perjantai 20. maaliskuuta 2020

MIKSI CORONA PITÄÄ OTTAA VAKAVASTI ?


Voi olla, että pandemia on Illuminaatin salajuoni. Voi olla että Rockefellerit ovat kaiken takana. En tiedä pääsikö Kiinassa biologisesta asetehtaasta pöpö karkuun. En tiedä pistivätkö jenkit biologisen sodan pystyyn. Söikö joku saastuneen lepakon?? En vain tiedä.

Mutta tiedän tämän:

Covid-19 on erittäin vaarallinen virus. Se ei ole nuhakuume tai influenssa. Se aiheuttaa erittäin rajun keuhkokuumeen. Perussairalle, jonkin synnynäisen sydänvian tai vastaavan omaaville, ylipainoisille, tupakoitsijoille, verenpainepotilaille, astaamtikoille ja monille muille tämän viruksen aiheuttama keuhokuume voi olla kuolettava. Se on fakta.

On ihan sama mihin uskot, mitä kuvittelet, Covid-19 ei piittaa sinun ajatuksistasi. Se tartuu sinuunkin jos mahdollistat sen ja sinäkin levität sitä eteenpäin, jos et piittaa kanssaihmisistäsi. Italiassa elettiin melko pitkään Hehheh-vaihetta ensimmäisten tapausten tultua julki. Suhtautuminen oli yliolkaista ja vähättelevää. Nyt siellä niitetään sen suhtautumisen satoa.

Joissakin Lombardian sairaaloissa ei enää lasketa edes kuolleita. Heitä kuskataan poltettaviksi, koska hautajaisia ei voi enää järjestää ja vainajia tulee siihen tahtiin. Italian terveydenhuoltojärjestelmä ei kykene hoitamaan tilannetta. Se kykenee vain helpottamaan sitä. Sairastuneita on yksinkertaisesti liikaa. Priorisointi on käytössä ensiapuhoidon hätätilaperiaatteiden mukaisesti: kiirelliset eli mahdolliset selviytyjät ja ei-kiireelliset eli luultavasti kuolevat ja paranevat.

https://www.youtube.com/watch?v=_J60fQr0GWo

https://www.youtube.com/watch?v=GeB5S7lAdSo

Voit toki ottaa riskejä, olla uskomatta virukseen tai siihen mitä se saa aikaan, mutta tee se ihan itse ja yksin. Älä levitä virusta vain siksi että olet niin Bad Ass tai tiedät, että kyse on vain hämäyksestä jolla banaanit viedään kaupoista ja ihmiset alistetaan vessapaperikuriin. Itselleen saa minun puolestani tehdä mitä itse kukin haluaa, mutta muiden terveydellä leikkiminen on äärettömän julmaa ja halveksittavaa käytöstä ja kertoo kaiken kyseisen yksilön ajatusmaailmasta. Kolmen vanhoilla lapsilla on samanlainen käsitys maailmasta.

Saksassa joudutaan piakkoin ottamaan kovat otteet käyttöön. Sielläkään kansalaiset eivät vielä ota tilannetta vakavasti vaikka sairastuneitten määrä kasvaa koko ajan ekspotentiaalisesti. USA:ssa virus on jo edennyt epidemiaksi ja tulee tappamaan tuhansia maan terveysviranomaisten varovaisen arvion mukaan. Britit käyvät pubeissa ja naureskelevat hallituksen ohjeille, vaikka maan sairaaloissa ovat kaikki hengityskoneet jo käytössä ja hallitus maksaa "mitä tahansa" mille tahansa firmalle, joka ryhtyy tekemään uusia, ja se myös ostaa jokaisen uuden ventilaattorin mitä tarjotaan.

Voit siis olla ihan mitä mieltä tahansa viruksesta, taudista, siitä mitä se aiheuttaa, mutta tee se ihan itse ja yksin, erilläsi muista. Älä levitä virusta. Ympärilläsi on ihmisiä, joille tartunta tietää todennäköistä kuolemaa tai vähintään äärettömän tuskallista sairastumisaikaa.

Meistä jokainen voi omalla käytöksellään tehdä oman osansa tilanteen helpottamiseksi. Tätä ei kukaan yksin selätä, eikä kukaan myöskään selviä yksin jos sairastuu. Se onnistuu vain yhdessä, kunhan me teemme niin. Järkeä päähän, hysteria pois ja vastuu omasta käytöksestä. Enempää ei kenenkään tarvitse tehdä!

TEE ITSELLESI MITÄ HALUAT, MUTTA ÄLÄ VAARANNA KANSSAIHMISIÄSI.

Somessa moni väittää ettei Covid-19 tapa ketään, vaan ne muut taudit. VÄÄRIN. Covid-19 mahdollistaa niiden muiden sairauksien tappavuuden, koska Covid-19 vie hapenottokyvyn kehosta. Se kannattaa muistaa kun huutelee, ettei tähän kukaan kuole.

https://www.youtube.com/watch?v=544pGYpAKUA

5 kommenttia:

 1. I'll show you badass!!21. maaliskuuta 2020 klo 6.04

  hyvä biisi /////----BK - Bad Ass----\\\\\

  VastaaPoista
 2. Laitan tähän loistavan paketin josta selviää hieman tämänpäivän meiningin taustoja.Kannattaa katsastaa ja miettiä tarkkaan.

  https://www.corbettreport.com/mml2020/
  Medical Martial Law 2020

  VastaaPoista
 3. https://yle.fi/uutiset/3-9891803

  VastaaPoista
 4. Back in 2013, there was a Chinese movie released whose story had a very similar plot,released in Mexico under the title ” Coronavirus ” , go figure !

  Elokuva nimeltä ’Coronavirus’ ilmestyi Korea JO vuonna 2013. Sattumaa ?
  https://www.mimikama.at/wp-content/uploads/2020/02/coronavirus2013.png

  VastaaPoista
 5. Espoossa ei kerrota julkisesti missä paikoissa on todettu koronatartuntoja. Omnia "koulu" Kirkkokatu 16, 02770 Espoo, on todettu yksi varmennettu koronavirustartunta koulujen sulkemisen aikaan - tiedon sain koulun eräältä opettajalta, joten se on 100% varma.

  Mielestäni ihmisten olisi hyvä tietää paikat joissa on varmennettuja tartuntoja, jotta he osaavat varoa ja suunnitella menojaan välttääkseen riskipaikkoja ja ihmisiä jne.

  Laajalahdessa eräässä lasten päivähoitokodissa on kaksi lasta asetettu karanteeniin sukulaisen tultua Suomeen ulkomailta alueelta, jossa on runsaasti koronavirustartuntoja. Samassa päiväkodissa yksi lapsi oli jäänyt vanhempiensa toimesta oma-aloitteeseen karanteeniin (pois päiväkodista) > tämä tapahtui jo pari viikkoa sitten.

  Päivitän Facebookiin jatkossa haltuuni saamia tietoja Espoossa sijaitsevista koronavirusta ilmenneistä paikoista jne.

  Varmennettuja tietoja voi lähettää minulle julkaistavaksi, ellei itse rohkene sitä tehdä: tiedotus@vanhemmat.com

  https://www.facebook.com/ari.savolainen.37


  Ari Savolainen
  Espoo 02940

  VastaaPoista