torstai 4. elokuuta 2016

UUTINEN JONKA "LUOTETTAVA VALTAMEDIA "UNOHTI" "

Itsensä parinkymmenen päätoimittajan voimin viimevuonna "luotettavaksi" julistanut valtamedia ei ole sitä mitä väittää. Aikoinaan sen toimintaa ohjasi journalistinen idea siitä, että toimittajien tuli kertoa totuus, tai ainakin yrittää tehdä niin. Nykyisin suomalainen valtamedia on useimmiten natolaista roskaa, EK:n ja Obaman hallituksen äänitorvi ja säälittävä median moniosaajien leikkikehä.

Nostan esiin yhden uutisen, joka on todella järisyttävä ja josta tämä "luotettava valtamedia" vaikeni lähes täysin. Samaan aikaan kun "luotettava valtamedia" jatkaa epätoivon vimmalla Donald Trumpin mustamaalaamista syistä joita on hieman vaikea ymmärtää (eihän suomalaisilla ole mitään sanomista USA:n presidentin vaaleihin), se valikoi tarkasti mitä Hillarysta ja demokraateista kirjoittaa. Mitään negatiivista ei haluta tuoda esiin, jostakin kumman syystä.

Se "luotettava suomalainen valtamedia" ei ole oikeastaan ollenkaan kommentoinut sitä, että hakkeroiduista Hillary Clintonin meileistä löytyy todisteet siitä, että juuri Hillary Clinton ulkoministerinä päätti aloittaa sodan Syyriassa ja aseisti sekä ISIStä että Al Qaidaa. Ehkä tämä ei ole näiden "luotettavien valtamedioitten" päätoimittajien mielestä mikään uutinen. En tiedä.

 http://www.dailywire.com/news/7960/wikileaks-hacked-emails-include-hillary-arming-james-barrett 

http://www.wcbm.com/2016/08/04/assange-1700-emails-in-hillary-clintons-collection-proves-she-sold-weapons-to-isis-in-syria/

http://investigativereporting.tk/blacklistednews/assange-emails-prove-hillary-armed-isis-in-syria-to-oust-assad/ 

http://investigativereporting.tk/blacklistednews/assange-emails-prove-hillary-armed-isis-in-syria-to-oust-assad/ 

Outoa on, ettei "luotettava suomalainen valtamedia" pidä uutisena sitä, että Yhdysvallat aloitti Syyrian sodan ja että nimenomaan Hillary aloitti sen, ja että Hillary aseisti sitä terroristijärjestöä joka syyllistyi satojen ihmisten tappamiseen Pariisissa. "Luotettavalla suomalaisella valtamedialla" on varmaan hyvät syynsä olla uutisoimatta tällaisia sivuseikkoja ja pikkujuttuja.

http://www.malaysia-today.net/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/ 

http://yournewswire.com/clinton-email-we-must-destroy-syria-for-israel/ 

 http://investigativereporting.tk/blacklistednews/assange-emails-prove-hillary-armed-isis-in-syria-to-oust-assad/ 

Oudosti myös tällainen pikkujuttu jäi täysin sen "luotettavan suomalaisen valtamedian" käsittelyn ulkopuolelle: Yhdysvaltain demokraattisen puolueen huippunimiin kuulunut kaveri paljasti puolueen varastaneen esivaalit Bernie Sandersilta Hillarylle ja murhattiin sen jälkeen. Siis kertauksen vuoksi: nuori nouseva demaritähti paljasti, että puolue oli väärentänyt esivaalitulokset Hillary Clintonin hyväksi ja tämän paljastanut nuori mies ammuttiin heti perään. Tämä ei ole uutinen "luotettavan valtamedian" mielestä. Sen sijaan se on, että Donald Trump on hullu.

http://www.nbcwashington.com/news/local/Man-Shot-Killed-in-Northwest-DC-386316391.html 

http://yournewswire.com/dnc-election-fraud-whistleblower-found-murdered/

http://www.nydailynews.com/news/crime/washington-dnc-staffer-seth-conrad-rich-shot-killed-article-1.2707538

En tiedä millä perusteilla "luotettava valtamedia" valikoi uutisensa, mutta jos heillä, kuten meillä kaikilla englantia osaavilla, on tieto siitä, että Hillary Clintonin ehdokkuus Yhdysvaltain presidentin vaaleissa perustuu demokraattisen puolueen esivaalien massiivisen väärennökseen ja totaaliseen vaalivilppiin, luulisi senkin jo olevan uutinen. Ei ole sen "luotettavan valtamedian" mielestä. Ehkä joku niistä "luotettavista päätoimittajista" voisi kertoa miksei Yhdysvaltain presidentin vaalien esivaalein varastaminen ole uutinen.

http://yournewswire.com/dnc-primary-election-fraud-caught-on-camera-in-san-diego/ 

http://www.zerohedge.com/news/2016-04-21/additional-evidence-mind-boggling-fraud-emerges-new-york-primary 

http://www.thepoliticalinsider.com/clinton-iowa-caucus-exposed-caught-commiting-voter-fraud/ 

https://electionfraud2016.wordpress.com/ 

http://yournewswire.com/stanford-university-confirm-democratic-election-fraud/ 

 http://thefreethoughtproject.com/election-fraud-rico-lawsuit-alleging-widespread-e-vote-rigging-dnc-primaries-derail-clinton-nomination/ 

http://observer.com/2016/06/careful-what-you-wish-for-hillarys-allies-rigged-the-primaries/ 

http://www.washingtontimes.com/news/2016/jun/13/dc-democrats-perpetuate-election-fraud-in-primary/

http://observer.com/2016/07/wikileaks-proves-primary-was-rigged-dnc-undermined-democracy/

Mutta se, että tämän tiedän julkituonut ilmiantaja ja demokraattisen puolueen sisäpiiriin kuulunut nouseva poliittinen tähti murhataan heti uutisen julkaisun jälkeen, on uutinen. Sen pitäisi olla uutinen. Mutta "luotettavassa suomalaisessa valtamediassa" se ei ole mikään uutinen. Sen sijaan Donald Trump on hullu.

Suomalainen media räpiköi levikkiongelmien kanssa, kannattavuusongelmien kanssa, ja tekee kaikkensa uskottavuutensa menettämiseksi. Sen tökerö Nato-propaganda, lapselliset valeuutiset ja väitteet, virheelliset väittämät joita toisellaan vuosien ajan, ovat kaikki syöneet tuota uskottavuutta. Ja kun sen menettää, sitä on äärettömän vaikea palauttaa. Sen tulisi kuitenkin olla valtamedian ykköstavoite.

Surkealta näyttää. Taloussanomat ja Talouselämä ovat tämän hetken journalistisesti kovinta kamaa. Ihan oikeasti. Se kertoo kaiken siitä "luotettavasta suomalaiseta valtamediasta" ja sen tekijöistä, etenkin päätoimittajista ja toimittajista.

Miksei tämä ollut uutinen? Mies, joka paljasti Hillary Clintonin saaneen presidenttiehdokkuutensa esivaalit varastamalla, ammutaan, ja sekö ei ole uutinen?

En ymmärrä.

14 kommenttia:

 1. Hillaryn toiminta on "business as usual", eikä siinä ole mitään uutisoitavaa. Muslimien listiminen on USAn yleisesti hyväksyttyä normitoimintaa...

  VastaaPoista
 2. Lue Magneettimediaa niin ymmärrät!

  VastaaPoista
 3. Eihän tällaisia uutisoida Suomessa, koska se tekisi turvallisuuspoliittisten ja muiden asiantuntijoiden arvoyhteisöpuheesta ihan puhdasta nonsenssiä.

  VastaaPoista
 4. Nato on ok. Vikaa siinä on? Saadaan ainakin olla Venäjältä rauhassa. Ketkä kuuluu Suomen valtamediaa?

  VastaaPoista
 5. Tämä on tosi? Ei voi olla totta! Linkkien perusteella se kuitenkin on. En ole lukenut tästä yhdestäkään vastuullisesta mediasta. Jos tämän kaltainen murha olisi tapahtunut Venäjällä, ei olisi puhettakaan, etteikö olisi Suomen mediassa sivut revitty. Oliko sattumaa? Ryöstömurha? Sattumalta whisteblower sai kuulaa kalloon? Luulen, että Trumpilla voi olla todella henki höllässä. Niin paljon on tässä Wall Streetin rikkailla pelissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Murhia tehdään niin paljon Amerikassa, että ne eivät ole enää siellä uutisia. Ainoastaan silloin, kun hallituksen taustajoukot tekevät terroristityyppisiä murhia, niitä levitellään laajasti lehdistossä kauhun ilmapiirin levittämioseksi, jotta poliisivaltion laintiukennukset saisivat kansan hyväksynnän. Niitä levitetään Suomessakin, jotta kansa hyväksyisi kaikki USAn laittomuudet päättymättomän terrorisminvastaisen sodan nimissä.

   Tällainen terrorisminvastainen sota on käynnissä Ukrainassakin ja siksi Suomi kannattaa Venäjän sanktioita.

   Poista
 6. Uutinen Trumpista on myyvempi. Ja herra tosiaan on puhunut viime aikoina ihan höpöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa niin mitä "ihan höpöjä"? Kumma juttu kun Trumpia seuraamalla niitä ei kuule mutta valemedian mukaan näin kuitenkin on. Jospa säkin lopettaisit sen Hesarin tilauksen ja et enää kattos kympin uutisia.

   Poista
 7. Suomimedia haluaa päästä helpolla ja kopioi Trumpin vastaiset juttunsa jenkkien valtamediasta, joka on jo iskenyt uuden vaihteen päälle. Aivan uskomaton on juttujen taso. Niissä taistellaan oikeastaan siitä, kenellä on oikeus määritellä todellisuus. Trumpin kampanjaa mustamaalataan siten, että juttujen siemeniksi otetaan mitättömiä tapauksia ja niitä liioitellaan rankasti ja sen jälkeen annetaan ymmärtää, että koko Trumpin ehdokkuus on jotain mielipuolista sirkusta, joka ei edes kuuluisi normaaliin todellisuuteen. Media tuntuisi omaksuneen kolkuttavan omantunnon roolin pahana krapula-aamuna rinnastaen Trumpin ehdolle asettamisen rankkaan kännisekoiluun. Valtamedian himo vääntää todellisuus mieleiseensä asentoon on täysin verrattavissa psykoosipotilaan käyttäytymiseen. On varsin opettavaista nähdä, mitkä ovat vallanhimon seuraukset, etenkin kun tuo valta alkaa pelätä asemansa puolesta. On kuin katselisi japanilaisen hirviöfilmin jättiläisörkin kuolinkouristeluja. Pedon raivo on hirvittävää ja irvokasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, mutta vielä pahempaa. 6 viikon aikana 5 ihmistä demokraattien lähipiiristä on jo kuollut. Valtamedia ei noteeraa näitä sattumuksia, joita on tapahtunut lähinnä puolueen johdon suosikkivalinnasta puhujille. Kirjoittaja epäilee, että lisää tarvitaan. Amerikan vaalit ovat kovaa peliä.

   http://beforeitsnews.com/survival/2016/08/as-hillary-steals-the-white-house-five-more-added-to-clinton-body-count-2631312.html

   http://conservativetribune.com/networks-trump-treatment-hillary/

   Poista
 8. Ollaan vissiin samalla asijalla, kun Totuutta suolletaan...:)
  Immeiset ei taho sulattaa ;) Nyt on muuten marja-aika ja pakastimet kuntoon syksyn satoja varten !

  http://www.yeshuan-opetuslapsi.fi/

  VastaaPoista
 9. M I K S I "oikea" media on hiljaa Clintonista, outo mediahiljaisuus meneillään, mutta Trumpin jokainen yskähdys saa palstatilaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne "oikean" median rahoittajat ajaa Killaryä pressaksi.

   Poista