torstai 21. marraskuuta 2019

KUN DEMAREITTEN NAAMARI PUTOSI


SDP on mielenkiintoisessa tilanteessa. Se jäi kiinni rysän päältä. Postin työntekijöiden massiiviset työehtojen heikennykset, palkkojen laskeminen 30-40%, ylipäätään työsopimusten vaihtaminen heikompaan kesken sopimuskauden paljastauivat demarien hyväksymäksi operaatioksi.
https://www.ksml.fi/kotimaa/STTn-tietojen-mukaan-valtion-omistajaohjausosasto-antoi-aiemmin-syksyll%C3%A4-tukensa-Postin-pakettilajittelijoiden-siirrolle/1470417

Tilannetta on tietenkin selitelty, ei ole tiedetty, ei voi mitään, ihan tuli puskista, nyt ei saa polkea työntekijöiden oikeuksia, ei rikkureita ja kaikenlaisia satuja ja tarinoita on päässtelty julkisuuteen ja toivottu, ettei kaakku räjähdä kasvoille. Muutenkin soppa on ollut demareille hieman hankala. PAU, eli työntekijäpuoli kuvitteli jo loppukesästä, ettei tällaista tule tapahtumaan, mutta toisin kävi. SDP:n tuella.
https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/omistajaohjausministeri-paatero-postilakosta-lajittelijoiden-siirto-on-realiteetti-lakko-jatkuu-palta-olisi-hyvaksynyt-sopimuksen/830580/
https://www.kaleva.fi/videot/ministeri-paatero-selitteli-jalleen-posti-puheitaan-vaisteli-toimittajan-kysymysta-suorassa-lahetyksessa/11466/
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ministeri-paatero-kiistaa-siunanneensa-postin-tyontekijoiden-tyoehtosopimuksen-siirron-vaisteli-toimittajan-kysymysta-suorassa-lahetyksessa-semmoista-kukaan-ei-ole-minulta-kysynyt/7632742
https://www.uusisuomi.fi/uutiset/liitto-hammastyi-onko-ministeri-sirpa-paaterolle-kerrottu-vaaraa-tietoa-postin-tavoitteista/b29e4d25-ce00-455d-935a-6c5dce733164


SDP oli siis tässäkin ollut nujertamassa ay-liikettä ja sortamassa sitä väkeä, jota se on esittänyt edustavansa vuosikausia, vaikka todellisuudessa niin ei ole ollut enää pitkään aikaan. Muutos tapahtui jo 1980-luvun lopulla, kun presidentti Koivisto ja Paavo Lipponen päättivät, että puolue siirtyy oikealle. Muistan hyvin, kuinka eräs brittitoimittaja kommentoi 80-luvulla puilueen ohjelmaa. Toimittaja oli tullut seuraamaan Suomen vaaleja ja SDP:n ohjelma käännettiin englanniksi ja häneltä kysyttiin mitä mieltä mies ohjelmasta oli. Toimittajan vastaus kuitattiin hauskaksi vitsiksi, mutta se oli täyttä totta: "- Ei se (SDP:n ohjelma) kovin kaukana oikealla ole Margaret Thatcherin ohjelmasta."

Koiviston ja Lipposen johdolla SDP oli vapauttamassa pääomien liikettä, joka johti kummalliseen ilmiöön. Pankit ryhtyivät tyrkyttämään edullisia valuuttalainoja. Moni yrittäjä haksahti ansaan, samoin moni kodinostaja. Menihän taloudella hyvin ja oltiin matkalla kohti suurta onnelaa. Euroopan Unionia. Maa "kansainvälistyi" ja "avautui" synkän Kekkoslovakian jälkeen. Ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua.

SDP:n, EK:n, Kokoomuksen, Kepun ja muiden suunnitelmat olivat mennä metsään, kun Neuvostoliitto hajosi omaan mahdottomuuteensa kesken kaiken. Talouteen tuli notkahdus. Pahaksi onneksi oltiin välitilassa, jolloin valuuttalainojen korot alkoivat nousta, mikä pahensi tilannetta. Kun markka sitten devalvoitiin julkisista vakuutteluista huolimatta, katastrofi oli valmis. Perussyynä oli kuitenkin se, että SDP oli muiden kanssa päättänyt viedä Suomen Euroopan Unioniin jo 80-luvun lopulla.

Lipposen ja Niinistön johdolla sinne mentiinkin, perustuslain ja valtiosäännön, sekä rikoslain vastaisesti "kansanäänestyksen" tulosta "kunnioittaen". Se olikin ensimmäinen ja viimeinen kerta, kun "kansanäänestys" sitoi poliitikkoja. Vasta vuonna 2011 joku huomasi valtionhallinnossa, että Suomi oli ollut Euroopan Unionissa 16 vuotta perustuslain vastaisesti, jolloin sinne lisättiin kaikessa hiljaisuudessa yksi lause, jonka uskottiin ja uskotaan korjaavan jurideiset ongelmat. "Suomi on Euroopan Unionin jäsenvaltio".

SDP on siis viimeiset 25 vuotta tehnyt maalle, kansakunnalle ja varsinkin niille suomalaisille duunareille vahingollista politiikkaa. Vielä viimevaaleissa sen onnistui esiintyä muka-vaihtoehtona kaikkien aikojen epäsuosituimmalle hallitukselle, mutta nyt - hupsista - naamari putosi kesken leikin. Postin alasajo ei sujunutkaan ongelmitta. Paljastuikin, että SDP onkin nimenomaan ay-liikettä vastaan ja pyrkii tuhoamaan suomalaisen työsopimusjärjestelmän.

Vasemmistoliitto tai mikä-sen-nimi-nyt-onkaan on tietenkin taas mukana näissäkin talkoissa kuuliaisena apurina, aivan kuten 90-luvulla pullantuoksuisen Suvi-Anne Siimeksen johdolla ja myöhemminkin. Ja kuinka ollakaan, Siimes on Postin hallituksessa rusikoimassa työläisiä ja liittoa kunnon lahtari-meiningillä. Mielenkiintoinen urakehitys vasemmistolaisena joskus esiintyneeltä puoluepampulta, mutta täysin linjassa suomalaisessa politiikassa, jossa leikitään erilaista vaikka ollaankin verhon takana ihan samaa pataa.
https://www.posti.com/hallinnointi/hallinnointi/hallitus-ja-sen-valiokunnat/


En ihmettelisi lainkaan, jos SDP:n äänisaalis vajoaisi alle kymmenen prosentin seuraavisssa vaaleissa, tai jopa sinne viiden prosentin tuntumaan. Postin skandaali voi hyvinkin tuhota koko puolueen ja siirtää sen historian romukoppaan. Niin historiassa on käynyt sellaisille poliittisille ryhmille, jotka ovat menettäneet uskottavuutensa ja sielunsa, kuten demarit Suomessa. Hehän ovat olleet eurohenkisin, EU-henkisin, NATO-ystävällinen, ulkolaisia isäntiään palveleva porukka, joka Jutta Urpilaisen suulla ilmoitti jo vuosia sitten: SDP ei tarvitse suomalaisia duunareita.

Miksi niin moni entinen demari sitten äänestää "äärioikeistolaisia" Perussuomalaisia? Ihan vain siksi, että siellä edes joku puhuu suomalaisten puolustamisesta, suomalaisten edusta. Ehkä sekin on vain poliittista teatteria, pelkkää retoriikkaa, mutta joku sentään sanoo jotakin tuollaista ääneen. Demarithan eivät ole sanoneet mitään tuollaista vuosikymmeniin. Päinvastoin. Hiljattain puheenjohtaja Rinne hehkutti kuinka Suomen tulee olla amerikkalaisten palvelija ja Paavo Lipponen kertoi jo 90-luvulla kansan äänestävän väärin, kun se ei tottele häntä.

Globalistisen eliitin asiaa ajava SDP voi vain katsoa peiliin ja ihmetellä miten se putosi tikkailta. Se oli ihan sen omaa aikaansaannosta. Huijari jää kiinni ennemmin tai myöhemmin, ja nyt oli SDP:n vuoro. Keskustahan on jo narahtanut aikaisemmin ja Kokoomuksen vuoro lähestyy. Kun kotimarkkinoilla toimivat yrittäjät tajuavat Kokoomuksen ajavan vain ylikansallisen pääoman ja ylikansallisten yritysten etuja heidän tuhokseen, Kokoomuksenkin "talousosaajan"-naamari putoaa sekin. Kokoomuksen talousosaaminenhan sai aikaan valtion velan kaksinkertaistumisen samaan aikaan kun kotimarkkinayritysten asiakkailta vietiin puoli miljardia kulutuskapasiteettia ja kansan palveluita vähennettiin miljardeilla euroilla. Minne nuo yli 50 miljardia euroa katosivat? Joku kokoomuslainen ehkä tietää sen.

Miksi näin sitten on? Koska SDP; Kokoomus ja Keskusta ovat yksi ja sama puolue, sen ns. valtapuolueen eri siipiä. Ei Juha Sipilän hallituksen politiikka ollut sen enempää oikealla kuin Paavo Lipposenkaan. Sipilä oli vain liian ahne henkilökohtaisesti junaillessaan lapsilleen kymmeniä miljoonia. Itse politiikkahan oli aivan samanlaista kuin SDP:llä. Se on nähty nyt vaalien jälkeen. Kokoomus leikkii nyt vuorollaan oppositiota ja syyttää hallitusta tekemistään päätöksistä, aivan kuten tähän leikkiin on aina kuulunut.

Olennaista on kuitenkin se, että SDP, Kokoomus ja Keskusta tekevät aina samaa politiikkaa, hieman erilaisin puheenparsin. Tämän demarien naamarin putomainen on paljastanut täysin kiistatta. 

11 kommenttia:

 1. Kamalaa katsottavaa on näiden vellihousujen touhu.
  Bilderbergin globalistieliitin ja EU:n korruptoituneen johdon persvakoa nuoleskellaan, myydään kansallisomaisuus, valtion firmat ja luonnon rikkaudet.
  Pian ollaan EU:n liittovaltiossa ja kansanvaihto se vain kiihtyy.
  Nyt olisi viimeiset hetket itsenäisyyden palauttamiseen mutta kansakin on suurimmaksi osaksi aivopesty tähän kusetukseen.
  Ei hyvältä näytä.

  VastaaPoista
 2. https://vnk.fi/yhteystiedot/omistajaohjausosasto

  H

  Pekka Hurtola, finanssineuvos
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160143 etunimi.sukunimi@vnk.fi
  K

  Markus Katara, johtava asiantuntija
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160357 etunimi.sukunimi@vnk.fi

  Paavali Kukkonen
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160214 etunimi.sukunimi@vnk.fi
  L

  Ira Lehmuskoski, hallinnollinen avustaja
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160157 etunimi.sukunimi@vnk.fi
  M

  Sinikka Mustakari, neuvotteleva virkamies
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160159 etunimi.sukunimi@vnk.fi

  Leena Mölsä, hallinnollinen avustaja
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160160 etunimi.sukunimi@vnk.fi
  N

  Ilpo Nuutinen, hallitusneuvos
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160145 etunimi.sukunimi@vnk.fi
  O

  Jukka Ohtola, neuvotteleva virkamies
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160146 etunimi.sukunimi@vnk.fi
  P

  Minna Pajumaa, finanssineuvos
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160147 etunimi.sukunimi@vnk.fi

  Marja Pokela, johtava erityisasiantuntija
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160148 etunimi.sukunimi@vnk.fi

  Esko Pyykkönen, finanssineuvos
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160212 etunimi.sukunimi@vnk.fi
  R

  Mia Rainio, erityisasiantuntija
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160902 etunimi.sukunimi@vnk.fi
  S

  Maija Strandberg, finanssineuvos
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160981 etunimi.sukunimi@vnk.fi

  Joanna Suikio, hallinnollinen avustaja
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160152 etunimi.sukunimi@vnk.fi
  V

  Kimmo Viertola, osastopäällikkö, ylijohtaja
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160026 etunimi.sukunimi@vnk.fi

  Petri Vihervuori, finanssineuvos
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160161 etunimi.sukunimi@vnk.fi

  Timo Virolainen, johtava asiantuntija
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160405 etunimi.sukunimi@vnk.fi
  W

  Laura Winter, erityisavustajan sihteeri
  valtioneuvoston kanslia, Omistajaohjausosasto 0295160174 etunimi.sukunimi@vnk.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuvoksia neuvosten perään ja erityisasiantuntijoita. Keksimällä keksittyjä titteleitä.
   Varmaankin isopalkkaista kirjaviisasta sakkia.
   Näitä virkamiehiä (kynänpyörittäjiä) valtiolla piisaa. Ja kansa maksaa.
   Suojatyöpaikkojahan nuo ovat.

   Poista
 3. Demarit alkavat olla samassa tilanteessa kuin Persut neljä vuotta sitten.
  Paskat tukevasti housuissa ja selittelyä äänestäjille, ettei mitään ole tapahtunut. Eli omaa äänestäjäkuntaa kusetettu oikein huolella. Kaikki odotukset ja lupaukset unohtuneet.

  VastaaPoista
 4. Onko yhtään rehellistä politiikkoa koko eduskunnassa? Halla-ahokin vedättää seuraajiaan ihan 10-0 ja tekee uudet Soinit heti, kun mahdollista.

  VastaaPoista
 5. Siksikö kepulit eivät kävele just ulos hallituksesta ja samalla ovenavauksella takaisin sisään? Onko sovittua peliä? Persuja ei saa päästää hallitukseen mistään hinnasta? Kokkareet malliksi räksyttää, mutta mitään konkreettista ei tapahdu?

  VastaaPoista
 6. Se on semmonen juttu että älä työnnä enää yhtään sun paskapostia mun postilaatikkoon. Olet selvästi niitä jotka uskoo maapallon olevan donitsi ja uskot kaiken mitä foliohatut netissä sanoo, joku yhtä aivokuollut olio kuten sinä uskoo vielä joskus vinkkejäs ja tappaa ittensä. Noh luonto korjatkoon, aamen.

  VastaaPoista
 7. Sun ei muuten kuulu edes mainita Einsteinin nimeä, oot niin kaukana nerosta että huh huh. Kirjota youtubeen "Vedä ittes hirteen" ja noudata ohjeita.

  VastaaPoista
 8. Vaihappa blogis nimi muute vaikka nössöblogiksi, naurettavaa että sensuroit kommentteja ja tarkistat ne ennen julkaisua, säälittävää.
  Paljonko kaaliaivolla ikää? Ja varmaan feministipaska olet.

  VastaaPoista
 9. Niin mihin suomi oikeastaan tarvitsee hallitusta, tai eduskuntaakaan? Kun kaikki sanellaan milloin Brysselin, milloin Washingtonin perslävestä.

  VastaaPoista
 10. Sellaiset on johtajat, mitkä tämä tyhmä kansa ansaitsee! Äänestäminen & usko loppui, myös Persuihin. Tuhotkaa maa/itsenne ja niinhän teettekin...
  1% mieleltään

  VastaaPoista