tiistai 30. huhtikuuta 2019

KEMIN ON KUOLTAVA

Kun vihreät ja vasemmisto saivat kuulla, että Metsä Group aikoo rakentaa uuden tehtaan Kemiin, pyhä sota alkoi saman tien. Kemin on kuoltava. Siksi Kemiin ei saa tulla yhtään mitään. Ei muuallekaan pohjoiseen, paitsi Ouluun ja sitten pikkuisen Rovaniemelle. Muuten ei mitään minnekään. Näin siitä huolimatta, että uusi tehdas olisi Kemin kaltaiselle pienelle maaseutukaupungille ehdottomasti tarvittavaa lisähappea. Tai siis juuri siksi. Hanke voisi luoda uusia työpaikkoja ja tuoda varallisuutta seudulle, ja se on estettävä keinolla millä hyvänsä.
https://yle.fi/uutiset/3-10756127
https://yle.fi/uutiset/3-10756891

Vihreät, nuo puhtaan päivitetyn fasismin 2.0 edustajat eivät halua uutta tehdasta Kemiin, koska "metsien hakkuut lisääntyvät." Niin, hankkeen suunnittelussahan on nimenomaan huomioitu se, kuinka paljon raaka-aineita on saatavilla TALOUSMETSISTÄ. Siis ei mistään neitseellisistä aarniometsistä. Ihan puupelloista, hakkuita varten istutetuista ja hoidetuista metsistä. Mutta vihreille se ei tietenkään kelpaa. Todellinen syy on jokin aivan muu kuin ääneen sanottu "metsien hakkuiden lisääntyminen". Siihen he eivät usko itsekään, koska he tietävät mistä on kyse ja mitä he todellisuudessa ajavat.
https://www.verkkouutiset.fi/il-kemin-tehdas-huolettaa-vihreita/
https://yle.fi/uutiset/3-10758416
https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/artikkeli-1.419372

Vihreiden maaseutuhan on enimmäkseen autio Luonto, poislukien vihreiden kesämökit ja pelkällä aurinkoenergialla toimeen tulevat yksinäiset luomutilat, joissa kanoja ei tapeta vaan niillä valmistetaan luomulannoitetta luomumausteiden pienimuotoista puutarhaviljelyä vasten. Luonto on olemassa vain vihreiden luontoelämyksiä varten, eikä siellä saa asua kukaan häiritsemässä tätä kokemusta, josta voi sitten Pirkka-Pekka Peteliuksen kanssa jutella eduskunnan kahviossa kun on lentänyt suihkukoneella ekologisesti Rovaniemeltä Helsinkiin, joka on kuitenkin edelleen ekologisesti tehottoman harvaan asuttu urbaanialue. Jopa cityssä voi nähdä törkeän puun kasvamassa ihan kelpo uudisrakennustontilla, joita ekologisesti kestämätön Helsinki on tulvillaan.
Ekologisesti täysin kestämättömällä tavalla väljään rakennettua Helsingin keskustaa. 
Kaupunkienhan tulee olla "tiiviisti rakennettuja yhdyskuntarakenteita", koska sellainen on maailman ekologisin asumismuoto. Monet vihreät ovat julistaneet tämän ääneen viimevuosina ja tätä kehitystä he tukevat kunnissa ja kaupungeissa. Idea on siis tämä: kaupungit rakennetaan täysin täyteen, pois lukien vihreiden hallitsemat city-puutarhapalstat, ja niihin asutetaan kaikki maailman ihmiset. Juuri siksi vihreiden mielestä sellaiset paikat kuten Shanghai, Mexico City, Mumbai, Kairo, New York. Lontoo, Pariisi, Moskova, Buenos Aires, Sao Paul ja Lagos ovat ekologisen asumisen suurin huipentuma. Siis jos johtoajatuksena on tuo "tiivis urbaani yhdyskuntarakenne", joka on vihreiden mielestä se kaikkein ympäristöystävällisin.
Ihanan ekologisesti rakennettu tiivis urbaani yhdyskuntarakenne vihreiden toiveiden täyttymyksenä. Kuvassa Mumbai.
Vihreillä on sama käsitys luonnosta kuin Adolf Hitlerillä. Luonto on puhdas ja viaton, alkuperäinen ja terve, ja siellä sitten puolueen jäsenet voivat virkistyä ja voimaantua oikeassa olemisestaan. Juuri siksi Luonnossa ei saa asua ketään, paitsi vihreiden hyväksymiä alkuasukkaita, jotka tarjoavat vihreille tarvittavia palveluita ja toimivat heidän kantajinaan ja oppainaan Luonnossa.
Vihreä voimaantuja virkis- eiku, Eva Braun erämaajärven rannalla (kuva A. Hitler, yksityiskokoelma)
Maaseutukaupungit saavat olla olemassa vain vihreiden virkistysmistarpeita varten. Niiden kaikkien tulee olla Porvoon vanhoja kaupunkeja, joissa leivotaan artesaanileipää, myydään luomuväreillä sutattuja töherryksiä luomupaperilla, pidetään pikkukahvilaa jossa vihreä voi piipahtaa syömässä luomutorttua ja juoda luomuteeta luomuhunajalla maustettuna. Kaikki tuotteethan tehdään luomusta, joka tulee jostakin muualta kuin Luonnosta. Ilmeisesti Luomusta. Se on taikamaa, jossa tehdään vihreiden elämän kannalta välttämättömiä tuotteita luontoa lainkaan rasittamatta. Kuljetuksistahan vastaa joulupukki täysenergiatehokkaasti.
Vihreiden hyväksymä maaseutukaupunki valmistautuu vastaanottamaan vihreät vieraansa. Voi sitä luomuleivoksen tuoksua.


Kaikkien vihreiden kantaisä Adi-setä ruokkimassa Luontoa. 
Saksan tiukka ympäristölainsäädäntöhän on edelleen enimmäkseen natsien säätämä. Saksan kansallissosialistinen puolue oli aikoinaan ainoa maailmassa, jolla oli ylipäätään mitään ympäristöohjelmaa, luonnon suojelutavoitteista puhumattakaan. Natsit olivat avantgardea ympäristöasioissa, johtotähti, joka edelleen tuikkii Loth Lorienin salojen yllä. He uskoivat, kuten vihreät nykyisin, että heillä on oikeus päättää mitä maaseutu on ja keitä siellä asuu ja kuinka paljon. Aivan kuten vihreätkin, natsit eivät tehneet mielestään virheitä eivätkä koskaan väärin. Juuri siksi vain vihreät tietävät kuinka Luontoa hoidetaan. Kukaan muu ei tiedä. Varsinkaan maaseudulla asuvat alkuasukkaat eivät voi tietää.

Vihreät tietävät, että erämaatorpan mummo kakkaa luonnon pilalle ja että syrjäkylällä asuva jalaton sotaveteraani synnyttää ilmastokatastrofin inva-autolla ajellessaan. Juuri siksi maaseudun asukkaat on saatava muualle, mielummin asumaan ekologisesti tehokaisiin slummeihin tai vastaaviin ekologisesti kestävämpiin paikkoihin pois hiukkashirviömökkeistään, saunoista puhumattakaan.
Maailman pahin ympäristöhirviö: puusauna järven rannassa. Tämän supersaastuttajan kohtalo on päätetty eripuolilla maailmaa miljoonien dollarien ekokokouksissa, jonne on tietenkin lennetty itseä luomuöljyämään suurilla suihkukoneilla, mutta ilman päästöjä koska on ostettu päästökrediittejä päästöpankista, toisin kuin tämä terrorisauna, joka tuhoaa kaiken. Jotta tämänkin ekomonsterin asukkaat saadaan asutetuksi cityslummiin, tarvitaan lisää ydinvoimaa, jota vihreät vastustavat niin paljon, että olivat hallitustasolla myöntämässä lupia kolmelle uudelle ydinvoimalalle. Niistä Arevan ihmiskunnan historian kallein rakennus eli uusi ydinvoimala on tietenkin vihreiden suurin ekoteko viimevuosikymmeninä.

Kemiläisillä on vain kaksi vaihtoehtoa: Oulu ja Rovaniemi. Kemi on suljettava, koska se on väärin. Pieni kaupunki, jossa on tehtaita on vihreiden hirvein ajatus. Herran pieksut jos sinne tulisi vielä neljäs isompi tehdas. Sehän estäisi pahimmillaan Kemin tappamisen ja mitä se osoittaisi muille vastaaville tyhjennyslistalle päässeista maaseutukaupungeista? Aivan, se osoittaisi ettei kaikkien tarvitsekaan totella vihreitä ja muuttaa uusiin energiatehokkuusmääräysten homehduttamiin kosteusvauriokerrostaloihin suurkaupungin laitamille asumistukia odottelemaan.
Ekologisesti kestävintä uudisrakentamista vihreiden prinsiippien johdattamana.

Uusi vasemmisto, se hipsterivasemmisto, hyökkäsi myös yllättäen hanketta vastaan jostakin imagosyystä. Paikallinen vasemmisto tuki hanketta.
https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/4076105-keminmaan-vasemmisto-tukee-kemin-tehdashanketta

Puolueen johto kuitenkin virtsasi paikallisten vasemmistolaisten silmille omilla lausunnoillaan. Merkillistä, että vasemmistoliiton tai mikä-se-nyt-onkaan -puolueen johto on valmis uhraamaan Punaisena Keminä tunnetun paikkakunnan perussuomalaisille vain hieroakseen luomukasvislevitettä vihreiden ilmastorintamukseen.
https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/vasemmistoliiton-li-andersson-uskoo-kemiin-kaavaillun-biotuotetehtaan-vaikeuttavan-hallitusneuvotteluita-paatoksentekijoilla-pitaa-olla-taysi-ymmarrys-hankkeen-vaikutuksista-ilmastotavoitteille/819349/

Näin siksi, koska tämä hipsterivasemmisto edustaa myös sitä globalistista ajattelua, jossa maaseutu on ulkolaisen suurpääoman hallinnassa ja hyödynnettävissä, ja tästä syystä maaseutu kaupunkeineen pitää autioittaa, tyhjentää asukkaista. Lopettaa. Sulkea ihmisiltä.

Kemi, tuo Perämeren hirviö, tulee tappaa, aivan kuten se karmea Torniokin, ja Kajaani, Kuusamo ja muut. Kemijärven teurastajaisethan aloitettiin jo jokunen vuosi sitten. Raahe on tietenkin listalla, samoin kaikki tällaiset pienet maaseutukaupungit, Imatrat ja muut, paitsi Kaarina ja pari muuta ruotsinkielistä rannikkokaupunkia, koska ne on söpöjä ja muistuttaa Porvoota, siis sitä vanhaa kaupunkia. Et niinku sama fiilis ja silleen.

Niin tai näin, Kemin on kuoltava.
Suomen pahimpiin ekokatastrofeihin ja ympäristöntuhoajiin kuuluva hirvlökaupunki Kemi, joka ei jostakin kumman syystä suostu kuolemaan vaikka viherät ovat päättäneet niin jo vuosikausia sitten. Kemiläisten tulisi sulkea koko paikka ja muuttaa vaikkapa Rovaniemelle, tai Ouluun. Ehkä Kuopijoon tai Jyväskylään. Tanpereelle tai Turkuun maahanmuuttajalähiöön, tai pääkaupunkiseudulle maksamaan asumisestaan kaksin, kolmin kertaisia hintoja, tai jopa kymmenkertaisesti. Niin vihreät ja hipsterivasemmiston johto haluavat. Ihan vaan siksi, koska ilmastonmuutos on vain ja ainoastaan Kemin ja kemiläisten syytä sekin. Toki torniolaiset ja keminmaalaiset ovat hekin syypäitä jäätiköiden sulamiseen. Joka vuosi lumetkin sulaa Kemissä. Kauhea tosiasia, josta kukaan ei halua puhua mitään.

8 kommenttia:

 1. julkaisuajankohtaan ja itse tekstin öyhötysprosenttiin perustuen kysyn vilpittömästi: kuinka kopsuissa oikein tuli oltua?

  VastaaPoista
 2. Vihreät on aivian aivottomia yksilöitä. Ne ei bonjaa mistään mitään. Koko puolue pitäisi lopettaa ja panna roskikseen! Olen puhunut- Jag har talat!

  VastaaPoista
 3. lapissa on paljon luonnontilaisia suojelemattomia metsiä. etelä-suomessa vanhojen metsien osuus on teollisen puunviljelyn jäljiltä luokkaa 0,6% ja ne kaikki on jo pitkälti suojeltu.

  VastaaPoista
 4. Ei lisättävää.

  Mutta eikös se Kuopijjoon kirjoiteta kahdella jjiillä? (Viimenen
  kuvatxt)

  VastaaPoista
 5. Jes pelkkää asiaa. Vihervassari on pahin isänmaan vihollinen.

  VastaaPoista
 6. Be careful out there---
  https://vastavalkea.fi/2019/04/25/kansallissosialismin-uhka/

  VastaaPoista
 7. Hyvä Rauhablogin pitäjä.
  Mikset julkaissut viimeistä kommenttiani?

  VastaaPoista