lauantai 27. marraskuuta 2021

VALTIO RIKKOMASSA PERUSTUSLAKIA KEMISSÄ

 Kuten on käynyt ilmi, joku on hakenut salaa Kemin tekemän sairaalasopimuksen kumoamista oikeusteitse. Perusteena on joku mikä lie, mutta todellisuudessa kyse on tästä: kun maamme tuhoamissuunnitelma laadittiin, Lappiin päätettiin jättää yksi keskussairaala. Piste. Päätöstä eivät koskaan tehneet Lapin asukkaat, kuntien asukkaat, vaan vaaleilla valitsemattomat kasvottomat virkamiehet. Paskahousuiset poliitikot ovat siitä saakka ajaneet maatamme alas kaikin keinoin ja voimin. Myös Lapissa. Nyt ollaan tässä. 

https://yle.fi/uutiset/3-12204730

On mielenkiintoista, ettei sopimusosapuolina olleiden kuntien kansan valitsemille edustajille ole kerrottu hankkeesta mitään. Se kertoo vain sen, että purkamispäätöstä ajaneet virkamiehet, keitä he sitten ovatkaan olleet, ovat keskushallinnon myyriä, uutteria pikkuapureita, joiden hanke on myös lain vastainen eli rikollinen. Voisin lyödä vetoa, että kumoamispäätöstä hakeneet virkamiehet eivät ole edes tajunneet olevansa rikollisilla teillä toimiessaan keskushallinnon apureina tässä hankkeessa. Yksikään kumoamisprosessissa mukana ollut käsikassara ei ole tajunnut tekevänsä rikosta perustuslakia vastaan, vaikk niin onkin De Facto ja De Jure. 

Toivon koko sydämestäni, että Kemin, Tornion, Keminmaan ja meri-Lapin kuntien päättäjät ajavat kerrankin kuntalaistensa, valitsijoittensa etua, ja katkaisevat napanuoransa hallituspuoleisiinsa. Nuo puolueet, keskusta ja vasemmisto, eivät aja merilappilaisten etuja, vaan kasvottoman virkamieskunnan suunnitelmaa kuntalaisten vahingoksi. Siitä tässä on todellisuudessa kyse.

Perustuslakimme takaa kuntalaisille itsemääräämisoikeuden. Se tarkoittaa sitä, että kuntalaiset päättävät itse asioistaan. Valtiovalta ei voi sille mitään - LAILLISESTI. Jos Kemin sairaala lakkautetaan vastoin kuntalaisten tahtoa, kyse on siis rikoksesta perustuslakia vastaan. Ministeri Saarikko, joka kiirehti heti hallitustaipaleensa alussa ilmoittamaan merilappilaisille että heidän sairaalansa lähtee, halusivatpa he tai eivät, on siis laillisesti väärässä. Jokainen poliitikko, joka ajaa tätä hanketta toimii lain vastaisesti. Jokainen virkamies, joka ajaa sairaalan sulkemista, syyllistyy perustuslain vastaiseen rikokseen. 

Tämä olisi syytä muistaa vallan sokaisemien poliitikkolierojen keskuudessa. Virkamiesten olisi hyvä ymmärtää, että jos ja kun he sulkevat Kemin sairaalan, he tekevät rikoksen perustuslakiamme vastaan. Kuntalaiset ovat ilmoittaneet haluvansa pitää sairaalan. Se on kuntalaisten tahto. Se on heidän perustuslaillinen oikeutensa, jota virkamiesten ja hallituksen on pakko noudattaa. Jos he eivät tee niin, he syyllistyvät rikokseen. Asia on näin yksinkertainen.

Kemissä ei siis ole kyse pelkästä sairaalasta. Kyse on laista ja sen noudattamisesta. Nyt virkamiehet ja poliitikot aikovat rikkoa perustuslakia. He aikovat kumota laillisen sopimuksen, jossa he eivät ole edes osapuolina. Eli he rikkovat myös sopimuslainsäädäntöä, jonka mukaan vain jompi kumpi sopimusosapuoli voi riitauttaa sopimuksen. Ulkopuolisilla ei ole tällaista laillista oikeutta. Nämä ovat suuria periaatteellisia asioita. Kyse ei ole vain soteuudistuksesta, vaan siitä onko tässä maassa lakia vai ei. Kyse on siitä, onko tässä maassa voimassa oleva perustuslaki.

MERILAPPILAISET, PITÄKÄÄ KIINNI PERUSTUSLAILLISISTA OIKEUKSISTANNE JA KIELTÄYTYKÄÄ HYVÄKSYMÄSTÄ VALTIOVALLAN RIKOLLISTA, LAINVASTAISTA TOIMINTAA. TE PÄÄTÄTTE SAIRAALANNE KOHTALOSTA, EIVÄT VIRKAMIEHET VALTION KESKUSHALLINNOSSA. EIVÄT POLIITIKOT EDUSKUNNASSA. EI MINISTERI SAARIKKO TAI KUKAAN MUUKAAN.

KEMILÄISILLÄ, TORNIOLAISILLA, KEMINMAALAISILLA JA MUILLA ON PERUSTUSLAILLINEN ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUS. LAKI ON SIIS TEIDÄN PUOLELLANNE, EIKÄ YKSIKÄÄN VIRKAMIES TÄSSÄ MAASSA VOI KUMOTA SITÄ. 

ÄLKÄÄ ANTAKO PERIKSI RIKOLLISTEN TOIMIEN EDESSÄ. ÄLKÄÄ USKOKO VALHEITA, JOITA TEILLE YRITETÄÄN SYÖTTÄÄ. TEILLÄ ON LAILLINEN OIKEUS PITÄÄ KIINNI SAIRAALASTANNE, JOS SE ON TEIDÄN TAHTONNE. KUKAAN, EIKÄ MIKÄÄN VOI ESTÄÄ TEITÄ TOTEUTTAMASTA PERUSTUSLAILLISTA ITSENÄISYYTTÄNNE JA PÄÄTÖSVALTAANNE. EI EDES VALTIO, HALLITUS TAI EDUSKUNTA. 

VALTA ON TEILLÄ, EI HEILLÄ.1 kommentti:

  1. Meille suurelle vanhusväestölle on lyhyet sairaalamatkat välttämättömiä. Miten saada itsensä raahattua yleisillä kulkuneuvolla 100 kilometrin päähän tarkastettavaksi. Nyt tuntuu siltä, että muuttaisin Ouluun minne toisetkin ihmiset sanovat muuttaneensa, jos hyvä sairaala viedään pois. Nyt lääkärit tulevat Oulusta tänne, mutta sitten me menemme heidän luokseen Ouluun.

    VastaaPoista