keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

FIXIT

Toisin kuin meille väitetään ja meille valehdellaan, syy maamme kaikkiin talousongelmiin on hyvin yksinkertainen. Kyse ei ole suomalaisten liian suurista palkoista, kyse ei ole siitä että sosiaali- ja terveysbudjettimme on liian suuri, eikä kyse ole siitäkään, että suomalaiset tekevät liian vähän töitä. Totuus on se, että maamme talousvaikeudet johtuvat kahdesta asiasta. Ne ovat euro ja Euroopan Unioni. Ratkaisu ongelmiin on sekin hyvin yksinkertainen: FIXIT, ero molemmista.

Meille valehdellaan usein, että EU-jäsenyys takaa meille pääsyn EU:n sisämarkkinoille, joissa emme muuten voisi olla. Jo ETA-sopimus, jota ei muuten ole koskaan purettu julkisuudessa olleiden tietojen mukaan, takasi suomalaisille yrityksille ja tuotteille pääsyn EU:n sisämarkkinoille. EU-jäsenyyttä ei olisi edes tarvittu.

Meille valehdellaan, että Euroopan Unionista on ollut meille taloudellista hyötyä. Viimeiset 10 vuotta EU on ollut maailman ainoa talousalue, jossa ei ole ollut talouskasvua. Se johtuu vain ja ainoastaan EU:sta itsestään, sen byrokraateista ja ideologiasta. EU-koneisto ei halua talouskasvua tai edes toimivaa taloutta, vaan valtaa. Samaan aikaan kun EU on ollut stagnaatiossa, Kiinan kansantalous on noin kaksinkertaistunut ja samoin Intian. Jopa Etiopian kansantuote on lähes tuplaantunut samassa ajassa. Suomen talous on supistunut.

Me emme ole voineet hyötyä tästä, koska me emme voi tehdä itsenäisesti kauppaa noiden maiden kanssa. Meidän täytyy odottaa EU:n ja Kiinan kauppasopimuksia, noudattaa EU:n määräyksiä jne. Sama koskee Venäjää. Me emme voi käydä normaalia kauppaa naapurimaamme kanssa, koska EU kieltää sen meiltä. Tosin Italia, Espanja ja muutama muu EU-maa saa ja voi tehdä niin, EU:n määräyksellä. Kuten eräs saksalaisministerikin totesi: On hyvin ikävää, että EU:n Venäjän vastaiset pakotteet iskevät kipeimmin Suomeen. Miksi meidän pitäisi hyväksyä se?

Meille valehdellaan ettemme voi tehdä yksin mitään kauppasopimuksia Kiinan ja Intian kanssa, koska ne ovat niin suuria ja vahvoja. Se on valhe, jota eurostoliittolaiset mielellään toistavat. Se on helppo osoittaa valheeksi. Islanti on tehnyt juuri niin. Islanti on kymmenen kertaa pienempi maa kuin Suomi. Miten se voi tehdä sopimuksia jättiläisten kanssa, mutta me emme muka voi? Koska me olemme Euroopan Unionin vankeja.

Meille valehdellaan, että eurosta on hyötyä Suomelle. Ei ole. Euro on ollut katastrofi meidän kansantaloudellemme, koska sen ei ole koskaan ollutkaan tarkoitus hyödyttää meitä, vaan EU:ta. Euro ei ole taloudellinen instrumentti, vaan poliittinen väline, jolla EU on ottanut Suomen talouspolitiikan hallintaansa. Euro on väline, jolla keskitetään valtaa Brysseliin. Kuten silloinen pääministeri Alexander Stubb totesi ennen vuoden 2015 vaaleja eduskunnassa: Olemme luovuttaneet rahapolitiikan päätösvallan Brysseliin.

Pelkkiin eurotukiin on viimeisen 10 vuoden aikana uponnut, laskutavoista riippuen, ainakin 13.14 miljardia euroa nettomiinusta. Siis 13 miljardia euroa pois suomalaisilta Suomesta, maamme taloudesta. Yli miljardi vuodessa tasaisella tahdilla. Kuka väittää, ettei tällä ole ollut seurauksia? Miksi valtiomme on ottanut velkaa? Mitä velkarahalla on makseltu?Ei ainakaan terveydenhuollon menoja, eikä kouluja. Kolme edellistä hallitusta, nykyinen mukaan lukien, on leikannut kymmeniä miljardeja juuri näistä. Miksi? Maksaakseen velkansa korkoja ulkolaisille pankeille. Velkojen, joita on otettu eurokuluihin ja EU-jäsenmaksuihin, koska Euroopan Unionin säännöt määräävät Suomen ottamaan velkaa yksityisiltä liikepankeilta oman keskuspankin sijaan. Näitä ulkolaisille yksityisille pankeille maksettuja korkoja on maksettu joidenkin arvioiden mukaan noin 70 miljardia EU-jäsenyyden aikana. Kuka sanoo, että olemme hyötyneet?

http://anttipesonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/142027-eu-politiikan-ansiosta-valtion-velan-korkoihin-mennyt-70-miljardia-euroa 

Pelkkiin EU-jäsenmaksuihin on mennyt viimeisen kahden vuosikymmenen aikana 6.1 miljardia nettona. Olemme siis menettäneet kaikki saammamme EU-tuet mukaan laskettuna yli kuusi miljardia euroa pelkkään mukana oloon. Olemme siis olleet "nettomaksajia". Se on eurokraattinen termi häviäjälle. Olemme hävinneet yli kuusi miljardia euroa pelkissä jäsenmaksuissa. Eikä siinä kaikki.

http://www.eurooppatiedotus.fi/public/default.aspx?contentid=97138&

Menetämme jokainen vuosi vähintään satoja miljoonia tullimaksuja. Euroopan Unionissa keräämme tullimaksut Brysselille, joka palauttaa meille pienen siivun itse kantamistamme tullimaksuista. Siivu itsekeräämistämme rahoista on ollut noin neljänneksen. Ja nettomenetys on ollut joidenkin arvioiden mukaan keskimäärin 2 miljardia euroa vuodessa vaihtelun ollessa sadoista miljoonista miljardeihin. Näin on tehty koko EU-jäsenyyden ajan. Olemme olleet EU-jäsen 20 vuotta. 20 x 2 = 40 miljardia. Olemme siis menettäneet pelkissä tullimaksuissa noin 40 miljardia euroa.

 http://www.tulli.fi/fi/yrityksille/verotus/

Ynnätäänpä hieman mitä Euroopan Unionin jäsenyys on tullut maksamaan meille suomalaisille ja Suomelle. 40 miljardia + 6.1 miljardia + 70 miljardia +13.14 miljardia = 129.24 miljardia euroa nettomiinusta, siis taloudellista tappiota. 129 240 000 000 euroa netto. Tuo summa on kadonnut suomalaisesta taloudesta, maamme talouselämästä, valtioltamme ja kansakunnalta. Nettona. Miten tämä voi olla kannattavaa? Ei se meille olekaan. Euroopan Unionille se on.

Meille valehdellaan myös siitä ettei Suomi voisi enää käyttää devalvaatiota keinona kohottaa kilpailukykyä. Voisi se, jos emme olisi eurossa. Ruotsi teki juuri niin, kun se jättäytyi euron ulkopuolelle. Se päätti pitää kruunun huomattavasti euroa halvempana ja siten säilyttää ruotsalaistuotteiden hintakilpailukyvyn EU:n sisämarkkinoilla. Ruotsin talouskasvu on noin 4%. Suomen talouskasvu on noin 0.1%, ehkä.

http://yle.fi/uutiset/katso_puhutteleva_kuvio_ruotsin_talouskasvu_karkaa_suomelta/8608704

Kun Suomi vajosi 90-luvun lamaan sen oli pakko päästää markka kellumaan. Markka halpeni lähes yhdessä yössä 30%. Se tarkoitti sitä, että vientiteollisuutemme tuotteet halpenivat äkisti tuon verran. Juuri siksi Nokia hakkasi kilpailijansa kännykkämarkkinoilla. Muut eivät kyenneet vastaamaan tähän hinta-aseeseen. Nyt meille valehdellaan, ettei noin voi tehdä. Voisi, jos olisimme itsenäisiä ja meillä olisi oma raha.

Meille valehdellaan, että "kilpailukykysopimus" kääntää Suomen talouden. Yleinen palkkojenlasku, sitähän Kiky on, ei kuitenkaan takaa mitään. Se ei itseasiassa ole edes riittävä. Siksi lähiaikoina tulee Kiky 2 ja Kiky 3. Näin jatketaan kunnes suomalainen tulotaso on romautettu täysin. Se mitä Kiky oikeasti saa aikaan on kotimaisen kysynnän romahdus. Se taas tarkoittaa sen ainoan yhä jotenkin toimivan taloutemme sektorin alasajoa. Jokainen voi mielessään kysyä miten sairaanhoitajien palkkojen alennus keventää vientiteollisuuden kustannuksia ja parantaa niiden kilpailukykyä. Ei mitenkään, mutta ei siitä olekaan kyse. Kyse on siitä, että Brysselissä on päätetty suomalaisten kohtalosta ja palkkatasosta. Juuri siksi saimme nauttia tästäkin uutisesta:

http://www.talouselama.fi/uutiset/kilpailukykysopimuksen-ovi-auki-viela-2kk-juncker-halasi-sipilaa-6559613

Euroopan Unionin nökökulmasta on siis hienoa, että suomalaisten palkkataso laskee, että ay-liike tuhoaa itsensä ja kotimarkkinayritysten tilannetta pahennetaan. Kyse on aivan samasta politiikasta, kuin EU:n maataloustuisssakin. Suurimmat ja rikkaimmat hyötyvät, ne jotka apua tarvitsevat poljetaan lantaan ja syvälle.

http://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/5508/f994dc19e0

http://yle.fi/uutiset/tukirahoja_odottavien_maatilojen_ahdinko_syvenee__maitotilalta_katkaistiin_sahkot/8716941

Meitä on peloteltu eurosta ja EU:sta eroamisen kustannuksilla. Erään laskelman mukaan se tulisi maksamaan meille jopa 3 miljardia euroa. Tuo summa ei ole edes se kasa rahaa, jonka maksamme nettona joka vuosi tästä lystistä. Tuo summa olisi kertamaksu. Sen jälkeen emme maksaisi kolmea miljardia joka vuosi, puhumattakaan että maksaisimme useita miljardeja nettomiinusta kuten nyt.

Tätä talouskatastrofiakin pahempi seuraus EU-jäsenyydestä on ollut Suomen valtiollisen suvereniteetin katoaminen. Suomi itsenäisenä valtiona on lakannut olemasta. Valtaosa lainsäädännöstä tapahtuu maamme rajojen ulkopuolella, turvallisuuspolitiikastamme päätetään Suomen ulkopuolella kuten on nähtykin tänä kesänä, eikä meillä ole enää omaa ulkopolitiikkaa eikä sisäpolitiikkaakaan. Se on vain fakta. Näin asia määriteltiin Lissabonin sopimuksessa, jonka myötä lakkasi teeskentely siitä että EU:n jäsenvaltiot ovat suvereeneja. EU:ssa on vain osavaltioita.

Meille valehdellaan hyvin usein, että EU on demokraattinen. Ei ole. Kukaan meistä ei ole valinnut komission jäseniä ja he johtavat koko roskaa. Europarlamentissa kukaan ei edusta Suomea tai suomalaisia. Jokainen suomalainen MEPpi eli europarlamentin jäsen edustaa kunkin valitsemaa europarlamentin ryhmää, joilla ei ole mitään tekemistä edes muodollisesti Suomen kanssa. Eli yksikään europarlamentin edustaja ei puhu suomalaisten puolesta, eikä edusta meitä. Milloinkaan. Missään asiassa. Yhdessäkään äänestyksessä. He edustavat Euroopan Unionia, sen eri poliittisia ryhmiä, joita europarlamenttiin on keksitty. 

Itsenäinen Suomi ei ehtinyt täyttää edes sataa vuotta. Suomalainen satraappieliitti halusi tuhota itsenäisen valtion ja onnistui siinä. Presidentti Sauli Niinistön johdolla Suomi-niminen valtio on kadonnut maailmasta ja tilalla on Brysselin valtakoneiston ja Naton alusmaa, osavaltio jota kutsutaan Suomeksi. Meillä ei ole omaa rahaa, omia lakeja, eikä enää omaa armeijaakaan. Se Suomi johon te synnyitte on De facto ja De jure lakannut olemasta.

Miten voimme saada taloutemme kuntoon? Miten palaamme maailman kilpailukykyisimpien ja rikkaimpien maiden joukkoon? Miten kahdenkymmenen vuoden raiskaamisen kohteena ollut Suomi-neito palauttaa omanarvontuntonsa ja toimintakykynsä?

On olemassa vain yksi ratkaisu: ero eurosta ja EU:sta.

Fixit.

9 kommenttia:

 1. Olen kanssasi hyvin ptkälti samaa mieltä. Itseäni kuitenkin on pelottanut eniten lainojen korkotason nousu eron yhteydessä. Ei se kuitenkaan voi olla ylitsepääsemätön kynnys . Korot nousevat kuitenkin vain suhteessa inflatooriseen vaikutukseen.

  Toinen asia ovat velkojen valuutat . Kun Suomi siirtyisi markkaan , niin ainoa vaihtoehto olisi vaihtaa yksiselitteisesti kaikki Suomesta otetut lainat samoin markkaan ja tileillä olevat rahat myös. Eli siinäkään ei olisi suurta ongelmaa .

  Nyt kun asiasta olemme samaa mieltä , pitäisi olla yhtä mieltä myös nimestä. Grexit ja Brexit sisältävät poistumisen (exit) , sen vuoksi ne kertovat heti mistä on kyse. Fixit kuulostaa enemmän autokorjaamolta , enkä usko sen mahdollisuuksiin toimittajien lööpeissä . Oma ehdotukseni on jo jonkin aikaa ollut Finexit , mikä on johdonmukaisempi ja ehkä helpommin lanseerattavissa )))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan Suomen nopeaa eroamista EU:sta, ja myös FIXIT -termiä! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. F taitaa olla Ranskan maatunnus . Ranskalaiset halunnevat omia tuon itselleen ))) Tai jos käyttävät Frexit , niin kuitenkin Finexit on selkeämpi . Onneksi me emme kuitenkaan päätä siitä. Ihmettelen vain etteivät toimittajat ja poliitikot ole lanseeranneet mitään lyhennettä julkisuuteen . Niinkö epätoivoinen Suomen ero olisi ?

   Poista
  2. "Onneksi me emme kuitenkaan päätä siitä"

   Kuten Josef Stalin jo aikoinaan totesi: tärkeää ei ole se kuka äänestää, vaan se kuka laskee äänet.

   Suomessa äänilaskenta on ulkoistettu Goldman Sachs pankin omistamalle yksityiselle yritykselle.

   Äänetä ketä äänestät mutta sionistibanksterit ja heidän omistuksessa olevat "hyvää journalistista tapaa noudattavat päätoimittajat" päättävät mitä tulokset ovat, aivan kuten meilläkin viimevaaleissa nähtiin.

   Kun tiedetään mitä luvuilta lopputuloksena halutaan niin lukujen veivaaminen ja manipulaatiot on tehtävää varten suunnitelluille viruksille ja haittaohjelmille lasten leikkiä. Osaavat jopa siivota jälkensä ja silti kaikki näyttää olevan kunnossa.

   Äänten laskennasta ja tuloisten hienovaraisen taitavasta manipulaatiosta huolehtivat ohjelmistot osaavat tehdä lukujen manipulaatioissa kerrassaan uskomattomia taikatemppuja. Ihan noin vain.

   Jotta jatkossa vältyttäisiin vastaavilta epäilyiltä äänestystulosten ohjelmallisista manipulaatioilta niin eri alueiden antamien äänestystulosten ynnäämiseen pitäsi saada enemmän läpinäkyvyyttä.

   Digitaalisen grafiikan rinnalle kaivataan videokuvaa eri aluiden äänestyslukuja vastaavista helmitauluista.

   Helvetillisen kiireen illuusion luominen on tietenkin minkä tahansa huijauksen kannalta kaikkein tärkeintä.
   Joten onnistuneen huijaamisen kannalta on ymmärrettävää että ääntestystulokset pyritään julkaisemaan välittömästi kun äänestyspaikat on sulkeutunut. Äänten oikealle laskemiselle ei pidä jättää aikaa, tarkastuslaskennoista nyt puhumattakaan.

   Poista
 3. "EU-koneisto ei halua talouskasvua tai edes toimivaa taloutta, vaan valtaa."

  Olet aivan oikeasa, mutta pahinta on, että koko EU projekti on USAn ja CIAn tavoite. Heidän maailmanvaltansa tulee paremmin hoidetuksi, jos koko Eurooppa on vain yksi valtio, jollloin heidän ei tarvitse käskyttää lukuisia eri maita.

  EUn hallitsija on siis Amerikan Yhdysvallat, jonka poliittinen tavoite on saada hallita koko maailmaa yksinoikeudella. Aivan kuten heidän neoconinsa totesivat heti Neuvostoliiton kaatumisen jälkeen. He havaitsivat olevansa yksinvaltias ja halusivat säilyttää tämän aseman. Syntyi v. 1992 Wolfowitzin doktriini Venäjää vastaan ja vähän myohemmin PNAC suunnitelma, jolla tähdätään asevoimien pitämiseen ylivoimaisena ykkosenä maailmassa, koska vain se antaa oikeuden hallita maailmaa suvereenisesti. Jo tuolloin he oivalsivat että tarvitaan ainakin kaksi suurempaa sotaa tavoitteiden toteuttamiseksi lukuisten pikkusotien lisäksi.

  Jeltsinin aikana maan oligarkit saivat vapaasti ryostää Venäjän kansallisomaisuutta ja oli suuri vaara, että Venäjän luonnonvarat siirtyisivät amerikkalaisiin käsiin. Vasta Putin alkoi toimia venäläisten eduksi ja maksoi mm. pois miltei koko Venäjän valtionvelan. Putinin irrotettua siten Venäjän Lännen pankkiirien orjuudesta pankkiirit alkoivat miettiä uusia kuvioita Venäjän alistamiseksi. Tietenkin Putin jatkuva solvaus ja demonisointi samaan tapaan kuin Saddamia, Gaddafia ja Assadia solvattiin ennen sotien aloittamista.

  Lisäksi jatkuva sotilaallinen painostus Naton ja tukikohtien levittämiseksi Venäjän rajoille. Ensimmäinen vallankaappaus Ukrainassa v. 2004 epäonnistui, mutta toisessa v. 2014 he saivat jo sisällissodan syttymään, jossa heidän asettamansa halitus ryhtyi hyokkäämään Ukrainan venäläistä väestonosaa vastaan tuhoamismielessä.

  USAn komentovalta Eurooppaan nähden pitää maanosamme jatkuvassa sotatilassa. EUn johdolta on täysin unohtunut ajatus, että EUn päätehtävä oli rauhan saaminen Eurooppaan. Sen sijaan USA on määritellyt EUn päätehtäväksi tukea kaikin voimin Amerikan hegemonian levittämistä kaikkialle maailmaan. Venäjä ja Kiina täytyy saada USAn vasalleiksi. Tässä mielessä USA ylläpitää Ukrainan sotatilaa, koska sillä tavalla Euroopan tilanne jää epävarmaksi ja toiveittensa mukaan syttyy suunniteltu sota Venäjän ja Euroopan välillä. Tätä varten USA myoskin organisoi isäntämaasopimuksen Suomen kanssa. Sopimushan antaa USAlle täydet oikeudet käyttää Suomea hyokkäysalueena Venäjää vastaa. Näin sanoo sopimus, poliitikot vaan eivät halua tunnustaa tosiasioita.

  Suomen hallinto tuntuu ihastuneen tähän yksinapaiseen sotimista himoitsevaan maailmaan. EUn ohjeita kansoille: mitään negatiivista ei saa puheissa esittää TTIPstä, EUn haluamaa muslimimaahanmuuttoa ei saa kritisoida. Ajatuspoliisit ja -laki tulossa. USAn toiveita täytyy näissäkin asioissa totella kaikissa maissa.

  Minä puolestani odotan pian tapahtuvaa Euron tuhoutumista ja EUn hajoamista sen totalitaarisen hallintosysteemin pikkuhiljaa paljastuessa kaikille kansoille. Jos näin ei tapahtuisi, meillä olisi uusi Neuvostoliiton kovaa kuria vaativaa hallintomallia soveltava totalitaarinen orjuus edessä. En toivoisi sitä kenellekään suomalaiselle.

  VastaaPoista
 4. Jotenkin se on kovin turhauttavaa, että Sanden huutavan ääni korvessa -blogaukset ja eduskunnan talousvaliokunnan umpiluut eivät näytä koskaan kohtaavan; vrt http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/218551-talousvaliokunnan-lausunto-on-hyvin-yksipuolinen
  Pavesta voi olla montaa mieltä, mutta ainakin jätkä yrittää tehdä jotain. Täydestä sydämestäni toivoisin, että britit todella suksisivat helvettiin EUsta. Ehkä keskustelu Finexitistä saisi täälläkin lisää kierroksia.

  VastaaPoista
 5. Suurin ongelma käsiteltäessä Suomen eroa eurosta on siinä, että uskotellaan euron olevan hyvä asia maallemme. Kukaan ei missään vaiheessa ole halunnut keskutella, mihin olemme menossa NWOn tullessa yhä voimakkaamin esille. Sekä Sauli Niinisto että Jyrki Katainen ovat kumpikin puhuneet NWOn tulosta tosiasiana ja väittävät, että siinä kehityksessä Suomen täytyy olla mukana.

  Mutta kukaan ei välitä lopputuloksesta vaikka vähänkin ajattelevalle on täysin selvää, että tavoitteena on korporaatioiden hallitsema maailma, jota pankkiirit johtavat taustalta. Eräänä Rothshchildin keskuspankkijärjestelmän tarkoituksena on saattaa kaikki maat konkurssitilaan, jolloin pankkiirit voivat vapaasti päättää orjavaltioitten tehtävistä. Kreikka on hyvällä tiellä tähän suuntaan. Kaikkien maiden velat ovat kasvaneet euroaikana, joten yleissuunta on selvä. Sipilän nyt aloittama laaja yksityistämisprosessi osoittaa, että hänkin näkee omaisuuden jatkuvan myynnin välttämättomäksi pankiirien pitämiseksi tyytyväisinä

  Tietoisuus tästä Rothschildin suunnitelmasta osoittaa, että jossain taustalla tapahtuu asioita, jotka voitaisiin estää, jos ne tiedostettaisiin. Kuitenkaan taistelu suunnitelmien vastustamisesta ei ole helpompi kuin jo käynnissä oleva kamppailu. On siis käynnissä koko maailman kattava salainen sota, jonka tulos ratkaisee, kuka tulee olemaan vapaa ja kuka tulee hallitsemaan orjuutettuja ihmismassoja.. Kyse on siitä, että tulevatko ihmiset havaitsemaan riittävästi heittääkseen sortajansa ulos vai tulevatko he syleilemää sortajiaan toivoen vokottelevansa sortajat olemaan kilttejä orjilleen. Suomen nykyinen linja suorastaan kehuu näitä sortajapankkiireita ja toivoo kiinteämpää yhteyttä heihin.

  Kaikkien ongelmien ydin koko maailmassa on keskuspankkiirien varastama oikeus luoda rahaa. Tuloksena tulee olemaan maailmanlaajuinen lama, joka on syvempi kuin mikään tähänastisista. Valtiot ovat typeryydessään luovuttaneet nämä oikeudet, jotka luonnostaan kuuluvat valtion itsemääräämisoikeuksiin.

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/master_file/illuminaticonspiracy2.htm

  VastaaPoista