perjantai 5. marraskuuta 2021

COVID-19 PANDEMIA - KUINKA KAIKKI SAI ALKUNSA JA KUKA SALASI MITÄ

Kun presidentti Trump pandemian alussa sanoi, että kyseinen virus on peräisin Wuhanissa sijaitsevasta laboratoriosta, joka tutki virusta amerikkalaisten rahoittamana, Trump lynkattiin kautta valtamedian myös meillä Suomessa. Trump oli hullu, mielisairas, joi puhdistusnesteitä ja kaikkea mahdollista.No, senaatin meneillään olevissa kuulusteluissa on tullut ilmi, että kyse on todellakin amerikkalaisen rahan ja wuhanilaisen laboratorion kehittelemästä viruksesta, jossa tavalliseen covid-virukseen on lisätty tartuntaa ja vaarallisuutta lisääviä osia. Hulluinta kaikessa on se, että samaiset tahot kehittelivät jopa 50% tappavuuden omaavia viruksia, kun covid-19 viruksessa tappavuus on luokkaa 1%. Kaikkein karmeinta on se, ettei kukaan tiedä varmuudella jatkuuko "tutkimus" edelleen jossakin muualla.Kaiken keskiössä on Yhdysvaltain terveysviraston johtaja Fauci, joka valehteli viruksen alkuperästä alusta alkaen. Fauci selittelee tutkimuksen rahoituksen jatkumista ja viruksen alkuperää edelleen parhainpäin ja kiistää kaiken. Kuitenkin virustutkimuksen amerikkalaisrahoituksen paljastivat nimenomaan Faucin oman lähipiirin lähteet. Ymmärettävästi republikaanit pyrkivät ottamaan tilanteesta kaiken irti. Rikostutkintaa viritellään ja muutenkin Faucin toimia repostellaan urakalla.

https://www.youtube.com/watch?v=fAxDps_CuRs

https://www.youtube.com/watch?v=cuA9hfR3jFo

https://www.politico.com/news/magazine/2021/03/08/josh-rogin-chaos-under-heaven-wuhan-lab-book-excerpt-474322

https://timesofindia.indiatimes.com/world/uk/us-cash-funded-wuhan-virus-lab-claims-new-book/articleshow/85992575.cms

https://deadline.com/2021/09/book-claims-us-funded-wuhan-lab-suspected-pandemic-originator-1234827487/

Vahvistus sille, että Wuhnaissa tehtiin nimenomaan amerikkalaisrahotteista virustutkimusta on saatu NIH:n omista raporteista ja papereista. Mukana olleet ja rahoitukseen sekaantuneet yrittävät vakuutella, ettei virus voi olla peräisin heidän testeistään ja tutkimuksestaan, eli siitä laboratoriosta Wuhanissa. Kuitenkin, heti pandemian alussa, kiinalaiset viranomaiset ilmoittivat, että virus oli ihmisen tekemä keinotekoinen virus. Torilta ostetut lepakot tulivat syyllisiksi vasta hieman myöhemmin, jostakin kumman syystä samoihin aikoihin kuin lännessäkin.

https://theintercept.com/2021/09/09/covid-origins-gain-of-function-research/

https://www.scmp.com/news/china/science/article/3153206/us-agency-defends-funding-research-bat-coronaviruses-china-and

https://www.thetimes.co.uk/article/how-us-cash-funded-wuhan-lab-dealing-in-deadly-viruses-rjddc6jbt

https://www.technologyreview.com/2021/06/29/1027290/gain-of-function-risky-bat-virus-engineering-links-america-to-wuhan/

Eli nyt syksyllä 2021 on siis täysin selvää, että virus oli todennäköisesti laboratoriossa tuotettu, että se valmistettiin Wuhanin virologisessa instituutissa amerikkalaisella rahoituksella osana amerikkalaista tutkimusta. Koska pelissä on ymmärrettävästi Yhdysvaltain lääkevalvontaviranomaisten ja ylipäätään terveysviranomaisten uskottavuus, asia pyritään edelleen kiistämään ja salaamaan. Koska pelissä on myös Yhdysvaltojen maine, Bidenin hallinnon ystävät valtamediassa tekevät kaikkensa ettei asia tule yleiseen tietoon tai että sen aikaansaama vahinko minimoidaan, että syy vieritetään jonkun muun niskoille. 

Kukaan ei kuitenkaan halua muistella sitä, että presidentti Trump kertoi asian julkisuuteen lähes heti pandemian alettua, koska se julistettiin tuolloin yksimielisesti valeuutiseksi ja hullun egomaanikon sekoiluksi. Skandaalin seuraukset voivat kuitenkin tulla maksamaan Yhdysvaltain demokraateille paljon muutakin kuin Virginian kuvernöörin ja varakuvernöörin paikan.


Eikä mikään tästä ylitä suomalaisen valtamedian uutiskynnystä, koska "kertomatta jättäminen ei ole sensuuria."

1 kommentti: