lauantai 30. lokakuuta 2021

HELSINKILÄISILLE LISÄÄ VIHREÄÄ MAKSETTAVAA

 Sain hiljattain mielenkiintoisen meilin, jonka julkaisen tässä kokonaisuudessaan. Meili oli tullut postilaatikkooni kolmannen käden kautta, joten voisi olettaa ettei sen alkuperäinen kirjoittaja halunnut minunkaan tietävän kuka hän on. 

Olennaista on kuitenkin meilin sisältö, joka paljastaa mihin vihreät ovat valmiita oman ideologiansa vuoksi. Kun vihreälle poliitikolle kerrotaan, että heidän "uudistuksensa" johdosta sähkön hinta tulee nousemaan kymmeniä prosentteja, se ei liikuta lainkaan. Vihreä poliitikko ei edes ajattele niitä kaupungin asukkaita, jota jo nyt kamppailevat toimeentulonsa kanssa. Häntä ei edes kiinnosta energian hinnan nousun kerrannaisvaikutukset.

Tämä näkyy myös valtakunnan politiikassa. Vihreän sekoilun seurauksena Euroopan alhaisimpiin tulotason ja varallisuuden maihin kuuluvassa Suomessa elinkustannukset karkaavat käsistä vihreän politiikan ansiosta, ja kaikkein heikoimmassa asemassa olevien asema tulee kuristumaan entisestään ahtaammaksi. Osa vihreiden aikaansaamista lisäkustannuksista katetaan tietenkin verovaroista otettavilla tuilla, mutta kaikkea ei pysty korvaamaan, ei kun kustannustasoa nostetaan täysin tahallisesti kautta koko linjan kymmenillä prosenteilla. 

Mielisairainta tässä vihreiden sekoilussa on se, että olemme heidän virallisten päästölukujenkin mukaan jo nyt hiilineutraalimaa. Suomen ei siis pitäisi maksaa lainkaan päästöistään. EU-komission mukaan päästömme ovat 49 miljoonaa tonnia vuodessa, kun metsiemme hiilinielu on vuositasolla luokkaa 108-139 miljoonaa tonnia. Näin siis kaikkien virallisten HEIDÄN OMIEN LUKUJENSA mukaan. Ja silti vihreät syöksevät maatamme yhä syvemmälle fantasiansa painajaiseen täysin järjen, tiedon ja ymmärryksen vastaisesti. 

Joku vihreä saa aivan vapaasti selittää minulle miksi me maksamme päästömaksuja vaikka olemme jo nyt hiilineutraali maa EU:n laskemien mukaan, YK:n ilmastopaneelin mukaan jnejnejne. Meidän tulisi myydä päästöoikeuksia muille maille HEIDÄN OMIEN SÄÄNTÖJENSÄ MUKAAN. Ja on aivan turha tuputtaa niitä per kapita päästölukemia. Ne eivät tarkoita yhtään mitään. Kyse on kokonaispäästöistä, ei siitä kuka päästelee ja mitä. Ilmasto ei erottele vihreää poliitikkoa, jonka päästöt ovat kymmeniä kertoja suuremmat kuin allekirjoittaneen, muista suomalaisista. Maan kokonaispäästöt ratkaisevat ja niissä SUOMI ON JO NYT HIILINEUTRAALI. Ja tässä tämä saamani meili, joka kertoo karusti siitä mitä vihreiden päässä liikkuu ja miten he toimivat kulissien takana valtaan päästyään. Ja te maksatte stadilaiset joka sentin tästä sekoilusta ja äänestätte tätä sakkia uudelleen ja uudelleen. Herätkää!

"Sä kun meuhkaat Vihersiirtymästä, niin täs on sulle hyvä esimerkki ja aihe Räyhä blogiin.


2019 Perussuomalaiset väittää, että kivihiilestä luopumisesta seuraisi hurja hintojen nousu - Helen kiistää: ”Ei vastaa näkemystämme”

”Ei ole odotettavissa, että kivihiilestä luopumisella olisi sähkön hintaan merkitystä, koska kivihiili on markkinoilla jo aika marginaalinen polttoaine, sanoo vastuullisuudesta ja yhteiskuntasuhteista Helenillä vastaava johtaja Maiju Westergren.”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/3341992b-e388-44fd-b2d7-c5855a3f56df

 

 

Helen uusi TJ soittaa 2021 hätäpäissään hallituksen Osmo Soininvaaralle, että nyt algoritmi näyttää, että pitää nostaa kaukolämmön hintaa 50%. Osmo pitää liikettä poliittisesti liian rajuna ja päättää 30% korotuksesta

https://www.soininvaara.fi/2021/09/07/helenin-kaukolammon-hinnan-korotus-30-prosentilla/

 

Siis varsinainen johtaja, joka on aivan pihalla kokonaisuudesta. Pörssiyhtiössä tuosta oli joutunut vastuuseen.

 

 

Maiju sitten Twiittaa 1.10.2021

”En paremmin osaisi tiivistää kuin @MikaLintila kolumnissaan. Sähkön hinnan kuuluu vaihdella markkinatilanteen mukaan, mutta monipuolinen energiapaletti on iso etu ja suojaa ylilyönneiltä. "Energian hinta kannustaa puhtaisiin investointeihin ja omavarai.."

 

https://www.suomenmaa.fi/mika-lintila/energian-hinta-kannustaa-puhtaisiin-investointeihin-ja-omavaraisuuteen/

 

 

Helen TJ Twiittailee ” 29. syysk.

@energiaHelen pitää uuden kaupunkistrategian linjauksia hyvinä ja innostavina. #hiilineutraali2030 tavoite saavutetaan varmasti.#helen #kaupunkistrategia #helsinki

 

Voi vittu mitä klovneja

 

Helen jatkuva hinnanosto on Helsinkiläisille sama asia kuin elintason jatkuva laskeminen. Asuminen maksaa yhä enemmän. Kaukolämmön osuus taloyhtiön kaikista kustannuksista oli noin 1/3 ennen hintojen nostoa eli vastikkeet nousevat.

 

Tässä käy kuten autoverolle aikanaan. Kun vihersiirtymä on tehty, halutaan pitää kiinni kassavirrasta. Päästöoikeusmaksut eivät näy erillisenä rivinä kuten ALV tms taloyhtiöille. Kukaan ei tiedä lopulta mikä sen osuus on hinnasta ja lopettaako Helen niiden maksamisen eteenpäin? Suomen kilpailukyky rapistuu asumisen kustannusten noustessa.

 

Helen TJ on sanonut, että Kaukolämmön hinnan määrää markkina ja verot. Se markkina on aika pieni, koska kaukolämpöyhtiöitä saa alueella olla vain yksi. Markkina voi tietysti mennä muihin lämmitysmuotoihin, mutta ei ihan markkinataloutta. Jos sitten siirryt, niin Helen haluaa isot sanktiot siitä että purkaa putkensa pois."


Helsinkilöisten lasku tulee siis nousemaan vihreiden ansiosta noin 50%. Laskeskelkaa kaikessa rauhassa siitä miten paljon se tulee teille maksamaan. Tätä te saatte, kun äänestelette vihreitä. Olkaa hyvä ja maksakaa, stadilaiset. 3 kommenttia:

 1. En mitenkään voi ymmärtää näitä vihreitä ja heidän "hännysteliöitä"tämä vihreä saasta tuhoaa koko suomen!Meillä täällä lapissa on 7-8kk vuodessa aktiivista lämmityskautta ja puhumattakaan yksityis autoilun tarpeesta pitkistä välimatkoista ja joukkoliikenteen vähyydestä johtuen työ/kauppa/harrastus kustannukset nousee sietorajan yli.Energian hinnanousu nostaa jokaisen mökin mummon ja vaarin pilleripurkin hintaa puhumattakaan elintarvikkeiden hinnoista!

  VastaaPoista
 2. Luulisin, että vihreiden äänestäjä äänestää vihreitä vaikka tiedostaisikin vihreiden politiikasta olevan itselleenkin haitallisia seurauksia.

  Ei edellämainittu koske pelkästään vihreitä. Ihmiset äänestävät valtapuolueita, vaikka tulevat niiden pettämiksi joka kerta. Soinin persutkin petti. Soini oli hiljaa vuoden 2015 invaasion aikana. Nyt nähtäväksi jää pettääkö Purra.

  Stalinin aikana vielä kuopan reunalla oleva kommunistikin uskoi aatteeseensa.

  Kukavaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perussuomalaiset ovat puolueena oppositiossa, joten ennen hallitukseen pääsyä ei voi sanoa yhtään mitään Purrasta tai puolueen linjasta. Varmaa on, että kompromisseja on pakko tehdä jos aikoo hallitusyhteistyöhön mennä oli siellä kok, kepu tai sdp.

   Hienoa, että Sande on aktivoitunut blogissa. Olen kaivannut kirjoituksiasi. Toivon näitä lisää. Maailman tilanne on siinä tolassa, että kirjoituksesi ovat kuin keidas erämaassa.

   Kaikkea hyvää sinulle!

   Poista