keskiviikko 21. toukokuuta 2014

EU-PROJEKTI

Miksi kuntia on pakko yhdistää, vaikka jo yhdistyneistä kunnista on nähty ettei se tuo säästöjä?

Miksi sairaanhoitopiirejä, sairaaloita, terveyskeskuksia ja kouluverkkoa pitää vähentää?

Miksi julkisia palveluita pitää karsia?

Miksi valtionhallinto pitää ajaa alas ja supistaa yhdeksi virastoksi?

Kaikkien supistusten ja vähennysten ja leikkausten takana ei ole taloudellinen pakko. Osittain kyse on oikeistolaisesta ideologiasta, mutta se varsinainen juju on hallintouudistus. Hallintouudistuksen tavoitteena on lakkauttaa kaikki ministeriöt ja luoda yksi valtion virasto. Osittain tässä on kyse siitä, että se sopii ameriikoista tulleeseen ideaan: Small government. Mutta todellisuudessa kyse on jostakin aivan muusta.

Kyse on siitä, että Suomea muokataan Euroopan Unionin osavaltioksi. Brysselin näkökulmasta asukasluvultaan pienen Suomen osavaltiohallinnoksi riittää yksi virasto, joka toimeen panee liittovaltion määräykset. Muuta ei tarvita.

Kuten Alexander Stubb jo loihe lausumaan: Joka muuta väittää, on höpöhöpöpopulisti.

Väitteet siitä, ettei meillä ole varaa julkisiin palveluihin tai että niitä lakkauttamalla pelastamme ne, ovat sumuverhoa. Jyrki Kataisen hallitus on ottanut lisävelkaa 47 miljardia, mutta ei suinkaan suomalaisia varten. Ei tätä maata, kansaa tai sen hyvinvointia varten. Tuo raha on mennyt EU-projekteihin. Se on mennyt euroon. Se on mennyt ylikansallisiin sotaretkiin, ties minne. Me emme saa koskaan tietää sitä minne se kaikki on mennyt. 3 miljardia nettomiinusta meni EU:n kehitysrahastoon ja yli miljardi pelkkään jäsenmaksuun. Miinusta siis sekin netto.

Samaan aikaan meiltä on otettu noin 8 miljardia pois "säästösyistä". Ei Kataisen hallitus ole mitään säästänyt, se on velkaantunut lisää ja tuhlannut enemmän kuin aikaisemmat hallitukset. Se on suorastaan törsännyt. Sekään ei ole sattumaa. On rakennettu velkavipu, eli kiristysruuvi, jolla Suomi pakotetaan hyväksymään ylikansallinen hallinto ja päätöksentekojärjestelmä.

Tästä Suomessa on oikeasti kyse. Jo nyt Venäjän autonomisilla alueilla on laajempi itsemääräämisoikeus kuin Suomella EU:ssa. 70% laeista tulee suoraan Brysselistä. EU määrittelee täysin taloutemme suunnan. Ja nyt, Venäjällä pelottelemalla, Suomi pakkoliitetään vastoin kansan enemmistön tahtoa Natoon, joka on myös EU:n sotilaallinen siipi.

Me emme ole enää itsenäisiä. Kohta meillä ei ole enää edes omaa valtionhallintorakennetta. Valtion omaisuus, verovaroin rakennettu ja hankittu, myydään sekin pois ylikansallisille toimijoille. Me emme enää omista maatamme. Olemme vain syrjäinen ja pieni liittovaltion osavaltio, rajaseutua, todellista periferiaa.

Se on Suomen EU-projekti todellisuudessa.

1 kommentti:

  1. Mutta pääasiahan koko nykyisen hallituksen ajan on ollut, että J. Katainen saa itselleen todella korkean tason ja hyvin palkatun EU-viran! Mitä siinä tavallisten suomalaisten paskantonkijoiden etu painaa? Pääasia että Jyrkillä menee lujaa!

    VastaaPoista