sunnuntai 14. elokuuta 2016

KANSANMURHAAJAT SUOMESSA 2000-LUVULLA

Minulta on usein kysytty miksi väitän, että hallitukset ja kansanedustajat tappavat suomalaisia. On kyselty millä perusteilla esitän väitteeni ja enkö tiedä, että ministerit ja kansanedustajat  tekevät pyyteetöntä työtä kansan hyvinvoinnin parantamiseksi ja/tai säilyttämiseksi. Minulle on sanottu, että olen väärässä ja että esittämäni syytökset ovat hirvittävä vääryys.

Täsmennän syytöksiäni tämän verran: ministerit ja kansanedustajat eivät OMIN KÄSIN  murhaa suomalaisia, vaan tekevät sen hallinnollisin menetelmin, kuten kautta maailman historian kaikki suuret kansanmurhat ja joukkotuhonnat on tehty. Niistä ovat nimenomaan vastanneet virkamiehet poliitikkojen ohjeiden mukaan.

Näin oli Yhdysvalloissa 1800-luvulta aina 1960-luvulle, kun maan alkuperäiset asukkaat pyrittiin tuhoamaan erilaisin menetelmin aina 1960-luvun laajaan sterilisaatio-ohjelmaan saakka.

Näin oli Stalinin Neuvostoliitossa, jossa sellainen pikkuvirkamies kuin Otto Wille Kuusinen vastasi Neuvostoliiton kommunistisen puolueen korkeimman puhemiehistön politbyroon hallinnollisten orgaanien virastosta, eli koko maan oikeus- ja rangaistuslaitoksesta. kulagista ja teloituksista.

Näin oli Hitlerin Saksassa, jossa joukkotuhonnan keskisimpiin henkilöihin kuului rautatievirkailija Adolf Eichman, jonka vastuulla oli saada junakuljetukset mahdollisimman tehokkaiksi ja toimiviksi.

Näin on Suomessakin 2010-luvulla, jossa virkamiehistö lakkauttaa terveyskeskuksia, sairaaloita, hoitopaikkoja ja hoitovirkoja poliitikkojen viitoittamalla tiellä.

Mitä myöhemmin jokin vakava sairaus havaitaan, sitä heikompi on hoitoennuste. Tämän tietäen poliitikkomme ja virkamiehemme vähentävät perusterveydenhoitoa tuhoamalla kansalaisille tarjolla olevia ja helposti saatavia hoitopaikkoja, lääkäritapaamisia, elämää ylläpitäviä hoitojen ja lääkkeiden saatavuutta jne. Tämä kaikki tehdään säästöjen nimissä eli taloudellisen ideologian perusteella.

Tämä sama peruste oli myös natsien toteuttaman joukkotuhonnan taustalla. 1930-luvulla saksalaiset totesivat, että pahasti vammaisten ja mielenterveyspotilaitten pitkitetty elämä toi valtiolle huomattavia kustannuksia ilman mahdollisuutta paranemiseen. Lisäksi todettiin, että näiden ihmisten elämä ei ollut elämisen arvoista. Armeliainta oli siis tappaa heidät. Tämä ohjelma tunnetaan nimellä Eutanasiaohjelma.

Ainakin yksi kokoomuslainen ylilääkäri on televisiossa ehdottanut Suomeen samanlaista ohjelmaa, jonka nimi on Hoidot yli 75-vuotiailta tulisi kieltää. Perusteena olivat juuri samat seikat kuin natseillakin taloudellisista säästöistä kärismyksen pitkittymiseen.

Kaikki tietävät jo nyt, että mielenterveyspotilaitten avohoito on johtanut ja johtaa ennenaikaisiin kuolemiin. Jokainen tällä hallinnollisella toimenpiteellä tapettu mielenterveyspotilas on suoraa säästöä, eikä se ole sattumaa. Tiedossa on sekin, että esimerkiksi sydänkohtauspotilaitten selviytymismahdollisuudet pienenvät potenssiin hoitoon pääsy ajan pitkittyessä. On siis aivan ratkaisevaa onko lähin hoitopaikka 10 kilometrin päässä vai 100 kilometrin päässä.

Jo nyt Suomessa on alueita, joissa lähin lääkäri on yli 150 kilometrin päässä, koska lähin terveyskeskus on suljettu säästösyistä. Lapissa joillakin seuduilla lähin lääkäri on yli 200 kilometrin päässä. On siis melko varmaa, että sydänkohtaus- tai aivoveritulppa/vuotopotilas kuolee tuolla. Sama tietysti koskeen pahoja astma- ja diabeteskohtauksia.

Varmistaakseen tämän suomalaisten joukkotuhonnan mahdollisimman pitävän kulun hallitus ja eduskunta aikovat ajaa alas myös lääkärihelikopteritoiminnan, vaikka se on ollut sadoissa tapauksissa aivan keskeinen potilaitten eloonjäämisessä. Hallituksen ja eduskunnan mielestä jatkossa nuo sadat ihmiset saavat siis kuolla ennemmin kuin pelastua.

Jos joku poliitikko, kansanedustaja tai ministeri, ei tiedä olevansa osallisena suomalaisten joukkotuhonnassa, heidän tulisi varmaankin lukea tämä kirjoitus. Jos he taas tietävät säästöjen aiheuttavan suoraan tuhansien suomalaisten kuoleman, he syyllistyvät aivan samaan kuin nekin natsit, jotka tuomittiin Nürnbergin oikeudenkäynnissä. Rikosnimike oli Rikos ihmiskuntaa vastaan. Meidän poliitikkomme ja virkamiehemme syyllistyvät siis samaan hallinnollisin toimenpitein.

Näin on. Tämä ei ole keksimäni juttu, huuhaata, nettihuutelua tai härskiä valehtelua. Terveydenhoidon säästöt tappavat tuhansia suomalaisia. Se on vain tosiasia. Sekin on tosiasia, että suomalaiset poliitikot ja virkamiehet pitävät laskennallista taloutta tärkeämpänä kuin tuhansien suomalaisten elämää. Näin asia vain on. Voihan sitä selitellä ja änkytellä, mutta faktat ovat faktoja. Näillä perusteilla syytän heitä kansanmurhasta.

Jos kyse on tietoisesta toiminnasta, niin kuin uskon, kyse on pahimmasta rikoksesta mihin voi syyllistyä. Haagin kansainvälisessä tuomioistuimessa on annettu joukkotuhonnasta useampikin tuomio. Myös omasta rikoslaistamme löytyy tarvittavia kohtia syytteiden nostamiseen. Jos taas kyse on siitä, ettei ole ymmärretty että omalla toiminnalla aiheutetaan tuhansien suomalaisten ennen aikainen kuolema, rikosnimike on Kuolemantuottamus.


Niin tai näin, poliitikot ja virkamiehet syyllistyvät tuhansien suomalaisten tappamiseen hallinnollisin toimin. Se nyt vain on fakta, eikä mikään spekulaatiivinen debattiaihe. Kokonaan toinen asia on se, miksei tätä joukkotuhontaa yritetä estää.

11 kommenttia:

 1. Silkkaa asiaa. Kuvio on ilmeinen ja vain tyhmä ei ymmärrä tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta miksi ME (TYHMÄT?) emme laita hanttiin?

   1%

   Poista
 2. Märehdin sen verran, että historiassa nämä tullaan myöntämään. Totuus on vain liian paha, jotta nämä saisivat tarpeeksi julkisuutta. Hieno kirjoitus siis, Sande.

  VastaaPoista
 3. Kyllä, näin se on ja tässä ollaan, kuten yllä kirjoitat. Mutta miksi tässä ollaan? Miksi oikeuslaitos ja esim. kirkko ei puolusta sorrettua kansaa, joka on riiston ja häpeämättömän vallanköytön uhri? Eikö valehtelemalla vaaleissa saatu mandaatti menetä merkitystään, kun lupaukset rikotaan ja toimitaan sopimuksen vastaisesti? Ei voi olla demokratiaa, jos kansanvalta muuttuu yhdessä yössä harvainvallaksi. Tätä kansalaisten kaltoinkohtelua ei tapahdu ainoastaan lainsäätäjien toimesta vaan myös esim. vakuutusyhtiöiden, eläkelaitosten ja sosiaalitoimen taholta. Kansa saa puhua kerran neljässä vuodessa ja väliin jäävän ajan sen oletetaan olevan hiljaa tyytyen siihen, mitä vain epäinhimillistä hallintopiireistä määrätään. Laki unohtuu, perustuslaki ei merkitse mitään eikä ihmisoikeutta ole. Miten salaliittoteorioista on tullut kansalaisille Kafkamaisen totta? Onko syynä raamatulliset seitsemän kuolemansyntiä, ikiaikainen pahuus, joka riivaa ihmiskuntaa vai jonkun sortin hulluus ja aivopesu, joka jokaisen päättäjän on läpäistävä tultuaan valituksi kansan asioita ajamaan.

  VastaaPoista
 4. ME NÄEMME TÄMÄN TAPAHTUVAN SILMIEMME EDESSÄ.
  Sande osaa sanoa hyvin tietämämme asian selkein sanoin rohkeasti niin kuin asia on. Kyllä päättäjät tämän tietävät kaikki tehdään tahallisesti harkiten. Niin paljon olemme seuranneet nykyisen hallituksen ”vähäosaisten/sairaiden kysymyksen lopullista ratkaisua” Suomen kansalaisille. Kaikki tunnemme Wannseen konferenssin 1942 jossa päätettiin Euroopan juutalaisten kohtalosta natsi Saksassa. Suomessa on pidetty meidän oma konferenssi vanhustemme, sairaiden, invalidien ja köyhien kohtalosta joskus 2010-2016 luvulla. Samanlainen eutanasiaohjelma on täällä käynnissä parhaillaan. Ihmisiä ei kaasuteta eikä ammuta, mutta heidät näännytetään kiduttamalla kaikin tavoin loppuun saakka. ME NÄEMME TÄMÄN TAPAHTUVAN SILMIEMME EDESSÄ.

  VastaaPoista
 5. Mielestäni tärkein puuttuu listastasi:
  Vähävaraiset kuolevat n. 7 vuotta aiemmin kuin vakavaraiset.
  - Hallitus ei tee mitään köyhyyden poistamiseksi. Päinvastoin, hallitus on merkittävästi lisännyt maksuja ja leikkauksia nimenomaan eläkeläisille. Pelkästään tänä vuonna on n. 30.000 köyhtynyttä eläkeläistä pakoitettu sossun luukulle, eli köyhiä tehtaillaan koko ajan lisää aiheuttaen näin sekä kärsimystä, että myös ennenaikaisia kuolemia.
  Myös taitettu indeksi, joka köyhdyttää eläkeläisiä vuosi vuodelta toimii leikkurina, eräänlaisena giljotiinina eläkeläisten suhteen.
  Toinen ryhmä on eläkeläiset, jotka eivät osaa, kehtaa tai muusta syystä hae apua, vaan puolittavat lääkkeensä saadakseen ruokaa.

  Hallinto, joka ei auta kansalaisiaan hädässä on edesvastuuton.
  Hallinto, joka lisää kansalaistensa hätää ja vie heidät ennenaikaiseen kuolemaan on oman kansansa murhaaja.
  Ja helppoahan se on murhata kun ei tarvitse itse olla teloituksessa läsnä.
  Kansan tulee romuttaa puoluekuri-napinpainanta-diktatuuri.
  Kansan tulee ottaa valta omiin käsiinsä ja luoda maahamme kansanvalta.

  Prekaraatin on noustava seisomaan. Prekaraatin tulee suunnitella kansanvallan palauttamisen eri toteuttamistapoja. On suunniteltava hallittu kansannousu.
  Islannissa kesti 17 peräkkäistä lauantaita - mielenosoitusta => ja hallitus ymmärsi poistua, jolloin kansa otti vallan - ja valtahan kuuluu kansalle.
  On koordinoitava tiedotustoiminta ja siirryttävä katkeamattomaan toimintaan. Yksi suuri mielenosoitus ei ole mistään kotoisin. Se vain päästää höyryjä, ei johda mihinkään. Pitää käyttää päätään ja kollektiivinen ajattelu on se ratkaisu - parhaat ideat ja ehdotukset toteutetaan - jatkuvalla vyöryttämisellä kaadamme kädettömien politikkojen sisäpiirin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, että mielenosoitusten pitää olla katkeamatonta, tasaista, näkyvää ja tehokasta. Kuka jaksaisi aloittaa homman vetämisen ja järjestelyn. Vaatii kykyä saada kansa mukaan barrikadeille.

   Poista
  2. Myös samaa mieltä, mutta mistä/kenestä alkuun panijaksi & toteuttajaksi? Olisiko tämän blogin lukijoiden yhdistettävä voimansa ja ajatuksensa - viimeistään heti?!

   1%

   Poista
 6. Minä näkisin asian näin. Eli, kun sairaaloita vähennetään maaseuduilla moni ihminen muuttaa kaupunkiin, jossa ihmistä on paljon helpompi kontrolloida, kuin maaseudulla ja minä nään juuri sen syyksi miksi maaseutua ajetaan alas. Esim. Tampereelle on kaavailtu seuraavan 2-5vuoden päähän yli 70tuhatta uutta asukasta ja muihin suuriin kaupunkeihin enemmän ja vähemmän, mutta silti......

  VastaaPoista