tiistai 20. elokuuta 2013

AMMUTAANHAN HEVOSIAKIN

Teille väitetään, ettei hyvinvointiyhteiskuntaan ole enää varaa. Se on valhe. Taloudellinen tilanne, joka pakottaa leikkaamaan hyvinvointipalveluita, on tehty. Sen ovat tehneet ne samat miehet, jotka teille sanovat, ettei siihen ole varaa. He ovat siirtäneet yhteiskunnan varoja miljardeja euroja itselleen ja sanovat, että nuo rahat ovat kadonneet. Siksi teidän pitäisi maksaa entistä enemmän entistä vähemmästä.

Teille sanotaan, että vienti ei vedä. Se on totta. Suomalainen vientiteollisuus ei enää investoi Suomeen lainkaan. Päinvastoin, suomalanen vientiteollisuus on vienyt teollisuuttaan ulkomaille, joka on johtanut tuotannon laskuun Suomessa ja siten myös viennin laskuun. Se on siis itse tehnyt kaikkensa, että vienti vähenisi.

Kirkassilmäinen konsultti ilmestyi uutisiin kertomaan, että maamme taloutta on vaivannut jo vuosikymmeniä vaihtotaseen alamäki. Konsultti, joka oli nauttinut koko ikänsä ilmaisesta koulutuksesta kotimaassaan ja joka oli sýnnytetty ilmaiseksi verovaroin, valehteli. Suomen vaihtotase kääntyi alijäämäiseksi vasta vuonna 2011, vuosien uutteran romuttamisprojektin ansiosta. Vasta vuonna 2011 alkoi näkyä se teollisuuden ja tuotannon alasajo, jota hallitukset olivat tukeneet miljardeilla veronmaksajien rahoja.

Todellisuudessa finanssi- ja muu suurteollisuus oli siirtänyt ja siirtää parasta aikaa valtavia pääomia ulos Suomesta. Todellisuudessa teillä, tavallisilla veronmaksajilla ja teidän lainoillanne, ei ole mitään tekemistä valtiontalouden alijäämän kanssa. Suomalaiset poliitikot ovat saaneet sen aikaan ihan itse yhdessä yrityselämän isojen pomojen kanssa. Ne ovat tehneet sen yhdessä, täysin tietoisesti ja tarkoituksella, ja ne valehtelevat teille päin naamaa aamusta iltaan.

Kun vuonna 2008 suomalaisten suorat sijoituksen ulkomaille olivat 82,miljardia, vuonna 2012 ne olivat 107,9 miljardia. Siis noin 26 miljardia enemmän ulkomaille, kuin aikaisemmin. Vuonna 2008 ulkomaisiin arvopapereihin sijoitettiin 129,2 miljardia ja vuonna 2012 ulkomaisiin arvopapereihin laitettiin 236,7 miljardia. Siis noin 107 miljardia enemmän. Niihin pahamaineisiin johdannaisiin pantiin suomalaista rahaa, siis ulkomaille, vuonna 2008 kokonaisuudessaan 93,2 miljardia. Vastaava summa oli vuonna 2012 peräti 135,6 miljardia. Eli 42 miljardia enemmän. Muut sijoitukset ulkomaille olivat vuonna 2008 kokonaisuudessaan 100,3 miljardia euroa. Vuonna 2012 näitä muita sijoituksia ulkomaille oli peräti 196,2 miljardia. Noin 96 miljardia siis enemmän.

Vuonna 2012 Suomesta pantiin suomalaista rahaa ulkomaille siis noin 271 miljardia euroa. Te ette investoineet ulkomaille tuota summaa. Te ette tehneet päätöstä sijoittaa ulkomaille. Sen tekivät juuri ne samat miehet, jotka iltaisin ilmestyvät tv-ruutuihin selittämään, että raha loppuu Suomesta justiinsa. Ne samat yritysmaailman isot pomot ja poliitikot, jotka sanovat teille lehdissä, että juuri sinä elät yli varojesi, ovat syytäneet rahaa ulkomaille viime vuonna 274 000 000 000 euroa. Mietipä mitä tuo raha olisi saanut aikaan Suomessa.

Keväällä hallitus antoi 900 000 000 euroa suuryrityksille pysyvästi verohelpotuksina. Nyt ne saavat saman summan lisää. Sitä aikaisemmin hallitus oli jo junaillut suuryrityksille ja rikkaimmille noin miljardin erilaisin veronkevennyksin ja tulonsiirroin. Se on lähes kolme miljardia joka vuosi pois valtion kassasta. Nuo miehet, jotka saivat nuo rahat, tulevat kertomaan sinulle, että sinun pitäisi maksaa entistä enemmän entistä vähemmästä, koska muuhun ei ole varaa.

Samaan aikaan suomalaisia yrittäjiä ja suomalaista PK-sektoria on hakattu kuin vierasta sikaa. Sekin on tarkoituksellista. Kuten pääministeri itse sanoi keväällä, kun pienyrittäjä näkee, että suuryritysten verotaakka kevenee, se kannustaa häntäkin kasvuun. Yrittäjät, te maksatte, koska hallitus haluaa, että te maksatte. Vertailun vuoksi, yhdeksän suurimman suomalaisen pörssiyhtiön veroprosentti oli keskimäärin noin 5%. Revi siitä, yrittäjä. Sinun puolueesi kokoomus on saanut tämän aikaan. Onnittelut.

Miksi on näin?

Koska kourallinen superrikkaita suomalaisia haluaa romuttaa hyvinvointivaltion. Ei mistään muusta syystä. Näiden isojen poikien perskannikoiden välissä lymyää sitten koko joukko ideologisia kihomatoja, jotka kuvittelevat olevansa samaa kastia ja siksi ajavat isäntiensä etua. Näitä ideologista sotaansa käyviä loisia löytyy ennen kaikkea poliittisista nuorisojärjestöistä. He ovat verovaroilla eleleviä pikkuparasiittejä, jotka uskovat livahtavansa lokoisampiin hommiin mielistelynsä ja nöyristelynsä avulla.

Kannattaa muistaa, että niin sanottu hyvinvointiyhteiskunta oli se ase, jolla agraari-Suomi, Euroopan syrjäinen periferia, nousi. Kannattaa muistaa, että Nokiankin ihme oli mahdollinen vain Suomessa, koska täällä oli korkeasti koulutettua, lukutaitoista työvoimaan. Täällä oli infrastruktuuri. Täällä oli turvallista, varmaa ja helppoa. Täällä oli valtio, joka antoi projektiin satoja miljoonia joka vuosi.

Nyt tuo kaikki halutaan tuhota. Miksi? Koska nuo muutamat miljonäärit haluavat niin. He haluavat, että sinä olet köyhä. He eivät halua tervettä kansaa. He haluavat sairaan ja heikon kansan, joka tottelee. He haluavat köyhän kansan, jonka on pakko totella. He haluavat, että suomalainen yrittäjä on vain päivätyöläinen, renki, jota voi potkia sinne tänne mielihalujen mukaan. Siksi hyvinvointivaltio pitää tuhota, ampua.

Ammutaanhan hevosiakin.

3 kommenttia:

  1. Tästä voisi päätellä että suomi on irtaantumassa eurosta omaan valuuttaan mikä devalvoidaan, sitten palauttelet rahoja suomeen niin saat aikamoisen tuoton niille.... Suuri puhallus menossa..

    VastaaPoista