perjantai 31. tammikuuta 2020

ONNITTELUT ITSENÄISELLE BRITANNIALLE !


Brexit on nyt sitten fakta. Britannia, Yhdistynyt kuningaskunta, osoitti sittenkin, pienen kaupunkilaiseliitin vastarinnasta huolimatta, olevansa demokraattisempi kuin EU ja kunnioitti kansanäänestyksen tulosta. Brexit-kansanäänestyksessä ihan tavalliset britit olivat ilmaisseet tahtonsa lähteä unionista. Ja seuraavissa yleisissä parlamenttivaaleissa vielä varmuuden vuoksi kansa, jopa entiset Laborin kannattajat sen vahvimmilla tukialueilla, äänestivät Brexitin puolesta sitä ajavia puolueita, hyläten Brexitiä vastustaneen Laborin.

Kaikki suomalaiset poliitikot ja "asiantuntijat" kertoivat Britannian tuhoutuvan, jos se lähtee EU:sta. Näin sanoivat "kaikki" asiantuntijat, joita siteerattiin, presidentti Obamakin sanoi niin, ja Greta Thunbergin kannattajat kertoivat samaa. Britannian talous romahtaa, se eristäytyy, kääntyy sisäänpäin, muuttuu natsivaltioksi, vajoaa mereen ja kaikkea vähintään tuollaista. Kuinka on käynyt? Katsotaanpa.

IMF ennustaa seuraavaksi kahdeksi vuodeksi Britanniaan talouskasvua. Britannian omat tilastot kertovat työttömyyden laskeneen, keskiansiotason nousseen, viennin vetävän, investointien lisääntyneen eli talouden kasvavan. Samaan aikaan euroalueen ja EU:n talous sakkaa, seisoo paikoillaan tai taantuu, velkaantuu ja työttömyys lisääntyy. IMF ennustaa unionille ja euroalueelle vähintäänkin taantumaa. Jännä juttu, eikö?

Kaikki eurostomieliset elävät edelleen siinä harhassa, että EU on jokin ihme taivasten valtakunta, jonka myötä joko eletään, tai sitten sen ulkopuolella kuollaan, vaikka kylmät faktat kertovat jotakin aivan muuta. EU on taloudellinen umpikuja ja valtava rasite jäsenvaltioiden talouksille. Meidän tarvitsee vain katsoa Suomen valtion taloutta ja velkaantumista ja näemme mitä EU tarkoittaa.

Suomen valtion velka on jäsenyyden aikana kaksin, kolmin kertaistunut. Köyhyys Suomessa on kolmin, nelinkertaistunut. Terveyskeskusverkosto on tuhottu. Kouluverkko on tuhottu. Vanhusten palvelut on ajettu alas. Elinkustannukset ovat nousseet tulotasoa nopeammin. Ruoka on kallistunut ansiotasoa nopeammin. Kaikki tämä EU-jäsenyyden aikana.

Nyt siellä joku eurostolainen piipittää, ettei tämä johdu EU:sta. Mistä sitten? Kaikki on tapahtunut nimenomaan EU-jäsenyyden aikana. Meidän ei tarvitse spekuloida tai arvioida. Meillä on kylmää faktaa 25 vuoden ajalta. Ne kertovat karua kieltään. Näin ON tapahtunut. Ennen kuin eliitti aloitti oman, salaisen EU.projektinsa 1980-luvun lopulla, tässä maassa pyrittiin köyhyyden poistamiseen, kansanterveyden kohentamiseen, hyvinvointipalveluiden lisäämiseen jne. Kaikki tuo lakkautettiin välittömästi EU-jäsenyyden myötä.

Nyt joku siellä piipittää 1990-luvun lamasta. Niin, mikä oli tuon laman perimmäinen syy? Se oli pääomien vapauttaminen aivan 1980-luvun lopussa, joka taas oli yksi EU-jäsenyyden ehdoista: pääomien vapaa liikkuvuus. Tämä johti valuuttalainoihin ja muuhun hulinaan, jonka seuraukset olivat tuhoisia kun markka päästettiin vastoin vakuutteluja kellumaan laman kynnyksellä. Yhdessä yössä pankkien, pienfirmojen ja kotitalouksien valuuttalainojen hinta kasvoi noin 30%. Kun tähän lisätään euroeliitin "vahvan markan" valheet, seuraukset olivat katastrofimaiset.

On väitetty, että Suomi nousi lamasta EU-jäsenyyden avulla. Se on valhe. Suomi nousi lamasta, koska Nokian tuotteet halpenivat yhdessä yössä 30% eivätkä Motorola ja Ericsson kyenneet vastaamaan siihen. Ylipäätään suomalaisten vientituotteiden menekki kasvoi samalla tavalla. Tämä olisi tapahtunut EU:n ulkopuolellakin.

On valehdeltu, että ilman EU-jäsenyyttä olisimme jääneet yhteismarkkinoiden ulkopuolelle. Sekin on valhe. Suomi oli jo solminut ETA-sopimuksen, joka nimenomaan takasi vientiteollisuudelle vapaan pääsyn sisämarkkinoille. Emme siis tarvinneet EU-jäsenyyttä emmekä euroa yhtään mihinkään. Ruotsissa laskettiin hiljattain, että euron ulkopuolelle jääminen toi Ruotsille yhden vuoden BKT:n verran puhdasta voittoa. Presidentti Niinistö, euron takuumies Suomessa, ennusti vuonna 2001, että jäädessään euron ulkopuolelle Ruotsi tulee maksamaan kovan hinnan taloudellisesti. Onkin käynyt täysin päinvastoin. Ruotsi onkin hyötynyt satoja miljardeja euroja samaan aikaan kun Suomi on menettänyt toista sataa miljardia euroa nettomiinusta, vähintäänkin.

Brexit on siis ollut hyväksi Britannian taloudelle. Yksikään suurpankki ei ole lähtenyt Lontoon Citystä ja miksi lähtisikään? Se on maailman suurin veroparatiisi. EU-jäsenyys olisi varmistanut Britannian talouden alamäen. Mutta varsinainen kruksis ei edes ollut talous, vaan itsenäisyys.

Britannia liittyi aikoinaan Euroopan talousyhteisöön. Nykyinen Euroopan unioni ei ole mitään sellaista. Euroopan Unioni on niin sanottu supervaltiohanke, liittovaltioprojekti, jolla pyritään luomaan ylikansallinen täysin kansojen vaikutusvallan ulottumattomissa oleva hallintotaso. Nyt siellä joku inisee, että Eurooppa neuvosto eli jäsenvaltioiden johtajien kokous päättää asioista. Ei se päätä yhtään mitään. Se tekee ehdotuksia. EU tekee mitä komissio haluaa. Et usko, vai? No, kuka valittiin uudeksi EU-komissaariksi? Aivan. Ei Saksan ehdokasta, eikä Ranskan ehdokasta, eikä mitään jäsenmaiden ehdokasta. Virkaan valittiin komission ehdokas. Mieti sitä.

Joku siellä sössöttää, että EU-parlamentti päättää. Ei se päätä mitään. Se voi hyväksyä komission ehdotuksia, mutta se ei voi tehdä mitään omia ehdotuksiaan mistään asiasta, jolla on todella merkitystä. EU-parlamentilla ei ole komission suhteen mitään valtaa. Se voi kiusata jäsenmaita, mutta ei komissiota. Kaksi kolmasosaa EU-laeista eli direktiiveistä tulee komissiolta ja eurokratialta, ei parlamentilta. Ja tässä on toinenkin uutinen: EU-parlamentti ei edes käsittele jäsenmaiden asioita tai ehdotuksia. Siellä ei ole jäsenmaiden edustajia, vaan europarlamenttiryhmien edustajia. Yksikään suomalainen meppi ei edusta suomalaisia tai kotimaataan, vaan europarlamenttipuoluettaan.

Eikä Brexit ollut historiallisestikaan mikään yllätys. idiootit, joita historia ei kiinnosta tai jotka kuvittelevat elävänsä historian jälkeistä aikaansa, eivät tajunneet, ettei Britannia tule koskaan missään olosuhteissa luovuttamaan päätösvaltaa itsensä ylitse Saksalle tai Ranskalle. Satavuotinen sota, Itävallan perismyssota, Seitsemän vuotinen sota, Napoleonin sodat, Ensimmäinen maailmansota, Toinen maailmansota jne. Britannia on kautta historian ollut valmis mihin tahansa pitääkseen kiinni itsenäisyydestään. Kun EU on nyt julkisestikin liittovaltiohanke, britit päättivät lähteä. Ja koko Brexitin taustalla on ollut se sama tekijä, joka on vetänyt todella suuria linjoja ennenkin: Britannian kuningashuone eli kruunu.

Onnittelut siis briteille. Palautitte omalle parlamentillenne suvereniteetin, otitte omat rajanne takaisin hallintaanne, otitte oman taloutenne haltuun, oman lainsäädäntövallan ja tuomiovallan takaisin itsellenne ja palasitte normaaliksi kansakunnaksi. Se on vain alkua. Euroopan Unionin tie on tullut loppusuoralle ja umpikuja häämöttää. Lähtokuopissa on muitakin maita. Meidän tulisi nyt huolehtia siitä, että Fixit muuttuu sloganista teoksi. Meidän tulisi erota välittömästi ja palata normaaliksi, demokraattiseksi ja suvereeniksi kansakunnaksi alusmaan roolista. Se olisi kaikkien suomalaisten ja tämän maamme etu. Jäsenyys tarkoittaa maamme, valtiomme ja kaikkien suomalaisten elämän kurjistumista ja romahdusta.

Ette usko? Kysykää maanviljelijöiltä kuinka EU-jäsenyys on kohentanut heidän asemaansa. Kuunnelkaa miten eurostolaiset puhuvat maaseudusta. Aivan. "Maaaseutu tyhjenee, kaikki muuttavat suurkaupunkeihin, kotimainen maatalous on tiensä päässä" jne. Tämä on se rooli, joka Suomelle on varattu EU-liittovaltiossa. Luonnonvarojen ilmainen varasto, suomalaisia sotilaita sotimaan ties minne ties minkä puolesta, suomalaisista köyhää palvelija kansaa. Eli paluu Ruotsin vallan kultaisiin aikoihin. Se on EU-jäsenyyden tie ja suunta. Jos kannatat jäsenyyttä kannatat kaikkea tuota. Et usko? No, ei se ole uskon asia. Katso mitä Suomelle on tapahtunut vuoden 1995 jälkeen.

Niin, tiesitkö ettei Suomi ole enää edes valtio? Se on yhtiö. Tämä koko perustuslakimme vastainen operaatio tehtiin samaan aikaan kun meidät liitettiin Euroopan Unioniin. Mieti sitä noin perustuslain ja valtiosäännön kannalta. Aivan. Niin ei pitäisi olla, mutta niin on. Sinulle vain valehdellaan asiasta, aivan kuten sinulle valehdellaan kaikesta Euroopan Unioniin liittyvästä.
http://rayhablogi.blogspot.com/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html

Sinulle valehdellaan siitäkin, että Euroopan Unionin jäsenyys mahdollistaa sinun vapaan liikkumisesti Euroopassa. Se on paskapuhetta. Suomen passilla oli eniten viisumivapaita maita koko maailmassa, koska Suomi oli puolueeton ja itsenäinen valtio, jolla oli hyvä maine. Suomalaisilla oli niin hyvä maine, etteivät suomalaiset tarvinneet viisumia läntiseen Eurooppaan lainkaan. Passi riitti. EU-jäsenyys ei muuttanut asian suhteen yhtään mitään. Mutta ei tämä ole ainoa valhe, jota sinulle tuputuetaan aamusta iltaan.

Sinulle ei ole koskaan kerrottu sitäkään, että koko EU on ikivanha saksalainen hanke koko Euroopan alistamiseksi. Niin, pidät tätä väitteenä, koska et tunne historiaa, etkä tiedä, että EU:n käsikirjoituksen laativat samat saksalaiset jotka Nürnbergin valtiopäivillä laativat natsien rotulait Veri ja kunnia. Sinulle ei ole koskaan kerrottu, että ensimmäinen EU-komissaari oli entinen natsi. Luulisi sinunkin ihmettelevän, miksei sinulle ole koskaan kerrottu Euroopan Unionin ja natsien Eurooppa-hankkeiden yhteydestä. Ja mistä muusta sinulle onkaan valehdeltu ja valehdellaan parasta aikaa?
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/05/eu-saksalaisen-herrakansan-hanke.html

Onnea siis itsenäiselle Isolle Britannialle, Yhdistyneelle kuningashuoneelle. Ja suomalaiset: miettikää nyt ihan aikuisen vakavasti Euroopan Unionin jäsenyyttä, ihan järjellä, ei tunteella. Tarkistakaa faktat. Katsokaa kylmiä lukuja. Meillä on nyt 25 vuoden ajalta dataa, näyttöä, seurauksia. Tarkastelkaa niitä. Jos teillä on edes pikkuaivot tallella ette voi tulla mihinkään muuhun johtopäätökseen kuin Fixit. EU-ero ja mahdollisimman nopeasti.

http://rayhablogi.blogspot.com/2017/10/suomi-eun-heittopussi.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2016/06/fixit.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/06/he-todellakin-tuhoavat-suomen.html

8 kommenttia:

 1. Onnittelut Britannialle,minunkin puolestani. Tässä blogissa saamme luettavaksemme EU:n historiaa,eikä se minua ainakaan miellytä. Toivottasti saamme tulevaisuudessa myös onnitella itsenäistä Suomeamme.

  VastaaPoista
 2. Niinhän se Niinistö ennusti mutta silloinen kansliapäällikkö "leuka" -Virtanen pani vielä paremmaksi ja sanoi "katsokaa Ruotsia, se tekee kaiken väärin. Ruotsi romahtaa kahdessa vuodessa!Tätä haastattelua ei Yle uusi.

  VastaaPoista
 3. Kuka oli tuo ensimmäinen EU-komissaari?

  VastaaPoista
 4. Fixit täytyisi ensin saada valtakunnalliseen keskusteluun. Analyysejä, analyysejä ja vasta-analyysejä sekä toistuvaa yksikertaistettua sanomaa.

  Tämä olisi jo voinut tapahtua jos Perussuomalaisissa olisi vain ollut edes jotain tahtotilaa nostaa teemaa esille.
  Mutta näinhän ei ole ollut, ei ole, eikä tule olemaankaan, ei ainakaan Halla-aho&ydinporukan aikana tai jos hänen lähellään olevat edelleen valitaan ratkaiseviin asemiin.
  PS ei ole taipaleensa alusta lähtien ollut mikään Fixit puolue, vaan Soinin luomana Soinin näköinen.
  Nyt PS on, kaikkien muidenkin globalistien mädätyskyhäelmien lisäksi, mennyt mukaan hiilidioksidivalheen levittäjiksi ja vahvistajiksi.

  Kysymys siis jää, onko valveutuneen äänestäjän parempi jättää äänestämättä, vaiko äänestää mikropuoluetta ja mitä niistä siinä tapauksessa kun mikään niistä ei tunnu profiloituvan sisäisesti vahvana (Sekä kenttä että johto yhtenäinen, kaikki mahdolliset turhat teemat ja hörhöilyksi tulkittavissa olevat jätetty pois jotta keskitytään olennaiseen ja konkreettiseen, sen mukaan mitkä ovat tarvittavat ensi-askeleet.)?
  Mikropuolue tarvitsee aktiiveiltaan toisaalta itsehillintää (hörhöleimat), mutta toisaalta samalla sopivassa määrin vähän pikkuprovokaattoreita, tyyliin Sande, joiden kautta saa näkyvyyttä ja tulee kuulluksi (kaikki julkisuus hyödyksi käännettävissä) ja aktiivien paksunahkaisuutta sekä vastahyökkäyksiä hyökkäyksille, heikon defensiivisyyden sijaan. Rajat tarkoittavat myös rajoja kuten ennen, terveinä aikoina, joten rassissti kirveitä on vain hölmöä ruveta pelkäämään, päinvastoin, periksiantamaton rohkeus antaa hyvää mielikuvaa.

  Täytyy ymmärtää yksi olennainen syy miksi PS on menestynyt ja se on ettei paljasta kuin pienen osan kortteja, koska ei suurilla ihmisjoukoilla ole kuin hyvin rajoittunut tietopohja joten parempi toimia massojen tason realiteeteista käsin.
  Siksi pitäisi keskittyä asiaan FIXIT ja jättää liian kaukaiset visioinnit pois.

  Näillä näkymin, koska hiilidioksidihuijauksen peesaamisen myötä PS on paljastunut liian suuresti globalistien asioita auttavaksi puolueeksi, niin peruspersuja ei voi äänestää.
  Ja koska muut eduskunnan ulkopuoliset puolueet ovat hapettomassa/outouden tilassa niin taidan jättää kokonaan äänestämättä ellei asiat muutu.

  Erittäin hankala tilanne siis tällaiselle Fixitöörille.

  Sande ja joku muu näkyvyyttä saanut fixuttaja pitäisi mennä vaalilistoille (tervehdyttävä injektio >PS:iin!?) tai pikkupuolueen johtoon niin asia kyllä selkeytyisi.

  VastaaPoista
 5. No itse odottelen milloin briteissä alkaa ne eurostovouhottajien lupailemat kauheudet taivaalta sataa verta, esikoispojat kuolevat, lääkkeet ja elintarvikkeet loppuvat.

  Aika selkeästihän on mannermaalta tullut uhkauksia, että pohjois-irlannissa alkaa sota, jos britit eroavat. En näkisi mahdottomana, että Irlannin tasavallassa koulutettaisiin eurostoliiton tuella uusi terroristi sukupolvi.

  VastaaPoista
 6. "Täytyy ymmärtää yksi olennainen syy miksi PS on menestynyt ja se on ettei paljasta kuin pienen osan kortteja, koska ei suurilla ihmisjoukoilla ole kuin hyvin rajoittunut tietopohja joten parempi toimia massojen tason realiteeteista käsin"

  Juuri tuon takia Fixitiä ei kannata ajaa avoimin kortein. Eihän kokoomuskaan kerro, että he ovat ennenkaikkea EK:n poliittinen siipi. "Yrittäjien puolustaminen", "isänmaallisuus", "kansallinen kokoomus" yms. lauseet ovat pelkkää korvanlumetta. No mustakin saadaan valkoiseksi tai vähintään harmaaksi kun oikein yritetään.

  Suomi vietiin perustuslain vastaisesti EU:n jäseneksi. Asia päätettiin 2/3 enemmistöllä kun perustuslaksi selvästi vaati, että asia olisi pitänyt päättää kaksilla valtiopäivillä tai 5/6:n enemmistöllä! Perustuslakivaliokunta ilmoitti, että EU jäsenyys voidaan hyväksyä perustuslain vastaisesti, kun eduskunta voi päättää sodasta ja rauhastakin noudattamatta perustuslain säätämisjärjestystä.

  Kaikista parasta olisi vain se, että yksi kaunis päivä eduskunta vain ilmottaisi, että Suomen eduskunta on korkein hallintovallan käyttäjä tasavallassa. Voitaisiin jopa jättää eurostoedustajat paikalleen ja lopetettaisiin EU:n määräysten noudattaminen.Se olisi de facto eroamista, mutta mahdollistaisi vallan palauttamisen kansan valitsemille edustajille.

  VastaaPoista