torstai 21. joulukuuta 2017

SAULI NIINISTÖ - NATON TAKUUMIES SUOMESSA

Kokoomus lupasi Natolle, että jos he pääsevät vallankahvaan, he tuovat Suomen Natoon ja kuinka ollakaan, ilman kansanäänestystä.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/201102120070939_uu.shtml

Sauli Niinistö oli jo tuolloin kokoomuksen kuningas ja aivan varmasti ajatuksen takana. Ei ainakaan pannut hantttiin mitenkään. Päinvastoin.

Sauli Niinistö on mies, joka on usein nähty vieras Naton päämajassa. Hän osallistuu mielellään Nato-kokouksiin, edistää Naton asemaa Suomessa ja on ollut puuhapetterinä Nato-"kumppanuudessa" ja siinä perustuslain ja rikoslain vastaisessa Nato Isäntämaa -sopimuksessakin hänen roolinsa on ilmeisesti ollut aivan keskeinen.
Nyt käytävissä presidentinvaaleissa Sauli Niinistö esiintyy maltin miehenä, joka ei näe Nato-jäsenyyttä niin kauhean tärkeänä asiana. Niinistö pyrkii leipomaan Nato-kysymyksestä olemattoman ja esiintymään viattomana pulmusena, miehenä jolla ei ole oikein mitään tekemistä Naton kanssa juuri nyt. Pikkumuodollisuuksia lukuunottamatta.

Miksikö näin? Koska presidentti Niinistö tietää, että valtaosa suomalaista vasustaa Natoa, sitä ulkolaista sotilasmahtia, jonka valtaa yli Suomen ja suomalaisten hän on ollut lisäämässä koko ajan tarmokkaasti ja tehokkaasti. Ilman presidentin suostumusta mitään Nato Isäntämaa -sopimusta ei olisi koskaan syntynyt. Se syntyi nimenomaan presidentti Niinistön suojeluksessa ja valvovan katseen alla.

Puolustusvoimien ylipäällikkönä juuri presidentti Niinistö on se päätöksen tekijä, jonka tuen turvin komentaja kenraali Jarmo Lindberg veti nimensä tuohon paperiin rikoslakia ja perustuslakia rikkoen. Joidenkin lainoppineiden mielestä kyse oli puhtaasta maanpetoksesta, sillä tuo sopimus luovutti korkeimman päätösvallan Suomessa Nato-upseereille, jos ja kun Nato niin haluaa. Se myös alisti Suomen puolustusvoimat, poliisin ja terveydenhuoltojärjestelmän Naton käyttöön, jos Nato niin haluaa. Lakiemme vastaisesti.

Ei siis ole ihme, että Sauli Niinistöä tukeva valtamedia tekee kaikkensa häivyttääkseen näkyvistä Sauli Niinistön keskeisen roolin maamme luovuttamisessa ulkolaisen sotilasmahdin alusmaaksi. Olisihan varsin noloa, jos kansa saisi laajemmin tietää mitä presidentti Sauli Niinistö on puuhaillut. Perustuslain rikkomisessa presidentti Niinistöllä on toki kokemusta jo euroliitoksen ajoilta, jolloin markka vaihdettiin euroon perustuslain vastaisesti pääministerin ilmoituksella, perustuslakimuutosmenettelyn vastaisesti.

On täysin selvää, että presidentti Sauli Niinistö on ollut ja on edelleen aivan keskeinen henkilö, kun Suomi on alistettu Natolle. Koska presidentti Niinistö on siviiliammatiltaan juristi, hän tietää ettei varsinainen Nato-jäsenyys ole enää edes välttämätön asia. Hän voi esiintyä asian suhteen maltin miehenä. Niinistön suojeluksessa ja tuella syntynyt Isäntämaa-sopimus antoi jo Suomen Natolle.

Presidentti Sauli Niinistö on ollut Naton asialla Suomessa. Hänen johdollaan Suomi on viety osaksi Natoa, takaoven kautta. Sauli Niinistön rooli natottamisessa on ollut täysin keskeinen. Tätä Niinistön kampanjaväki pyrkii peittelemään ja valtamedia tekee kaikkensa, ettei presidentin rooli tässä perustuslain ja rikoslain vastaisessa vallansiirrossa ulkolaiselle sotilasmahdille vaan paljastuisi suurelle yleisölle.

Voidaan sanoa, että presidentti Sauli Niinistö teki sen minkä kokoomus Natolle lupasi. Sauli Niinistö on vei Suomen Natoon ja on Naton takuumies Suomessa. Siksi Naton hybridikeskus, media, kaikki mahdolliset tahot ovat hänen tukenaan ja takanaan. Kyse ei ole vain suomalaisista, vaan ulkomaalaisen sotilasmahdin asemasta Suomessa. Ja sen Sauli Niinistö presidenttinä takaa ja varmistaa.
Juuri tästä syystä presidentti Sauli Niinistö ei halua Nato-vaaleja, juuri tästä syystä vaaleissa pyritään taikomaan Nato pois näkyvistä. Se on kuitenkin suurin näiden vaalien kysymys. Ja Niinistön kannalta erittäin ongelmallinen asia, jos ei muuten niin perustuslain ja rikoslain kannalta. Niitä kun on ,ahdollisesti rikottu Isäntämaa-sopimuksella niin että rytisee. Noloa presidentti Niinistön kannalta on sekin, ettei Nato Isäntämaa -sopimuksessa mainita Suomen turvallisuutta kertaakaan.

5 kommenttia:

 1. Niinistö puhuu joskus kauniisti ja viisaastikin
  asioista joihin hänellä ei ole valtaa.

  Presidentin vallassa olevissa asioissa hän toimii
  vähintäänkin epäilyttävästi.
  En voi ymmärtää, että tänne on tuotu yhdysvaltain
  joukkoja ja asearsenaalia harjoittelemaan sodankäyntiä.
  Aivan kuin haluaisimme olla eturintamassa puolustamassa USAta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarviiko tuota tarkoitusta arvailla? Sotaretkelle nämä ovat tänne tulleet -suuntaa ei tarvinne erikseen mainita...

   Poista
  2. Ei sitä voi ymmärtää kukaan järjellinen ihminen jolle elämä on kallis. Kaikki tämä on mahdollista koska suuri enemmistö on vaivutettu valheuneen jatkuvasyöttöisellä teatterilla nimeltään "uutiset". Uudenvuoden toive voisi olla että jokainen suomalainen lukisi edes yhden näistä Sanden kirjoituksista joissa asiat on sanottu selvästi juuri sellaisina kun ne ovat.

   Poista
  3. Aivan. Nämä Niinistöt S. ja J., Torstit ja Lindbergit infosotureineen tulisikin lähettää Beringinsalmessa sijaitsevalle Pikku Diomeden saarelle USA:n etuvartioksi, ei tarvitsi täällä suomalaisten harmina olla.

   Poista
 2. Miksei Niinistö joudu vastuuseen rikoksistaan?

  VastaaPoista