lauantai 2. heinäkuuta 2016

NATO JA VIHOLLINEN

Putinin vierailun yhteydessä tämä reima entinen KGB-hitman sanoi, että jos Suomi on Natossa niin se on sitten slobojen vihollinen, tai jotain sellaista. Suomalaismedia meni aivan sekaisin. Ukko perkele uhkailee. No ei. Suomalaiset ala-arvoisen ammattitaidottomuuden omaavat natolaiset toimittajatylleröt, pikku natoheidit ja ulkopoliittiseninstituutin nöyrät palvelijat eivät oikein ole kartalla. Mikä se sinänsä ole ihme. Suomalaisten toimittajien ammattitaito on romahtanut viimeisen 10 vuoden aikana pohjamutiin samaa tahtia kuin mediakin on vajonnut jätelietealtaiden pohjille.

Katsotaanpa mitä ne LÄNSIMAISET ja muut ovat kirjoittaneet Naton ja Venäjän suhteista. Merkille pantavaa on se, että LÄNSIMAISET KIRJOITTAJAT tai muutkaan eivät ole hiiviskelleet perseenreikäpusikoissa suomalaisten selkärangattomien "toimittajien" tavoin.

Tässä niitä linkkejä:

http://www.independent.ie/world-news/nato-now-sees-russia-as-enemy-30236389.html

http://www.veteranstoday.com/2016/01/05/inner-logic-of-pentagon-u-s-sees-russia-as-enemy-but-russia-should-not-return-the-favor/

http://www.pbs.org/newshour/bb/nato-commander-russias-use-force-europe-major-threat/

http://www.stripes.com/news/breedlove-tells-congress-us-must-rebuild-forces-in-europe-to-confront-newly-aggressive-russia-1.396034

http://www.defense.gov/News/News-Transcripts/Transcript-View/Article/683817/department-of-defense-press-briefing-by-gen-breedlove-in-the-pentagon-briefing

http://www.rferl.org/content/nato-breedlove-russia-existential-threat/27574037.html

http://www.japantimes.co.jp/news/2016/05/04/world/pentagon-chief-russia-nuclear-saber-rattling-requires-renewed-u-s-deterrence/

http://www.activistpost.com/2016/07/hacked-emails-expose-us-nato-general-plotting-conflict-with-russia.html

http://www.zerohedge.com/news/2015-03-07/whos-isolated-now-germany-warns-washington-over-nato-commanders-dangerous-propaganda

http://www.voanews.com/content/nato-breedlove-russia/3214721.html

http://www.nytimes.com/2014/04/03/world/europe/nato-general-says-russian-force-poised-to-invade-ukraine.html?_r=0

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/11728109/US-Air-Force-leader-sees-Russia-as-biggest-threat.html

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/britain-responds-to-threat-from-russians-by-beefing-up-royal-navy-a6863751.html

http://www.jewishvoiceny.com/index.php?option=com_content&view=article&id=13842:nato-commander-russia-threat-to-us-its-allies-and-partners&catid=106:international&Itemid=289

http://dailysignal.com/2016/04/06/kyiv-washington-agree-russian-threat-isnt-going-away/

http://www.al-monitor.com/pulse/originals/2015/05/turkey-nato-ties-revitalized-at-antalya-meeting.html

http://www.the-american-interest.com/2015/07/17/seeing-putin-for-the-threat-he-really-is/

http://www.belfasttelegraph.co.uk/news/world-news/nato-now-sees-russia-as-enemy-30236391.html

Ja listaa voisi jatkaa melko loputtomiin. Jos Naton pääsihteeri ja joukkojen komentaja ovat sanoneet ääneen, että Venäjä on Naton vihollinen ja amerikkalaiset kenraalit ovat sanoneet saman, lienee aika selvää, että jos Suomi on Natossa, mekin olemme Venäjän vihollisia ja Venäjä sitten vetää asiasta omat johtopäätöksensä ja kuten entinen Venäjän puolustusministeriön kakkosmies totesi jo 2014 syksyllä YLEn haastattelussa: Suomessa on 10-12 ydiniskun kohdetta.

Ei tämä ole mitään "uhkailua" tai "pelottelua". Asia vain on niin. Natolaiset eivät vain tykkää tosiasioista, koska ne osoittavat täysin yksiselitteisesti heidän argumenttinsa täydeksi paskapuheeksi. Nato jäsenyyden myötä maamme turvallisuus heikkenisi saman tien. Mahdollisessa sotatilanteessa tuhomme olisi vuoren varma. Lisäksi, ja mitä todennäköisimmin, suomalaiset ja Suomi ajautuisivat nykyistakin enemmän sekaviin ja epämääräisiin sotiin ympäri maailmaa, sotiin joilla ei ole Suomen  kanssa mitään tekemistä. Afganistanin kymmenen vuoden sotaretki on malli esimerkki. Mitä vittua me siellä sodimme??

6 kommenttia:

 1. Tällä haulla ei löydy Afganistanista kovin paljon: http://rayhablogi.blogspot.fi/search?q=Afganistan
  (Kyllä esim. tämä: "31. maaliskuuta 2015 Reuters kertoi Yhdysvaltain armeijan ryhtyvän kouluttamaan Syyrian kapinallisia sotimaan sekä hallitusta että ISIS:tä vastaan. Tavoitteena oli kouluttaa 5000 miestä. Samana päivänä kerrottiin, että Yhdysvallat oli käyttänyt yli 140 miljardia dollaria Afganistanin "jälleenrakennukseen" ja että summasta 66 miljardia oli mennyt Pentagonille. Kongressin pyynnöistä huolimatta Pentagon ei ollut toimittanut tietoja siitä minne rahat olivat menneet. Pentagonin mukaan oli vaikeaa löytää kuitteja 45 miljardin dollarin sekalaisista menoista." - http://rayhablogi.blogspot.fi/2015/10/isis-ja-syyria-koko-juttu.html)

  Oleellinen on myös yhden USA:n hallintoon vaikuttavan ajatushautomon edustajan näkemys, että USA:n TARKOITUKSELLINEN idea on ollut Irakista alkaen vähintään 50 vuoden sota Lähi-Idässä. - Tuo taisi olla loistokirjassa Pentti Sainio: Armeijan hukatut miljardit (2016).
  Asian ymmärtämiseksi kannattaa selvittää se, miten maailman todelliset vallanpitäjät lisäävät rahaansa eli valtaansa, jolla voivat toteuttaa maailmanhallintaansa (global governance).

  Natoa moni aikuinenkin kannattaa ihan tosissaan.
  Ei siinä mitään mutta millä perustein: uskoen, että Venäjä on Neuvostoliitto pienoiskoossa. Ja uskoen, että liittoutumalla sotilaallisesti Suomi liittyy Länteen, ainoaan oikeaan kulttuuripiiriin. Ikään kuin kyse olisi nuorisojengin sosiaalisuudesta... Ja ikään kuin Länsi ei olisi koskaan pettänyt Suomea (oik. on pettänyt aina hyvin pahasti, kuten myös Stalin - ks. lisää Erkki Hautamäki: Suomi myrskyn silmässä. - Muuten, Osa 2 on varmasti samalla linjalla, ilmestyy 16.12.16.)
  Siis USA-joukkueen takana olevat todelliset vallanpitäjät (kuten Vatikaanin tiedustelupalvelu, Karen Hudesin mukaan muiden tiedustelupalveluiden käskijä ja lähde monille CIA-johtajavalinnoille viime aikoina) jätetään tutkimatta.

  Suomen hallitus haluaa käytännössä auttaa jenkkejä rikastumaan. Ei lopettamaan sotia tms. Jenkkien jatkuvat sodat ovat heidän "oikeutuksensa" miehittää niitä maita, joihin heidän rikkauksien kahmimisensa liittyy.
  Lisäksi sotilaille on kivaa päästä pätemään, seikkailemaan ja hyville palkoille.

  Tutki USA:n hallinnon sekaantumista huumekauppaan Afganistanissa.
  Sehän räjähti jenkkien tultua korkeammalle tasolle kuin ennen Talibaneja.

  Ja fossiiliset polttoaineet ovat vielä maailmaa pyörittäviä... (http://rayhablogi.blogspot.fi/2016/01/mista-soditaan.html)

  Mitä jos rahaa + omaisuutta (= palkat + luontaisedut + lahjukset yms.) saisi sitä vähemmän mitä korkeampaan asemaan pääsisi? Niin että esimerkiksi komissaarit saisivat yhteensä kohtuullisen työsuhdeasunnon lisäksi korkeintaan 2000 e? - Ongelma on vain, ettei tuntemiamme lahjuksia ja muuta korruptiota systemaattisesti antavia organisaatioita ole kriminalisoitu eikä niitä haluta häiritä.

  VastaaPoista
 2. Nato-sopassa on monia keittäjiä. Yksi porukka, jolla on suhteettomasti vaikutusvaltaa, ovat ne rantahurrit, jotka pelkäävät joutuvansa luovuttamaan pikku palan 'stromsöistään' venäläisille tukikohdiksi. Venäläisiä kiinnostaa tällä hetkellä hyvinkin paljon Suomenlahden pohjoisosan varmistaminen siten, ettei länsi pystyisi liian helposti uhkaamaan Suomenlahtea pitkin kulkevaa lento- ja meriliikennettä. Jotkut sotakiihkoilijat ovat laskeneet, että liittoutumattomana Suomi tarjoaa liian suuren houkuttimen venäläisille vaatia em. varmistusasemia. Näiden saamiseksi venäläiset voisivat aloittaa eräänlaisen kevytmiehityksen, joka ei vaatisi raskaita sotatoimia. Kevytmiehityksen välttämiseksi rantahurrit ovat päättäneet altistaa koko kansan ydiniskuille, jotta heidän ei tarvitsisi huolestua liikaa 'stromsöitteinsä' menettämisestä. "Jos minun kalliosaareni menee, niin menköön koko Suomi samalla."

  VastaaPoista
 3. Naton ja siihen liittymisen vastustaminen siksi, että Venäjä saattaisi siitä suuttua, on yksiselitteisesti pelkuruutta. Eli suomettumista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ei pleota, niin miksi liittyä Natoon? Eikö juuri se Venäjän pelko aja sinne Natoon? Jos emme pelkää Venäjää, mihin tarvitsemme Natoa?

   Yksikään Naton kannattaja ei ole kyennyt perustelemaan kantaansa millään muulla kuin pelkäämisellään. Mitään muita syitä siihen ei olekaan.

   Poista
  2. Kyllä minä pelkään Venäjän hallintoa, juuri siksi sotilaallinen liittoutuminen kulttuurisesti samanlaisten kanssa on mielestäni hyvä idea, en vain ole (enää) vakuuttunut että Nato olisi oikea kumppani Suomen intressien kannalta. Pelko on ihmisen rationaalinen seuraus vaaran tunteesta, pelkuruus on jotain ihan muuta. En tiedä mikä on pelon vastakohta, mutta pelkuruuden vastakohta on rohkeus. Jos motiivi kaikenlaisen sotilaallisen liittoutumisen ulkopuolelle jättäytymiselle on Venäjän uhkailu, kyse on pelkuruudesta eli alistumisesta eli suomettumisesta.

   Olimme liittoutuneita millä tavalla tahansa, oman puolustuksen (varsinkin ilmavoimien) pitää olla kunnossa ja päätäntävallan omissa käsissä. Jos sotilaallinen liittoutuminen on uhka näille, silloin kyse on jostain muusta kuin sotilaallisesta liittoutumisesta.

   Poista
 4. On olemassa maailmanlaajuinen salaliitto, jota johtaa äärimmäisen voimakas ja vaikutusvaltainen ryhmä geneettistä sukua olevia yksiloitä (ainkin korkeimmilla tasoilla), joiden joukkoon kuuluu monia maailman varakkaimmista ihmisistä, poliittisia huippujohtajia ja korporaatioiden eliittiä samoinkuin jäseniä Euroopan Black Nobility ryhmästä (jota hallitsee Britannian kruunu), joiden tarkoitus on luoda Yhden Maailman (fasistinen) hallitus, ilman kansallisuuksien ja alueiden rajoja ja joka tottelee heidän agendaansa. Heidän tarkoituksensa on luoda täydellinen ja totaalinen kontrolli jokaisesta planeetan ihmisestä sekä vähentää väeston määrää 500 miljonaan. Termiä New World Order NWO on yleisesti käytetty viittaamaan tähän ryhmään.

  Committee of 300 tehtävä on hallita yhden maailman hallitusta. Perinnollisten ei-vaaleilla valittujen oligarkkien hallitsema hallitus, jonka he valitsevat keskuudestaan keskiaikaisen feodaalisysteemin mukaisesti. Ei ole mitän keskiluokkaa. On vain hallitsijoita ja palvelijoita. Hallituksen ohjeita valvovat sekä poliisi- että sotilasvomat. Niille, jotka tottelevat hallitusta ja alistuvat sen käskyihin, turvataan elanto. Ne, jotka hangoittelevat hallitusta vastaan, näännytetäänn nälkään tai julistetaan lainsuojattomiksi. Kuka tahansa saa tappaa heidät.

  Nämä tavoitteet kuulostavat uskomattomilta ja sen vuoksi kansaa on tehokkaasti aivopesty epäilemään kaikkea tähän liittyvää. Yleinen mielipide muokataan taidokkaasti sommitellulla ja kirjoitetuilla propagandakampanjoilla. Aika ajoin mielipidetiedusteluilla tarkistetaan joukkojen hyväksyntää Illuminatin suunitelmien suhteen ja tehdään tarvittavia muutoksia ohjelmointiin.

  Monissa asioissa NWO käytää kolmijakosta tietä he luovat probleeman ja siihen reaktion ja lopulta ratkaisun. Poliittinen hallinta otetaan haltuun demonisomalla johtaja, verrataan tunnettuihin pahoihin miehin, palkataan vapaustaistelijoita, tyypillisesti paikallisia kriminaaleja. NWO aina kaikissa riitatilanteissa aseistaa molempia osapuolia, niin että peitellysti hallitsijaa, jota vastaan hyokätään, tuetaan myoskin, jolloin Illuminati koetellusti kerää parhaat tuotot. Kosovon tapauksessa NWOn nukkehallitsijat esittivät ratkaisuksi YKn rauhanturvaajien lähettämisen ja Naton lähettämisen pommittamaan. Nato on siis globalistien käytännon tyokalu NWOn kehittelyssä, kaikkiallla missä tarvitaan taistelutoimintaa. On puhdasta propagandaa, että Nato olisi vain puolustamassa puolustusliittolaisia. Myoskin Libyan sotaan Natoa tarvittiin ja Nato antautui hyokkäämään. Propagandalla, jota kaikkialle levitetään omassa kontrollissa olevan lehdiston kautta varmistetaan, että rikolliset ovat aina niitä jotka jollain tavalla vastustavat NWOta. Periaatteisiin kuuluu myoskin, että rauhanturvaajia pidetään kaikkialla, missä saattaa esintyä NWOn suunnitelmien vastustajia. Senpä vuoksi USA on lisännyt voimakkaasti sotakalustoaan ja miehitystään Euroopassa.

  Lisää tietoja ja yksityiskohtia linkissä The New World Order (NWO) An Overview
  http://educate-yourself.org/nwo/

  VastaaPoista