perjantai 20. syyskuuta 2019

LASTEN POLIITTINEN HYVÄKSIKÄYTTÖ - ILMASTOLAKKOILU

Tänään perjantaina 20.9. 2019 lapset ympäri maailmaa kantoivat kuuliaisesti kylttejään erään poliittisen agendan puolesta ja jättivät menemättä kouluun opettajien ja oppilaitosten henkilökuntaan kuuluvien ohjauksessa. Tätä markkinoidaan valtamediassa nuorten demoinstrationa. Valtamediassa aikuiset kertovat, kuinka lapset näyttävät tietä ja ovat heränneet ja kuinka he ovat fiksumpia kuin aikuiset tässä asiassa. Tässä narratiivissa on vain yksi ongelma.

Se on identtinen Maon kulttuurivallankumouksen kanssa. Se on täysin rinnasteinen Neuvostoliiton ja itäblokin pioneerinuorison toiminnan kanssa. Se on hyvin samankaltainen kuin Hitler Jugend, joka oli kyynisten ja häikäilemättömien aikuisten ohjelma valjastaa tulevat sukupolvet Kolmannen valtakunnan tykinruoaksi ja käsikassaraksi. Ja kaikki nämä ohjelmat toimivat, vaikkei niiden käytössä ollutkaan nykyisen kaltaista aivopesukapasiteettia..


Nyt siellä joku aikuinen kimmastuu ja sanoo, että kyse on aidosta nuorison huolesta tulevaisuuden suhteen, että nykynuoret joutuvat aikuisina siivoamaan meidän sotkumme ja kärsimään ilmastonmuutoksen seurauksista. Joo o, ilmastonmuutos voi tulla tai ehkä on jo täällä, ja jossakin vaiheessa joku tulevaisuuden sukupolvi joutuu käymään sen läpi. MUTTA tämä nykyinen hiilidioksidihysteria ei ole nuorison keksimä ajatus. Tämä liikehdintä ei ole nuorison liikehdintää, vaan vuosien indoktrinaation ja ohjeistuksen tulos.

Aivan kuten Mao aikoinaan, tietyt poliittiset piirit tarvitsevat itselleen käyttökelpoisia ja tietämättömiä jalkamiehiä omien valtapoliittisten ambitioittensa toteuttamiseen. Jotta Mao olisi kyennyt kukistamaan kilpailijansa puolueen sisällä, hän manipuloi maan nuorison tuhoamaan vanhaa maailmaa ja eilisen kulttuuria. Kohteena olivat etenkin Maon vastustajat ja heidän valtapohjansa. Vuosien propagandan ja opetuksen ansiosta teinien armeijat tarttuivat Suuren Johtajan Punaiseen kirjaan ja lähtivät tuhoamaan vanhaa maailmaa, jonka Mao heille isällisesti maalitti. Kuullostaako tutulta? Aivan. Tässä "nuorison liikehdinnässä" on kyse täysin samasta ilmiöstä.

Kannattaa pitää mielessä sekin, että hiilidioksidihysterialla on pantu pystyyn 144 miljardin dollarin vuotuinen päästöbisnes, jossa ilmaa ostetaan ja myydään summalla, joka tekee tästä ilmakaupasta yhden maailman isoimmista liiketoimista. Maailmalla on siis tuhansia toimijoita, joiden suora taloudellinen etu on ylläpitää hiilidioksidihysteriaa. Vaikka jokainen tiedemies tietää, että ilmakehän kaasuista vesi on ylivoimaisesti merkittävin ja sen muutokset korreloivat suoraan lämpötiloihin, moni heistä on naulinnut oman uransa hiilidioksidiin. Heidänkin taloudellispoliittinen intressinsä on ylläpitää tätä harhaista agendaa keinoja kaihtamatta. Toisinajattelevat tiedemiehet ovat hiljaa pelätessään uransa puolesta. Kuullostaako tuo tutulta? Aivan. Jos olit toisinajattelija kommunistisessa itä-Euroopan valtiossa sinulla ei ollut mitään uraa. Näin on nytkin.

Jokaisen, joka kuvittelee että kyseessä on nuorison omaehtoinen toiminta, kannattaa kysyä itseltään seuraavaa: JOS tämä olisi nuorison valtarakenteita uhkaavaa toimintaa tukisivatko poliittiset puolueet tätä laidasta laitaan? JOS Greta Thunberg ja kumppanit olisivat kapinallisia silittelisikö presidentti Obama hänen päätään ja päästettäisiinkö hänet puhumaan Yhdysvaltain kongressiin ja senaattiin? No ei tietenkään. 1960-luvun nuorisoliikkeen edustajia pamputettiin Capitolin kulmilla ja FBI jahtasi heitä ja vainosi heitä, presidentit ja poliitikot määräsivät turvallisuusviranomaiset tuhoamaan liikehdinnän johtajia ja jopa salamurhaamaan heitä. Huomaatteko eron?

Tämä "nuorison ilmastonmuutosliike" on kyynisten omia etujaan ajavien ja omaa mielihyväänsä hierovien aikuisten projekti. Lapsia on peloteltu kouluissa ohjelmallisesti jo parikymmentä vuotta. Valtamedia on rakentanut suurta eeppistä tarinaa maailmanlopusta yli parin vuosikymmenen ajan. Nuoriso on koko lapsuutensa ollut tämän tarinan, poliittisen koulutuksen, eli aivopesun kohteena. Sille on opetettu, että vanhempasi ovat syyllisiä tähän. On opetettu, että tehtaat ovat syyllisiä. Nuotiot ovat syyllisiä. Kynttilät, takat ja saunat ovat uhka lasten tulevaisuudelle. Eivät nuoret ole tätä keksineet. Juuri siksi valtamedia ilakoikin näillä demonstraatioilla. Ne osoittavat valtamedian propagandan toimivan. Valtamedialla onkin syytä iloon. Sen aivoperusohjelma toimii.


Kun nuoriso 1950-luvulla alkoi kuunnella viidakkomusiikkia, kun tytöt alkoivat käyttää housuja arkivaatteinaan, aikuiset kauhistuivat. He panettelivat musiikkia ja muotia, käytöstapoja ja tansseja. Elvis oli pelle, Little Richard kauhistus ja koko ilmiötä väitettiin ohimeneväksi hulluudeksi. Ainoat aikuiset, jotka ilahtuivat rock'n'rollista ja nuorisomuodista olivat ne liikemiehet, jotka tajusivat tilaisuutensa. Valtamedia, poliitikot ja virkamiehet pahkesuivat ja halveksivat koko juttua. Huomaatteko eron tähän "nuorison ilmastonmuutosliikehdintään"? Aivan, viimeksi mainitulla on aikuisten täysi tuki takanaan.

Kun yläasteikäiset ja lukiolaiset nuoret lähtivät liftailemaan ja hortoilemaan ympäri Yhdysvaltoja ja päätyivät kaduille San Franciscossa, aikuiset häkeltyivät. Kun nuoret sanoivat etteivät edes aikoneet seurata vanhempiaan, aikuiset järkyttyivät. Kun nämä teinit ilmoittivat etteivät he itsekään tiedä mitä aikovat elämällään tulevaisuudessa tehdä, aikuiset kauhistuivat. Eihän noin voi ajatella!! Ei kukaan voi noin vain jäädä ajelehtimaan ja haahuilemaan ilman suunnitelmaa ja määränpäätä! Kyllä voi ja niin tekivät tuhannet ja tuhannet nuoret ja kuinka ollakaan - maailmanloppua ei tullutkaan. Ihmiset löysivät paikkansa ja tekemistä elämässään oma-alotteisesti ja omalähtöisesti. Ilman poliitikkojen, puolueiden ja valtamedian tukea ja ohjausta. Tässä nykyisessä "nuorison ilmastoliikkeessä" on päinvastoin: aikuiset kertovat ja opastavat nuorisoa askel askeleelta. Äidit ja isät viitoittavat tien pikku gretojen kulkea ja hehän kulkevat.

Näin se tapahtui natsi-Saksassakin. Sielläkin valtamedia, opettajat, virkamiehet, poliitikot ja johtajat kertoivat nuorisolle mikä sille oli parasta ja mitä sen kannatti tehdä, mihin uhkiin varautua ja mitä uhkia vastaan taistella. Blut und Ehre, Veri ja kunnia, oli kaiverrettu järjestön omien linkkuveitsien teriin. Oli tunnuksia, reipasta musiikkia, leirejä, yhdessäoloa ja voimaantumista. Vanhemmat nuoret johtivat nuorempiaan ja kertoivat heille totuuksia elämästä ja siitä mikä uhkaa saksalaista verenperintöä ja gremaanista maailmaa. Ja nuoret kuuntelivat, osallistiuivat ja marssivat. He marssivat kunnian kentille ja kuolivat miljoonittain. Viimeiset kaatuivat Berliinissä kaupungin sortuessa ympärillä, mutta edelleen Oikeassa ollen. Sitä sopii miettiä.

Jos nuoriso keksii itse oman juttunsa, alkaa toimia kuten haluaa omista lähtökohdistaan käsin, ja haastaa aikuisten maailmaa tosissaan, yksikään poliitikko, virkamies tai järjestöjyrä ei asetu heidän puolelleen. Päinvastoin. Sellainen nuoriso on uhka jokaiselle poliitikolle, virkamiehelle ja järjestömaakarille. Yksikään valtamedia ei kehua retostele, koska yksikään aikuinen toimittaja ei edes tajua mistä on kyse. Hän on aikuinen ja siksi pihalla nuorison liikehdinnästä. Jos nuorison kapina on aitoa ja todellista, toimittajat ovat närkästyneitä, säikähtävät tai suuttuvat, eivätkä ylistä ja hehkuta kapinallisia. Näin siinä tapauksessa, ettei nuorison liikehdintä ole valtamedialle mieleistä ja osa sen ajamaa agendaa, kuten nyt.

Tätä sopii miettiä todella huolella. Onko nuorison ilmastoliikkeessä kyse spontaanista nuorison itse aloittamasta toiminnasta, joka haastaa oikeasti aikuisten Systeemin, vai olisiko sittenkin kyse siitä samasta ohjelmasta, jonka aikaisempia muotoja olivat Hitler Jugend, Stalinin pikkupioneerit, Maon punakaartilaiset tai muut samanhenkiset joukot?

Nykyiset nuoret ovat unohtaneet 1960-luvun hippien sloganin: "Never trust The Man, man".

7 kommenttia:

 1. Aspergerpotilaan hoito ja kuntoutus ovat tärkeitä ongelmien pahenemisen estämiseksi.
  Pari linkkiä mielipiteeni tueksi:

  https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2012/14/duo10395?keyword=asperger

  https://www.duodecimlehti.fi/lehti/2011/15/duo99697?keyword=asperger

  Ilmastonmuutoshysterian lapsilähettiläänä toimiminen ei taida kuulua oikeaoppiseen hoitoon ja kuntoutukseen.

  Aika vähäistä on ollut psykologien, psykiatrien ja median kannanotot esim. Gretan kohdalla. Mistähän johtuu?

  No, yllä Sande syyt jo kertoi. Ja asuntovelkaakin on vielä niin paljon maksamatta...

  VastaaPoista
 2. Näillä joukkoliikehdinnöillä on kylläkin antagonistinen motiivi -- kyllä ne perustuvat vastakkainasettelun tuntoihin ja jakavat maailman kahteen rintamaan -- vaikka se "paha vastapuoli" sitten todellisuudessa onkin vähän epämääräinen tai mahdotonkin konkretisoitavaksi.

  Taannoin "meillä on unelma" -mielenosoitukseen kokoontui lehtiuutisten mukaan 15 000 ihmistä, jotka "olivat huolissaan poliittisen väkivallan noususta". Taustalla oli tuo surkea tapaus, jossa uusnatsi oli potkaissut tyyppiä joka oli käynyt sylkäisemässä natsirivistön edessä. Unelmamielenosoituksen aikaan mitään virallista tietoa sylkäisijän todellisesta kuolinsyystä ei vielä ollut saatavilla.

  Siinä siis suhdeluku unelmamielenosoittajien ja uusnatsien välillä oli jotakuinkin 15000:10, ja esiintymislavalle nousivat myös entinen presidentti ja hallituksen ministeri. Ketä vastaan he osoittivat mieltään? -- Mikä on järjestelmä, jossa hallitusherrat taputtavat omille puheilleen? Eikö se ole totalitarismi?

  Ilmastonmuutoshysterian takana on nimenomaan valtavirta-ajattelun varjelema Suuri Yhteinen Valhe, jota valtalehdistö kaikkialla toitottaa. Rinnastus historiassa esiintyneille totalitarismeille ominaiseen joukkosuggeroitumiseen on osuva. Juuri sellaisesta on nytkin kyse. Ne ovat hyvin huolestuttavia tunnusmerkkejä totalitarismiin vajoamisesta länsimaisissa yhteiskunnissa. Ja luulenpa, että aktiivisina toimijoina niin "unelmamielenosoitusten" kuin näiden lapsisotilaita mielipidetaistelunsa kilpinä käyttävien ilmastomuutosfanaatikkojen taustalla ovat aika pitkälle samat henkilöt.

  Yksi perspektiivi on hahmottamatta -- ja se on se, että nyt Suurta Yhteistä Valhetta muotoilee ja tunnustaa juurikin se sama 60-luvun perillisten porukka, joka omana nuoruusaikanaan nimenomaan vastusti sillosita nuorisokapinaa. Kyseessä on nyt eräänlainen "jäljestätulevien valtava lauma", joka on ominut hapantuneet tähteet omien nuoruusaikojensa aitojen toisinajattelijoiden aatteista. Kysymys kuuluu: miksi tällaiset "jäljestätulijat" ovat aina ulkoaomaksumiinsa totuuksiin paljon kiihkeämmin uskovia kuin mitä varsinaiset edelläkävijät olivat? -- Juuri tämä oman ajattelun puute ja vahvistuksen etsiminen Suuresta Yhteisestä Valheesta on se seikka mille asianomaiset lastensa hyväksykäyttäjät itse ovat sokeita. Se ajattelemattomuus on totalitarismille mannaa.

  VastaaPoista
 3. Ilmastonmuutos ja sen syiden selvittäminen, sekä mahdolliset korjaustoimenpiteet ovat ihan oikeita pulmia ratkaistaviksi. Nyt vaan tosiaankin on niin, että tämä "Lasten Jihad", tai "Lasten Ristiretki" ilmastonmuutosta vastaan on kaivoon kannettua vettä.

  Mitään orgaanista pohjaa ei ole havaittavissa. Ei siellä TikTokissa, Kikissä, Snapissa mikä-ikinä-onkaan-pop -apissa nuoret keskustele tosissaan siitä, että kuinka he voivat olla mallikelpoisia lapsia iseille ja äideille, joita niin kovasti huolettaa se ilmastonmuutos. Pikemminkin niin, että se, joka keksii ekana, että kuinka tämä planeetta räjäytetään vittuun, saa eniten tykkäyksiä.

  Kun tämä "Lasten Jihad" pian loppuu, niin sotkussa riittää selvitettävää. Moni nuori ilmastojihadisti on tuhonnut aikuisuutensa, koska Internet ei unohda.

  VastaaPoista
 4. "Tämä "nuorison ilmastonmuutosliike" on kyynisten omia etujaan ajavien ja omaa mielihyväänsä hierovien aikuisten projekti. Lapsia on peloteltu kouluissa ohjelmallisesti jo parikymmentä vuotta. Valtamedia on rakentanut suurta eeppistä tarinaa maailmanlopusta yli parin vuosikymmenen ajan. Nuoriso on koko lapsuutensa ollut tämän tarinan, poliittisen koulutuksen, eli aivopesun kohteena. "
  Eikä koulu suinkaan rankaise oppilaita "lakosta" tai vaadi poissaoloselvityksiä, vaan suorastaan kehottaa heitä siihen.
  Näin ollen "lakko" on tässä yhteydessä täysin harhaanjohtava nimitys. Pikemminkin kyseessä on ylimääräinen vapaapäivä.
  Tai ei edes vapaapäivä, sillä heidänhän ei edellytetä ainoastaan jäävän pois koulusta vaan myös osallistuvan mielenosoituksiin määräpaikalla.
  Näin ollen tapaus on pikemmin verrattavissa kouluretkeen.
  Kyllähän kouluissa on ennenkin järjestetty koulu- ja luokkaretkiä. Usein kyseessä on ollut tutustumiskäynti johonkin, joskin siihen on saattanut liittyä myös viihteellisempää ohjelmaa. Koululaisille ne ovat kaiketi olleet miellyttävää vaihtelua tavanomaiseen koulunkäyntiin. Mutta ei kai kenellekään ole tullut mieleenkään nimittää niitä lakoiksi.

  VastaaPoista