lauantai 21. maaliskuuta 2020

COVID-19: KYSE EI OLE SINUSTA, VAAN MEISTÄ KAIKISTA


En epäile hetkeäkään, etteivätkö talouden korppikotkat ja hyeenat pyri käyttämään tilaisuutta hyväkseen. En sano, etteivätkö jotkin tahot pyri pandemian varjolla lisäämään valvontayhteiskuntaa myös epidemian jälkeiseen aikaan. Mutta sanon tämän: pandemia on totta. Halusimme sitä tai emme.

Ymmärrän, että pelko saa ihmiset toivomaan, ettei tauti tartu minuun tai että sen oireet jäävät lieviksi. Useimmissa tapauksissa käy näin. Mutta kyse ei olekaan sinusta. Kyse on meistä kaikista.

Vaikka olisitkin onnekas ja saisit vain ohimenevän hengenahdituksen ja kuumeen, pikku köhän, voit sairastuttaa muita käyttäytymällä itsekkäästi. Meitä muita ei yhtä onnekkaita on tuhansia ja tuhansia. Meille corona-tartunta voi olla kohtalokas. Ja jos sinä ja kaltaisesi onnekkaammat ajattelette vain itseänne ja "oikeuksianne", tuhannet meistä muista sairastuvat - ja kuolevat.

Ymmärrän, että pelko saa ajattelemaan ettei tähän tautiin kuole kukaan. Ymmärrän, että ajattelet varoitusten ja kehoitusten olevan vain hysteriaa ja pelon lietsomista, fasismia ja illuminaatin salajuoni. Pelko saa ihmisen irraltionaaliseksi. Pelko saa kieltämään todellisuuden, joka on hyvin hyvin erilainen kuin somekeskusteluissa ja mielipiteissä.

Espanjassa, jossa pandemiaa ei alkuun otettu kovinkaan vakavasti, on kuollut muutamassa viikossa yli 1300 ihmistä.
https://www.rte.ie/news/europe/2020/0321/1124541-coronavirus-spain-death-toll/

Italiassa, jossa epidemia on jo ylittänyt Kiinan mittasuhteet, yhden vuorokauden aikana on kuollut 627 ihmistä. Vastaavia lukuja saa hakea toisen maailmansodan taisteluista. Suomen jatkosodan raskaimpana päivänä suomalaisia kuoli hieman yli 800 ja se oli siis toisen maailmansodan verisin päivä suomalaisille. Italiassa on siis kuollut vuorokaudessa lähes yhtä paljon ihmisiä - rauhan aikana.
https://www.aljazeera.com/news/2020/03/coronavirus-live-updates-italy-overtakes-china-death-toll-200319224219279.html

Britanniassa, jossa kansalaiset eivät tunnu vieläkään ymmärtävän mitä on tapahtumassa, uhreja on tullut muutamassa viikossa yli 200.
https://www.businessinsider.com/coronavirus-covid-19-uk-britain-united-kingdom-infection-deaths-symptoms-2020-3?r=US&IR=T

Saksassa terveydenhuoltojärjestelmä on toistaiseksi kyennyt vastaamaan haasteeseen, mutta sielläkin valtiojohto on anellut ihmisiä noudattamaan varovaisuutta ja käyttämään järkeään, koska testattuja tartuntoja on jo yli 20 000. Tilanne voi kehittyä kriittisempään suuntaan nopeastikin, jos kansalaiset ovat välinpitämättömiä toisiaan kohtaan.
https://www.worldometers.info/coronavirus/country/germany/

Ranskassa pantiin joitakin päiviä sitten voimaan ulkonaliikkumiskielto, koska kansalaiset eivät oikein noudattaneet varo-ohjeita ja ottaneet toisiaan huomioon, vaan levittelivät virusta kohtalaisen huolettomasti. Kuolonuhreja on jo yli 500 ja sairastuneita yli 14 000. Viimeisen vuorokauden aikana viruksen aiheuttamiin komplikaatioihin on kuollut 112 ihmistä.
https://www.aa.com.tr/en/europe/france-coronavirus-death-toll-up-to-562-cases-rising/1774440

Meillä tilanne on vielä kohtalaisen hyvä, mutta epidemian huippua odotellaan vasta toukokuun puolelle. On siis täysin varmaa, että sairastuneitten määrä tulee nousemaan tuhansiin ja on myös täysin varmaa, että tehohoitoon joutuu vähintäänkin satoja, jollei tuhansiakin suomalaisia. Tämä pyritään välttämään, epidemian kaari pyritään pitämään mahdollisimman loivana, koska karu totuus on se, että mikäli epidemia käyttäytyy Suomessa kuten se on tehnyt Italiassa, terveydenhuoltomme ei kykene vastaamaan siihen.

Ikäihmisiä ei pyydetä pysymään sisätiloissa siksi, että nuoren poliitikot haluavat kiusata heitä tai syyllistää heitä. Ohjeistuksen tarkoitus on vähentää sairastumisia, koska jos sairastumisissa tapahtuu massiivinen nousu, jos terveydenhoitojärjestelmämme joutuu kriisiin, vanhuksia ei pian oteta tehohoitoon. Kriisitilanteessa tehdään priorisointia kovalla kädellä. Ne pyritään pelastamaan, jotka mahdollisesti voidaan pelastaa, ja ne,. jotka luultavasti menehtyvät, menehtyvät tai selviävät. Tämä on se tilanne, joka yritetään välttää liikkumisrajoituksilla. Voin hyvinkin joutua itsekin tuohon valintakauhaan, jos tilanne äityy pahaksi, ja jos valinta tehdään minun ja kolmekymppisen perusterveen välillä, minä päädyn Toivotaan parasta -hoitoon.

Edellä kerrottu on se syy, miksi sinulle on annettu kehoituksia ja ohjeita. Kyse ei siis ole sinusta, vaan meistä kaikista. Kukaan ei halua kiusata sinua, rajoittaa vapauksia huvin vuoksi, vaan siksi, että meitä muita on tuhansia ja me olemme se porukka, joka tulee kuolemaan tämän pandemian vuoksi. Voi olla, ettei se kiinnosta sinua, voi olle ettet välitä meistä muista, mutta me emme halua kuolla vain siksi, että sinulla on pakottava tarve päästä laskettelemaan tai siksi että olet kapinallinen etkä halua pestä käsiäsi.

Jos nostat hieman katsettasi ja katselet ympärillesi, näet meitä muita kaikkialla. Jos sinä niin päätät, osa meistä tulee kuolemaan, koska me emme selviä sinun laillasi tartunnasta. Vastuu on siis sinun käsissäsi, ihan konkreettisesti. Kukaan ei halua sinun pitävän sormikkaita vain siksi ettet pääse kaivamaan nenää, vaan siksi ettet levitä virusta ehdoin tahdoin tai saa tartuntaa. Kukaan ei pakota sinua pitämään hengitysuojainta siksi, että joku illuminaatti ei pidä naamastasi. Me muut toivomme, ettet tartuttaisi meitä tai lähikaupan tätiä. ja sulkisi sitä paikkaa, josta me haemme ruokamme ja tarvikkeemme eristysoloissa. Me emme voi ajaa autollamme kymmenen kilometrin päähän megamarkettiin. Me olemme riippuvaisia lähikaupasta.

Ja jos olet rebel ja ajattelet, että vapautesi rajoittamistoimet ovat olleet aivan liikaa, edessäsi saattaa olla todellakin toisenlainen todellisuus. Tarvittaessa meillekin tulee ulkonaliikkumiskielto. Jos hallitus niin haluaa, me jäämme kaikki koteihimme odottelemaan mitä tuleman pitää. Ja jos niin käy, sitä kieltoa vartioivat poliisit ja sotilaat, joilla on myös oikeus käyttää kaikkia voimakeinoja kiellon ylläpitämiseksi. Eikä sinun mielipiteelläsi ole siinä tilanteessa mitään merkitystä.

MUTTA sinäkin voit tehdä oman osasi sen eteen, ettei siihen tarvitse mennä. Voit ottaa kätesi pois potasta ja kasvaa aikuiseksi, ja kantaa vastuuta itsestäsi. Voit ottaa meidät heikommat huomioon ja ymmärtää, ettei nyt ole kyse sinusta ja sinun oikuistasi ja haluistasi ja mieliteoistasi. Kyse on meistä kaikista. Kyse on kaikkein heikoimmista, sairaimmista, haavottuvaisimmista. Ja loppujen lopuksi kyse on myös sinusta itsestäsi.

Hysteria ei auta ketään. Hysteriaa on myös todellisuuden kieltäminen. Ymmärrän sen täysin. Mutta nyt on viimeistään aika kasvaa aikuiseksi ja kantaa vastuuta omista teoistaan. Ota siis meidät heikommat ja sairaammat huomioon, äläkä ehdoin tahdoin levitä virusta. Meille tämä tilanne ei ole mielipidekysymys, vaan totinen tilanne, jossa pelissä on koko elämä.

Ole järkevä, ole vastuullinen, ota muut huomioon. Pysy rauhallisena. Voimme sitten epidemian jälkeen katsoa poliittista satoa siitä keiden syy on se, että terveydenhuoltojärjestelmämme resurssit on ajettu niin alas, että elämme nyt kriisitilanteessa, poikkeusoloissa. Mutta lähiaikoina yritä edes ottaa muut huomioon. Emme me halua sinulle pahaa, emmekä loukata oikeuksiasi. Me emme vain halua sairastua, jos se on vältettävissä. Ja sinä vastaat siitä omalta osaltasi.

Ota siis kanssaihmisesi huomioon, vaikka se olisi kuinka ikävää ja harmillista.

Kiitos.2 kommenttia:

 1. Pitkään olen lukenut kirjoituksiasi, hyviä ovat olleet. Siksi vaivaudun korjaamaan, kun nyt kerran erehdyit astumaan miinaan. En minä pahalla.

  Koronakokonaisuus on sota ulkoista vihollista vastaan. Sota-aikana pieniltä ihmisiltä vaaditaan uhrauksia ja asetetaan rajoituksia; Hiljaa rivissä! Peruskuvio on tuttu "terrorismista". Oppikirjatavaraa ihmisten hallinnasta pelolla ovat.

  Terroristien olemmassaolosta on pienen ihmisen vaikea sanoa. Käsitystä Viruksen-Aiheuttamasta-Tartuntataudista voi arvioida. Tällöin koko PÖPÖteoria paljastuu HÖPÖteoriaksi ja aika monelta jutulta tippuu pohja pois.

  Virus ei ole elävä. Ei älyä, ei lisääntymiskykyä, ei aineenvaihduntaa. Virus on kuollut kuin kivi. Kuolleella ei voi olla agendaa. Kivellä ei ole agendaa. Esim. "tapan kaikki muut ja täytän maailman omilla kopioillani". Virus on jonkin prosessin tuote - mikä on viruksen synty? Heitä putkahtaa joskus ulos soluista. Ihmisessä on PALJON erilaisia viruskantoja. Ehkäpä tuotannolla voisi olla TARKOITUS?

  Mikä tarkoitus? Jätehuollon liuotin-hajoittaja. Eloton virus voi pilkkoa pahoja myrkkyjä kuolematta itse. Muut elimistösi jätehuollon työntekijät ovat elossa, kuolisivat samassa työssä. Virus ei koske terveisiin soluihin (poikkeuksia on, hyvistä syistä). Viruksella on elollinen käyttäjä. Tämä on vasta-aine (antibody). He toimivat aina yhteistyössä. Yhteistyö on oikeampi käsitys elimistön toiminnasta kuin sota. Eri pieneliöillä on aikansa ja paikkansa, kokonaisuuden tarpeen mukaan.

  Joskus viruksia on paljon, "infektio". Se tarkoittaa vain sitä että jätehuollolla on paljon töitä. Joskus niin paljon että nousee kuume ja normihommat täytyy keskeyttää. Mutta sairauksien perussyy on aina elimistön myrkkykertymä.

  Ulkoa tuleva tartunta. Jos elimistö ei selviäisi yhdestä pienestä tunkeilijasta, miten se selviäisi miljoonista infektion edetessä? Ei mitenkään. Kukaan ei ikinä olisi parantunut mistään. Pieneliöt olisivat voittaneet pelin jo miljoonia vuosia sitten. Näin ei kuitenkaan ole. Ei sinun elimistösi ala monistamaan satunnaista ulkoista virusta. Se on vain poistettava roska. Sinä teet itse omat viruksesi, omaan tarpeeseesi. Rokotus on eri asia. Suoraan verenkiertoon tungetaan suuri määrä jätettä ulkoapäin. Eri mittakaava ja pääpuolustuslinjan läpäisy. Tästä seuraa iso puhdistusurakka, sairaus.

  Miksi luulet ettei terveitä testata koronaviruksen varalta? Silloin selviäisi että sitä on aika isolla prosentilla väestöstä, jotka eivät ikinä "sairastu". Miksi luulet että sairaita ei saa tavata? Silloinhan selviäisi että ei se tartu.

  Minua paremmin asiaa on selitetty täällä:
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/fcjwrg/the_deception_of_virology_vaccines_why/
  https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/euj3z1/vaccine_science_and_the_intentional_myth_of/

  VastaaPoista
 2. Blogissasi on muuten todella hyvää ja asiallista tekstiä mutta muista koronan olevaan vain vedätys ihmisoikeuksien viemiseksi.

  VastaaPoista