torstai 29. elokuuta 2013

AVOIN KIRJE JYRKI KATAISELLE JA JUTTA URPILAISELLE

Olette esitelleet budjettinne. Se on karmeaa luettavaa. Olette epäonnistuneet tehtävienne hoidossa täydellisesti jo aikaisemmin ja sen sijaan, että korjaisitte virheitänne, ryhdytte toistamaan niitä entistä pontevammin.

Ideanne siitä, että työllisyys lisääntyy työvoimaa lisäämällä, on täysin järkeä vailla. Työllisyys lisääntyy työpaikkoja lisäämällä. Olette tehneet kaikkenne, että työpaikat vähenisivät Suomesta. Olette itseasiassa tukeneet koko ajan työpaikkojen vähentämistä miljardeilla veroeuroilla. Suuryritykset ovat ajaneet alas tuotantoaan Suomessa teidän huomattavalla taloudellisella tuellanne, kansalaisten verovaroilla. Se on syy viennin vähenemiseen ja verotulojen laskuun. Se on todellinen syy kestävyysvajeeseenne.

Lisäksi ilmoitatte, että kuntasektorilta katoaa 20 000 työpaikkaa lähivuosina. Lisäksi julkishallinnosta on tarkoitus poistaa 60 000 työpaikkaa. Samaan aikaan pyritte kaikin keinoin lisäämään työvoiman määrää. Oletteko idiootteja, vai ettekö osaa yhteenlaskua? Oletteko vetäneet huumeita, vai miten ihmeessä uskotte, että samaan aikaan kun vähennätte työpaikkoja ja lisäätte työvoiman määrää, työllisyys lisääntyy? Olette joko yksinkertaisia tai hulluja.

Talouspolitiikkanne on epäonnistunut. Olette syytäneet miljardin toisensa perään verorahoja hankkeisiin, joista ei ole ollut mitään hyötyä kansalle, kansantaloudelle tai kenellekään laskun maksajalle. Te olette aiheuttaneet Suomen valtion talousahdingon ihan omilla toimillanne. Te olette syyllisiä tilanteeseen. Onkin täysin kohtuutonta ja kästtämätöntä, että pääministeri kehtaa julkisesti syytellä täysin ulkopuolisia itsensä aiheuttamasta tilanteesta.

Samaan aikaan kun olette leikanneet kuntien tuloja, olette lisänneet niiden menoja. Tämä on totuus kuntien talousvaikeuksien takana. Tämän tuhoamisoperaation tarkoituksena on tuhota kuntataloudet niin, että ne pakotetaan perustuslain vastaisesti kuntaliitoksiin. Väitätte niiden tuovan säästöjä ja turvaavan peruspalvelut. Todellisuudessa käy päinvastoin. Se ei ole edes mielipide, vaan fakta. Kaikissa yhdistyneissä kunnissa on käynyt juuri niin. Niiden talous ei ole kohentunut ja kuntalaisten palvelut ovat huonontuneet merkittävästi.

Se on teidän syynne. Te olette tehneet sen. Juuri sinä, Jutta, ja sinä, Jyrki, olette aiheuttaneet kansalaisille suurta kärsimystä, hätää ja ahdinkoa tahallisesti ja tarkoituksella. Olette aiheuttaneet tuhansia turhia kuoleman tapauksia vähentämällä sairaanhoitoa ympäri maan. Terveydenhuollon alasajolla olette tuominneet hoidettavissa olevia sairaita kuolemaan. Eikä tämäkään ole mielipide, vaan fakta. Säästösyistä hoidettavissa olevia ei hoideta. Heidät tuomitaan kuolemaan. Se on teidän vikanne.

Joku on tehnyt Suomessa paljon rahaa. Suomesta investoitiin ulkomaille Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2012 suorina sijoituksina 107,9 miljardia. Muut sijoitukset ulkomaille olivat 196,2 miljardia. Ulkomaisiin arvopapereihin oli investoituna 236,7 miljardia. Johdannaisiin oli investoitu 135,6 miljardia. Tämä on fakta. Se myös paljastaa paskapuheeksi väitteenne siitä, ettei Suomessa ole varaa hyvinvointiin. 

Toivottavasti Suomessa käy kuten Islannissa taannoin ja kansa marssii eduskuntatalolle, ja heittää teidät ja koko parlamentin pihalle. Muutakaan vaihtoehtoa ei ole. Te olette pitäneet siitä huolen.

Teidän hallituksenne aikana Suomessa on lisääntynyt köyhyys, asunnottomuus, työttömyys ja yhteiskunnallinen epätasa-arvo. Se ei ole mielipide, vaan fakta. Te olette tehneet sen. Ei kukaan muu. Sanotte kantavanne vastuuta. Ette te kanna mitään vastuuta mistään. Olette lauma pösilöitä, parasiitteja, jotka nautitte suunnatonta palkkaa ja käsittämättömän hyviä luontaisetuja, kun samaan aikaan tuhoatte kotimaanne. Hävetkää, saatanat!

101 kommenttia:

 1. Sataprosenttista asiaa, en olisi osannut sanoa asiaa itsekään paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TOTTA JOKA SANA.

   Poista
  2. Täyttä asiaa. Onhan nämä mokat jo noteerattu Reutersin toimesta ulkomaillakin, hävettää Jyrkin ja Jutan puolestakin.

   Poista
  3. Jokuhan heidät on sinne vaaleilla valinnut. Olisiko suomen kansa?

   Poista
  4. Tämä on niin täyttä asiaa kuin olla voi. Katainen on ainoastaan siloposkinen räkänokka tekemässä isojen poikien päätöksiä päin persettä. Urpilainen taas yrittää leikkiä hiekkalaatikolla johon hänellä ei pitäisi olla mitään asiaa, kun ei tiedä leikin säännöistä mitään.

   Poista
  5. Parkkonen puhuu täyttä asiaa, mutta me suomalaiset olemme kuin pässit narussa, katsomme ja kiroamme vierestä kun meitä kusetetaan PRKL. Tosiaankin mallia Islannista, lisää Parkkosia jotka näyttää meille muille mitä pitää tehdä!!!


   SANDE RULES!!!!!!!

   Poista
  6. "Jokuhan heidät on sinne vaaleilla valinnut. Olisiko suomen kansa?"
   Suomen kansa on ehkä valinnut tyypit eduskuntaan, mutta luultavasti toteutumattomien ja harhaanjohtavien lupausten johtamana. Helppohan se on poliitikon sanoa ennen kuin on valittu....

   Poista
  7. siis niin totta ja hyvin on kaikki kirjoitettu oikein koska JUURI NÄIN ON on ihan karmeeta minne meidän verorahat oikeesti menee!!!!!!!!!!!

   Poista
  8. Täydellinen kirjoitus... Lisänä virl olis voinut olla esim...että Matalapalkkaisilla näppii jää n 1200 e ja lasketaan keskituloisiksi.... Ei tukia... Mamut vetää 2500 e suomalaiset ajetaan todella ahdinkoon...

   Poista
  9. Suomen kansa on valinnut kyseiset henkilöt vaalikampanjan katteetomien lupausten johdattelemina. Valituksi tulemisen jälkeen nämä kyseiset "lupaukset" häipyvät kansanedustajilta nähtävästi äkillisen "muistinmenetyksen" johdosta ja otetaan mielipuolinen valta kusta kansalaisiä linssiin. Puhutaan siitä kuinka parannetaan Suomena kansalaisten elämää, kun samalla hetkellä avokätisesti syydetään rahaa ulkomaille ja otetaan lentokonelastillisia maahanmuuttajia Suomeen. Heidät sitten elätetään täällä verorahoilla. Jossain vaiheessa nämä maahanmuuttajat huomaavat, että Suomessa pärkää Kelan ja sosiaalitoimen avustuksilla ihan ilman töitäkin. Tästä saakin oivallisen aasinsillan työvoimapolitiikan pariin, jossa palveluita kilpailutetaan ja Virosta saa halvemmalla. Lopputuloksena on se, että sieltä otataan, mistä halvimmalla saadaan ja työttömyysprosentti Suomen kansalaisilla kasvaa. Ja tadaa oravanpyörä on valmis, ihmisten ahdinko kasvaa ja sitten porukalla ihmetellään mielenterveysongelmien ja itsemurhien kasvua.

   Poista
  10. Facen sivuilla olen sivunnut juuri tätä sanomaa ... Olen Aivan samaa mieltä ...

   Poista
  11. Olen Facen Sivustoilla sivunnut juuri esittämiäsi mielipiteitä ja Olen aivan tätä samaa mieltä....

   Poista
  12. Olen samaa mieltä kanssasi ... itse en vain olisi pystynyt asiaa noin korrektisti sanomaan ;)

   Poista
  13. faktaa joka sana ei muuta kun toimittakaa blogi asianomaisille

   Poista
 2. Oikea tuntuu olevan suunta Parkkosella,kansa kykkyyn ja leipäjonoon politiikalla,hallitus nurin ja äkkiä PS puikkoihin,jne............suomi on todellakin talvella jo suossa,yhdessä Kreikan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kreikalle annettu rahaa vaikka kuinka paljon. Kotimaassa asunnottomia ja työttömiä todella paljon. Halvattu mitä touhua !

   Poista
  2. Kreikkaan annettu rahaa vaikka kuinka paljon. Suomalaisilla ei ole asuntoja eikä töitä.
   Ei ihme että Suomi velkaantuu kun muille jaetaan rahat !

   Poista
 3. Suomen viemäriin vetämistä on vierestä varsin surullista seurata.

  VastaaPoista
 4. Eikä Suomen kansa vaan herää! Taitaa heidän johtajansakin olla kansansa kuvia!

  VastaaPoista
 5. HYVÄÄ ASIAA,,,VIIMEINKIN.marssitaan ja kaadetaan katainen ja urpilainen

  VastaaPoista
 6. Ihan totta ! Todella hyvä kirjoitus ! Olen itse mukana marssimassa eduskuntatalolle ehdottomasti !!

  VastaaPoista
 7. Juuri näin! T:Kirkon kivijalka!

  VastaaPoista
 8. tämä valitettavasti meidän valitsema apinalauma kaataa suomen eikä siinä enää kauaa mene .......pian on suomessakin aika huutaa eläköön vallankumous.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin - olisiko aika ryhtyä toimiin? Eikä vain kirjoitella...Mutta hyvä että edes jotain, vaikka ei riitä! Yksinäni en voi lähteä barrikadeille...

   Poista
 9. Helvetinmoista asiaa. Tässä hieman lisää samasta aiheesta:

  http://hatredrants.blogspot.fi/2013/08/utopia-or-deutoronopia.html

  VastaaPoista
 10. Maa on velkautettu muutaman sukupolven elamantyon ajaksi. Kansallisomaisuus ja luonnonvarat myyty. Maanpetturikaksikon paikka olisi vankilassa istumassa elinikaansa, mutta heidat palkittanee EU:n suijatyoviroilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee. Kansa ei tajua ja nyt myöhäistä!

   Poista
 11. Tuon paremmin tota asiaa ei voi kertoa..

  VastaaPoista
 12. Loistava kirjoitus ja täyttä faktaa/asiaa. Kaikkihan sen ovat lisäksi tienneet, että urpo ja käteinen ovat tehneet kaikkensa saadakseen Suomen talouden nurin mm. nuolemalla eun persettä, lahjoittamalla rahaa kreikalle ym. valtioille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perustelisitko väitteen siitä, että suomi olisi "lahjoittanut" rahaa kreikalle. Jos näin väität niin olet erittäin pihalla asioista :D todellisuudessa suomi tekee rahaa kreikan LAINOILLA. Vasta sitten kun kreikka alaskirjataan (menee konkkaan) niin lainasta tulee lahjoitus ja rahoja ei tulla koskaan saaman takaisin... Blogin kirjoittajalle hatun nosto hyvästä kirjoituksesta.

   Poista
  2. Kuinka idiootti olet? Juuri on uutisoitu, kuinka ensimmäisten tukipakettien takuut olivat yhtä tyhjän kanssa. Suomi joutuu maksamaan siitä, että on antanut Kreikalle lainaa.

   Poista
 13. Taustalla mm. se, että puolueet ovat monopolisoineet vallan itselleen. Kutsuvat sitä edustukselliseksi demokratiaksi - ainakin se on eri asia kuin mitä demokratia voisi olla.

  VastaaPoista
 14. Meillä on luokanopettaja Jutta valtion rahahanojen kahvassa kiinni. Äkkiä Jutta pois ja oikeita, rahan päälle ymmärtäviä ihmisiä puikkoihin. Jutta ja Jykä jalkapuuhun torille.

  Verot alas ja kulutus nousuun!!!

  VastaaPoista
 15. Ei muuta kuin käyttäkää sosiaalista mediaa, valitkaa päivä ja marssikaa talolle. Johan noita mielenosoituksia on koetettu järjestää useampikin viime kesän aikana mutta paikalla oli parhaimmillaan huikeat 20henkeä (sekä kansalta paljon ivaa että kukkahatut vain pipertävät pikkujutuista).

  Helppo se on näiden kirjoitusten mukana hihkua mutta kun joku oikeasti olisi mielenilmausta järjestämässä ei pistetä tikkua ristiin.
  Ei se ole eduskunta joka nuo tyypit on tuohon asemaan päästänyt vaan Suomen kansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. millos porukkaa on menossa eduskuntatalolle?? minä lähtisin mielellää sinne. urpilaisen mulkulta kuin myös kataiselta nirri pois, saatanan kusettajat..

   Poista
  2. niin milloin ollaan lähössä? eipä minulle ole infottu asiasta! täältä päin tulossa porukka mellakoimaan niin maan perkeleesti!

   Poista
  3. Heti mukana, jos henki vielä pihisee! Joku tarvitaan organisaattoriksi! Järjestäydytään - on perskeles aika jo!

   Poista
 16. Mitäpä tuohon lisäämään... Paitsi että koko hallitus valtakunnanoikeuteen...
  Olisiko tässä todellinen vaihtoehto, kun soinikin on liittynyt tähän paskasakkiin...
  www.suomidemokraatit.com

  VastaaPoista
 17. Ehdottomasti totta ja lähtee myös ehdottomasti JAKOON! Kertokaa vaan millon ollaan eduskuntatalon edessä ja saavun paikalle!

  VastaaPoista
 18. Pelkkää asiaa!! Erittäin hyvä juttu kaikin puolin...pistetään kansa maksamaan saakeli omat virheet ja haukutaan ne vielä kaiken päälle ja pyydetään laskemaan palkkoja perkele, tälläkin hetkellä saa miettiä että maksaako perhana sähkölaskun vai auton vakuutuksen, molempiin ei ole varaa...että lasketaan vaan perkele niitä palkkoja vielä :(

  VastaaPoista
 19. Yrittäjä / onnistuja30. elokuuta 2013 klo 6.49

  No niin. Jossain vaiheessa niitä päätöksiä pitää todellakin tehdä ja nyt jäämme mielenkiinnolla odottamaan tuloksia.
  Ei hyvältä näytä ei.
  Sen sijaan että vedetään viemäriin koko paska, voisiko joku antaa viisaita neuvoja, edes muutaman?
  Olen yrittäjänä uskonut osaamiseen ja jatkuvaan koulutukseen.
  Olen työllistänyt itseni ja perheeni, kouluttanut kymmeniä ammattilaisia sekä työllistänyt yli kohta 30 vuotta.
  Työpaikan saanti, ongelmako?
  Jos yritykselle pystyy osoittamaan olevansa palkkansa arvoinen niin ei kai työn saanti ole silloin ongelma. Usein tullaan töihin tajuamatta sitä että työn täytyy olla tuottavaa. Kuntatyönantajan pitää tehostaa toimintaansa ihan samoin kuin yritysten.
  Nuorten työllistäminen.
  Mitenkäs sitten nuori kokematon voisi tärkeytensä todentaa? Olisiko kehitettävä työohjaus / oppisopimuskoulutusta jossa esim. pian eläköityvä ammattilainen saisi itselleen ns."kisällin" jolloin osaaminen siirtyisi seuraavalle sukupolvelle. Rahaa koulutukseen yhteiskunalta kuluisi vähemmän kun palkan maksaisi osaksi yritys ja osaksi työvoimahallinto.
  Yritys saisi koulutettua itselleen ja yhteiskunnalle arvokkaan työntekijän jonka osaaminen olisi taattu.
  Asenteet ja kunnioitus opettajalla ja kisällillä pitäisi tietty olla kummalakin kohillaan jotta homma toimisi.

  Olisiko myös ammattioppilaitosten syytä lähestyä yrityksiä ja tarjota yhteistyötä, oppilaitoksen tiloja tuotekehitykseen.
  Opiskelijat pääsisivät mielenkiintoisiin projekteihin mukaan ja saisivat tunnettuutta ja työkokemusta ( jota aina vaaditaan)sekä mahdollisen työpaikan.

  Rahoitus investoinnin esteenä.
  Pienten yritysten investointeihin ei rahaa saa muutakuin panttaamalla kaiken omaisuutensa. Pankit ovat unohtaneet yhden tärkeän tehtävänsä, Investointirahoituksen.
  PK yrittäjät saavat huonommin lainaa kuin työväki. Tästä esimerkkejä vaikka kuinka. Pk yrittäjät ovat kotimarkkinoiden työllistäjiä ja investointeihin täytyy löytyä joustava rahoitusratkaisu jotta voidaan odottaa uusia innovaatioita ja niiden toteutusta. Työväkeä voidaan palkata tuotesuunnitteluun rajallisesti.Kaupan osaajia vasta kun tuote / palvelu voidaan tuoda markkinoille.

  Siten tämä ikuisuuskysymys,
  Palkan sivukulut ovat minimi 75% palkasaajan käteen saamasta palkasta.Kuinka moni ajattelee kokonaiskustannuksia yrityksille ja yrittäjille kun palkoista neuvotellaan. Olisko tässä jotain korjattavaa?

  Ei näillä ohjeilla Suomea suosta nosteta mutta, maalaisjärjelläkin pärjää. Työpaikkoja on löydettävä ja uusien innovaatioiden kaupallistaminen sekä palveluyhteiskunnan tehostaminen on kaikkien eduksi.

  Työstä pitää saada nauttia ja siitä pitää saada kohtuullinen korvaus.

  Kysyin pojaltani "mitä haluat tulevaisuudessa tehdä"? Musiikkia vastasi hän. Ajattelin ensi aloittaa sen saatanallisen saarnan siitä että musiikilla ei elä eikä perhettä elätetä mutta onneksi otin hiukan aikaa ja mietin ääneen.
  Aseta siis tavoitteeksi musiikkiura. Rakenna itsellesi välitavoitteet ja aikataulu ja koita löytää apua ja koulutusta alan sisältä. Näin hän on tehnyt ja taitaa siitä musiikin ammattilainen tulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä asiaa. Olen koko oman työurani ajatellut ääneen, että miksei oteta poistuvan/eläköityvän työntekijän rinnalle opettelemaan nuorta. Kaikki se tieto-taito, mikä vanhalla työntekijällä on, saataisiin siirrettyä nuorelle, vasta työelämään opettelevalle tekijälle.

   Poista
  2. Oot niiiiiiin oikeessa. Piste.

   Poista
  3. Yrittäjäksi et voi alkaa, jos olet toisen ihmisen takia menettänyt luottotietosi ja velkaa et saa koko ikänäsi maksettua. Oppisopimuksella ei pääse töihin muut kuin yksityisyrittäjien lapset, olen huomannut sen, koska olen kysynyt ERITTÄIN monesta paikasta oppisopimusmahdollisuutta. Uudenmaanläänistä voi saada paikkoja, mutta kaikki suomalaiset eivät voi sinne muuttaa. Ei hallituksen "kaataminen" ja polttopullojenkaan heittely mitään auttaisi, kun EU:ta vastaan emme pysty taistelemaan mitenkään. EU:hun meno oli itsenäisyyden menetys, sille ei nyt enää voi mitään. Kansalaisten se olisi silloin pitänyt osata ajatella, kun EU:hun menosta äänestettiin. Olihan se nyt selvää, ettei mikään Suomi siellä voi saada ääntään kuuluville. Tämä on nyt kuulkaas lopun alkua!!

   Poista
 20. Sääli,että muutoin varsin nasevan tekstin uskottavuus rapisee kun lähteetm väitettyihin faktoihin loistaa poissaolollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutoin varsin nokkela kommentti mutta sen uskottavuus rapisee kirjoitusvirheen myötä.

   Poista
 21. Ei muuutakun SOME:a kehiin vaan ! Kyllä sitä marssi aikaan saahaan jos vaan kaikki osallistuu !

  VastaaPoista
 22. Eduskunta voisi myös osallistua talkosiin pienentämällä omia palkkojaan+etuja+sopeutumiseläkkeitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin - tästähän he itse eivät puhu tai tingi! Mutta vähävaraista rokotetaan aina vaan lisää!!!

   Poista
 23. Harmi, että kirjoitta ei todellisuudessa ole kartalla mitä on päätetty ja miten asiat todelanlakin ovat. No näitä räyhääjiä riittää jotka vaan vastustaa vaikka eivät asioista mitään tiedä.

  VastaaPoista
 24. HALLITUSTA VASTAAN PITÄÄ NOSTAA SYYTE TIETOISESTI HARKITUSTA KANSANMURHASTA! JA SE SYYTTEEN ON OLTAVA JOUKKOSYYTE.

  VastaaPoista
 25. Perussuomalaisilla ei ole koskaan, ei ikinä tullut yhtään rakentavaa ehdotusta kuinka esim. kestävyysvaje pystytään hoitamaan. Siinähän se kuntia lisäämällä hoituu. Joka niemeen ja notkoon ja kortteliin terveysasema. Siten kaikki kuolemalta vältytään. Yhtään rakentavaa ehdotusta ei tältäkään blogin pitäjältä löydy tästä kirjoituksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakentavana ehdotuksena minä luin rivien välistä mm. sen, että valtion rahat voisi käyttää kansan hyvinvointiin investoinnin ja muun maailman elättämisen sijaan. Ai niin, unohdin sen, että meille on uskoteltu sen olevan välttämättömyys.

   Poista
 26. Ihan kuin oisin omia ajatuksiani lukenut..Kiitos!:) Nyt kun vielä saisi oikeasti nuo eduskunnan tollot tajuamaan jotain..:P

  VastaaPoista
 27. Huomauttaisin kirjoittajalle että mistään asiasta ei tule faktaa vain kirjoittamalla että tämä on fakta. Ja tämä ei ollut fiktiota, vaan fakta.

  Eli muuten ihan mielenkiintoinen kirjoitus, mutta kirjoitus nousee uskottavuudessaan ja kantaaottavuudessaan ihan uusiin sfääreihin mikäli lisäät faktat ja lähteet tähän tekstiin. Muuten hyvä kirjoitus jää muuten tyhjänpäiväisen pään aukomisen tasolle.

  VastaaPoista
 28. Eiköhän noin terävä kaveri kuin sinä anonyymi osaa ihan itse tuo kaiken googlettaa.

  VastaaPoista
 29. Arvostelijoilta löytyy aina. Sitten kun pitäisi löytää päättäjiä niin hiljaista pitelee. Populistisia puskistahuutelijoita ja jälkiviisaita paskanjauhajia kyllä tässä maassa riittää.

  Tämä blogikirjoitus on samaa osastoa. Eli VMP:tä.

  VastaaPoista
 30. Ja kans se että 3kk jälkeen jos ei ole opiskelu paikkaa niin laki velvoittaa saamaan sen. Eihän ne mitään tee vaikka sanoo ja sit mietitää miks nuoret syrjäytyy ja miks ne ei käy töissä. Sit ne vielä vähentää opiskelupaikkoja esim. täällä Lahdessa vähennettiin juuri koulutuspaikkoja vaikka mielestäni niitä olisi pitänyt lisätä! Ja se, että aikuiskoulutusta lisättiin, vaikka mielestäni nuorille ois pitäny lisätä sitä. Mut on jo kolme kertaa jätetty ilman opiskelupaikkaa johonkin ammattiin. T. Kouluton (mikä alkaa pikku hiljaa vituttamaan, olisi nimittäin kiva saada joku ammatti joskus!)

  VastaaPoista
 31. Yhdyn tähän kirjoitukseen 100%!!!! Joka sana täyttä totta!! Saatanan mulkut!!
  Itekki oon miettinyt, että jos kerran vähennetään noin paljon työntekijöitä, ni miten mukaa työttömyys sillä tavalla vähenee? SEHÄN LISÄÄNTYY!!
  URPOT JOHTAA TÄTÄ MAATA, IKÄVÄ KYLLÄ!!
  Jos suomalaiset aikoo mennä eduskuntataloon ja heittää kaikki pihalle, olen toden totta mukana!!

  VastaaPoista
 32. On tässä kirjotuksessa jotain hyviä pointteja, mutta pääosin tämä on lapsellista paskaa, jossa ei nähdä kansantalouden kokonaiskuvaa pintaraapasua syvemmältä. Palaan myöhemmin perustelemaan väitteeni, jos on aikaa...

  VastaaPoista
 33. Hienoa tekstiä, pakko sanoa. Pientä ihmistä on helppo riistää ja jos nuo oikeasti Jutat ja Jyrkit osallistuisi niin kansanedustajat ajaisivat taksilla omaan laskuun ja linnan juhlatkin peruttaisiin säästösyistä...

  VastaaPoista
 34. Ja taas tyhmää duunaria kusetetaan oikein olan takaa...

  VastaaPoista
 35. Olipas huono blogi, suosittelen kirjoittajaa tutustumaan hieman vaikka yhteiskuntatieteisiin. Myös bioligia ja terveystieteet ei tekis pahaa. Laittaa nyt joidenkin politikkojen syyksi että "jengii kuolee" käsittääkseni elinikä kasvaa kokoajan. Tarttuva tapa kirjoittaa tosin, mutta suosittelisin jatkamaan ihan fiktiolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastauksena kaikille disauttelijoille, lukekaapa sivun yläosan teksti, jonka ystävällisesti kopsautan tähän:
   "Tervetuloa lukemaan blogiani. Tarkoituksena on rähistä ja meuhkata estottomasti yhteiskunnallisia asioita poliittisesti epäkorrektisti ja liiemmin soveliaisuussääntöjä miettimättä. Ideana on kuitenkin se, että jorinoissa ja huudossa on jokin ajatus, jotakin asiaa ja ehkä jotakin järkeä joskus. Johtoajatuksena voisi olla anonyymiksi jääneen merirosvon yli kolmesataa vuotta sitten esittämä vaatimus: LESS LAWS, MORE JUSTICE!!"

   Poista
 36. Katainen puhui hiljattain ettei annettuja vaalilupauksia voi pitää koska Suomi on ''muuttunut'' lupausten jälkeen...

  Niinikään sama mikkihiiri selitteli että eikö kansalaiset tajua että kreikkalainen veronmaksaja (mistä lähtien ne mitää veroja on maksellu?) maksaa suomalaiselle hieman vähemmän korkoja kun alunperin oli sovittu..

  Tollaset rahansyytämiset tuossa mittakaavassa on niin iso asia, että päätös siitä, annetaanko vai eikö, tulisi mennä kansanäänestyksen kautta eikä minkään vastuuntunnottoman pelleporukan päätöksillä. Päätösvalta tuon kohdalla oli diktatuuria, ei demokratiaa. Kremlin neukkuajan meininkiä.

  VastaaPoista
 37. havaitsin paljon negatiivisia kommentteja.
  Ja mukaan tuli yllättäen jankkaaminen jonkun kirjoitus virheestäkin.
  Kyseinen kirjoitusvirhe ase otetaan yleensä käyttöön kun ei itse enään keksitä muuta kuin pelkkää vittuilua.

  Se on tavattoman yleistä kaikilla foorumeilla.
  Lopettakaa se väittely ja keskittykää siihen mikä oli se pointti tässä.

  Ehdottakaa sitä marssipäivää,niin minä olen ainakin mukana kuin peräpukama.muut pitäkööt nyt turpansa kiinni.

  Vastahankaajat ovat jutan ja jykän kavereita ja koittavat vain puollustella omaa vaaliehdokastaan.
  Asia on niin,että ne kaksi ovat syyllisiä hyvin moneen asiaan ja Suomen kansa on lammaslauma joka ei vielä kertaakaan ole puuttunut noiden pässien tekemisiin siellä eduskunnassa.Olisiko jo aika?
  Marssipäivänmäärää kehiin nyt vaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpa hyvin oikeassa! Äänestäjänsä puuttuvat pikkuasioihin, kun ei muuta sanottavaa koko karusta totuudesta. Lampaita suomalaiset -> hävettää olla suomalainen!

   Poista
 38. Haloo anonyymi... Elinikä kasvaa lääketieteen kehittymisen johdosta, eikä noiden epäpätevien idioottien työn tuloksena. Sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa että kuntaliitokset todellakin huonontavat terveydenhoitopalveluita ja niiden saatavuutta merkittävästi... Lue itse lisää...

  VastaaPoista
 39. Cut the crap, joko saatana mennään ??

  VastaaPoista
 40. Aika ja paikka! Mukana ollaan.

  VastaaPoista
 41. Kyllähän tosiasia on niin että kansalaiset ovat suuremman pelin koekaniinein, katsotaan mihin venyy ja kauanko pää kestää. Joka suunnasta kiristetään kokoajan, jos tässä tilanteessa oltaisiin vaikka noin 50 vuotta sitten en epäilisi etteikö tämä sytyttäisi jo sisällisodan.
  On se kumma että pitää elättää ensin muut kun oman maan kansalaiset, muuttua muiden maiden toiveiden mukaan, sen puolestako isoisämme ovat aikoinaan taistelleet...itsenäisyyden, josta ei ole nyt hajuakaan jäljellä. Työnsätehneet joutuvat kituuttamaan säästöjen takia ja hiukan nuoremmat jatkamaan srvin ääressä vaikka olisivat eläköitymisensä ansainneet, nuorten puolella kiristetään jatkuvasti, otetaan ja pakotetaan mitään ei anneta tilalle. Esim kreikalla alkaa olla niin paljon ns. kummimaita jotka hyvän hyvyyttään tunkevat rahansa sinne, saamatta niitä koskaan takaisin, ei suomella ole varaa kustantaa muiden valtioiden mokailuja vaikka sinänsä hyvin meneekin... päätöksen tekijöiden tulisi miettiä sellaista asiaa että kuinka montaa vaikeuksissa olevaa kansalaista he haluaisivat palkoillaan tukea, ihan omasta pussistaan ja sitten vasta työntää rahaa muuualle. Täällä on niin paljon työttömiä ja köyhyysrajan alapuolella eläviä että eiköhän ensin olisi syytä laittaa oman maan asiat kuntoon ennenkun muista huolehditaan. Ihan vaan knoppina, jos verotusta höllennettäisiin reilusti, se tekisi ehkä hetkellisesti lisää velka mutta siinä vaiheessa ostovoima paranee joka tuo lisää pienempiä verotuloja ja ostovoiman parantussa kysyntä lisääntyy joka luo uusia työpaikkoja ja taas uuden työllistymisen myötä kuluttajia on lisää joten verokirstuun kolisee lisää rahaa, ei se ole ydin tiedettä vaan ihan maalaisjärkeä, tokihan tässäkin on onta muutakin kantaa mitä ajatella mutta tämä on vain minun näkemykseni asiasta, joskus ihan suomeksi sanottuna vituttaa se että kuvitellaan meidän kansalaisten olevan ihan tyhmiä... tai no niinhä me ollaan kun mennän kun pässit narussa kun herrat vaan niin käskee.

  VastaaPoista
 42. Ihan hyvä fontti.

  Mut kuu tippuu taivaalta ennenku suomalaiset vallankaappaukseen lähtee.
  Ai miksi? .. Noh, kaikkihan pelkää menettävänsä oman työpaikkansa.

  VastaaPoista
 43. Kun ei mistään mitään tajua, niin syntyy tällaista tekstiä. ja lauma hölmöjä komppaa perässä. Keppanabaaripöydän suurien viisauksien kertymä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laaditaanko jatko-suunnittelma sitten vallankaappauksen jälkeen? Olisi muutamia ehdotuksia jaettavaksi, kuten ei enään puolueita.

   Poista
 44. hyvin kirjoitettu, oon ollu jo sitä mieltä pitkään että suomeen tarvittaisiin vallankumous

  VastaaPoista
 45. Jotekin minulla on sellanen tunne, että nämä samat siat saa jatkaa suomen tuhoomista. Ollaan niin alistettu kansa ettei meistä ole noita sikailijoita viemään saunan taakse. Toki uskon, että se päivä koittaa kun raja tulee vastaan. Lähde toki mukaan kantamaan sikoja ulos!!!! Terveisin: Entinen narkkari

  VastaaPoista
 46. Vallankumous!Ei aikaa odotella.Nuoret terävät bisneksestä tajuavat heput puikkoihin.Kansanäänestys kaikesta.Kuukausittain.Tulosvastuu myös eduskunnan työntekijöille.Jos ei tulosta, ei palkkaa...Eikä siten kohta sitä suojatyöpaikkaakaan siellä eduskunnan torkkuhuopien alla.Proviisiopohjalta?Kyllä Suomiyhtiö tarvitsee talouden ja rahan tajuavia johtoon.Konkurssi häämöttää liki!Haluan mukaan mielenosoitukseen.Kylttikin jo valmiina.

  VastaaPoista
 47. noniin...toivottavasti tämä noteerataan mediassa laajemminkin...ja toivottavasti ne kaks pösilöä ainaki lukis tämän.

  VastaaPoista
 48. No onneksi vaaleihin ei ole enään kauaa. Vieläkö ois joku jota äänestää. Kaikki täälläkin tietää mitä pitää tehdä mutta ei kukaan mene ehdokkaaksi.

  Onhan se Jutta ja Jyrki kyllä niin pihalla. Marssia vaan kehiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti tämä urpo kansa äänestää nämä pösilöt ja julkkikset vuodesta toiseen,.. Uskon, kun näen että jotain muutosta saadaan aikaiseksi. Tekstiä piisaa itseltäkin, mutta valmis/kypsä barrikadeille! Kuka on se, joka aloittaa vallankumouksen?

   Poista
 49. onks sinne eduskuntalon eteen joku oikeesti menossa? puhutaan ja puhutaan, mut mitää ei saatana tapahdu. mites ois perjantaina 13.09.2013??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni ohi jo.
   Entäs perjantaina 8.11.2013?

   Poista
 50. Onhan se ylevää ja vapauttavaakin puhua ja suunnitella muka marssia Eduskuntaan. Tosiasiassa me olemme löysiä paskoja, joita ei todelliset asiat saa liikkeelle. Mutta kun Senaatintorilla juhlitaan jotain laulukilpailun voittoa tai jääkiekkotuloksia, niin silloin kyllä ollaan bisse ojossa jengissä hoilaamassa. Kuinka monta suurmielenosoitusta Suomessa on muka järjestetty? Vaikka asiat ovat tällä tolalla kuin ovat, niin vastaus on pyöreä nolla. Maajussit taannoin teki jonkun traktorimarssin, mutta kuka sitäkään enää muistaa saatikka sitä mitä sillä lopulta saavutettiin. Viimeinen suurmielenosoitus Suomessa on ollut vuonna 1905.
  En mää nyt ehdi, kun telkkarista tulee Sydämen asialla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikävä kyllä - näin on! Jääkiekko joukkohurmioineen saa ainoastaan tämän kansan liikkeelle! Niin, ja Idols & Voise of Finland + Big Brothers`it yms. paska! Ja nyt äkkiä päivittämään "fuckbook`ia" - idiootit surkimukset! Ja tämä kansa joskus voittanut sodan - ei uskoisi enää!

   Poista
 51. Muisti on huono Suomen kansalla. Tällainen politiikka on jatkumoa edellisen ja sitä edellisen hallituksen toimille samaan suuntaan. Muistakaa ihmiset 90-luvun alun pankkienpelastamisoperaatio joka johti suoraan syöksykierteeseen köyhien ja matalapalkkaisten elintasossa. Pääministeri oli tuolloin jos en väärin muista no kuka muukaan kuin Esko Aho,keskustapuolue, jonka neuvoja tänään hanakasti kuunneellaan. Ja kuka se onkaan samasta puolueesta ohjastamassa Euroopan tasolla samanlaista koko Eurooppaa koskevaa pankkien pelastusoperaatiota.No sehän on Olli Rehn.
  Hyvin meni aluksi suuryrityksillä, taseet nousi ja pörssipelaaminen villiintyi. Siihenhän sitä rahaa tarvittiin. Pelaamiseen .
  Köyhiin kohdistuneet leikkaukset jäivät pysyviksi. Jonkun lompsa kasvoi.
  Tällä hetkellä, 90-luvun alulla ja 2000 luvun alulla on hyvin identtiset piirteet.
  Liberalistinen talouspolitiikka nostaa nokkaa maailmanlaajuisesti. Pienen Suomen kohtalo ei kiinnosta ketään, vaikka todella pitäisi, ainakin heille, jotka olemme valinneet edustuksellista demokratiaa toteuttamaan maassamme.
  Pahinta on että kansa on kyllästynyt äänestämään. Kyykytetyt eivät enää jaksa kiinostua suuremmista asioista, kun oma ruokakaappikin ammottaa tyhjyyttä, ainakin osan kuukaudesta. Kokoomus hykertelee, sillä ketä he todellisesti edustavat. Finanssikapitalisteja ja liberalisteja. Kaikki ryntäävät kilvan vaaliuurnille ja täten varmistavat ns."suurimman puolueen" tittelin ja pääsevät taas tuhotöihin.
  Keskusta kääntää takkiaan, uusi puheenjohtaja osaa puhua,hän on politiikan
  pyrstötähti. Olli Rehn ja hänen toimensa Euroopan neuvostossa unohtuu.
  Siis mitä haluan sanoa: äänestäkää pölhökustaat, meillä on edustuksellinen demokratia. Äänestäkää oikein. Liberaalinen talouspolitiikka polkee alleen viimeisimmäkin rippeen siitä, mitä kutsumme demokratiaksi.

  VastaaPoista
 52. Asiaa .. näin Tää kaikki menee ... :(

  VastaaPoista
 53. Olen aivan samaa mieltä ja Facen sivuilla tätä samaa ongelmaa käsitellään porukalla Myös.. ja useammissa keskusteluissa : ei pakkotyölle JA 900 €:n PERUSTURVA KAIKILLE ...muunmuassa

  VastaaPoista
 54. Ilmainen viinabuffet mielenosoituksen kylkee nii suomalaiset vellitki alkaa uhoomaan

  VastaaPoista
 55. Mulla on painavaa asiaa! Monet sanoo, että kansa on politiikot eduskuntaan valinneet äänestämällä.. Jos kellään on halua voi tutkia youtubesta; köyhien asialla puolueen puheenjohtajan Terttu Savolan selonteko vaalihuijauksesta, johon hän itse joutui!
  Ja siitä että kun kaikki, äänestystulokset menevät sähköisesti Ylen huijausuutistoimisto TIETOENAATTORIN KAUTTA, se huijaa äänestystulokset aina KOKOOMUKSEN hyväksi!
  Vai luuletteko, että suurin osa suomalaisista haluaa kokoomuksen olevan pääpuolue Suomessa? Kysykää naapureiltanne; kuinka moni heistä muka äänestäisi kokoomusta.
  Herätkää nyt jo viimein tähän sinisilmäisyytteemme, ja alkakaa vaatia kaksoisäänestys systeemiä, joka tapahtuu sekä fyysisesti että pankkitunnuksilla. Vaatikaamme uudistusta äänestysmenettelyyn. Turha se on kanssaveljiä syylistää äänestyksestä, kun koko äänestys on valetta! Katsokaa youtubesta: vaalihuijaus Suomessa on sittekin totta! Puolisoni oli kunnallisvaaleissa mukana, häneltä huijattiin pois 36 ääntä, olisi nyt kunnallispolitiikassa vaikuttamassa! näinb Suomessa... kuka todellisuuteen herännyt haluaa pidemmän päälle asua.
  tämmöisessä maassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä on enemmänkin ongelma siinä, että ne jotka jaksavat raahautua äänestämään, äänestävät mainosten perusteella. Esim. ehdokas voi kertoa hienoja asioita itsestään, mutta jättää kertomatta, että puolueeseen sitoutumalla on hyväksynyt puolueen kannattamat asiat, jotka onkin sitten eri asia kuin ehdokkaan kertomat.

   Rikkaat ihmiset vievät usein lapsensa ja koko suvun äänestämään.

   Köyhät tai ihmiset, joilla on ongelmia, eivät luota yhteiskuntaan ja tämän takia eivät äänestä.

   Poista
 56. Aivan - totta joka sana! Koska heivataan tuo turhake lauma ulos eduskuntatalosta? Kansan lammasmainen käytös luulisi jo riittävän! Pr...le!

  VastaaPoista
 57. Anonyymi31. elokuuta 2013 1.05

  Jokuhan heidät on sinne vaaleilla valinnut. Olisiko suomen kansa?
  Miten olisäänestystulosten manipulointi? Se on Suomessa normi käytäntö.

  VastaaPoista
 58. Vive la revolution. ! Vielä se tulee. Mut aika ei oo vielä ihan kypsä. Me pioneerit oltais jo valmiita. Kun vallankumous tuler, niin siihen lähtee koko Suomen sorrettu kansa. Kipuraja on jo ylitetty. Vaikka suomalainen kestää sisulla pitkään, niinsitten kun satutaatiopiste tulee täyteen, alkaa barriakadien rakentaminen kaduille. Mitään ns. sivistyneempää vaihtoehtoa ei enää ole. Mikä meni aikoinaan vikaan Raskan valkankumouksessa? Ei niin yhtikäs mikään.

  VastaaPoista
 59. Ai että oikein KOMMUNISTIPIONEERIT valmiina? Eikös se jo nähty Venäjällä suoritettu kokeilu, vuosina 1917 - 1991 mihin tuo ihanneideologianne johtaa? Kehitys juijjasi paikoillaan. Ihmiset näkivät nälkää. Pois lukien politbyroo, joka kursailematta, hyödynsi kansalaistensa ahdinkoa. Ainoa mitä heille, siis kansalle annettiin, oli aivopesua. En sitä sano, ihmisillä on oikeus puollustaa oikeuksiaan. Mutta jos Kommunismi olisi todellakin maallinen taivas, niin miksi sitten 1990-luvulla Neuvostoliitossa ja lukuisissa entisen Itäblokin maissa tapahtui uusi vallankumous? Selkeä todistus siitä, että kommunismi EI toimi.

  VastaaPoista