perjantai 16. elokuuta 2013

VASEMMISTO PUTTE POSSUN NIMIPÄIVILLÄ

"Putte-possun nimipäivää eilen
vietettiin,
vierahiksi ystävät ja tutut kutsuttiin.
Ensin tikkukaramellit heille
tarjottiin,
sitten vasta kaljapullot aukaistiin,
:; ja siellä kaikilla oli niin mukavaa,
oi, jospa oisin saanut olla mukana :; "
 
lähde: www.Sociusry.com

Tuo laulu kuvaa parhaiten suomalaisen puoluevasemmiston nykytilaa. Hallituksessa oleminen on kuin Putte-possun nimipäivillä oloa. Siellä kaikilla on niin mukavaa. On ministeriautoja ja kokouksia ja kaikkea kivaa. 

Paavo Arhinmäelle vasemmistolainen politiikka on sitä, että hän saa kiukutella vihreiden Heidi Hautalalle, kun Finnair ei toimi juuri niin kuin hän haluaa juuri silloin kun hän haluaa. Se on myös ilmaismatkoja jalkapallo-otteluihin ja mahdottoman hyvä liksa, kaikki edut päälle laskettuna. 
 
Tämän vasemmistolaisempaa politiikkaa ei nykyvasemmistoliitosta löydy. Se politiikka mitä vasemmistoliitto hallituksessa nyt toteuttaa ja hartiavoimin ajaa, olisi saanut Harri Holkerin näyttämään vallankumoukselliselta.

Li Anderson, nuoren polven nouseva demagogi, on opiskellut kansainvälisyyttä sen verran, että on oppinut katolisissa ja islamilaisissa maissa vallalla olevan loukkaantumiskulttuurin. Hän osaa loukkaantua ja kokea itsensä loukatuksi, joskus jopa uhatuksi. Sen hän on varmaan oppinut ruotsalaisilta aatesiskoiltaan. Pitää osata loukkaantua ja olla uhattuna.

Toinen nuoren polven kyky Dan Koivulaakso, joka keräilee omia nimilistojaan ja syyttää vihamiehiään samanlaisten listojen laatimisesta, taistelee suurta suomalaista natsipuoluetta vastaan. Se ei ole olennaista, ettei sellaista ole olemassakaan muualla kuin Danin ja hänen kustantajansa päässä. Olennaista on, että Dan voi askarrella muutaman kymmenen natsihenkisen pahoinvoivan suomalaisen kimpussa samaan aikaan, kun hänen puolueensa tuhoaa suomalaista yhteiskuntaa hartiavoimin oikeistoliberalistisen ideologian mukaisesti. 

Liikenneministeri Merja Kyllöselle vasemmistolaisuus on sitä, että kunhan joukkoliikenne syrjäseuduilta on tuhottu kokonaan, yksityisautoilua ruvetaan verottamaan entistä kovemmin. Ennen kaikkea Kyllösen vasemmistolaisuus on sitä, että jokaisen auton olinpaikka selvitetään sekä reaaliajassa, että tallennetaan rekistereihin. Näin pystytään kontrolloimaan ihmisten liikkumista tarvittaessa. 

Tässä Kyllönen seuraa Vihreitä, joiden pääasialliset saavutukset eduskunnassa liittyvät kansalaisten oikeuksien kaventamiseen ja viranomaisvallan kasvattamiseen, työntekijöiden aseman heikennyksiin ja suuryritysten etujen laajentamiseen. Ehkä se vasemmistoliiton punavihreys on juuri tätä. Peesataan isompia setiä ja noukitaan lokoisia työpaikkoja kavereille ja itselle. Tämähän on vihreiden keskeinen toiminta-ajatus. 

Putte Possun nimipäivillä suurinta röhkinää pitävät tietenkin demarit. Jutta Urpilainen on äärioikeistolainen kapitalisti, ala-asteen opettaja, jonka kompetenssi ei riitä edes oman sanankäytön kontrollointiin, puhumattakaan kansantaloudellisten ongelmien ratkaisemisesta. Jutan suurin ja keskeisin tavoite puoluejohtajana on katkaista kaikki välit ammattiliittoihin. Tämä johtuu siitä, että opettajan huoneessa yhteiskunnallisen ajattelunsa äärilaidat löytänyt tytteli ei ymmärrä sitä, että demaripuolue syntyi ay-liikkeestä ajamaan sen jäsenten etuja. Siksi Jutta on kuin Titanicin kapteeni, sillä erotuksella, että hän etsii jäävuoria joihin törmäillä. Ja hänhän törmäilee uudelleen ja uudelleen.

Jouni Backman, maailman katkerin savolainen, on äärioikeistolaisen Paavo Lipposen alamittainen oppipoika ja hännystelijä, jonka mielestä kansalaisaloitteet ovat täysin turhia. Se johtuu siitä, että lipposlaisena hän halveksiin typerää kansaa, joka ei ymmärrä kuinka nerokas mies hän on. Hän on niin oikeistolainen byrokraatti, että muuan herra Eichmankin olisi hämmästynyt sitä kansan ja sananvapauden halveksuntaa, johon tämä mies kykenee. Ja hän on keskeisiä demarivaikuttajia. 

Jutan keskeisiä tavotteita valtiontalouden hoidossa on romuttaa sosiaaliturva ja työttömyysturva, ajaa alas julkinen terveydenhuolto, ja ennen kaikkea saada aikaan uusi hallintarekisterilaki. Hallintarekisterilain muuttaminen on kokoomuksen ja RKP:n ydintavotteita ja Jutta on siksi niin ahkerasti ajanut sitä. Juttahan tuli puolueryhmänsäkin kesäkokoukseen ruiskukan sinisessä jakkupuvussa ja lähetti viestin puolueensa työväentaustaisille jäsenille. Työmies on niin So last season!

Hallintarekisterin tarkoituksena on kätkeä omistajuus sekä verottajalta, että poliisilta. Se ei hyödytä suomalaista palkansaajaa, pienyrittäjää, eikä rehellistä kansalaista millään tavalla. Juuri siksi se on kaikkien veroparatiisien keskeistä olemusta. Juuri erilaisin nimettömyyden mahdollistavin toimin voidaan myös täysin mustaa rikollista rahaa sijoittaa laillisesti. Hallintarekisterin avulla voidaan myös kiertää kaikkia veroja. Juuri siksi hallintarekisterin laajennus on kokoomukselle ja RKP:lle sydämen asia. Suomalainen miljardöörikin voisi kätkeä tulonsa, eikä kenelläkään olisi mitään tietoa mistään. Miljardöörin ei tarvitsisi maksaa lainkaan veroja. Hienoa!

Tätä hanketta Jutta ajaa rinta röyhällä, kirjaimellisesti. Suomen sosialidemokraattinen puolue on valinnut uuden puolensa. Se näkyi jo Kyproksen tukipäätöksessä. Jutan demarit eivät tue kotimaansa köyhiä, osattomia, kodittomia, vammaisia, vanhuksia, lapsia tai muitakaan paskiaisia, vaan kotimaan rikkaimpia ja suurimpia omistajia. Jutan demarit pyrkivät tekemään Suomesta houkuttelevan sijoituskohteen kiinalaisille triadeille, latinalaisen Amerikan huumekartelleille, Italian mafioille ja Venäjän mafialle. Tämä ei ole edes leikkiä. 
 
Toimivan ja kattavan hallintarekisterin avulla juuri nuo järjestöt voivat omistaa mitä vaan missä vaan, eli sijoittaa huumekaupoista saamansa miljardit suomalaisten pankkien ja rahalaitosten kautta ympäri maailmaa, täysin laillisesti, ilman että suomalaiset poliisit edes tietävät asiasta. Saman voivat tehdä kaikki ne suomalaiset, jotka eivät halua maksaa senttiäkään veroja, siis rikkaimmat suomalaiset. 

Voidaan siis sanoa, että ihmisiä mestaava, nylkevä ja silpova Meksikon pahamaineisin huumekartelli Los Zetas odottaa vesikielellä Jutan ponnistelujen tuottavan halutun tuloksen. Ihmisiä paloitteleva ja autonrenkaissa polttava Sinaloan kartelli vilkuilee sekin kaukaisen Suomen suuntaan ja asettaa toivonsa rintavaan blondiin, joka on jo sanonut ääneen: Yes we can!  Ja meksikolaisten huumekartellien pankkiirit vastaavat huutoo: Si, mamacita! You go, girl!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti