitto 1970-luvulla ja jo sitä aikaisemminkin esitti samanlaisia sopimuksia Suomelle, niistä kieltäydyttiin johdonmukaisesti, koska ne olisivat loukanneet maamme itsemääräämisoikeutta ja laissa olevia puolueettomuusmääräyksiä. Neuvostoliitto kohdisti Suomeen ajoittain hyvinkin suuria poliittisia ja sotilaallisia painostustoimia mm. keskittämällä maamme rajan tuntumaan satoja tuhansia sotilaita jne. Suomalaiset kieltäytyivät silti sopimuksista. Suomalaiset kieltäytyivät myös Varsovan liiton jäsenyydestä juuri samoista syistä. Tuollaiset sopimukset olisivat olleet maamme perustuslain ja lain vastaisia.

Nyt, muutamaa vuosikymmentä myöhemmin, suomalaiset poliitikot tekevät juuri sen, mikä on lainvastaista ja mikä lakkauttaa maamme itsenäisyyden. He luovuttavat ulkolaiselle sotilasliitolle ylimmän käsky- ja toimeenpanovallan maassamme, omasta tahdostaan ja yhteistyössä vieraan sotilasmahdin kanssa.

Hallituksen olisikin julkaistava sekä Isäntämaa-sopimus (Host Nation Support, HSN) sekä sen mahdollistava Yhteisymmärrys-asiakirja (Memorandum of Understanding, MOU) mahdollisimman laajasti kaikkine liitteineen ENNEN KUIN SOPIMUKSET ALLEKIRJOITETAAN, jotta suomalaisilla olisi mahdollisuus muodostaa oma mielipiteensä tästä aseettomasta vallansiirrosta vieraalle sotilasliitolle.

Suomalainen media tekee kaikkensa, ilmeisesti poliittisista syistä, peittääkseen tämän lainvastaisen sotilasvallankaappauksen merkityksen ja tarkoitusperät kansalta. Yksikään toimittaja ei ole kertaakaan todennut sitä tosiasiaa, että Isäntämaa-sopimus tai NATO-jäsenyys vaatisi perustuslakimme ja itsemääräämisoikeutta koskevien lakien, sekä laissa olevien puolueettomuusmääräysten muuttamista eduskunnassa. Ilman sitä kyse on laittomuudesta, siis rikoksesta, ja koska Isäntämaa-sopimus luovuttaa ylimmän päätäntä- ja toimeenpanovallan Suomessa ulkomaalaiselle sotilasviranomaiselle, kyse on myös sotilasvallankaappauksesta.

Kuten jo muinaiset roomalaiset sanoivat: Oi aikoja, oi tapoja!

4 kommenttia:

 1. Mitä sitä allekirjoittamaan kun se ei poliitikkojen mukaan merkitse yhtään mitään!
  Se on sitten tavallaan kuin blanko paperi johon merkitykset kirjataan Natzi Naton törkeyden mukaan.

  VastaaPoista
 2. Haglundia vastaan pitäisi nostaa kanne valtakunnansyyttäjänvirastossa.

  VastaaPoista
 3. Tulevissa historiankirjoituksissa tullaan näkemään mielenkiintoisia tutkimuksia, syistä miksi suomi lakkasi olemasta, ja noista muutamasta henkilöstä jotka myivät suomen yhdysvalloille, ja paljonko maksettiin ja kenelle.
  Myös nykyisen pääministerin englantilainen vaimo saa ison siivun historiankirjoituksessa, hän toimii takapiruna ja käskyttää aviomiestänsä tekemään mitä haluaa, tullaan löytämään iso nippu samanlaisia taustavaikuttajia jotka saivat massiiviset omaisuudet suomen myymisestä.

  Keskiviikko tulee olemaan murheen päivä, lippu puolitankoon, suomi on lakannut olemasta suomi, vain rippeet jäljellä.

  Isänmaanpetturit ansaitkoon kohtalonsa, tiedossa on tälle valtiolle kurjuutta ja kuolemaa, syynä nuo isänmaanpetturit jotka myivät suomen rahasta (oma etu) yhdysvalloille (heitä kiinnostaa sotilallinen hyöty ja kassavirta vapaakauppasopimuksen johdosta).

  Muuttoliike suomesta pois alkaa, kiitos siitä tuolle rikolliskoplalle joka suomen myi oman henkilökohtaisen vaurauden vuoksi.

  VastaaPoista
 4. Saman tekivät jo vuosia sitten kun piti päästä tähän perkeleen EU:hun. MITÄ HYVÄÄ SIITÄ PASKASTA ON SUOMELLE OLLUT??! Ei saada enää syödä voimariinia, valuutta on heikentynyt 300%. Veroja verojen perään. Miljardejä työnnetty mulattimaiden perseeseen. Joka helvetin TYPERÄÄN rahastusDirektiiviin ollaan ensimmäisenä tassua antamassa. Selkärangatonta paskasakkia koko hallitus/eduskunta, kuka vittu niitä sinne kerta toisensa jälkeen valitsee??! KEKKONEN SAATANA TAKASIN JA PANNAAN NATOA, EU:TA ja RYSSÄÄ PERSEESEEN. Verratkaa esim. Norja, haistatti Eurolle vitun. Kappas kun on Norjalla fyrkkaa... Suomella olis mm. metsää, laatumaanviljelytuotteita ja vitusti kaikkea muuta... Metsäkoneteollisuutta ja yleensäkin teollisuutta, laivanrakennusta esim. KAIKEN KUSEEVAT ARKADIANMÄELLÄ JERJESTÄÄN!!!

  VastaaPoista