maanantai 6. helmikuuta 2017

ULKOPOLIITTISET LASTUT LAINEHILLA

Suomalainen europaeliitti elää nyt sekaannuksen ja hädän vallassa. Itsensä ja omanarvontuntonsa Euroopan Unioniin, Natoon ja muihin ylikansallisiin valtarakenteisiin sitonut väestönosa ei millään tahdo uskoa tosiasioita, joiden tunnustaminen olisi viisauden alku.

Viimeaikojen Ryssäryssäryssä-propaganda ryöpytys kertoo siitä hädästä, joka tällä globalistisakilla on. Kaikki se, mikä ei tue heidän näkemyksiään ja haaveitaan, on ryssän aikaansaannosta. Koko eilisen päivän YLE tuuttasi paranoidin Aalto yliopiston professorin hokemana sitä, kuinka ryssät tuhosivat Yhdysvallat ja aikovat tuhota Euroopan. Kokoomuksen virallinen europölvästi Sarvamaa on hokenut jo pitkään sitä kuinka ryssä tunkeutuu länttä kohti, vaikka jokainen karttaa lukeva näkee suoraan, että Nato ja EU ovat tunkeneet itsensä ryssän rajalle.

Todellisuus on toisenlainen kuin tämän randilaisen globalistisakin toiveunissa. Euroopan Unioni on jo hajoamassa. Brexit oli unionille valtava isku, paljon pahempi kuin mitä suomalaiset eurosopulit ja uneksijat haluavat myöntää edes itselleen vessan peiliin katsoessaan. Sekin oli varmaan ryssän tekosia, kuten Yhdysvaltain vaalitulos ja Marie LePenin suosio. Nämä unelmissaan elävät hyvä uskoiset hölmöt kun eivät tajua, että tavalliset ihmiset ovat saaneet tarpeekseen euroeliitin temmellyksestä.

Mutta murnevan EUn lisäksi suomalaiset ylikansallista valtaa ihannoivat ja sen sandaalien renksuissa roikkuvat maanpetturit kuvittelevat, että Nato voisi pelastaa heidät ja heidän LaaLaa-maansa. Todellisuudessa Natokin rakoilee jo. Unkari, Bulgaria ja Turkki tekevät Naton vastaista politiikkaa sekä ulko- turvallisuus- että sisäpolitiikassaan. Ne ovat kaikki Nato-maita. Ne ovat siis jo päättäneet toimia kansallisista lähtökohdista, Natosta viis. On vain ajan kysymys, kun joku muu Nato-maa tekee samoin. Jos Marie LePen voittaa Ranskan presidentin vaalit, se tapahtuu samantien, ja silloin Nato hajoaa. Ja vitsihän on siinä, että vaikka LePen ei voittaisi nyt, hän on mukana seuraavallakin kerralla.

Itkuiikaksi paljastuneen puolustusministeri Jussi Niinistön kovasti hehkuttama brittien "puolustusyhteistyö"-kuvio on jotakin aivan muuta kuin suomalaiset infantiilitoimittajat ja Ulkopoliittisen instituutin anaalilyytikot käsittävät. Britit varautuvat jo Naton loppuun. He luovat järjestelmää, joka ei ole Naton tai EUn komennossa, vaan heidän johtamansa. Siitä siinä on kyse. Meillä idiootit haaveilevat sen olevan takaportti Natoon. Ei ole. Kuvio on aivan sama, kuin se jolla britit varautuivat Brexitiin jo vuosia sitten, hankkiessaan suoraan punnilla Kiinan yuaneita ja hyväksyessään sen suoraksi vaihtovaluutaksi.

Suomalainen eliitti, poliitikot ja toimittajat, eivät ole edes ajopuita. He ovat ulkopoliittisia lastuja laineilla, joiden päätelmät perustuvat neokonservatiisiten randilaisglobalistien toiveuniin ja haaveisiin. Suomessa kaiken karvaiset asiantuntijat ovat jo erottaneet Yhdysvaltain presidentin ja tehneet hänestä valokuvien perusteella psykologisia anaalilyysejään. Se olisi suunnattoman huvittavaa, jos tällä kaikella ei olisi todellisia seuraamuksia.

Aivan kuten 90-luvun alussa, jolloin suomalainen poliittinen eliitti uskoi loppuun saakka Neuvostoliiton pysyvän pystyssä, se luulee nyt Euroopan Unionia kuolemattomaksi jumalaiseksi entiteetiksi. Näin siitä huolimatta, ettei Islannilla, Moldovalla ja Sveitsillä ole ollut enää vuosiin mitään halua liittyä tuohon ylikansalliseen taloudelliseen katastrofiin. Totuus on se, että Euroopan Unioni hajoaa omaan mahdottomuuteensa. Britit lähtivät jo. Lähtöä kannatetaan laajasti myös Ranskassa, Hollannissa ja muutamassa muussakin maassa. Ja kuten Tuntemattomassa sotilaassakin todetaan: Ne voivat olla hätäsiä lähtöjä.

Suomen tulisi varautua tuohon ja ryhtyä tekemään ratkaisujaan kansallisia etuja vaalien. Kukaan muu ei pidä meistä huolta, eikä kukaan muu aja meidän etujamme. Joka niin kuvittelee, on höpöhöpö populisti. Meidän tulisi rakentaa taloutemme uudelleen kansallisia etuja vaalien ja meidän tulisi lopettaa muutaman Nato-sairastuneen lentäjävesselin lapsuuden haaveisiin perustuva sotilaspolitiikka, ja luoda sen tilalle kansallinen puolustus, joka palvelisi Suomea, eikä ulkomaita ja niiden etuja.

Valitettavasti maatamme johtaa idioottien kaarti. Eduskunta on täynnä kykenemättömiä taapertajia, jotka nielevat kaiken kakan jota heille syötetään. Ministerimme olisivat vain muutama vuosikymmen sitten päässeet korkeintaan pienen maalaispaikkakunnan kunnan valtuustoon, jos edes sinnekään. Toimittajat marssivat nyt Eurostoliiton ja randilaisuuden tahdissa kohti uutta uljasta globalisaatiomaailmaansa, jota ei koskaan tule eikä koskaan ollut olemassakaan. Matalamieliset ja käsityskyvyltään apukoululaisiakin kehnommat asiantuntijat antavat lausuntojaan, jotka roikkuvat tukevasti ilmassa heidän neokonservatistisissa ja liberalistisissa unelmissaan.

He kaikki ovat vakaasti ulkopoliittisia lastuja lainehilla, kun todellisuus alkaa paljastua heillekin.

5 kommenttia:

 1. Helpottaa lukea järjen ääntä tässä niin kummallisessa maailmassa. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Tämä on hyvä kirjoitus. Järjen keidas hulluden aavikolla.

  VastaaPoista
 3. Toivon todella, että Trump vetää Saksan ja Merkelin kölin alta. Ja siinä sivussa Suomen. Ainoastaan Suomen talouden totaalinen romahdus voisi pelastaa tämän maan. Paavo Haavikko sanoi joskus, että kun raha loppuu, järjen käyttö alkaa. Ehkä järjen käyttö voisi tällöin palata myös ulkopolitiikkaan.

  VastaaPoista
 4. Mutta hitaasti, liian hitaasti - tapahtuu muutos. Jos tapahtuu... Tosin odotan sitä yli kaiken.


  1% mieleltään

  VastaaPoista
 5. Valitettavasti näillä militaristeilla on valta ja he aikovat sitä myös käyttää. Britanniassa kenraalit ovat jo aivan julkisesti ilmoittaneet,että jos heidän aseisiin kosketa kansa saa tuta sen.

  VastaaPoista