lauantai 27. heinäkuuta 2019

KUN VIKTOR ORBAN TOTUUDEN MÖLÄYTTI

Suomalaiset eurostoliittolaiset kuvittelivat, että kun Suomen euroeliitti pääsee vetämään suuren osan vaikutusvallastaan menettänyttä EU-puheenjohtajuuttaan, pistetään hommat siihen malliin, että federalistit taputtavat päälaelle ja antavat kenties keksinkin. Toisin kuitenkin kävi. Vastassa oli ugrilainen magyari, joka on jo vuosien ajan tottunut räkyttämiseen suunnasta jos toisesta ja jolle Suomen poliitikot eivät merkitse juuri mitään.

Hurskastelevat suomalaiset eurolaiset julistivat, että nyt pistetään Unkari kuriin. Että siellä kaiken muun kauhistuksen lisäksi on oikeusvaltio uhattuna. Siellä poliitikot ovat sabotoineet oikeuslaitosta mielensä mukaan ja nimittävät tuomareita virkoihinsa. Kaikkea kamalaa. Että nyt sitten tulee Eurostoliiton mallioppilaskaaderi ja pistää moisen tarkkailuluokkalaisen ojennukseen. Tiedättehän, länsimaiset arvomme ja sananvapaus ja muita iskulauseita, joista ei niin väliä kotimaassa.
Eurooppaministeri

Mutta mitäs hemmettiä Unkarin pomo tekikään? Hänhän vastasi moisiin puheisiin kertomalla parit tosiasiat Suomen oikeuslaitoksesta. Viktor Orban sanoi, että eikös ole kummallista, ettei Suomessa ole lainkaan perustuslakituomioistuinta. Onhan se. Ja jos ja kun sellaista on ehdotettu, poliitikot koko kentän laidasta laitaan ovat vastustaneet moista kiivaasti. Syykin on selvä. Heidän perustuslain vastaiset toimensa loppuisivat siihen.

JOS Suomessa olisi ollut perustuslakituomioistuin emme olisi koskaan edes liittyneet Euroopan Unioniin. Se oli vastoin perustuslakiamme. Jos perustuslakituomioistuin olisi perustettu ennen vuotta 2011 se olisi kaatanut EU-jäsenyyden perustuslain vastaisena. Se saattaisi tehdä sen edelleen. Olimme perustuslain vastaisesti Euroopan Unionin jäseniä 16 vuotta. Vasta vuonna 2011 perustuslakiin lisättiin kaikessa hiljaisuudessa yksi lause: "Suomi on Euroopan Unionin jäsenvaltio." Näin siksi, että ilmeisesti tuolloinen oikeusministeri tajusi tilanteen ja se yritettiin paikata tällä puolisalaisella operaatiolla.

Perustuslakituomioistuin voisi edelleen löytää juridisia syitä EU-jäsenyyden kaatamiseen. Euroopan Unionin parlamentti on ensisijainen parlamentti koko EU:n alueella. Se tarkoittaa sitä, että Suomen eduskunta on toissijainen eli se ei ole korkein lakia säätävä elin EU-Suomessa. Niin kuitenkin oman lakimme mukaan pitäisi olla. Eli tässä suhteessa elämme edelleen maanpetoksen seurauksena laittomasssa tilassa, joka kelpaa oikein hyvin kaikille eduskunnassa rötköttäville syöttiläille ja virkamiehille. Nakkivarkaat toki joutavat linnaan, mutta perustuslakia ja valtiosääntöämme tietoisesti joka päivä rikkovat poliitikot ja virkamiehet ansaitsevat palkankorotuksia ja huimia etuisuuksia vuodesta toiseen.

Euroon liittyminen oli sekin rikos, tahallinen ja tarkoituksen mukainen sellainen, koska jo vuonna 1992 EU oli vastannut Suomen hallitukselle, että markka sitten menee ja tilalle tulee eurovaluutta. Siis KOLME VUOTTA ENNEN KANSANÄÄNESTYSTÄ. Eli kaikki johtavat poliitikkomme tiesivät jo tuolloin, että EU-jäsenyys tarkoitti markasta luopumista, vaikka markka oli perustuslakimme mukaan maan valuutta ja rahayksikkö. Juuri tällä perusteella Lipponen ja Sauli Niinistö eivät koskaan tuoneet asiaa eduskunnan päätettäväksi, vaan ilmoittivat että asia oli päätetty jo kansanäänestyksen yhteydessä. Niin oli, mutta kansa ei tiennyt sitä lainkaan. He tiesivät.

Ja on aika vaikea uskoa ettei juristi Sauli Niinistö muka tiennyt markan vaihtamisen euroon olevan lain vastainen teko. Mutta väliäkös sillä mitä Suomessa on tehty ja tehdään poliitikkojen toimesta. Pääasia on, että Unkarissa oikeusvaltio ja sananvapaus on vaarassa. Meillähän ei ole sensuuria. Kuten eräs YLE:n entinen johtaja sanoi iloisesti, ettei kertomatta jättäminen ole sensuuria. Eihän?

13 kommenttia:

 1. Tosi hienosti kirjoitettu. En tosin voinut nauramatta lukea, vaikka asiasisältö oli raivostuttavaa retkujen poliitikkojen ansiosta.

  VastaaPoista
 2. Se on sitten laitettava, perustus laki valiokunta. Ja sanottava että nyt riittää omanedun tavoittelu. Kuten eräässä pohjoisessa valtiossa kaadettiin pankit!! Muistaakos kukaan maan nimeä!vai unohtuko jo? Se on niin, että kansalla on valta! Ja jos ei! Sen on otettava se takaisin!ai

  VastaaPoista
 3. Tietämätön kansamme ei moisesta muotovirheestä välitä.
  Pääasia että pääsimme tähän paratiisiin joka jakaa meille rahaa.
  Tosin raha on meidän omaamme joka ensin Brysseliin maksetaan. Emmekä edes saa omiamme pois!
  Toinen aivan mahtava asia on ettei pariinkymmeneen maahan tarvitse passia. Säästyy aikaa rajalla monta minuuttia!
  Eikä moneen maahan matkatessa tarvitse vaihtaa valuuttaa, on sekin hienoa näin kortti- ym maksamisen aikaan.
  Ja kauppa käy Eu:n ansiosta, vaikka kävihän se ennenkin ETA:n ansiosta.
  Siinähän ne hyödyt sitten olivatkin. Niiden takiahan KANNATTI MENETTÄÄ ITSEMÄÄRÄÄMISOIKEUS ja alistua kehitysmaalaisten invaasiolle ja islamisaatiolle!

  VastaaPoista
 4. Aloite Perustuslaki tuomioistuimen perustamiseksi oli kerännyt hävyttömän vähän nimiä!!! Eli se pitää vaan uusia niin kauan kunnes kansalaiset heräävät puolustamaan itseään!

  VastaaPoista
 5. Juuri näin on. Kaiki nousukkaat pois ministerin viroista.

  VastaaPoista
 6. Tämä blogi taitaa olla itänaapurin rahoittama.

  VastaaPoista
 7. Orban on sanonut, että liberaali demokratia on aikansa elänyt aate. Nyt pitää siirtyä autoritääriseen yhden johtajan malliin, joka hallitsee niin hallitusta, oikeuslaitosta kuin lehdistöäkin. Putinia Orban ihailee. Samaa maata on Italian Salvini. Puola on Orbanin kanssa samoilla linjoilla, mutta ei ihaile Venäjää, koska Puolalla on siitä historiallisesti niin huonut kokemuset.

  VastaaPoista
 8. Suomen kansa on auttamattoman tyhmää noin 80 % joten ei sen puolesta kannata alkaa mitään aatteita viemään ylös päin.Erkki Aurejärven puhe paljasti että olen ollut kirjoituksissani täysin oikeassa suomen oikeuslaitoksesta jonka nyt ainakin kuuluisi olla yksi yhteiskunnan tukipilari mutta kaimani oli täysin samaa mieltä kanssani siitä että se pilari on menetetty ja tilalle on ilmestynyt "politiikkojen nuolema hillotolppa" joka ei kanna yhteiskuntamma rakenteita vaan se paremminkin tuhoaa niitä.Tyydyn sanomaan :kansa joka ei voita taisteluita ei tarvitse uutta maailmaa.

  VastaaPoista
 9. Suomessa ei ole itsenäistä oikeusjärjestelmää ollenkaan, kuten demokraattisissa ja vapaissa valtioissa pitäisi olla. Lisäksi täällä on erillisoikeuksia tasan Natsi-Saksan mallin mukaisesti. Kaikki oikeuwasiat tulisi alistaa itsenäiselle oikeusjärjestelmälle, mutta kun SELLAISTA EI OLE, eikä siellä olisi mitään erillisoikeuksia kuten vakuutusoikeus y.m.

  VastaaPoista
 10. Kaikki muistavat hyvin että heti Neuvostoliiton hajottua Euroopan sosialistit alkoivat rakentaa vauhdilla uutta sosialistista ihanne-Suurvaltaa Eurooppaan. Saksassa Gerhard Schröder (SPD) ja meillä Suomessa Paavo Lipponen (SDP) mm. Systeemi ei toiminut N-liitossa niin ei se toimi Euroopassakaan. Taustavoimat (NWO) ovat kohta toistensa kimpussa ja alkaa painiottelut. Toivottavasti antavat toisilleen kunnolla turpiin! ��

  VastaaPoista
 11. Suomi ei olisi Euro-maa jos meillä olisi ollut Perustuslakituomioistuin. Paavo Lipposen hallitus, jossa valtiovarainministerinä oli Sauli Niinistö, lakkautti Suomen Markan vastoin perustuslakia pelkällä hallituksen tiedonannolla eduskunnalle kun päätös olisi vaatinut Eduskunnan 5/6 enemmistön!!! Että semmoinen oikeusvaltioperiaatteita noudattava maa tämä Suomi on. Repikää siitä sitten huumoria! 😎🇫🇮

  VastaaPoista
 12. En yleensä perusta blogistin blogeista, mutta tämä oli täyttä asiaa.

  Hillotolppalaiset ovat kaukana arkitodellisuudesta ja siitä on näyttöjä joka puolella ja puolueelta.

  On surullista, kun ei ole puoluetta, mitä voisi ilolla äänestää.
  Nå henkilöä sentään aina, koska lopulta valta vaihtuu niin kuin nyt gallupit kertoo.

  Media ja poliisi ylemmän käskystä pidätteli alTaeen tapausta ja se toimikin hyvin koko sdp puolueelle.

  Mr Enosta ei sanaakaan hiiskuttu. Länsimaissa ennen vaaleja olisi otsikoitu marokkolaislähtöisestä lapsia raiskaavasta hirviöstä Oulun tapausten lisäksi.
  Nekään ei olisi koskaan tulleet julki ilman J Lokan paljastuksia.

  Ei en ole persu. Olen Ex-kokoomuslainen, joka jo 20 vuotta sitten lämmitti saunanpesää sen puolueen hukattua kaikki arvonsa.Kataiset ja muut vahvisti, että tekoni oli oikea. En halua kuulua asiakirjaväärentäjien enkä leimautua muidenkaan rikollisten kanssa samaan joukkoon.

  VastaaPoista