torstai 14. helmikuuta 2019

EDUSKUNTA - SUOMEN PIMEYDEN YDIN

Suomen eduskunnan pitäisi olla maan korkein elin. Sen pitäisi edustaa kansaa, sen pitäisi puolustaa maata ja kansakuntaa, edistää sen hyvinvointia ja kansakunnan kaikenlaista edistymistä. Todellisuudessa eduskunta on maan suurin rikollisorganisaatio.
http://rayhablogi.blogspot.com/2016/01/suomalaisen-jarjestaytyneen.htmlSe on massiivisen korruption tyyssija. Se tehtailee rikoksia täysin julkisesti viikosta toiseen, tauotta. Sen ei tarvitse pelätä poliisia, oikeuslaitosta, syyttäjiä, yhtään mitään, koska se hallitsee noita instansseja, joiden tulisi valvoa, että KAIKKI suomalaiset ja Suomessa olevat henkilöt noudattavat lakeja. Näin ei tapahdu, koska lainvalvontaviranomaiset ovat täysin avuttomia ja kyvyttömiä kohtaamaan todellista mafiatyyppistä rikollisuutta, joka meillä Suomessa on eduskunta sidosryhmineen.
http://rayhablogi.blogspot.com/2016/07/mafiavaltio-suomi.html

Missä tahansa muussa maassa, mukaan luettuna monet maailman korruptoituneimmista valtioista, pääministeri, joka on tehnyt kaikkea sitä mitä pääministeri Sipilä on tehnyt, olisi joutunut eroamaan jo aikapäiviä sitten. Missä tahansa muussa Euroopan maassa, mukaan luettuna Italia ja Venäjä, pääministeri olisi joutunut rikostutkinnan kohteeksi ja hänet olisi erotettu puolueestaan. Mutta ei meillä. Ei Suomessa.
https://seura.fi/asiat/seuran-selvitys-juha-sipilasta-tuli-miljonaari-valtion-tuella-ja-harskeilla-tutunkaupoilla/
https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/sipilan-hallitus-leikkasi-veronkierron-torjunnasta-miljoonien-eurojen-heikennykset-eri-virastoille/
https://seura.fi/asiat/tutkitut/nain-suomea-leikkauksiin-piiskaava-juha-sipila-piilotti-miljoonansa-vakuutusjarjestelyilla/
https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/312772-tutkiva-journalisti-paljasti-nain-juha-sipila-piilottelee-miljooniaan
https://www.iltalehti.fi/uutiset/a/201701100151512
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005259424.html
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000004881723.html
https://yle.fi/uutiset/3-9394950
http://masik.puheenvuoro.uusisuomi.fi/229296-eiko-sipila-tunne-tyotoimenkuvaansa-silmukka-paaministerin-ymparilla-kiristyy
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/06/juha-sipila-liittovaltiomies.html


Tämä johtuu siitä, että eduskunta kokonaisuudessaan on Suomen totaalisen rappiotilan ja laeista piittaamattoman ilmapiirin kohtu, syntymäpaikka, se pimeyden ydin, josta rikollinen käytäntö, mielenlaatu ja toiminta sikiää ja leviää kaikkialle. Ja kaikki tämä myös hyväksytään ja siunataan eduskunnassa, tai kuten SOTE:n kohdalla, tehdään kaikki, jotta toiminta olisi mahdollista. Kuvio on täsmälleen sama kuin Sisiliassa, jossa mafia kontrolloi terveydenhoitoalaa samoilla ideoilla, joita meille syötetään "uudistuksina" ja "parannuksina".
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/03/sote-rikoshistorian-suurin-kavallus.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/02/sote-malli-kaytannossa.html


EU-jäsenyydestä alkaen eduskunta on toiminut täysin avoimesti perustuslain vastaisesti kaikkina istuntokausina, jokaisen vaalin jälkeen. Kaikki eduskuntapuolueet, mukaan luettuna vasemmistoliitto ja perussuomalaiset, ovat olleet mukana perustuslakimme vastaisessta toiminnassa, tai vähintäänkin hyväksyneet perustuslakimme vastaiset toimet ja asiaintilan hiljaisina yhtiökumppaneina. Korostan sanaa yhtiökumppani, sillä Suomihan ei enää ole kansanvaltainen demokratia. Suomi on yhtiö. Koko valtio on rekisteröity yhtiöksi yli 20 vuotta sitten ja sen toimialaksi on määritelty yritysrekisterissä "kaikki valtiollinen toiminta." Eli koko valtio. Puheet siitä kuinka kokonainen valtio on muutettu kaikkien lakiemme vastaisesti yhtiöksi EU-arvonlisäveron vuoksi ovat täyttä paskaa. Onko Ranska yhtiö? Saksa? Italia? Aivan.
http://rayhablogi.blogspot.com/2014/12/isanmaasi-suomi-onkin-yritys.html


Tämä on rikos perustuslakiamme vastaan, eikä yksikään kansanedustaja ole protestoinut tätä vastaan. Yksikään puolue ei ole nostanut asiaa esiin. Päinvastoin, ne kaikki ovat hyväksyneet tämänkin rikoksen perustuslakiamme ja valtiosääntöämme vastaan mukisematta taloudellisen hyödyn tavoittelun ja vallan tavoittelun nimissä, eli toimineet juuri kuten Euroopan Unionin järjestäytyneen rikollisuuden määritelmä edellyttää. Eduskunta, sen virkamiehistö ja kaikki puolueet ja kansanedustajat ovat siis mukana Euroopan Unionin määrittelemässä järjestäytyneessä rikollisuudessa, mukana rikollisjärjestön toiminnassa.
http://rayhablogi.blogspot.com/2013/04/jarjestaytynyt-rikollisuus-poliitikot.html

Kansanedustajat nauttivat verovaroin kustannetuista eduista, joista tavallinen kansa voi vain unelmoida. Kansanedustajat nauttivat lomista, jollaisia ei muualla tunneta. Kukaan ei kontrolloi kansanedustajia ja heidän toimintaansa. Kukaan ei rankaise heitä millään tavalla. Kun käy ilmi, että kansanedustaja on tienannut kymmeniä tuhansia euroja kaksoislaskutuksella, mitään ei tehdä. Kun käy ilmi, että ministeri on kiertänyt veroja erilaisin "järjestelyin", mitään ei tapahdu. Sukulaisten firmojen suosiminen, omien taloudellisten intressien edunvalvonta, suoranainen verovarojen rohmuaminen ja kaikenlainen korruptio ovat eduskunnan arkea ja jokapäiväistä leipää. Eikä yksikään poliisi uskalla tehdä yhtään mitään. Ei yksikään.

Kun maa menettää armeijansa rikoslain ja perustuslain vastaisesti, ja se siirretään ulkolaisen sotilasmahdin alaiseksi ja hallintaan, eduskunta ei tee yhtään mitään. Päinvastoin. Se hyväksyy asian. Se siunaa sen näennäisesti laillisesti valiokuntamenttelyjen kautta. Asiaa ei tuoda yleiseen käsittelyyn, koska silloin kansa olisi voinut huomata, että kyseessä on rikos. Se, että presidentti Sauli Niinistö oli ajamassa läpi tätä rikosta kaikella arvovallallaan, ei mitenkään vähennä kansanedustajien rikosoikeudellista vastuuta tässäkään asiassa. Mutta kansanedustajat eivät välitä moisesta. He ovat todellisia Koskemattomia, joita lait eivät koske, joille ei ole rikosoikeudellisia seuraumuksia olemassakaan. Päinvastoin. Poliisi suojelee heitä kaikin keinoin ja koko voimallaan.
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/11/nato-ongelmia.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2016/05/nato-juridiikkaa.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/02/maanpetos-seka-valtiopetosrikos-ja-sen.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2015/08/suomi-antautui-ehdoitta.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2016/04/ulkovallan-sotajoukkojen-lain-vastainen.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/12/sauli-niinisto-naton-takuumies-suomessa.html

Ja suomalaiset marssivat äänestyspaikalle ja äänestävät tätä rikollisjoukkiota uudelleen ja uudelleen. Uskollisesti. Valheisiin, väärennöksiin ja huijauksiin uskoen. Vaaleista toiseen. Se johtuu siitä, että suomalaisten poliittinen käsityskyky on leikkikoululaisten tasolla. Se johtuu siitä, että suomalaiset ovat todellakin tshunia, kuten itänaapuri asian ilmaisee. Yksinkertaisia ja hyväuskoisia hölmöjä, joille voi tehdä mitä vain. Ja suomalaiset kiittävät tästä. He ovat onnellisia, kun heitä pieksevä ministeri ilmestyy kylän torille irvistelemään ja pilkkaamaan heitä tyhjillä lupauksillaan ja valheillaan.
http://rayhablogi.blogspot.com/2018/01/sina-valitset-suomi-vai-eu-nato.html

Olisiko uudelleen itsenäistyminen mahdollista? Olisiko suomalaisten mahdollista ottaa oma maansa uudelleen hallintaansa? Toki. Mutta vain äänestämällä sellaisia puolueita, joita ei ole eduskunnassa koskaan ollutkaan. Meille on valehdeltu, että olemalla Euroopan Unionissa olemme itsenäisiä, että taloutemme kehittyy suotuisasti, että jäsenyys on suomalaisten etu. Se on roskapuhetta. Se on täysin avointa valehtelua. EU on suurin syy valtion talouden ongelmiin ja siihen miksi maatamme tuhotaan parasta aikaa.
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/10/suomi-eun-heittopussi.html

Itsenäisyys olisi mahdollinen, mutta vain eroamalla Euroopan Unionista. Se ei ole mahdollista, jos eduskunnassa nyt olevat puolueet säilyttävät asemansa. Ne ovat kaikki hyväksyneet Suomen aseman liittovaltion syrjäisenä rajamaakuntana ja ne ovat mukisematta nielleet senkin, että Suomen eduskunta on perustuslain ja valtiosäännön vastaisesti TOISSIJAINEN vallan käyttäjä Suomessa. Joulukuussa 2016 Europarlamentti ilmoitti olevansa ENSISIJAINEN läinsäädäntäelin ja vallan käyttäjä koko EU:n alueella. Jokainen kansanedustaja on hyväksynyt tämän. Joka ikinen. Ja sekin on rikos perustuslakiamme vastaan.
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/02/vuoden-tarkein-kadonnut-uutinen.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2018/08/rikollishallitus-ja-rikolliseduskunta.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/05/suomi-kriminaalikratia.html
http://rayhablogi.blogspot.com/2016/06/fixit.html

Nämä ihmiset tuhoavat maamme. He tekevät sen tarkoituksella, täysin tietoisesti, ja lain vastaisesti. Eduskunta on todellakin Suomen Pimeyden ydin.
http://rayhablogi.blogspot.com/2017/06/he-todellakin-tuhoavat-suomen.html

7 kommenttia:

 1. Täyttä totta! Joku (ME) edes tajuaa tämän. Tosin erittäin harva ja äänestää uudestaan ja uudestaan nämä k...päät valtaan. Kiitos Sande!

  1% mieleltään

  VastaaPoista
 2. Tähtiliike saa minun ääneni.

  VastaaPoista
 3. Tämä kirjoitus sai yhden tykkäyksen naamakirjassani kun linkitin kirjoituksen sinne. Jos pidän kissanpentua sylissä niin tykkäykset heti +15 ... Valitettavaa.

  VastaaPoista
 4. Ongelma tänäpäivänä lienee se, että vaikka syyt/syylliset erilaisiin valtiollisiin petoksiin tiedetään, mitään ei tapahdu. Homma jatkuu. Ei ole sellaista toimivaltaa tai ihmisryhmää Suomessa josta olisi ottamaan maa haltuun. Tämmöistä se Suomi toden totta tarvitsee. Toki siinä kohtaa kun Lappiin asti tuo hulluus leviää ja korpilaki on vallitseva laki, niin jotain konkreettista nähdään. Tätä ennen se suomalainen menee joka helvetin aamu töihin. Menee vaikka palkka puolittuisi. Vähän kiroilee mutta menee. Maksaa verot jne. Valtion kiitos on kuitenkin jossain kohtaa riisto ja mies äänestää jaloillaan itsensä ulos yhteiskunnasta.

  VastaaPoista
 5. Tärkein asia tässä on tietenkin se kuinka tarkkaan on haravoitu aivan kaikki erilainen mielipide julkisuudesta. Julkisuudella tarkoitan ns. valtamediaa, sinne ei pääse edes konkaripoliitikko Paavo Väyrynen, puhumattakaan Esko Seppäsestä tai Hannu Taanilasta. Heillä olisi paljon sanottavaa ja näkemystä laajalti. Myöskään upea Ilkka Taipale ei kuulu mediaan. Nämä vain pieniä esimerkkejä. Median sensuuri on lähes täydellinen. Kaikki joilla on painavaa sanottavaa ja riittävä älykkyys ja viisaus analysointiin karsiaan välittömästi pois keskustelujen piiristä. Tämä on Suomi nyt ja kuinka meidän käy jos tähän ei tule muutosta? Luoja yksin tietää. Toivon todellakin muutosta, muutosta siten että monipuoliset ja viisaat ajattelijat saavat sanoa mielipiteensä meidän kaikkien puolesta, he jotka oikeasti ymmärtävät käynnissä olevan tyhmistämiskampanjan joka estää ihmisten laajan ajattelun ja tajun siitä missä oikeasti mennään, erityisesti kansallisesti mutta myös kansainvälisesti. Kiitos Sande että jaksat herätellä.

  VastaaPoista
 6. Hyvä kirjoitus. Jatkahan vain kirjoittamista Sande. Näillä on merkitys sitten aikanaan.

  VastaaPoista
 7. perustettava ilmeisesti uusia puolueita uusilla ihmisillä ja vanhat romukoppaan. jonkunlainen kansan tuomio-istuin, joka estäisi poliitikkojen pahimmat väärinkäytökset. kansan valitsemat aseistetut kodin-turvajoukot, jotka myös vahtisivat poliitikkoja.ja ekonomi-sakki vahtimaan pankkeja ja vakuutusyhtiöitä. vakuutusyhtiö-lääkäri järjestelmä kuopattava.

  VastaaPoista