maanantai 17. kesäkuuta 2019

ITSENÄISYYSMIELISTÄ PUHETTA


Kun tässä on taas ihmetellyt noita presidentin ja muiden neroparttien kesähölinöitä, tulee mieleen, että on jo aika, että joku sanoo suoraan asioita. Muut eivät viitsi, uskalla, kehtaa, halua tai jotain muuta, ehkä just tuli Audi pesusta tai lapsi vietiin virikepuistoon. Jotain tärkeämpää kuitenkin kuin isänmaamme itsenäisyys.

Fakta numero yksi. Suomi ei ole enää itsenäinen. Vain idiootti tai valehtelija väittää, että on. Se ei ole sitä millään mittarilla. Olen jo aikaisemmissa blogeissani perustellut tämän faktan, mutta totean tässä lyhyesti ettei meillä ole omaa valuuttaa, omaa ulkorajaa, omaa armeijaa, omaa ulko- ja turvallisuuspolitiikkaa, ei omaa talouspolitiikkaa, eikä omaa lainsäädäntäoikeutta. Eduskunta ei käytä enää korkeinta päätösvaltaa tässä maassa, eikä presidentti ole valtion päämies. Suomessa korkeinta päätösvaltaa käyttävät Euroopan Unionin komissio ja europarlamentti, ja päämiehemme on europresidentti. Näin se lakien mukaan on. Tämän suomalaiset poliitikot ovat tehneet ja tätä he haluavat ja tästä he vaikenevat.

Me emme päätä keitä tähän maahan tulee. Sen päättää EU. Juuri siksi Suomeen tuotiin Ruotsin valtion toimin 32 000 etupäässä muissa EU-maissa jo vuosia oleskelleita turvapaikanhakijoita. Sieltä Syyriasta sodan jaloista tuona vuonna Suomeen asti pääsi alle 800 ihmistä, hieman vähemmän turvapaikan hakijoita kuin mitä samaisena vuonna oli Albaniasta. Joka muuta väittää, valehtelee.

Kun poliitikot puhuvat Suomen linjasta, siitä mitä he aikovat tehdä, he puhuvat roskaa ja valehtelevat teille ja kenties itselleen. Eivät he mitään Suomen linjaa päätä. Sen päättää EU ja Nato, joille maamme on alistettu sopimusteitse. Juuri siksi presidenttikin sai lukea Naton Suomessa järjestämästä sotahrajoituksesta lehdistä. Hänelle kun ei tarvitse kertoa yhtään mitään, koska hänellä ei ole asiaan mitään sanottavaa. Sen varmistavat Suomen armeijaa johtavat maanpetturikenraalit, jotka eivät siis pyri turvaamaan suomalaisten tai Suomen turvallisuutta, vaan ulkolaisen sotilasmahdin etuja Euroopan koillisrajalla Venäjää vastaan.

Nämä maanpetturit ovat asemoineet Suomen ja kaikki suomalaiset mahdollisen ydiniskun kohteeksi kriisitilanteessa ja tarjonneet tämän maan taistelutantereeksi idän ja lännen väliin. Näin oli vuosisatojen ajan ja tätä he haluavat. Isoviha olisi näille kenraaleille ihana asia ja poliitikkojemme haluamaa todellisuutta. Oih, olisipa Suomi taas länsimaisten sotajoukkojen ja venäläisten taistelutanner ja palaisivatpa kotimme ja peltomme kuten ennenkin, Voih kunpa tulisi taas joukkomurhia ja lahtauksia, nälänhätää ja sairauksia kuten vanhoina hyvinä aikoina!

Moni sanoo, että olemme hyötyneet EU-jäsenyydestä. No joo, voin matkustaa Italiaan lomalle. Hetkinen... Tein niin 80-luvulla kun emme olleet EU-maa. Mitä helvettiä?? Eikä italialainen tullimies edes vilkaissut passiani. Löi leiman ja jutteli kaverinsa kanssa. Sama tapahtui Britanniassa. Kreikassa. Saksassa ei passeja edes leimattu. Mitä perkelettä? Oliko matkustaminen vaivattomasti muka mahdollista ENNEN EU-jäsenyyttä? No, oli se. Rahaa joutui vaihtamaan. Se kesti noin 15 minuuttia. Mutta sekin oli aivan kauheaa.

Entä se muu hyöty? No, valtion velka on kymmenkertaistunut itsenäisyyden ajoista. 80-luvulla se oli peräti 10 miljardia euroa. Sitten alkoivat eurobileet pääomaliikkeiden vapauttamisella ja se johti markan tuhoon, mikä oli ihan ok, koska presidentti Koivisto, pääministeri Aho ja muut olivat jo sopineet markan hävittämisestä EU:n kanssa. Hallussani on asiaa koskeva EU:n Suomen johdolle 1992 lähettämä viesti, jossa EU kertoo että jäsenyys tarkoittaa markan katoamista. Ja muuta hauskaa. Tästä teille valehdeltiin, kuten lähes kaikesta, ennen kansanäänestystä 1995. Teidät huijattiin Euroopan Unioniin. Se on totuus. Joka muuta väittää, valehtelee itselleenkin.

Professori Martti Klinge, Suomen Venäjän vallan ajan spesialisteja ja sen aikakauden erikoisasiantuntijoita, totesi joitakin aikoja sitten, että Suomi oli itsenäisempi suurruhtinaskuntana kuin Euroopan Unionin jäsenmaana. Meillä oli autonomia ja olimme vain tsaarin alaisia. Vasta sortotoimet viimeisen tsaarin aikana lopettivat tuon. Nyt siellä moni ryssäfoobikko älähtää, mutta totuus on tämä. Me olimme tsaarin alaisena suurruhtinaskuntana itsenäisempiä kuin nyt. Juridisesti ja tosiasiallisesti.

Tuolloinkin oli paljon suomalaisia, joilla oli ihan kiva elämä ja jotka viihtyivät ei-itsenäisessä Suomessa. Niin on nytkin. Maasta löytyy paljon, todella paljon suomalaisia, joille itsenäisyys ei merkitse yhtään mitään, koska EU:ssa on kivaa. On mukavaa. 900 000 suomalaista köyhää voi olla eri mieltä, mutta heiltä ei kysytä, koska EU on hyödyttänyt suomalaisia. Se, että köyhyys on  moninkertaistunut EU-jäsenyyden aikana, että hyvinvointivaltio on tuhottu, että yhteiskunnan perusinfraa on tuhottu, että maaseutua pakkotyhjennetään, että ihmiset pakotetaan kaupunkeihin on vain sattumaa. Sillä ja EU:lla ei ole mitään kytköstä. Ei, vaikka EU tunnetaan maailmalla nimenomaan globalismin kiiltokuvapoikana. Kaikki hyvä tulee EU:sta ja kaikki paha on suomalaisten omaa syytä. On vain sattumaa, että EU-jäsenyyden aikana maamme on tuhottu.

Koomista on, kuinka puolueet oikealta vasemmalle ovat kaikki tämän takana. Kaikki puolueet tekevät hartiavoimin töitä sen eteen, ettei Suomi millään tavalla olisi itsenäinen, että kansamme itsemääräämisoikeus katoaisi, että meistä tulisi taas alustalaisia, kansa jota ei virallisesti ole enää olemassakaan, aivan kuten Ruotsin vallan aikaan. Ei ollut mitään Suomea. Oli vain Itämaa, valtakunnan itäinen osa, jossa asui monia kansoja: karjalaiset, savolaiset, lappalaiset, hämäläiset jne. mutta ei mitään suomalaisia, paitsi varsinais-Suomessa. Koska Suomea ei ollut olemassakaan.

Tätä haluaa moni edelleen. He toivovat, että Suomi katoaisi kartalta, ettei olisi mitään kansakuntaa jolla olisi oma valtio, oma maa. Sellainen kun on heidän näkemyksensä mukaisesti kaiken pahan alku ja juuri. Kauhistuksen kanahäkki. Kuitenkin moni näistä henkilöistä on huolissaan vähemmistökansojen asioista toisella puolella maapalloa. Rohingat ovat tärkeitä, suomalaiset eivät. Eikä siinä mitään. Jokaisella saa olla juuri sellainen arvomaailma kuin parhaaksi näkee. Mutta on turha tulla itkemään, kun ulkomaalaiset isännät päättävät mitä täällä tapahtuu joskus tulevaisuudessa ja jo nyt. Sitä se itsenäisyyden menettäminen tarkoittaa, sitä on kansakunnan itsemääräämisoikeuden loppu, maa vailla suvereniteettia.

Itse olen eri linjoilla. Olen itsenäisyysmies. Tiukasti. Loppuun saakka. Vastustan kaikkia pyrkimyksiä ja hankkeita kansakunnan itsemääräämisoikeuden ja itsenäisyyden tuhoamiseksi. Tiedän, olen vähemmistössä ja väärinajattelen, mutta se on henkilökohtainen vakaumukseni. Minä haluan itsenäisen Suomen, kansakunnan, joka päättää kaikesta maassaan tapahtuvasta itse. Ei mitään kompromissia, ei mitään sössötystä, vaan kaikki päätösvalta suomalaisille Suomeen. Suomi takaisin suomalaisille, tälle kansakunnalle.

Ja sieltähän se natsikortti heilahtaa. Sieltä kaikuvat huudot oikeistopopulismista. Äärioikeistosta. Kansallismielisyydestä. Hajoittamisesta. Rikkomisesta. Ikään kuin kansakunnan vaivalla ja suurin uhrauksin rakennetun itsenäisen maan tuhoaminen olisi jotakin muuta.

Mutta huutelijat ovat väärässä. He unohtavat tarkoituksella, tarkoituksellisesti mitä itsenäisyysliike oli toisen maailmansodan jälkeen. Valtaa käyttävät poliitikot ja virkamiehet muistavat aivan varmasti mikä oli se poliittinen suuntaus, joka vaati kansoille itsemääräämisoikeutta, joka vastusti silloista globalismia, joka tuki kaikkia itsenäisyysliikkeitä ympäri maailmaa. Niinpä. Hahhah haa. Vasemmistohan se oli silloin. Globalismista käytettiin vain toista termiä: imperialismi. Sama asia eri vaatteissa. Sodatkin olivat samoja pohjimmiltaan.

Mutta hys hys, nykyvasemmisto on yksi uusimperialismin kovaäänisimpiä tukijoita tässä maassa. Kysykään vaikka Antti Rinteeltä tai Li Andersonilta. Molemmat ovat tukevasti korporaatiovallan ja ylikansallisen harvain vallan puolella. Itsenäisyys on kirosana, kansakuntien vapaus turmiota. Niin se maailma muuttuu, eskoseni. He ovat ääneen puhuneet tiiviimmän EU:n puolesta, yhtenäisemmän unionin puolesta, aivan kuten muutkin suomalaiset poliitikot. Tämä tarkoittaa ylikansallista valtaa. Se tarkoittaa, että komissio ja EU-parlamentti nousevat yhtä suurempaan rooliin jokaisen suomalaisen elämässä. Sinunkin elämästäsi päätetään tuhansien kilometrien päässä ulkomaalaisten toimesta.

Rinteen hallituksen ohjelmakin kertoo kuinka ylikansallinen vallankäyttö on mieleen.
Jokainen voi kysyä mitä tarkoittaa termi "GLOBAALIHALLINTA" ja mitä ovat ne "elinkeinoelämän ja muiden ei-valtiollisten toimijen" tahot, joiden kanssa tätä globaalia hallintaa halutaan rakentaa. 

Orwellilainen uuspuhe "suomalaisesta komissaarista" tai "Suomen edustajista EU-parlamentissa" ovat kaikki valehtelua. Yksikään komissaari ei aja yhdenkään kansakunnan asiaa. He ovat EU. Yksikään meppi ei aja Suomen asioista EU-parlamentissa, joka on EU. Päinvastoin, siellä ajetaan "eurooppalaisia asioita." Ikään kuin Suomi ei olisikaan ollut osa Eurooppaa vuosien 1917-1995 välisenä aikana.

Heitänkin tähän loppuun lainauksen, joka saa verenpaineet kohoamaan nykyvasemmalla ja nykyoikeallakin itsenäisyyspuheista ja muusta juhlahöpinästä huolimatta. Niin ovat ajat muuttuneet, että tällaista puhetta kutsutaan nykyisin vihapuheeksi, rasismiksi, natsismiksi, oikeistopopulismiksi jne. vaikka puhuja on vasemmiston iki-ikoni Che Guevara. Vuonna 1964 vasurit siis tukivat itsenäisyyteen pyrkiviä. Nyt he vastustavat moista kotimaassaan. Ota tuosta nyt selvää.

Ja tässä kommunisti puhumassa nykynäkemyksen mukaan äärioikeistolaisesti ja oikeistopopulistisesti YK:n yleiskokouksessa vuonna 1964.
https://www.youtube.com/watch?v=BIefiQ6pagc

11 kommenttia:

 1. Ei voi muuta sanoa, että tämä on täyttä asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On asiaa niin. Mutta tilanteen harmitteleva toteaminen ei riitä, enää. Meidän on tehtävä jotain sen korjaamiseksi, niin kauan kuin se on vielä mahdollista. On tuskin syytä odotella EUn hajoamista sisältä päin, vaikka sekin tapahtunee jossain vaiheessa. Sitä ennen Suomen talous on tuhottu perin pohjin, varsinkin totaalisesti epäonnistuneen maahanmuuttopolitiikan välityksellä. On syytä pitää mielessä, että tähän nämä uuden maailmanjärjestyksen satraapit juuri pyrkivät.

   Poista
  2. Tätä ei enää muuteta kuin sisällissodalla, sillä pahimmat viholliset löytyvät maamme päättävissä elimissä he ovat myyneet itsensä EU:lle joka maksaa näille pettureille virkoja ja lahjusrahaa. Tämä maa on menetetty.

   Poista
 2. Kuin jännityselovasta pala. Voittaako oikeus, eli Q -organisaatio vai Deep State eli "pimeä maailman finanssivaltio - Deep State."

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä. Hyvin kirjoitettu!

  Nyt oltava varovaisia käyttäessään pääministeristämme nimeä rinne. Englanniksi se on slope. Jos ulkomainen henkilö kysyy teiltä mitä pääministerimme nimi merkitsee, niin lienee parempi käyttää jotain muuta sanaa.

  Auto-ohjelma Top Gearin Jeremy Clarkson ihailee pioneerimaisesti väsättyä bambusiltaa, joka on kylläkin hieman kallellaan (slope), ja siltaa pitkin kävelee vietnamilainen (jota hän syytetysti tarkoitti sanalla slope, jonka voi ymmärtää tarkoittavan vinosilmää). Tämä kommentti oli eräs pääsyistä hänen erottamiseensa BBC:n supermenestyneestä sarjasta. No, sen jälkeen Top Gearia on yritelty huonolla menestyksellä elvyttää uusilla tähdillä, mutta Jeremy kavereineen siirtyi toiseen auto-ohjelmaan, joka takasi heille moninkertaiset tulot. Arvot järkkyivät, mutta maine ja vauraus lisääntyivät. Aina ei käy näin, joten varuillaan on oltava.

  https://www.youtube.com/watch?v=D-OQR5zu_J4

  VastaaPoista
 4. SANDE: Olet kirjoittanut seuraavan, mutta hämmästykseni oli suuri kun alkoi tuntua siltä, että olen kirjoittanut sen itse, mainittakoon vielä että olen syntynyt KekkosSlovakiassa 1959, eli 60v pitkätukka hippi.
  "Itse olen eri linjoilla. Olen itsenäisyysmies. Tiukasti. Loppuun saakka. Vastustan kaikkia pyrkimyksiä ja hankkeita kansakunnan itsemääräämisoikeuden ja itsenäisyyden tuhoamiseksi. Tiedän, olen vähemmistössä ja väärinajattelen, mutta se on henkilökohtainen vakaumukseni. Minä haluan itsenäisen Suomen, kansakunnan, joka päättää kaikesta maassaan tapahtuvasta itse. Ei mitään kompromissia, ei mitään sössötystä, vaan kaikki päätösvalta suomalaisille Suomeen. Suomi takaisin suomalaisille, tälle kansakunnalle."
  Näin se vain on tämän "hämärä-hallinnon" eli Deep Staten valtaa kahmiessa ja maailmassa on velkaa 3xenemmän kuin kultaa. T: JareJuhani Renko (yhteyksia voi ja saa ottaa)

  VastaaPoista
 5. Itse päätin jo armeija aikoina ja kertausharjoituksissa, etten tule koskaan tappamaan suomalaisia mistään syystä. Väkivaltaa vastaan koneisto on valmiina ja sen konstit eivät lopu kesken. Yksinkertaisinta olisi äänestää nykyinen poliittinen eliitti pois. Jostakin kumman syystä suomalaiset eivät tee niin. Itsenäisyyden saavuttamiseen meni satoja vuosia, mutta se saatiin lopulta. Niin käy nytkin. Jonakin päivänä EU ja ylikansalliset hallintamekanismit romahtavat, niin on käynyt aina historiassa roomalaisista ja egyptiläisistä lähtien. Niin tulee käymään nytkin.

  VastaaPoista
 6. Suomalaisten sukupolvien löystynyt kuri ja kasvatus on tehnyt ihmisistä saamattomia. Yli 50:set muistavat vielä liian hyvin sen, että pitää totella esivaltaa ja HERROJA. Suomesta ei löydy yhtenäistä "raivoa" jonka voimalla kannettaisiin porukalla Eduskuntatalo tyhjäksi roskarullakkoihin HERROJA täyteen ja kaadettaisiin Töölönlahteen SUURUUTENSA KANSSA. Toinen porukka tyhjäisi Presidentin kanslian ja joku vielä paikantaisi "tasavallan" päämiehen ja samaan kuormaan.
  MUTTA: meneekö liikaa aikaa ennenkuin kansa raivostuu tarpeeksi. Oma armeija ampuisi vaikka singoilla ja tykeillä mielenosoittajat, oman kansan, koska Armeijan päämiehet ovat samaa porukkaa.

  Niin raakalta kuin kuulostaa, mutta helpompaa olisi hankkia pimeiltä markkinoilta pari ohjusta ja palkata asiantuntijat posauttamaan koko porukan kahdella ohjuksella.
  TIEDÄN ETTÄ ALTISTAN ITSENI kansankiihotuspuheelle, MUTTA.... Minähän olen vain jossitellut koko ajan ja lukijat pitävät minua hulluna.
  Kyllä, minä olen tietyllä lempeällä tavalla hullu, mutta todennäköisesti saan vähintään Facebook -rangaistuksia tästä.

  Tulkoon bannia, minulla on oma Lärvi-Lööppi ulkomailla.

  OLIPA TUULETUS! Mutta helpotti oloa hetkeksi. Katsokaa Päänne Valaisuksi seuraavat Youtube -pätkät:
  https://www.youtube.com/watch?v=ei1USsLXuQQ&t=288s
  https://www.youtube.com/watch?v=7huhSXatIBc
  https://www.youtube.com/watch?v=MRWvJgg-76I

  Siinä TODELLISTA opiskeltavaa ja tosikertomusta mitä täällä tapahtuu ja miksi mikään ei muutu, muuta kuin huonommaksi.
  JOS SANDE katsot tämän tekstin liian rankaksi, nappaa se talteen!
  JARE

  VastaaPoista
 7. 1918 tragedia olisi voitu välttää torpparilaitoksen lakkauttamisella, työehtojen parantamisella, itseasiassa kaikella sillä mitä tehtiin sisällissodan jälkeen. Valitettavasti vuonna 1917 maasta ei löytynyt tarpeeksi itsenäisyyshenkistä porukkaa. Valkoiset haaveilivat saksalaisesta kuninkaasta ja punaiset olivat bolshevikkien manipuloimia. Kuten sisällissodissa niin usein ulkomaalaiset hämmensivät soppaa ja onnistuivat jakamaan kansan, joka johti tragediaan. Suomi itsenäistyi 1917. Jos kansa olisi ollut yhtenäinen eikä jaettu, sisällissota olisi voitu välttää. Niin ei ollut. Nytkin kannattaa kysyä itseltään kenen etu on se, jos suomalaiset ryhtyvät teutaroimaan keskenään, tappamaan toisiaan jne. Kuka hyötyy siitä? Eivät suomalaiset.

  VastaaPoista