tiistai 19. heinäkuuta 2016

SOTAINTOA SUOMESSA

Suomessa on erittäin huono ja vaarallinen hallitus. Ja eduskunta. Siellä halutaan ihan oikeasti suomalaiset mukaan sotiin. Ja täysin avoimesti. Se on mielestäni käsittämätöntä. Sota tarkoittaa aina ruumiita, kuolleita suomalaisia. Miksi eduskunnan enemmistö ja maamme hallitus haluavat sitä?

Johtavana sotakiiman tähtenä loistaa isänmaallisuutensa kaavun vikkelästi harteiltaan pois heittänyt puolustusministeri Jussi Niinistö, joka esittelee jatkuvalla syötöllä mitä erilaisimpia ideoita suomalaisten saamiseksi mukaan maailman sotiin. Ja on siitä ylpeä, että on vetämässä maatamme sotaan.

http://jussiniinisto.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

En ymmärrä miksi kukaan haluaa sotaa. En ymmärrä miksi suomalaiset poliitikot haluavat lähettää suomalaisia nuoria miehiä sotimaan minnekään. En ymmärrä mitä näiden maanpettureiden sieluissa liikkuu, kun he erektiossaan huohottavat sotimisen pakollisuutta ja ihanuutta viikosta toiseen.

http://www.suomenmaa.fi/?app=NeoDirect&com=6/3/121745/0312ddc131

Mitä hyötyä meille on siitä, että suomalaisia sotii ulkomailla ulkomaalaisten sodissa ulkomaitten intressien vuoksi? Ei yhtään mitään. Korkeintaan nämä suomalaiset maanpetturipoliitikot, jotka johtavat maatamme ulkolaisten määräysten ja käskyjen mukaisesti, saavat suojatyöpaikan sitten myöhemmin jostakin ulkomailta. Tavallisille suomalaisille seurauksena on vain lisääntynyt terrorin uhka, mahdolliset hautajaiset ja helvetinmoinen rahan meno.

Mutta sotasotasota. Jussi Niinistö tuntuu olevan sotakiiman vallassa. Silmät kiiluen ja suupielet väristen hän kertoilee olleensa mukana sotakokouksissa, laatii suunnitelmia suomalaisten sekaantumisesta ulkomaisiin sotiin ja huohottaa jo hekuman huipun tuntumassa mahdollisten ulkomaisten sotajoukkojen tulosta Suomeen sotimaan. En ymmärrä moista.

Suomen pitäisi ylläpitää puolustusta. Sellaista armeijaa, joka pitäisi ulkomaalaiset sotilaat poissa Suomesta. Mutta sellaistahan ei ole. Maanpetturi upseerimme ryömivät jo Naton anaaliin pää edellä ja kiemurtelevat siellä ulosteen seassa uskollisten kihomatojen tavoin, höyryävän lämmön tuomassa huumassaan.

He ovat jo päästäneet ulkomaiset armeijat maahan laukaustakaan ampumatta, vastaanpanematta. He pettivät sotilasvalansa ja maansa. He pettivät kansansa. Ja he ovat iloisia ja ylpeitä siitä.

Tämä on äärettömän murheellista.

Peace out.

PS. Kuvat poistettu 23.7.2016

11 kommenttia:

 1. Tässä ei olisi mitään ongelmaa jos maanpuolustus perustuisi vapaaehtoisuuteen eikä vapaudenriistoon. Asevelvollisuus on tehoton, kallis ja ihmisoikeuksia loukkaava tapa järjestää maanpuolustus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höpö höpö. Se on kansallisvelvollisuus ja ainoa kunnollinen tapa järjestää ko. asia. Voit koettaa kertoa sitten hyökkääjille ihmisoikeuksista, jos suostuisivat kuuntelemaan. Se joka haluaa rauhaa, varautuu sotaan. Sotilaallista tyhjiöt ei edelleenkään ole olemassa. Hyvin monet ihmiset ovat kadottaneet totaalisesti suhteellisuudentajunsa, realismista puhumattakaan!

   Poista
  2. "Se joka haluaa rauhaa, varautuu sotaan" aikamoinen paradoksi.

   Poista
  3. Eiköhän tuo oo ihan vuosituhantinen käytännön todistama tosi asia. Tää meitin universumi ku on tälleen hassusti paradoksinen.

   Poista
 2. Sande kirjotti ihan oikein.mutta tuohon imulipon tekstiin vastaan jotta jos maanpuolustusta järjestettäisiin vappaehtoisuuden pohjalta tänne olis marssinut naapurit mielensä mukaan ja mikä nyt olisi tilanne?imulippokin kyntäis ikiroutaa Siperiassa.muitten sotiin ei pidä puuttua vaan puolustaa vaan oma maataan jos joku alkaa tänne väkisin tunkemaan.ja pääseevän nykyään intistä luitelemaan helpostikkin...sanoo vaan kutsunnoissa että pää ei kestä jos joku alkaa käskemään.

  VastaaPoista
 3. Niin ja mitä järkeä on roikkua hajoavassa tai vähintäänkin taantuvassa länsiblokissa mukana. Turkki taisi vetää oman johtopäätöksensä Brexitistä ja Trumpin kasvavasta suosiosta USA:ssa. Länsivetoisen globalismin juna on jäämässä pysäkille ja vetovastuu siirtynee itään. Mitä tekee Suomi: roikkuu huijari-EU:issa ja kaikissa mahdollisissa luuserikerhoissa levittämässä vähiä rahojaan maailmalle ja sitten vielä viime hetkellä hinkuaa mukaan epämääräiseen homostelevaan Nato- porukkaan. Natosta ei tässä maailman tilanteessa tule olemaan mitään hyötyä, jos verrataan itsenäiseen puolustuspolitiikkaan, joka jättäisi muulle politiikalle paljon enemmän liikkumatilaa. Liikkumatilasta olisi juuri nyt hyötyä, kun geopoliittiset painopisteet ovat jatkuvassa muutoksen tilassa.

  VastaaPoista
 4. Islamiko se uusi tulevaisuus on, olla isisin orjina hetken ennen listimistä?
  Täällä taitaa olla Suomen kuuluisimman tosentin trolliporukka huutelemassa, vailla mitään tolkkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mauno Mauno. Sä taidat nyt sekoittaa " ykspuoluejärjestelmän" ja kakspuoluejärjestelmän" toisistaan. ;)

   Poista
 5. SA-kuvien tekijänoikeudet ovat Puolustusvoimilla ja niiden käyttö edellyttää lähteen mainitsemista. Meillä on hieno kuva-arkisto, jossa on myös sankarivainajien kuvia. Niiden käytön ehtoja tulisi kunnioittaa. Pyydän kiitollisimmin bloggaajaa noudattamaan tekijänoikeuksia koskevia käytäntöjä ja lainsäädäntöä.

  //James

  VastaaPoista
 6. Vapaahtoinen maanpuolustus toimisi Suomessa erittäin hyvin, sillä suurin osa suomalaisista on kiihkoisänmaallista, sotahullua porukkaa. Uskon, että enemmistö nuorista menisi armeijaa vapaaehtoisesti, koska haluaisia olla ''oikea mies'' ja maansa puolustaja.
  Minä kannatan kaikkien armeijoiden lakkauttamista. Asevelvollisuus on tappamisvelvollisuus. Suomen itsenäisyys ei ole yhdenkään ihmisen surmaamisen arvoinen asia. Maanpuolustus ei ole maan puolustamista, vaan vallassa istuvan hallituksen pulustamista: maa ei katoa mihinkään, vaikka sen hallintavalta vaihtuu.
  Miksi Suomi selvisi sodista, eikä joutunut itänaapurin miehittämäksi? Oliko armeijamme niin ylivoimainen ja hyvin koulutettu? Ei ollut, vaan Suomen kansa ja päättäjät kunnioittivat Jumalaa ja kehottivat kansaa rukoilemaan maan ja kansan puolesta. Nykyään kaikki on toisin: enemmistö kansasta herjaa Jumalaa ja elää himojensa ja halujensa mukaan.
  Sota johtuu ihmisen pahuudesta. Jumala ei ole luonut pahuutta, vaan ihminen on itse valinnut sen. Kuitenkin Jumala ratkaisi pahuuden ongelman uhraamalla ainokaisen poikansa Jeesuksen Kristuksen koko maailman syntien edestä. Sota pahuutta vastaan on siis voitettu. Haluatko sinä olla voittaja vai häviäjä? Jos haluat olla voittaja,tunnusta pahuutesi katuen Herralle, Jeesukselle ja usko häneen henkilökohtaisena syntiesi sovittajana, Herranasi ja Jumalanasi. Vai tällä tavalla sinä voit pelastua tästä kurjasta ja pahasta maailmasta, joka on kuin uppoava laiva.
  Olen kirjoittajan kanssa samaa mieltä nykyisestä puolustusministeristämme. Hänen lausuntonsa ovat todella pelottavia ja sotaa lietsovia.

  VastaaPoista
 7. On mennyt vanhan kotimaan oikeistolaisilta järki ja kyky nähdä tosiasiat eikä uskoa Ameriikan / EU poliitikkojen juttuja.
  Jopa täällä Atlantin takanakin moni ymmärtää mistä on kysymys; Ameriikan mailman vallan laajennus politiikasta. CIA tämän koko sotkun sai aikaan
  (ne muuten toimii aktiivisesti Suomessakin yllyttämässä Natoon)
  

Ameriikan poliitikot eivät perusta pierun vertaa Suomen talouden konkurssista.

  VastaaPoista