torstai 12. syyskuuta 2019

POSTI - OIRE TAUDISTA NIMELTÄÄN EU


Jopa yleensä niin establishmenttia peesaavat toimittajat ovat viimeaikoina taipuneet valtaisan some-närkästyksen edessä ja tehneet juttuja Postin pohjattoman surullisesta tilasta. On paheksuttu Postin johtajan sikamaisia palkkoja, on taivasteltu Postin toimintaa ylipäätään ja on seurauttu hämmästyksellä kuinka alunperin 120 ihmistä koskevat palkanalennusbileet ovat paisuneet 10 000 työntekijän uhkailuksi ja painostukseksi.

Ihan lyhyesti: lakihan sanoo, ettei työnantaja voi yksipuolisesti muuttaa voimassa olevaa työsopimusta. Työntekijä on sopimuksen toinen osapuoli. JOS Posti haluaa muuttaa 10 000 ihmisen työsopimuksia, Postin pitäisi laillisesti menetellen ensin irtisanoa kaikki ja sitten palkata halukkaat uudella työsopimuksella takaisin. Mutta lakihan on menettänyt merkityksensä tässä maassa jo aikoja sitten. Eikä ihme. Kun valtion ylin johto pyyhkii takamuksensa perustuslailla, jonkun työsopimuslain rikkominen on valtion omistamalle firmalle lasten leikkiä, varsinkin kun täysin invalidisoitunut ay-liike ei nosta sormeaankaan vaan hyväksyy kaiken.

Vasemmistolaiset ministerit pääministeri Rinteen johdolla ovat hekin täysin tyytyväisiä Postin tuhoamisprojektiin ja sen etenemiseen, eivätkä tule tekemään yhtään mitään, edes valtio-omistuksen ylimpinä valvojina. Syykin on selvä. Posti ei ole enää valtion virasto, joka palvelee kansaa. Se on "liikelaitos", eli entinen virasto, joka leikkii yritystä.

Mutta näin maamme totaalisen tuhoamisen prosessi etenee. Asia on sovittu jo kauan sitten. Miksi koululaitos tuhotaan? Miksi terveydenhoitojärjestelmä tuhotaan? Miksi koko toisen maailmansodan jälkeen rakennettu infra tuhotaan? Koska niin halutaan. Poliitikot, joka ainoa eduskunnassa istuva "kansanedustaja" ja puolue, haluavat tuhota Suomen. Se on heille niin selvää kauraa, että siksi he yllättyvät kun kansalaiset ärisevät Postin raiskaamisesta. Poliitkot ja virkamiehet eivät näe asiassa mitään ongelmaa, muuten kuin imagollisesti.

Mutta teille ei kerrota syytä Postin, koululaitoksen, valtionomistuksen, terveydenhoitojärjestelmän, valtion infran ja maaseudun tuhoamiseen, koska te voisitte vetäistä herneen nenään ja ryhtyä itsenäisyysmielisiksi. Syy tähän kaikkeen on tässä: EU.

Kun Suomi liittyi Euroopan Unioniin meille kerrottiin kuin ohimennen, että samalla valtiomme eli kotimaamme rekisteröidään yritykseksi. Teille valehdeltiin, että tämä oli kuulema pakko tehdä EU:n arvonlisäveron takia. Tähän valheeseen uskovat monet edelleen. Todellisuudessa yritysrekisterissä oleva firma Suomen tasavalta hoitelee kaikkea valtiollista toimintaa, ei vain arvonlisäveron tilityksiä Euroopan Unionille. Jos te, rakkaat lukijat, tajuaisitte tämän, jos te todella ymmärtäisitte mitä kotimaallenne on tehty, te ette enää vain ärisisi. Te suuttuisitte.

Joskus on hyvä suuttua. On hyvä vetää valheiden esirippu silmienne edestä ja kertoa surullinen totuus maasta, jossa luulette asuvanne. Sitä ei todellisuudessa ole enää olemassa. On Euroopan Unionin alueella oleva yritys, joka hoitelee valtiollisia tehtäviä tällä maa-alueella. Euroopan Unionin vaatimuksesta. Ettekö usko? Lukekaapa tästä.
http://rayhablogi.blogspot.com/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html

Oli suorastaan karmaisevan hirtehistä katsella televisiosta maanpettureiden teatteria, kun he juhlivat Suomen valtiomuodon 100-vuotista taivalta. Kaikki tuohon teatteriin ja valehteluun osallistuneet tiesivät, ettei 1919 säädetty valtiomuoto ole ollut voimassa enää 24 vuoteen. Se Suomi lakkasi olemasta 1995 Euroopan Unionin vaatimuksesta. Suomen valtiomuoto, valtiosääntö, perustuslaillinen järjestys, kaikki se kuoli jo ajat sitten. Poliitikot ja virkamiehet tietävät tämän oikein hyvin. He vain valehtelevat teille, että kaikki on ennallaan.

No nyt joku siellä kysyy on tällä mitään merkitystä? Katso Postia ja mieti. Kun Suomen valtio on yritys, se voi myydä metsät, järvet, maaperämme, kaiken ILMAN KANSAN SUOSTUMUSTA koska tahansa kenelle tahansa, ja tämä myynti onkin jo alkanut ja on hyvässä vauhdissa. Koska yritys nimeltään Suomen valtio on yrityslainsäädännön alainen toimija sen ei tarvitse tehdä tiliä liiketoimistaan kenellekään, ei edes eduskunnalle. Eduskunnan loiset askartelevat aamusta iltaan täysin yhdentekevien asioiden parissa, ehkä siellä on joitakin kuntamaunoja jotka eivät edes tajua tilannetta, ja heidän roolinsa on esittää, että eduskunnalla olisi omaa valtaa.

Ei ole. Ei ole ollut sitten Lissabonin sopimuksen, ei sitten joulukuun 2016, ei sitten vuoden 1995. Eduskunta on vain kallis teatteri, jonka ainoa tehtävä on rauhoitella kansaa ja tuudittaa teidät uskomaan valheisiin, joiden mittakaava on niin suuri kuin tähän maahan mahtuu. Ja tehän uskotte.
Juuri siksi te hämmästelette Postin tuhoa. Te ette tiedä, että Postin tuhoamisesta päätettiin jo kauan sitten. Heti kun Suomi liittyi Euroopan Unioniin.

80-vuotias äitini lähetti serkulleen onnittelukortin valkoisessa kirjekuoressa tämän 89-vuotissyntymäpäivien johdosta. Onnittelukortin valtaisa matka oli Vantaalta Lahteen saakka. 89-vuotias päivänsankari kiitteli kortista kaksi viikkoa sen lähettämisen jälkeen. Siis kortti matkasi Vantaalta Lahteen kaksi viikkoa. 14 päivää. Kun itse olin Postissa töissä 1980-luvulla vastaavan lähetyksen korkein sallittu toimitusaika oli 2 vuorokautta. Kymmenien tuhansien eurojan sikailupalkkaa nostavan johtajan uutteralla työllä toimitusaika on saatu 7-kertaa pidemmäksi.

Tätä on kutsuttu ja kutsutaan edelleen "kehittämiseksi". Pääministerikin puhuu mielellään Postin kehittämisestä. Tätä he tarkoittavat orwellilaisella uuskielellään. Tuhoaminen on parannus, romuttaminen on kehittämistä, heikennus vahvistamista ja paha hyvää. Näin siksi, että te kaikki elätte Euroopan Unionissa.

http://rayhablogi.blogspot.com/2019/06/postin-tuho.html

6 kommenttia:

 1. Olen kanssa naivisti kuvitellut, ettei työnantaja voi sanella sitä mihin ammattiyhdistykseen työntekijä saa kuulua - vaan että se on työntekijän ja ammattiyhdistyksen välinen asia. Ammattiyhdistys hoitaa sitten työehtoja jne koskevat neuvottelut työnantajan kanssa. Näinhän se ei näytä olevan, kun posti voi shoppailla työehtosopimuksista mieleisensä, ja työntekijät sitten ilman muuta siirtyvät kyseisen sopimuksen tehneeseen yhdistykseen jäseniksi. Aina voi näköjään oppia, esimerkiksi työnantajan härskistä vallankäytöstä; eduskunnan alainen valtionyhtiö, tai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän kulujen karsimiskaruselliin jouduttiin tietysti siksi, että joku puolijauhonen kiilusilmä keksi, että postinhan pitää olla voittoa tuottava yhtiö. Se, että posti hoiti kriittistä yhteiskunnallista palvelutehtävää, jonka (senkin) hoitamiseksi veroja kerättiin, ei kiilusilmää kiinnostanut. Bisnes bisnes ja johtajille kunnon optiot, yo man! Jos Arkadianmäellä on yhtään tervettä järkeä, niin tämä bisnessekoilu puhalletaan poikki, aletaan purkaa tätä postiyhtiötä ja palataan normaaliin toimivaan päiväjärjestykseen.

   Poista
 2. Eikö tuo palkka juuri ylitä perheenyhdistämiseen tarvittavan rajan? Veikkaisin tuota, siinä nyt on se halpatyövoima...

  VastaaPoista
 3. Valitettavasti vaan suurin osa kansasta uskoo, mitä Yleisradiossa milloinkin valehdellaan. Enkä näe mitään merkkejä siitä, että ainakaan lähitulevaisuudessa tilanne tulisi muuttumaan.

  VastaaPoista
 4. Tää on tätä.... Koskahan ne keksii että palo ja pelastuslaitos vai mikä se nyt onkaan, YKSITYISTETÄÄN?
  Eli ulkomaiset firmat voivat tulla sammuttelemaan tulipaloja ym ym.
  Eli saadaan kilpailua! Kuka tekee senkin halvimmalla!
  Vittu mitä paskaa, umpipaskaa.

  VastaaPoista
 5. Tanskan kunnissa 50 %:ssa on yksityinen palokunta. Suomessakin on yksityisiä palokuntia, mutta tällä hetkellä vain tehtaissa ja muissa tuotantolaitoksissa. Suuret turvallisuusalan yritykset katsovat noita laitoksia vesi kielellä ja firmojen omista palokunnista ollaan siirtymässä turvallisuusalan firmojen palokuntiin, jotka hoitavat palvelun sopimuspohjaisesti ja rahaa tehden.Seuraavaksi tähtäimessä on ottaa kokonaisten teollisuuskylien tms. alueiden sammutussopimukset haltuun. Firmojen sammutusmiehet harvemmin ovat pelkkiä pelastajia. Tehokkuutta haetaan siitä, että he toimivat kohteissa myös vartijan työtehtävissä. Esimerkiksi Securitas ei ole pitkään aikaan palkannut Olkiluotoon muita kuin vartija/palomiehiä.

  Yksityisiä ambulansseja on vuosikymmenten ajan.

  Yksityinen turvallisuusala taas työllistää enemmän ihmisiä kuin poliisi, palokunnat ja tulli yhteensä. Ikävä kyllä yksikään Suomessa toimiva turvallisuusfirma ei ole suomalaisessa omistuksessa vaan toiminnalla tehty raha valuu ulkomaisten osakkeenomistajien taskuihin.

  VastaaPoista