lauantai 17. toukokuuta 2014

MINISTERI HAGLUNDIN JA SIILMASMAAN NATO-KUSETUS

Ministeri Haglund ilmoittaa, että Suomi on lähempänä Nato-jäsenyyttä kuin koskaan. Ei ole, koska maassa ei ole tehty Nato-jäsenyyttä koskevaa hakemuspäätöstä. Sensijaan ministeri Haglund vie Suomea Natoon piittaamatta eduskunnan, hallituksen, puoluejohtajien ääneen sanoman ja kansan ylivoimaisen enemmistön tahdon vastaisesti.

Hän siis toimii lallisen edustuslaitoksemme, parlamentarismin periaatteiden ja kansan tahdon vastaisesti koko ajan. Se osoittaa, että RKP:n ministeri halveksii syvästi suomalaisia ja heidän mielipidettään, koko kansanedustuslaitostamme ja demokratiaa. Juuri sellainen mies on ministeri Haglund. Hän haistattaa paskat suomalaisilla.

Nokia-pomo Siilasmaa on tullut julkisuuteen kertomaan, että taloudelliset syyt pakottavat meidät Natoon. Se on paskapuhetta. En tiedä mihin Siilasmaa valheensa perustaa, mutta totuus on se, että Nato-jäsenyys on kaikista Suomen puolustusvaihtoehdoista ylivoimaisesti kallein. Nato-jäsenyyttä perustellaan sillä, että jäseninä saisimme kalustoa halvemmalla. Se on valhe. Jäsenyys ei takaa mitään alennuksia automaattisesti, mutta toki helpottaa amerikkalaisten tuotteiden hankintaa.

Kaikissa arvioissa on todettu, että Nato-jäsenyys veisi ammattiarmeijaan ennemmin tai myöhemmin. Ammattiarmeijan kustannukset ovat valtaisat. Jotta ammattiarmeijasta olisi yhtään mitään riemua tai edes paraatihommiin, sen vahvuus pitäisi olla nykyisen rauhanajan suuruusluokkaa. 35 000 miestä. Jos meillä on 35 000 ammattisotilasta, pelkät palkkakulut olisivat 2500 euron kuukausituloilla 87 500 000 euroa kuukaudessa. Vuodessa pelkät palkkamenot olisivat 1050 000 000 euroa, siis yli miljardin vuodessa pelkkiin palkkoihin. Eikä tässä ole mukana työnantajamaksuja lainkaan. Ja tämä siis armeijalla, joka kykenisi puolustamaan pääkaupunkiseutua noin viikon ajan. Muu maa jäisi oman onnensa nojaan.

Suomalaisten Afganistanin sotaretki tuli maksamaan noin 450-500 miljoonaa. Natossa näitä sotaretkiä olisi huomattavasti enemmän. Me maksaisimme ne kaikki.

Kysymys kuuluu: MITEN TÄMÄ OLISI SUOMELLE EDULLINEN VAIHTOEHTO?

Vastaus: ei mitenkään.

Maatamme viedään kansan tahdon ja eduskunnan päätösten vastaisesti kohti Natoa pienen pienen amerikkalaisten imijöiden koplan toimesta ja vain siksi, että nuo poliittiset huoraajat haluavat olla amerikkalaisten vosuja. Mitään muuta syytä ei ole.

Väitän, että talebanien budjetti on huomattavasti alempi kuin Suomen armeijan. Väitän, että talebaneja on vähemmän kuin 250 000, joka on suomalaisten reservi. Väitän, että suomalaiset reserviläiset ovat paremmin koulutettuja ja parempia taistelijoita kuin talebanit. Ja kuitenkin Yhdysvaltojen ja Naton yhteinen kymmenvuotinen sotaoperaatio ei kyennyt lyömään heitä.

Kuka kuvittelee, että Venäjä hyökkäisi maahan, jossa on talebaneja paremmin varustettu, koulutettu ja vaarallisempi vihollinen? Vain Nato-vosu. Joka niin luulee, miettiköön kuinka sujuvasti Venäjän Tsetshenian sotaretki sujuikaan. Siellä vihollinen oli talebanejakin heikompi ja hajanaisempi ja huonommin koulutettu.

1 kommentti:

  1. Sotateollisuuden etujärjestö Nato haluaa luonnollisesti uusi jäseniä maksamaan jäsenmaksujaan sekä ostamaan heidän tuotteitaan, mahdollisimman paljon ja mahdollisimman nopealla kierrolla.
    Luonnollisesti uuden jäsenen ehtoihin kuuluu maa-alueen luovuttaminen Nato-joukkojen käyttöön, joka automaaattisesti tulee kasvattamaan liiketoimintaa (sotatuotteet, kaikki versiot) ja kaikki osapuolet hyötyvät, Nato keskusjärjestönä sekä sotatuotteiden myyjät (myydään Naton kautta) sekä konfliktin sattuessa (sitä toivotaan, koska lisää myyntiä) keskusjärjestö Nato järjestää vaikutusvallallaan jälleenrakennussopimukset yhdysvaltalaisille yrityksille jotka ovat käytännössä Nato-eliitin kontrollissa (ja maksavat siitä ilosta oman osuutensa sopimusten järjestäjälle, tavalla tai toisella).

    Näin siis toimii sotabusiness, joka on tuottoisinta liiketoimintaa koko planeetalla, katteet hipovat taivaita, jokainen joka tietää tämän, tietää myös miksi sotia on jatkuvasti ja miksi yhdysvaltalaiset sota-teollisuuden yritykset tekevät kaikkensa että sotateollisuuden tuotteita menisi kaupaksi mahdollisiman paljon, sitä edistää tietysti jatkuva kulutus ... ja uusien idioottinen haaliminen perseeseen nussittaviksi.

    Nyt suomi-vosu halutaan ostaa kolmen euron katuhuoraksi ja Nato-sutenööri kauppaa horoa kaikille, kauppa käy ja kassa laulaa hoosiannaa ... ai suomi-vosu, hänelle jää jakamisen ilo kun kolme reikää rynkytetään urakalla yhtäaikaa, eikös siinä suomi-vosulle ole hyötyä riittävästi .... ja tähän rooliin on iso osa suomalaisia poliitikkoja, byrokraatteja ja elinkeinoelämää on suomea myymässä, heidän mielestään suomi on huora joka myydään eteenpäin parilla eurolla polkukoneeksi.

    VastaaPoista